forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 10:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:17 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Асистента нема как да има правомощията на президента, съответно няма как да има правата върху телефона му. Двете са съвсем различни длъжности...

А секретарите на CEO имат правомощия викаш :D
А стационарния дали пак той си го вдига?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:21 pm 
Аватар

Президента и директорите 100% четат всички мейли лично и провеждат всички разговори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:24 pm 
Аватар

Някой да му звънне и да види кой ще вдигне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:26 pm 
Аватар

И после да слушаме виден фОронен член от некоя флашка на Яне :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:34 pm 
Аватар

"Президентът на България, добър ден!" :bigok А отсреща некъв като оня, дето тормозеше Милен Цветков - "Президенто ли е бе? Алоууу? Ти уи си?"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:40 pm 
Аватар

Не, директно започвам с "Добър вечер, да опърдиш кочана?' :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:44 pm 
Аватар

Абе, вие малоумни ли сте, бе? ЗАЩО трябва да си оставяш телефона на секретарката? Не сте ли чували за On/Off функцията? Може да се изключи и само звука или вибрацията. Това е личния телефон на Президента, не може неква пача да му го вдига. Ами ако му звънне Путин или Обама? Оная ще кажe: "Ми призидентьа сига сирье, чи ногу го напъна сюргюнъ. Ша ви звънни посли." Сигурен съм, че секретарката е мякаща бурканджийка от Руси или Бургадидас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:47 pm 
Аватар

Всъщност по-правилно е да се каже "сйерИ " вместо "сИрье", ама ти си далече от правилния език :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:48 pm 
Аватар

Личният му телефон си е за негово ползване, не вярвам по работа да му звънят на него, освен ако не ББ :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:49 pm 
Аватар

Ами, 100% Обама вика на секретарката си "набери ми оня негър от България" :bigok
Тия разговори 100% са жични, сигура има некви протоколи, защити и тн.
Шарки, ако е личен телефона изпадаш в противоречие :strkstrk

Последна промяна Adepta на Чет Апр 25, 2013 9:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:49 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Абе, вие малоумни ли сте, бе? ЗАЩО трябва да си оставяш телефона на секретарката? Не сте ли чували за On/Off функцията? Може да се изключи и само звука или вибрацията. Това е личния телефон на Президента, не може неква пача да му го вдига. Ами ако му звънне Путин или Обама? Оная ще кажe: "Ми призидентьа сига сирье, чи ногу го напъна сюргюнъ. Ша ви звънни посли." Сигурен съм, че секретарката е мякаща бурканджийка от Руси или Бургадидас :bigok

Обама викаш звъни лично и той :bigok "Плевнелиев, уазза, йооу?"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:50 pm 
Аватар

На нашият президент не мисля, че някой му звъни въобще :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:50 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
tprodanov написа:
Абе пичове, неква идея за сигурност нема ли у вас? Щото при нас шефчетата от борда на директорите немат право да си оставят телефоните никъде, ако имат нужда от сервиз той не се извършва през ИТ отдела, а през Банкова сигурност, имат сериозни ограничения какво могат да инсталират на тях.. Дали па за президента на страната не важат още по-яки правила? Тва да не е МП3 плеър даеба...

Е, ако нямаш доверие на личния си асистент и той или тя не е проверен, ни нам. За телефон не мога да си представя президента да се среща с некъв важен човек и да го влачи със себе си.

Е за какво влачене говорим? Нали се има предвид мобилен, а не стационарен телефон, или уличен Булфон?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:51 pm 

Леле, кви глупости сте седнали да дълбаете :ohmygod :smt005 :smt005 :smt005

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:53 pm 
Аватар

Това е мноого важно - дебатираме дали лъжата на Президента е плитко скроена или не :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:55 pm 
Аватар

Междувременно още някой намина да метне гласче за милицята. :ohmygod :smt005 Евала пичове, заради вас живея :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 9:57 pm 
Аватар

Всички знаят, че са подслушвани вкл. и президента още като министър. Подслушване винаги е имало и винаги ще има. Това на екс-министъра на земеделието е тенденциозна предизборна бомба.
Така или иначе новини и полит. предавания не гледам. Някое заглавие през нета, ако прочета.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:10 pm 
Аватар

Аз принципно се интересувам от политика пък не знаех :lol: Явно всички гербаджии са знаели, като нищо е било част от програмата им :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:19 pm 
Аватар

Кока-Кольо написа:
Междувременно още някой намина да метне гласче за милицята. :ohmygod :smt005 Евала пичове, заради вас живея :fgod

Пак заповядай :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:27 pm 
Аватар

Vincenzo написа:
Всички знаят, че са подслушвани вкл. и президента още като министър. Подслушване винаги е имало и винаги ще има. Това на екс-министъра на земеделието е тенденциозна предизборна бомба.
Така или иначе новини и полит. предавания не гледам. Някое заглавие през нета, ако прочета.

Само че това е незаконно, независимо дали всички знаят и дали винаги така е било

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:30 pm 
Аватар

И противоречи на всичко човешко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:38 pm 
Аватар

Ха, за министрите може да се избутат некви докИменти от съда и тн. във връзка с разследване (не че ги има), обаче за Президента като пост май е доста по-трудно да се получи такова нещо. Да не говорим, че е Президент което би трябвало да скандализира нацията. Вероятно друга нация :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:40 pm 

Яне Янев също е надал вой в защита на ръката, която го храни. :strkstrk

Интересно ми е каква ще е позицията на другата курва Бареков, ще се види накъде е обърната палачинката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:41 pm 
Аватар

А аз и така не видях нито едно аргументирано мнение на тия,които ще гласуват за милицията.Аааа сетих се,стадион щели да ни построят :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:43 pm 
Аватар

Всички знаят, че са подслушвани, и това всъщност става в цял свят, само в България явно е скандал на скандалите. А това, че било противозаконно - ами, да се хващат да съдят, който пожелаят в съда - какво още чакат? :bigok
Един реален пример - преди години един познат имаше среща с министъра на образованието, при което още с влизането в кабинета е бил помолен да излязат навън, защото е подслушван. :smt006 И това си го знае самият министър, и съответно си е ОК с това, пък и да не е ОК на кой му пука? Може ли нещо да направи - не може, освен ако не вземе черешовото топче, и не гръмне с него в центъра на София, обявявайки начало на възстанието... :smt006
Този "СРСгейт", или там каквото и да е за мен е тотален смях и изсмукана от пръстите простотия. Това да си на висок пост в държавата, или пък част от опозицията, или пък въобще на пост, който ти дава дадена власт, и да си въобразяваш че не си подслушван е ебаси абсурда. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:45 pm 
Аватар

Omraz написа:
Яне Янев също е надал вой в защита на ръката, която го храни. :strkstrk

Интересно ми е каква ще е позицията на другата курва Бареков, ще се види накъде е обърната палачинката.

По този начин ще разберем и кои от подслушваните са вършили "бели" :lol: Не им е лесно и на тея... Да знаеш, че си в ръцете на тоя питекантроп и трябва да му лижеш задника до изтъркване :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:46 pm 
Аватар

За мен пък идеята за подслушване не само, че не е смешна, ами е много, много страшна. Учуден съм, в тоя форум да намеря подкрепа за нещо такова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:53 pm 
Аватар

А някой може ли да ми обясни на какво се базира твърдението (все по-често срешанио тези дни), че ТАКА СЕ ПОДСЛУШВА ПО ЦЯЛ СВЯТ :?: Аз пък съм убеден, че в по-добрата част от света не се подслушва ТАКА. В Щатите поне приеха т. нар. "Patriot Act", който да узакони слухтенето, уж като мярка срещу тероризма, нали. Тук всичко си е чиста проба милиционерщина, в разрез с всички закони и човешки права!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:56 pm 
Аватар

air_J написа:
Всички знаят, че са подслушвани, и това всъщност става в цял свят, само в България явно е скандал на скандалите. А това, че било противозаконно - ами, да се хващат да съдят, който пожелаят в съда - какво още чакат? :bigok
Един реален пример - преди години един познат имаше среща с министъра на образованието, при което още с влизането в кабинета е бил помолен да излязат навън, защото е подслушван. :smt006 И това си го знае самият министър, и съответно си е ОК с това, пък и да не е ОК на кой му пука? Може ли нещо да направи - не може, освен ако не вземе черешовото топче, и не гръмне с него в центъра на София, обявявайки начало на възстанието... :smt006
Този "СРСгейт", или там каквото и да е за мен е тотален смях и изсмукана от пръстите простотия. Това да си на висок пост в държавата, или пък част от опозицията, или пък въобще на пост, който ти дава дадена власт, и да си въобразяваш че не си подслушван е ебаси абсурда. :loser2

Незнам какво е смешното. Ти викаш си О.К. милиционерите да слухтят и изнудват после...

Последна промяна Yan на Пет Апр 26, 2013 10:02 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 25, 2013 10:58 pm 
Аватар

air_J написа:
Всички знаят, че са подслушвани, и това всъщност става в цял свят, само в България явно е скандал на скандалите.

Можеш ли да подкрепиш думите си с факти? Особено ме интересува това да важи за ЕС, не за С. Корея или Куба.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]