forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 12:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 1:27 pm 
Аватар

Прост пример - Цанков камък. Абсолютно ненужно съоръжение със смешна мощност, цената му е 380 мил. евро. Направено е само с една цел - далавера. С тези пари можеше да се направи 2/3 от магистрала Хемус, проект, който щеше да донесе огромни ползи на всички, дори и някой да прибере рушвет за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 1:35 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Прост пример - Цанков камък. Абсолютно ненужно съоръжение със смешна мощност, цената му е 380 мил. евро. Направено е само с една цел - далавера. С тези пари можеше да се направи 2/3 от магистрала Хемус, проект, който щеше да донесе огромни ползи на всички, дори и някой да прибере рушвет за него.

Ето тук е проблемът. Дотолкова сме се извратили като нация, че считаме такива неща за приемливи. Да стане магистралата, за да мога да си карам. Пък ако някой откраднал нещо - халал да му е. Нали си имам магистрала. Толкова е грешно това мислене, че няма накъде.

Цанков камък е огромна кражба, не мисля, че има две мнения по въпроса.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 2:11 pm 
Аватар

А ти смяташ ли, че в Германия при такива огромни инфраструктурни проекти, всички е чисто като сълзица и никой не се облажва?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 2:38 pm 
Аватар

Ни най-малко не смятам така, само че там не го приемат за нормално и ако ги хванат - у кауша.

И въпреки това - ти казваш, ми то и еди-къде си се краде, защо не и тук. Поне това разбрах аз. И ти, и Проданов изглеждате интелигентни хора, ясно ти е какво имам предвид.
Лошото е, че и ние като представители на по-ниско ниво сме склонни на "хитринки". И все чакаме промяната да дойде отгоре, а не гледаме себе си какво вършим. Всичко, което работя е на бяло, но не мога да кажа, че не съм давал рушвети на КАТ... :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 2:58 pm 
Аватар

Туй, което 7:1 иска да каже, си мисля аз е, че нас винаги ни крадат..., а най-голямото последствие от това е, че сме толкоз бедни в сравнение с другите, че и ние да управлявахме, пак щяхме да се крадем. С ясното съзнание, че крадем от самите себе си...Изхождайки от таз ситуация и аз стигам до американския модел на мислене, нека този който прави нещо за мен, да си вземе и за него, НО ДА ИМА И ЗА МЕН. Щото преди, особено в мутренските години за нас имаше само ЧЕП и БОЙ. Сега от време навреме правят нещо и за нас. Най-големия проблем на МОРАЛА е, че адски трудно се прилага на практика. И няма никакъв начин, да е абсолютно чист вид. По-простичко не мога да го обясня, нито на вас, нито на мен си. :!:

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 2:59 pm 
Аватар

Не пич, никой не казва че е приемливо да се краде. Единственото, което казвам, че престъплението е различно по своя смисъл - нямам нищо против криминална кражба (не го разбирай буквално) - тя е атакуема и преследваема от закона - остава органите да си свършат работата и всичко ще е наред.
Сериозния проблем е с проектите, които изброихме, които всъщност са напълно законни и никой и нищо не може да им потърси сметка, защото тук лъжата е на политическо ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:00 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А какво да кажем за бай Тошо с неговите 99% :bigok
Ей богу, велика логика :ohmygod2

Логиката може да не е чак велика, но няма измислен по-добър лакмус за един ПОЛИТИК от общественото доверие. Ама забравих, че Костов е гуру на секта за повечето от вас, а не политик

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:06 pm 
Аватар

Кражбата е винаги атакуема. Твоята политически обусловена кражба е всъщност икономическа, защото се печелят пари от нея. Не политическо влияние.

Пак казвам - схванах идеята ти, но не съм убеден в нея. И е ясно, че няма как да не се краде. Не съм идеалист/утопист. Което не ми пречи, да не го приемам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:15 pm 
Аватар

Това което каза Серем:Едно е напълно вярно. Навсякъде се краде, но въпроса е процентно колко се краде и какво се върши. Това е разликата между нас и тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:20 pm 
Аватар

STALKER написа:
tprodanov написа:

Логиката може да не е чак велика, но няма измислен по-добър лакмус за един ПОЛИТИК от общественото доверие. Ама забравих, че Костов е гуру на секта за повечето от вас, а не политик

Тъй де - съгласих се. Лакмуса говори, че бай Тошо е бил велик. Разбрахме вече - Костов е тъп, крадлив, наркоман, циганин, агент на не знам кво - Готините пичове са Тошо, след това Гошо, че беше избран с приличен резултат и сега Боцо, че и неговите резултати са добри. Кратко и ясно - нали това казваш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:25 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Това което каза Серем:Едно е напълно вярно. Навсякъде се краде, но въпроса е процентно колко се краде и какво се върши. Това е разликата между нас и тях.

Естествено, че е напълно вярно.

Но не е правилно. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:35 pm 
Аватар

немлад написа:
Кражбата е винаги атакуема. Твоята политически обусловена кражба е всъщност икономическа, защото се печелят пари от нея. Не политическо влияние.

Пак казвам - схванах идеята ти, но не съм убеден в нея. И е ясно, че няма как да не се краде. Не съм идеалист/утопист. Което не ми пречи, да не го приемам.

Ами не е така. По проекта Цанков камък Ахмед Доган взима 1.5 лв. за консултантска дейност, без значение, че образованието му е философия. Съдът не намери конфликт на интереси, съответно Ахмед е невинен, а хонорарът справедлив. Всички знаем дали е така. Общо целия проект е излязъл над 1 милиард лева и това е за 80 мегавата мощност. Всеки може да си направи сметката дали си струва, но и това не е атакуемо, защото е законно. Никой не казва, че взимането на рушвет е правилно и трябва да го преглъщаме. Казвам само, че ако така или иначе ще остане ненаказано, то по-добре да има някаква обществена полза, отколкото да има само облаги за някой си. Както ги хващат в Германия, Франция и Англия, така може да ги хващат и тук. Вече опираме до свършена работа от други служби, а не от организаторите на обществени поръчки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:43 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Казвам само, че ако така или иначе ще остане ненаказано, то по-добре да има някаква обществена полза, отколкото да има само облаги за някой си.

С това съм съгласен.

Относно Цанков камък: Да, Доган се отърва. :boisw Но кражбите там са били навярно къде-къде повече на брой. Може само да предполагаме разните договори със строители, подипълнители и т.н. как са изглеждали. Не вярвам да не е имало лапане там, което да не може да бъде подведено под отговорност.

Въпрос: Фандъкова и шефчетата на Градска мобилност и зам-кметовете. Уволни служители, зам-кметовете с последно предупреждение за уволнение. Това ПР-акция ли е, замазване на собствени грешки, реални противакорупционни действия или нещо друго?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:45 pm 
Аватар

Ами при положение, че ББ орева света за тоя Цанков камък, мислиш ли, че ако имаше за кво да се хванат, нямаше да го направят? Ако са играли партия с комунягите, царя и доган, то тогава за кво ще реват?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:48 pm 
Аватар

Не разбрахте ли, че герб го играят заедно с бсп и дпс, какво се пънете....оревал бил света....ами той само дотам стига, да го ореве за пред глупаците!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:49 pm 
Аватар

Дай и аз да отговоря с въпрос: Мислиш ли, че в сделка с такива размери, ако се разтърсят, няма да намерят нещо гнило?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:50 pm 
Аватар

Ми тук варианта - евтино театро, никак не е за пренебрегване. Бат Боко колкото и да иска да се представи като алтернатива на ДПС, не може да обясни някои неща, както и нарастващата сила на КТБ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:51 pm 
Аватар

гил галад написа:
Не разбрахте ли, че герб го играят заедно с бсп и дпс, какво се пънете....оревал бил света....ами той само дотам стига, да го ореве за пред глупаците!

Айде сега да ни обясниш след като играят заедно, защо реве? Казал им е: аз няма да ви закачам, само ще ви очерня пред обществото и ще си разделим парите?
И какво им пречеше да го направят без никой да разбере за тъпия Цанков камък?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:52 pm 
Аватар

Е пич, кво по-добро от това да имаш лево, десно и център? Ако не ги оплюваш как ще мине пред матряла че едните са опозиция на другите?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:55 pm 
Аватар

Въобще не съм съгласен. Царя, СерГей и Доган показаха нагледно как се играе комбина и се реализира огромна печалба, без да никой да ти пречи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 3:55 pm 
Аватар

И аз съм на мнение, че все пак са в различни лагери (кръгове от фирми). Това с ляво, дясно и център са детинщини за мене. Има само кръгове, обръчи и паралелепипеди. За Командира също се говореше, че си има такъв кръг "Олимп". Няма и как да е другояче тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 4:07 pm 
Аватар

Как тогава обясняваме КТБ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 6:59 pm 
Аватар

tprodanov написа:
STALKER написа:
tprodanov написа:

Тъй де - съгласих се. Лакмуса говори, че бай Тошо е бил велик. Разбрахме вече - Костов е тъп, крадлив, наркоман, циганин, агент на не знам кво - Готините пичове са Тошо, след това Гошо, че беше избран с приличен резултат и сега Боцо, че и неговите резултати са добри. Кратко и ясно - нали това казваш?

Те на Костов също му бяха добри резултатите 1997 г. и на Симо Ментата беха много добри 2001 г.Между другото, на Костов не му бяха лоши и 2005 г. когато уж омаскарен и оплют от "ченгесарските медии", за него гласувахМЕ около 8 % ако не се лъжа. Така и не съм чул адекватен отговор от сектата, защо му се срива рейтинга на Костов от 2005 г. насам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 7:02 pm 
Аватар

Пич, сменяш темата - дай да видим последно - броя гласоподаватели определящ ли е за качеството на един политик или не е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 7:08 pm 
Аватар

В България качествените политици са 1-2%, но не ме питайте кои са... нямам идея :strkstrk Иначе какъвто народа, такива и управляващите. Няма какво да се сърдим, ако някой от нас е на власт ще бъде същият като тях. Българинът винаги гледа далаверата, селската измама и хитрина. Когато станем европейци по мислене тогава ще се оправим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 7:13 pm 
Аватар

Не знам какво разбираш под "качеството". Костов е интелигентен, добър финансист и компетентен администратор и такъв ще си остане, независимо колко хора останат с него. Но в същото време е безкрайнио дебелоок, морално нечистоплътен и циничен макиавелист. Всеки си преценява кое е по-важно за него когато пуска бюлетината, моралните или професионалните качества на политика.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 7:22 pm 
Аватар

Аз категорично не съм убеден, че герб са партия с бкп :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 7:34 pm 
Аватар

Зависи какво разбираме под БКП и БСП. Щото и там си има течения. Аз категорично съм убеден, че Гоце и Боце си бъркат по дупките и до ден днешен, но не вярвам Боце и Станишко да имат подобни отношения.
А истината не може да бъде черна или бяла - Герб е твърде нова партия с кадри събрани на много случаен принцип. В началото, както всяко начало има дисциплина и някаква обща цел и визия, която позволява воденето на обща политика. Към ден днешен никак не съм убеден, че Боце, Цвъки и Дянков са с еднакви виждания, за да кажем каква всъщност е политиката на Герб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 8:04 pm 
Аватар

Да пукнат бе, майка им проста да еба :ohmygod Вдигнали се на протести, гражданско неподчинение щели да правят заради пушенето в заведения, това ли е основния проблем в държавата :boisw Като няма да спазвате закона да ви затварят всичките :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 05, 2012 8:28 pm 
Аватар

Найдене въобще не си прав и го знаеш,демократично е хората да протестират,когато нещо в техния бранш според тях не е наред,или когато едно гражданско общество е видяло проблем,а съм повече от сигурен,че много им се ще на някои хора,протести да няма,защото са забранени,мен това ме вълнува да не случи и това вече е проблем

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 526, 527, 528, 529, 530, 531, 532 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]