forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 2:52 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2012 7:42 pm 

Ми аз минах оная нощ покрай Софийския и шумно промотираната светеща пешеходна пътека не светеше...
Иначе за мен тия гърбици пък са правилно решение, на ден по 5ма псувам, дето ако не внимавам си ме отнасят на пешеходна. Да си трошат колите и да си ебават майките некадърни

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2012 7:51 pm 
Аватар

Преди пътеките с гърбици имаше пътеки с червено и бяло, уж за да се виждат по-добре и пак ефекта беше нулев. Единствената пътека, на която съм виждал да спират масово е на ректората. Ако имаше елементарна кутура на пътя и през последните години не бяха загинали или пострадали толкова много хора точно на пешеходни пътеки, нямаше да се оплакваме сега от гърбиците. Но докато не се изкорени оркщината, не гърбици ами и бариери и огради да слагат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2012 11:03 pm 
Аватар

Boyo написа:
проданов , стегни се, тея пътеки са малоумни. Въпрос на време е някой да мине оттам с разрешената скорост от 50 км ч, да си строши колата и да осъди общината. Общината като не може с глоби да принуди хората да спират на пешеходна пътека се опитва с некви препиятствия. Да сложат и мини в асфалта - ако минеш с над 20 да се взривяват

Бойо, 1 милион строшени коли не струват колкото човешки живот, особено на дете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2012 11:07 pm 
Аватар

Boyo написа:
проданов , стегни се, тея пътеки са малоумни. Въпрос на време е някой да мине оттам с разрешената скорост от 50 км ч, да си строши колата и да осъди общината. Общината като не може с глоби да принуди хората да спират на пешеходна пътека се опитва с некви препиятствия. Да сложат и мини в асфалта - ако минеш с над 20 да се взривяват

Първо преди повечето от тези пътеки има знак за 30 :) Освен това един колега ми каза, че са направили градското 30 без санкция до 50, точно заради тия лайна. Не знам дали е истина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 15, 2012 11:37 pm 
Аватар

Boyo написа:

Личи си, че не караш :strkstrk Има ограничения от 40, а на места и 30 :strkstrk :strkstrk пред въпросните пътеки. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:08 am 
Аватар

Boyo написа:

Наслагали са бая големи знаци. Само веднъж съм минавал с 40 и нещо през бабуна на Г.М. Димитров, още като слагаха първите и защото беше дъждовно, но повече не съм повторил и успявам да намаля, където и да сложат нови, а те слагат много всеки месец. Щети нямах, а ако се минава с 30 няма никакъв проблем.
Това да не ти е Америка, да осъдиш някой, че се е изпърдял на пешеходната и миризмата ти е влезнала в купето, както и производителя на филтъра за купе за това, че не е упоменал, че не пропуска пръдня. :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:19 am 
Аватар

Boyo написа:

Ти си луд, абсолютно навсякъде в Европа са с такива пътеки. Ама може и те нещо грешно да го правят. Аз си минавам с 40-50 пък не съм си я строшил. Е верно, че не карам неква селяния сплескана със земята, ама... :bii_chorbata :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 10:28 am 
Аватар

На мен ми се налага почти всеки ден да пресичам Г.М. Димитров на такава пътека. Страшна доброта е за пешеходците. Кур за бързаците, дето не гледат знаците :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 10:36 am 
Аватар

Най-тъпото е че такива като Антонатан трябва да ги лежиш като за човек. :strkstrk Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 10:42 am 
Аватар

Бащицата как гледа тильету :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 10:43 am 
Аватар

Агне ли е това бе, копеле? :smt005 Изображение
П.П: Тиле? :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 11:28 am 

sin написа:
А днеска на околовръстното при Горна Баня - нова, немаркирана, изглежда като кръпка :bigok Един пасат пред нас щеше да стане на голф :bigok

Днес вече е маркирана.
Не са лоши тия бабуни, само трябва да оправят нещата с маркировката, че в момента май ги боядисват с водни боички :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 11:59 am 
Аватар

Бабуните са екстра, но към тях трябва да се добави нещо - нямат място на скоростните пътища. Нямат място на околовръстното, на обиколните улици около кварталите като Хан Кубрат, на главните артерии като Г.М. Димитров. Там трябва да има надлезчета. За централната градска част обаче са перфектни, някак си освен чисто физическото препятствие, създават и усещането, че човека е поставен в йерархията над автомобила, а това е чудесно.
А както каза 7-1 - човешки живот струва много повече от ламарината. Според мен ще има още месец-два катастрофи пред пътеките и после ще се научат хората. Това е пропуск на КАТ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:11 pm 
Аватар

И на околовръстното ли са сложили? :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:17 pm 
Аватар

Еми горе пича говори за околовръстното, аз не знам - не съм минавал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:17 pm 

е то там така или иначе с повече от 30 км не можеш да караш :bigok

Това е след светофара на цар Борис

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:18 pm 
Аватар

На околовръстното, някой дебилясал мамут е сложил едно кръгово при камбаните, което му пожелавам да му влезе в гъза цялото. Нема толкова малоумно кръстовище, кото еба майката на трафика във всички посоки едновременно, а самото кръгово е с такъв диаметър, че автобусите не могат да го взимат. КУР!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:30 pm 
Аватар

то това кръгово е толкова малко, че няма да го усети как му влиза цялото :bigok Ама явно не си ходил на новата просека, която направиха в Младост. Свършва в тунела на метрото и на автобусите им се ебава мамата, като завиват към Сахаров :bigok Като се поразходиш из младост и надлез Надежда ще ти се види съвършен :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 12:57 pm 
Аватар

Надлез Надежда е съвършен, но ремонта му беше неква гавра. Споменах ли, че ония ден разкопаваха моста над реката :bigok За пети път от както му беше основния ремонт преди по-малко от година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 1:06 pm 
Аватар

Пак се почна :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 1:20 pm 
Аватар

Рикътъ, в която ви се изливат фекалиите ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 1:41 pm 
Аватар

Всъщност не - тая е относително чиста - идва от гьола до суходол, минава през парка, и единственото място, където се мърси са мангалите, дето живеят между Кукуш, Орион и Надежда. Но така де, тва е реката.

Mr. Smith написа:
Пак се почна :strkstrk

По темата градско управление на малоумниците от Герб винаги можеш да разчиташ :bigok
По останалите си оставам добродушен оптимист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 6:29 pm 

Boyo написа:
Сз - е ако просто напечаташ на кой ще ги подариш и защо точно на него? Дори на държавата да ги дадеш не е справедливо - тя ги изхарчва за бомби примерно и накрая все едно си ги дал на фирмата за бомби. А и не всичко е в долари, вече се търгува и в други валути.

Не съм макроикономист и не мога да водя кой знае колко компетентен разговор за фед, но лично за мен паричния supply трябва да е фиксиран, както е в бг и донякъде в ес, и само чрез инфлация/дефлация да се коригира стойността на парите по естествен път. Това води до по-бавен растеж на икономиката, но какво от това? Ташакът е, че преди десетина години в учебника по corporate finance пишеше как debt leverage задължително трябва да ти е поне 50% , най-добре 100 :loser2 А сега именно това се оказва пагубно за американските корпорации и икономиката им като цяло. Ако бех конспиратор като Змея щях да си мисля, че ротшилд и ко са платили да пише така в учебниците за да се срине един ден икономиката и да я изкупят на безценица :bigok

Ще дадеш парите на същите получатели и по същите мачини по които даваш взетите назаем пари. Източника на средствата само се променя, не получателя.

Ако паричната ти маса в обръщение е фиксирана, както казваш, това ще се отрази негативно на растежа на икономика, особено в среда на валутен борд.

Чуждестранните инвестиции увеличават паричната ти маса и водят до икономически растеж. Ако ограничиш паричната маса в обръщение, тогава икономиката не може да расте. Ако искаш мога да предоставя по-подробно разяснение като използвам "уравнението на размяната", което показва точно връзката между паричната маса в обръщение и промените в БВП.

Наблюдението ти относно съдържанието на учебниците не е никак далеч от истината :wink:.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 16, 2012 11:13 pm 

Поеха го днес юго- чорбаро- комунистите! Честит празник на всички хървати и на всички, които ненавиждат комунистическо- болшевишкото уродливо създание югославия!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2012 12:06 am 
Аватар

На тая светеща пътека и давам време до първия сняг и снегорините ще я оберат, както обраха светлинките на Цариградско след последния ремонт. :ohmygod2 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2012 1:22 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Бойо, 1 милион строшени коли не струват колкото човешки живот, особено на дете.

като се трошат коли вътре пак може да има жертви, иначе съм напълно съгласен че ламарината не е важна. Именно за това ако правиш нещо трябва да е ПРЕДИ мястото , където минава човека, така че и заблеял се шофьор да може да спре. Като се заблея пернишкия голф (който не знае наизуст всички сто гърбици в софия) и налети с 50 как точно ще се спаси пешеходеца?

Suum cuique написа:
Личи си, че не караш :strkstrk Има ограничения от 40, а на места и 30 :strkstrk :strkstrk пред въпросните пътеки. :strkstrk

карам и още как :bigok и на канала онзи ден като минах са направили 2-3 такива гърбици и никъде нямаше знак, а едната даже немаше маркировка... :evil:

Lidl написа:
Ти си луд, абсолютно навсякъде в Европа са с такива пътеки. Ама може и те нещо грешно да го правят. Аз си минавам с 40-50 пък не съм си я строшил. Е верно, че не карам неква селяния сплескана със земята, ама... :bii_chorbata :strkstrk

в Холандия такива имаше само в жилищните зони (все едно в надежда из уличките между блоковете). На булеварди САМО и ЕДИНСТВЕНО светофари с бутон - цъкаш, светва червено на колите и минаваш. Само в София може на 5-6 лентово шосе да име нерегулирана пешеходна пътека или препятствия на пътя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2012 1:42 am 
Аватар

Тая на канала е само черна, но има знак. През седмицата като мина, ще ти покажа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2012 12:25 pm 
Аватар

В Холандия надали имат пъргав аграр с изпилен голф който първото което казва като стане сутрин е "ебал съм ѝ майката на тая държава" :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Ное 17, 2012 12:56 pm 

tprodanov написа:
На околовръстното, някой дебилясал мамут е сложил едно кръгово при камбаните, което му пожелавам да му влезе в гъза цялото. Нема толкова малоумно кръстовище, кото еба майката на трафика във всички посоки едновременно, а самото кръгово е с такъв диаметър, че автобусите не могат да го взимат. КУР!

Тва кръгово уж е временно, докато почнат продължението на Околомръсното до пътния възел с Цариградско (АМ Тракия). Обаче тва не се очаква да стане скоро :bigok

(Ако говорим за кръговото на края на новопостроената отсечка :duner )

А какво ще кажете за тази пешеходна пътека в Бургас :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 19, 2012 12:43 pm 
Аватар

Съжалявам, че нарушавам темата за ИлИл, но за пореден път съм изумен от наглостта и безочието на комунистите, не знам как може да си толкова нагъл и безочлив да прекратиш предсрочно с 4 години договор за доставка на газ още на първата година от мандата си и да сключиш договор за доставка на цена 6-7 пъти по висока и сега да говориш цена :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]