forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 10:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:02 pm 
Аватар

За смешно подслушване в един хотел, който се казва Уотъргейт си замина един американски президент.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:04 pm 
Аватар

Става дума за шефа на управляващата партия и доскорошен министър на МВР. Иначе всички знаем, че се подслушва всеки и всичко и това е резултат от участието на ДС ченгетата в политиката и икономиката. Общоизвестно е, че подпис на Цветанов върху документ за подслушване няма как да съществува. Включиха прокуратурата в изборите, което е изцяло в полза за комунистите от БСП в борбата им с/у братовчедите им от ГЕРБ. Кой друг още има интерес? Много просто - всички противници на американците, защото се знае, че Цветанов е любимец на ЦРУ и отделно е обучаван във ФБР...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:11 pm 
Аватар

На американците им е навик да работят с бандити тук и там по света. Боко и Цецо нито са първите, нито ще са последните. Нориега както им беше голям приятел и му помогнаха да вземе властта, така после дойдоха да си го приберат с хеликоптерите и го осъдиха на 30 г. в Маями.

Върнете се в началото
 Профил  

Защитниците на въпросното слухтене осъзнават ли, че то не е с цел разкриване на престъпления, а е с цел откриване на слабо място на съответния съмишленик или опонент, чрез което той да бъде държан в подчинение от върхушката на Герб, да бъде превръщан в кукла на Цветанов и Борисов и да бъде принуждаван да прави неща......Например политическия опонент да не лае или някой бизнесмен да се раздели с бизнеса си по-лесно. ....

Дали ще е взел подкуп или е направил някоя далавера, дали ще се окаже че е гей, дали ще се напие като свиня и ще шмърка кокаин, дали ще изневерява на жена си - информацията не се събира за пред прокоратурата и правозащитните органи, информацията се събира за сейфа на Цветанов, където да стои докато съответния човек не наруши някоя повеля на господаря си.

Било съвсем нормално. :ohmygod Вие нормални ли сте, се питам аз?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Това, че може би на доста места се слушат висши политици не означава, че е нормално или пък допустимо. Още повече, когато се прави от хора, които следва да са "под" подслушвания.... А това, че един президент знае, че го слушат и му се налага да предприема мерки срещу подслушване в собствения си кабинет просто няма как да е "нормално". Логиката "ако нямаш кво да криеш, що се притесняваш, че те слушат" е твърде абсурдна....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:21 pm 

Иначе невероятния боклук и бандит Миро Найденов вероятно е разбрал, че главата му пада, по някаква причина ще бъде жертван, има солидни доказателства срещу него и ще влиза в затвора за дълго.

Затова е решил да направи това, може би в опит да си изгради някакъв положителен обществен имидж. Точно тоя е вероятно последния, който ще разкаже как са нещата, защото било недопустимо и някой трябвало да го каже. :smt006
Той и Емо Ротманса. :lol:

Или пък всичко е добре планиран сценарий на добър сценарист.

Представям си какви неща ще излизат, например ако Яне Янев спре да лиже правилния гъз, със сигурност някоя гей- оргия, достойна за некултурната тема. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:23 pm 
Аватар

Докато политиците се съзтезават един с друг чрез компромати (набирани чрез подслушване и тн), а не чрез политически идеи - не очаквайте да живеете в богата държава, нещата са толкова елементарно свързани...

Иначе се колебая утре като се събудя да си изгледам person of interest , или да чета новата порция новини за герб рекърдс :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:31 pm 
Аватар

Емо Ротмънса като нищо ще извади нещо за контрабандата. Вече изпратил семейството си в чужбина и е заверил нотариално някакви документи в Германия
http://www.segabg.com/article.php?id=644496

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:36 pm 

Boyo написа:
Докато политиците се съзтезават един с друг чрез компромати (набирани чрез подслушване и тн), а не чрез политически идеи - не очаквайте да живеете в богата държава, нещата са толкова елементарно свързани...

За съжаление малкото политици, които се състезават чрез идеи и в които има висока степен на нормалност, са в политическия ъгъл, народът не ги харесва и е съмнително дали изобщо ще влязат в парламента. :smt006

И си прав, при тая ситуация няма как да се живее в богата държава, трябва да се оправяш поединично и да полагаш свръхусилие, за да живееш доколкото е възможно добре в кочината, ако изобщо избереш да останеш в нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:39 pm 
Аватар

Гледах го днес, по-скоро каза, че ще си държи информацията като гаранция и няма да я вади. Което ми е чудно, в такава ситуация, имайки предвид, че имаме законово задължение да съобщим за престъпление, ако имаме данни, прокуратурата не може ли да го притисне да говори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:42 pm 
Аватар

Вижте това http://dnes.dir.bg/izbori-2013/anketar.php?id=473&tag_id=122244
Тенденцията при герб откакто гръмна скандала е видима, бсп не помръдва, растат атака и дсб

Преди да скочи някой, че това били платени, гласували по много пъти и тн - вижте коментарите долу!!! Платената агитка на герб е налазила яко и ВЪПРЕКИ ТОВА губят вече близо десет процента за няколко дни. Интернет агитки имат и четирите партии, но те действат ежедневно, така че такива сериозни промени в процентите могат да бъдат дело само на останалите, тоест реални гласуващи.

Според мен до 12-ти ще се променят още много нещата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:50 pm 
Аватар

И преди съм писал...За мен трябва да се прави движение на много широка основа, нещо като СДС от 1990 г. което да обедини всички демократично мислещи хора от леви до десни, което да си постави няколко на брой, но фундамантални задачи, като изграждане на работеща и независима съдебна система, борба с мафията и олигархията, изгрждането на автентична политическа система, с истински партии, а не котерийни групички по интереси. След което тва движение когато изпълни целта си, да се разслои на 3-4 политически партии. Друг начин не виждам. Това е и една от причините толкова да ритам срещу Костов, защото той е фугура, която разделя много остро и в някакъв смисъл затапва едни подобен процес на широко обединение. Пак казвам, има хора демократично мислещи, и с леви, и с центристки възгледи. Не е сега момента да се делим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 11:57 pm 
Аватар

Вероятно си прав, но такъв съюз може да се базира само на силни десни партии, и в частност, със сигурност силно ДСБ, а това за добро или лошо към момента е обвързано със самия Костов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 12:07 am 
Аватар

tprodanov написа:
Вероятно си прав, но такъв съюз може да се базира само на силни десни партии, и в частност, със сигурност силно ДСБ, а това за добро или лошо към момента е обвързано със самия Костов.

Такъв съюз може да се базира само на демократично мислещите хора в България, на които им е дошло до гуша от милиционерщина, олигархия и злоупотреби. Без значение дали са леви, десни, центристи, зелени или националисти. И фигурите от началото на прехода, натоварени по една или друга причина с една камара негативи, ако наистина са национално отговорни държавници, би следвало да оценят правилно обстановката и да се оттеглят Само че както често се случва в историята, партизанските противоречия надделяват, от което се възползват "злите сили". Ако не се лъжа, по подобен начин България е паднала и под турско. Единият цар се заключил в Търново, другият във Видин, вместо да си помагат, правят си сечено и накрая 500 г. "междучасие", на печалившите честито

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 12:11 am 
Аватар

Според мен, ако Костов се откаже сега от ДСБ, то няма да влезе в парламента, СДС също няма да влезе, и в близките 5 години няма да се роди нищо, което дори да наподобява дясна партия.
Прав си, че на хората трябва да им писне от милиционерщина, но това няма да стане от натрупване на критична маса милиционерщина, а едва след като хората видят другата страна на монетата - че може да се живее и нормално. И за целта трябва да има някой да я показва тази страна. Аз лично искам Костов да се оттегли, но едва след като ДСБ закрепи някаква стабилна и силна позиция. Това може да не стане никога.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 12:15 am 

В 90 % от времето тук спорим за Костов, нека не го правим и сега, когато наяве излязоха такива гнусотии. :smt006 Не това е темата днес, а и следващите дни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 12:15 am 
Аватар

Хората, на които им е писнало от милиционерщината не са толкова малко, но няма политически субект, който да ги обедини. За теб съдбата на ДСБ явно е на първо място :wink: Само че след не много години, няма да има нито ДСБ, нито истинска политика в България, а ще продължим да циклим разделени на групички и секти, докато безобразниците продължават да стават все по-безобразни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 12:25 am 
Аватар

Съдбата на България е на първо място. Виждането ми е, че единствено политика, подобна на прокламираната от ДСБ може да дръпне страната напред.

Между другото, Мирко гледам из форумите вече е обявен като комунист, който няма нищо общо с Герб, правил е гадни сделки, бил е нечестен. Не е истина...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 12:36 am 
Аватар

Ти не ме разбра. Ние не сме в ситуация да се делим на за и против плоския данък, за и против да се вдига пенсионната възраст, за и против намаляване на ДДС за определени неща и тн. При положение, че са застрашени демократичните устои на държавата и ситуацията е с тенденция към влошаване. Аз говоря за обединение на базата на 4-5 фундаментални задачи, които надхвърлят платформата на коя да е партия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 12:40 am 
Аватар

Но, тези 4-5 фундаментални ценности трябва да се изповядват от достатъчно като представителност партии. Това именно липсва, и то липсва заради слабата десница.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 1:06 am 
Аватар

Кога пък българската левица ще изповядва фундаментални ценности, след като слуша ехото на Москва :lol:
Няма такова обединение всички в кюпа. Може да има съгласие за ВНС или приемане на закони, но широка коалиция ляво-център (такова животно има само тука) -дясно не е естествено нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 9:12 am 
Аватар

Omraz написа:
В 90 % от времето тук спорим за Костов, нека не го правим и сега, когато наяве излязоха такива гнусотии. :smt006 Не това е темата днес, а и следващите дни.
:!: Имам питане,как се чувства човек,който отива да гласува за представител на престъпна организация,като такава без всякакво съмнение се открояват герб и бсп.В главата ми идват два-три отговора:
1.Подлога
2.Подръжник на престъпници
3.Откровен глупак

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 9:29 am 
Аватар

Бай Иване, като гледам критерии по точки 1, 2 и 3 при избирателна активност 50% ще има поне милион и половина изпълнили условието :shock:

Интервю с Радан Кънев:
Радан Кънев - Разчитаме на десните избиратели, ясно е кой е десницата!
Цитат:
Въпрос: Като водач на листата на коалицията във Варна как виждате изхода от предизборната битка, кои са основните ви конкуренти и как ще спечелите гласовете на варненци?

Р.К. - Няма битка, няма и конкуренция на листи на основните политически сили. Във Варна съм единствено аз. Не сме виждали никой да прави кампания, да застава лице в лице с варненци. Ние сме тук всеки ден, всеки ден сме по срещи, всеки ден сме на улицата, не виждам личност, която да ме конкурира.

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 9:43 am 
Аватар

Не знам, пичове. Аз не виждам как ще се оправят нещата в близко бъдеще. Има някакви свестни хора, но не са достатъчно. Масата "политици" така са се оплели в политически и икономически интереси, че няма значение какъв цвят са. Олигархията си е купила или си купува спокойствие и дори да излезе някой напред, бързо ще му обяснят, че не трябва много да скача.

П.П. Току що си получих извлечението от УПФ :bigok за почти 10 години работа с осигуряване според законите на Република България са се натрупали гробовните 6 000 лв. Не искам и да си представям при нормални нива на инфлацията с каква пенсия ще трябва да живея, ако трябва да разчитам на нея.
Кур за цуца, два за комунистите! :bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 10:05 am 
Аватар

Ivan63 написа:
Имам питане,как се чувства човек,който отива да гласува за представител на престъпна организация,като такава без всякакво съмнение се открояват герб и бсп.В главата ми идват два-три отговора:
1.Подлога
2.Подръжник на престъпници
3.Откровен глупак

Профилът на тези граждани избиратели е доста разнообразен и не може да се характеризира само с 2-3 основни черти. Във всеки случай 90% и повече от избирателите на ГЕРБ са гласували за други партии преди. Както вероятно ще гласуват за различна партия, ако няма ГЕРБ. Големия проблем е с "БСП" и комунистическия начин на мислене на хората, които гласуват за тях. Това е тумора, сектата и мафията. Те дърпат надолу страната, защото това знаят, умеят, а и имат изгода.
Всички други псевдо ПП са функция на БСП и ГЕРБ. Десните са неспособни да се противопоставят на конюктурата, защото нямат сили, компетентност и са оцапани в минали грехове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 10:47 am 
Аватар

http://afera.bg/razsledvania/42091.html
Ако е истина :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 10:58 am 
Аватар

Изглежда автентичен разговора. Звучи нормално и ежедневно. Аз съм склонен да вярвам, че Джамбазов е откровен педераст. :strkstrk Много хора тук го знаят.

Последна промяна Goviado на Пет Апр 26, 2013 11:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 11:00 am 
Аватар

air_J написа:
Всички знаят, че са подслушвани, и това всъщност става в цял свят, само в България явно е скандал на скандалите. А това, че било противозаконно - ами, да се хващат да съдят, който пожелаят в съда - какво още чакат? :bigok
Един реален пример - преди години един познат имаше среща с министъра на образованието, при което още с влизането в кабинета е бил помолен да излязат навън, защото е подслушван. :smt006 И това си го знае самият министър, и съответно си е ОК с това, пък и да не е ОК на кой му пука? Може ли нещо да направи - не може, освен ако не вземе черешовото топче, и не гръмне с него в центъра на София, обявявайки начало на възстанието... :smt006
Този "СРСгейт", или там каквото и да е за мен е тотален смях и изсмукана от пръстите простотия. Това да си на висок пост в държавата, или пък част от опозицията, или пък въобще на пост, който ти дава дадена власт, и да си въобразяваш че не си подслушван е ебаси абсурда. :loser2

Ето още един. Дееба и уродите, дееба, не знам защо още влизам в тая тема да си късам нервите :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 11:02 am 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
Изглежда автентичен разговора. Звучи нормално и ежедневно. Аз съм склонен да вярвам, че Джамбазов е откровен педераст. :strkstrk

Мен не ме притеснява езика в разговора (какъв е простак БиБи знаем), а явното нарушаване на законите (не само от страна на участниците в разговора) :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 26, 2013 11:16 am 
Аватар

Цитат:
Б.Б.: Роман мое ли си го ебе Джамбазов или не мое?

Н.К.: Според вестниците още един от заместниците ми е гей.

Б.Б.: Роман си е манаф малко.

Н.К.: Е приятелчета са си с Джамбазов.

М.Н.: Е то прихваща.

Н.К.: Не знам кво прихваща но нещо съм нервен напоседък.

М.Н.: И на мене ми е същото.

Н.К.: Не е хубаво. Твойто си е тове, мойто си е мое.

Това ако е реален разговор :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]