forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 6:46 pm 
Аватар

Момчето ви го написа. Айде още някой да ми каже, че нашите ретарди са по-ретарди от ония плодчета на кръвосмешения и тук нема как да стане. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 6:57 pm 
Аватар

Бах тоя Строеж, политически проблем направихте за него :bigok Затваря в СтОденЦки, отваря в центъра и толкова :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:00 pm 

само да вметна че се пътува с рейс до университета(15-20 минути),а целогодишната карта е 10 паунда.(тук е толкова на месец ако не бъркам).Единствения недостатък беше че нямаше голям магазин наблизо(за да отидеш на пазар пеша трябваше да вървиш към 20-30 минути) но от друга страна винаги можеше да си напазаруш от града(имаше 4 супермаркета на разтояние от 10 минути ) и да се върнеш с рейса като пич.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:01 pm 
Аватар

mootkins написа:
само да вметна че се пътува с рейс до университета(15-20 минути),а целогодишната карта е 10 паунда.(тук е толкова на месец ако не бъркам).Единствения недостатък беше че нямаше голям магазин наблизо(за да отидеш на пазар пеша трябваше да вървиш към 20-30 минути) но от друга страна винаги можеше да си напазаруш от града(имаше 4 супермаркета на разтояние от 10 минути ) и да се върнеш с рейса като пич.

И там стипендията е сигурно 4 цифрена, тука е 100 лева на месец в най-добрия случай :smt031 :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:05 pm 

Знаеш как е ... написа:
Момчето ви го написа. Айде още някой да ми каже, че нашите ретарди са по-ретарди от ония плодчета на кръвосмешения и тук нема как да стане. :smt006

Нашите ретарди може да не са по-ретарди, но държавата ни е такава. Нали въпросът е да има кой да ги налага тези мерки, да се спазват и да се затегне ситуацията. Въпросът е, че за момента няма гаранция, че това ще стане. Като с други неща, които уж "затегнаха", а резултат - никакъв.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:08 pm 
Аватар

То е ясно, че няма да ви оставят на фотосинтеза и е измислено. Тук обаче там където трябва да има блокчета със студенти и около тях зелени площи и паркчета, в момента има полуразрушени сгради с лъскави фасади и неони. Как па един музей или галерия не направиха за 20 години бе мама му стара...И аз съм се напивал в общежитията, бил съм се по дискотеките, с некви тъпаци по уличките между тях, че даже и с хора от тук имам цветни истории, ама мама му стара не искам така да изглежда мястото където от шибан пубер трябва да правят човек. Да направят боулинг зали, хубави спортни площадки и зали със символични такси за ползване(или безплатно за студенти) и т.н. Аз дето грам не отбирам от тия неща и не съм капацитет, виждам кво може да се направи и буквално за 2-3 години да се промени тоя катун но некви тъпаци ми обеснявали за наемите, липсата на пари щото тва им е основно перо и още тонове лайна. Аре смърт за све пънкари и умрели за алкохол и амфети боклуци.

incheto_1914 написа:
Знаеш как е ... написа:

Нашите ретарди може да не са по-ретарди, но държавата ни е такава. Нали въпросът е да има кой да ги налага тези мерки, да се спазват и да се затегне ситуацията. Въпросът е, че за момента няма гаранция, че това ще стане. Като с други неща, които уж "затегнаха", а резултат - никакъв.

Това са глупости. Преди години и за коланите в колите обесняваха некви хора, че тва нема как да стане и селянина с голфа нема как и Господ да го накара да слага. Са ако има и 1% хора дето не слагат колан в колата на предните седалки ще си откъсна левия крак. Ако всяка реформа се почва с "това тука нема как да стане" никога нищо няма да се промени.

Последна промяна ТуристО на Сря Сеп 26, 2012 7:11 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:11 pm 

sin написа:
mootkins написа:

И там стипендията е сигурно 4 цифрена, тука е 100 лева на месец в най-добрия случай :smt031 :smt006 .

има заем за студентите от Англия(+този за таксите който се дава на всички) но той не е еднакъв за всички-дава се спрямо дохода на родителите,и г/д след като започнеш работа трябва да започнеш да си плащаш всичко дето са ти дали :wink: Стипендия дават много малко университети и то нищо с което можеш да живееш :idea: аз лично взимах една веднъж годишно която беше 500 паунда(не особено достатъчна,впредвид че общежитието ми излизаше към 3к а квартирата към 2,5к на година) и беше само за европейски студенти,чийто родители имаха доходи до еди каква си сума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:23 pm 

Знаеш как е ... написа:
Това са глупости. Преди години и за коланите в колите обесняваха некви хора, че тва нема как да стане и селянина с голфа нема как и Господ да го накара да слага. Са ако има и 1% хора дето не слагат колан в колата на предните седалки ще си откъсна левия крак. Ако всяка реформа се почва с "това тука нема как да стане" никога нищо няма да се промени.

Защота има камери и ченгета, нали така? А пиенето на бира на обществени места, за което се разпищяха?
В момента вече наистина се правиш на ударен. Проблмът е, че нещата, които си пишем с теб, дори не се дискутират. Единственото, което се дискутира е: "Да затворим заведенията", а не неща като безопасност, обществен ред и т.н.

Това, което аз искам, ако затворят заведенията в Ст. град е да се засилят мерките за сигурност или поне да се затегне положението - дали в другите заведения ще има повече охрана, дали ще има повече патрулки, дали ще има повече камери, дали ще има повече проверки, повече задържани, дали куките ще идват при всеки сигнал - не знам, но трябва да се направи нещо. Както и трябва да ги гонят от блоковете щом вдигат шум, да. Нещо, което в момента ужким се случва, ама май не баш, защото общежитията продължават да кънтят (или поне някои). Както и ако се вдига шум между блокове, градинки и така нататък ушев трябва да идва и да налага съответните мерки. Иначе нещата отиват точно наникъде.

ОБАЧЕ... За тези неща (налагането на мерки извън "да затворим заведенията", затягането на "контрола") ви гарантирам, че изобщо не е помислено при приемането на закона на първо четене. Най-малкото в момента, когато собствениците на заведения се опитват да водят диалози, виждат колко никой не си е направил труда да се замисли и върху това.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:23 pm 

Аз като човек от село живял 3 години в Ст.град (надявам се и 4-та да има :bigok ), съм напълно съгласен със "Знаеш как е ...".Тия заведения трябва до едно да ги затворят.Не че на мене ми пречат да уча или нещо подобно, но просто за всичките години които съм живял в България, стигнах до извода, че си трябва твърда ръка, и нещата лека по лека ще се наредят.И не си мислете, че като няма дискотеки, купоните в стаите ще се увеличат неимоверно и ще настане анархия.Доволно много хора познавам от различни ВУЗове, които изхвърчаха заради, шум и чупене. :smt006 Ще ви дам 1 пример.Преди 2-3 години 1-ви блок, си беше абсолютен разврат и лудница, както на повечето места.От около 1-2 години обаче, откакто сложиха камерите, и няколко човека изхвърчаха, смея да твърдя, че това е едно от най-спокойните общежития в Ст.град.

Като цяло манталитета на селяка няма да се промени е така от само себе си с магическа пръчка, това може да стане само със строги закони и солидни глоби. :smt006 Тук говоря за всяка една сфера от живота, не само за дискотеките в Ст.град.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:37 pm 

А в случая даже говорим за някакви си заведения и игрални зали, които се намират в общежития и на 100 метра от тях. Тоест вероятно пак ще ги има, просто ще мръднат малко.
Но дори да затворят всичко - нека поне има някакви гаранции, че полицията ще си върши работата. Че ще има глоби, актове, изхвърляне от общежитие, затвор ако щеш и т.н. - ето това в момента не се коментира. Затягането на нещата. С две патрулки на кръст не става.
Срещу пиянските сбивания с (недай си Боже) фатален край навсякъде из София вече не знам какви са мерките охрана ли, полиция ли, камери ли...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:49 pm 

Най-яката теза е, че в Студентски град само се наливали. Верно е, че Тодор примерно само това правеше, но има и такива като Ангелофф, които го удрят на кариера :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:54 pm 
Аватар

Комунисти, студенти, заеми ... :roll: мисля, че комунистите измислиха студентските заеми, за да държат в подчинение новоизлюпените специалисти. В наши дни бих искал да получа отговор на следния въпрос: САЩ, Детройт, на 50 км селото, обикновен тамошен "орк", отива да учи в приличен университет, взема годишно 40-50 хил.$ студентски заем, след 4 г. завършва "Социология" с 160-200 40-50 хил.$ бонус точки + лихвите! И излиза на пазара на труда, получава заплата 3,5 хил.$, създава семейство, купува къща за 300 хил.$, пускат му втори брояч, а жена му/мъжа му е на същото дередже и т.н. живота продължава, трябват коли, почивки, дрехи, образование за децата и т.н.
Така. Сега заменете думичката "САЩ" в началото с "Европа" и си направете сметка? Колко години трябва да живее и работи едно подобно семейство, за да изплати кредитите, които непрекъснато хленчи да получава? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 7:57 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
А в случая даже говорим за някакви си заведения и игрални зали, които се намират в общежития и на 100 метра от тях. Тоест вероятно пак ще ги има, просто ще мръднат малко.
Но дори да затворят всичко - нека поне има някакви гаранции, че полицията ще си върши работата. Че ще има глоби, актове, изхвърляне от общежитие, затвор ако щеш и т.н. - ето това в момента не се коментира. Затягането на нещата. С две патрулки на кръст не става.

То е ясно, че и това е част от решаването на проблема, но от някъде трябва да се пчоне и да се кара едно по едно. С закриването на заведенията ще се въвежда и ред, като за това не винаги ще е нужен и Ушев. Трябва да си има система за наказания и санкции като при кръвосмешенията и Ушев да се намесва само в крайните случаи. Но преди това идва волята от най-високо ниво да се налагат наказания и да изхвърчат клошарите от университетите. Тия лайняни субсидии дето взимат за всеки един студент вповече са доста сериозен проблем. Няма никаква мотивация да се изключват студенти, а напротив - държат се до дупка на хранилка колкото да капе от бюджета.
Също така не знам как стои въпроса с тия имоти на които са дискотеките. Ако не са собственост на университетите и държавата, ами частни имоти, кво правим? ЮристОвете да кажат дали не е гигантска планина за изкачване промяна в един такъв закон с цел да им забранят да отварят заведения в този квартал.

UGLUBLUE, това е положението. КОмунистите малко късно са "открили" студентските заеми. С някакви десетилетия. Ние към това се стремим - да сме като тях. За съжаление, нее измислена по-добра система още.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:10 pm 
Аватар

Проблемът е, че Студентски град отдавна е загубил предназначението за което е бил направен :wink:, разбира се както и висшето образование в България, всички тия казина, дискотеки, кръчми и т.н. не са дошли от само себе си, не са били направени без одобрението на община, ректори на университети, декани на факултети, и т.н., точно тия които сега реват за промяна :wink: Реституираха се терени, застроиха се масово и сега се търси под вола теле. Анархията която се създаде даде възможност на всякакви хуманоиди да се мотаят там :wink: Аз за себе си имам идея какво трябва да се направи, повечето тук също, но дали в действителност ще стане, а най-голямата врява сега се вдига от хората, които позволиха Студентски град да стане Студентски катун :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:16 pm 

UGLYBLUE написа:
Комунисти, студенти, заеми ... :roll: мисля, че комунистите измислиха студентските заеми, за да държат в подчинение новоизлюпените специалисти. В наши дни бих искал да получа отговор на следния въпрос: САЩ, Детройт, на 50 км селото, обикновен тамошен "орк", отива да учи в приличен университет, взема годишно 40-50 хил.$ студентски заем, след 4 г. завършва "Социология" с 160-200 40-50 хил.$ бонус точки + лихвите! И излиза на пазара на труда, получава заплата 3,5 хил.$, създава семейство, купува къща за 300 хил.$, пускат му втори брояч, а жена му/мъжа му е на същото дередже и т.н. живота продължава, трябват коли, почивки, дрехи, образование за децата и т.н.
Така. Сега заменете думичката "САЩ" в началото с "Европа" и си направете сметка? Колко години трябва да живее и работи едно подобно семейство, за да изплати кредитите, които непрекъснато хленчи да получава? :roll:

еми то ти си решаваш :wink: то може и сам да си плащаш вноските не е казано че заема е задължителен :lol: и преди да кажеш нещо за евтино образование-няма как университет да строи сгради за по 10-20 милиона и да си плаща вноските с 300 долара на година,а и държавата няма как да дава по нз си колко милярда на университетите които в повечето случай имат над 1000 души персонал,които не взимат по 500-600 лева.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:17 pm 

Смит, точно заради това някои хора се чудят дали това е пореден предизборен ход или е с цел разчистване на пазара за някой друг. Все пак се казва за тия пусти 100-150 метра. На 200 какво пречи да има дискотека...

Накуро, с две думи - не искам всички пиянски сбивания от Ст. град и онези 50-100-200 или колкото са там олигофрена, които търсят проблеми, търсят побоища и искат да се правят на мъже да плъзнат навсякъде, и да ме е страх да не срещнат мен и мои приятели. Не че такива ги няма и другаде. Но защо да се увеличава броят им на местата, където аз например ходя?

Ето за такива неща трябва да започнат истинските мерки. Дреме ми иначе на мен дали ще затворят заведенията. Както казах - да, трябва да се спре с тая клоака.

Давам пример отпреди две седмици. Определен човек пита ушев: "Добре де, сега с този нов закон ще се затегнат ли мерките тук (в Ст. град), ще има ли повече проверки, отзоваване на сигнали и т.н." и ушев, почти през смях: "Абе, момче, те искат половината МВР да уволняват, кой да работи, кой ще ги налага тия мерки? Не можем да огреем навсякъде".

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:20 pm 
Аватар

Какъв е смисълът от забрана да няма нещо на 150 метра, като на 151-вия метър е разрешено :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:24 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Накуро, с две думи - не искам всички пиянски сбивания от Ст. град и онези 50-100-200 или колкото са там олигофрена, които търсят проблеми, търсят побоища и искат да се правят на мъже да плъзнат навсякъде, и да ме е страх да не срещнат мен и мои приятели. Не че такива ги няма и другаде. Но защо да се увеличава броят им на местата, където аз например ходя?

По-назад бях написал, че не вярвам да плъзнат на талази, защото няма да имат сборен пункт, няма да им е близо и няма да са организирано стадо. Ако събираш мангали с мангали става проблем, ако събираш престъпници с престъпници става проблем, но ако са пръснати и не са на едни и същи места е по-нисък шанса. :smt023
Строежа не вярвам да не оцелее едно преместване. Фенската база си я има.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:32 pm 

Mr. Smith написа:
Какъв е смисълът от забрана да няма нещо на 150 метра, като на 151-вия метър е разрешено :roll:

В случая си обсъждаме ако изцяло всичко бъде затворено.
Иначе според наредба ли е, поправка ли е, какво е там, трябва да бъдат затворени игрални зали и нощни заведения в Студентски град, които се намират в общежитията и на 100 метра от тях, както и в имоти на университетите. Това звучи малко като: "Затваряме сегашните, за да може някой да направи нови, малко по-далеч".

Накуро, няма да са на едно място, но това не значи, че тези компании ще спрат да излизат. И изобщо този проблем трябва да намери някакво решение, защото скоро пак ще цъкаме с език я за някой в Ст. град, я за някой пред "Соло"...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:37 pm 
Аватар

Пак ще повторя и ако някой се обиди, ДА ОБИЖДАМ ГО. В района на Ст. град и цялата територия която по документи се води Ст. град, трябва да бъде изчистена от бардаци и секви дупки с менте алкохол. Да има кафенета, да има през лятото летни барове, да има пицарии и ресторанти(без жива музика след 00:00ч и въобще силна такава) и спортни зали, галерии и т.н. Да се покаже на малоумниците, че тва място е за всичко друго но не е напивания до несвяст. Спрете да храните ушев щото тук той вина няма. Има неколко патрула дето са по протокол за района и вършат работа колкото могат. На 60 000 студенти със над 100 заведения вие кво искате? Да сложат специално за принцесите от Ст. град 1000 ченгета към РПУ-то там, че да сме спокойни ли? И тия заплати на ченгета кой ги плаща? И що трябва охраната на София вместо да е концентрирана в кварталите с нормален статут, да се пращат в неква дупка да пазят пияните и надрусаните селянчета да не стане беля, вместо те да учат? Аз с мойте данъци в СОФИЯ ще плащам за Орхидейчо от село ЧЕПРЪЧЕНЕ да има охрана, че мама и тати го пратили на София да види живот. Аре да си ебат майката всичките боклуци дето дори си мислят за запазване на заведенията там. София си има достатъчно проблеми в другите квартали, че да трябва да мислиме как да опазиме милите селянчета, дето са бъдещи глупаци с дипломи. Що утре не отидете в някое кафене в Ст. град към 10-11ч да видите, че тия сутрин дремат в кафенета, вечер в барове и през ноща в дискотеки и казина, сутринта плисне лицето с води и ходи пак в кафенетата и дреме и се оплаква колко лошо се е наквасил. И така до петък докато се прибере за още кинти и ракия. Дреме ми на кура и за строеж и за скелета и ориенти и плази.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:43 pm 

Не да се слагат 348974387 души в Ст. град и пак да е клоака, а това да стане навсякъде, включително в кварталите с нормален статут, след като затворят заведенията в катуна (което явно засега няма да стане, но в бъдеще се надяваме). Е, навсякъде трудно де, щото наистина не може по 398435 ушеви на квартал.
Затваряш заведенията в Ст. град, но предприемаш мерки из София и всъщност най-вече по центъра, където има много клубове.

Даже и без да ги затварят тъпите заведения бе, мама му стара, трябва да се вземат мерки срещу пияните олигофрени, които пребиват или убиват хора. Да се вземат мерки срещу шум, орки и всичко останало, което дъвчем. Но в момента дори не се говори за предприемането на такива мерки, което е проблемът. И не е дообмислено, споменах по-горе.
След това вече както искат да обособяват Ст. град като кампус.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:55 pm 

Абе, плахите цайсати студентчета ли са тия дето са отишли там да се сбият?

Инче, даваш мнение без да си живяла там. И за теб Студентски град е Строежа.

И ми обясняваш, че в Рокендрола или пред Биад е по-безопасно. Без значение от характера на заведенията. Щели да плъзнат. Щото никой от тук пишещите на пияна глава в центъра на София не е правил проблеми.

Повечето излизащи вечер в Студентски град са приходящи. Цяла Източна София се изсипва, луди ли сте, нямам обяснение...

А иначе Станкето е прав за всичко, което пише...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 8:57 pm 
Аватар

Май няма много смисъл в четвъртия ред от написаното от теб :loser2 особено второто изречение :bigok :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:03 pm 

Само плахи цайсати студентчета ли има в Ст. град? Все си мислех, че е ясно, че не говорим за тях.

За мен Студентски град не е Строежа. Да, ходя само там (и преди и в Тукан) от нощните заведения, да, но това не означава, че не виждам какво става, че не съм висяла достатъчно из квартала, в общежитията с хлебарките, че не познавам адски много хора оттам и така нататък.

Иначе със Станкето искаме едно и също и се написа вече 150 пъти. И аз искам катуна да е кампус със зелени дръвчета, спокойствие и т.н. И аз искам образователната ни система да е наред и не всяка амеба да взима диплома. И аз искам по-добро бъдеще за ученици и студенти. Но и аз искам да спра да чувам или чета за убити, пребити и за тая тотална безнаказаност, която цари.

56 пъти написах, че ДА, в центъра и на други места също стават проблеми. И се опитвам да кажа, че точно на това трявба да се наблегне като цяло. Защото когато стане белята няма значение къде е станала - дали в Ст. град, дали в центъра.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:11 pm 

Да, в УАСГ е пълно с шампиони по азис емемей :bigok Да ме прощава Сашко :loser2

Има смисъл вв второто изречение бе :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:15 pm 
Аватар

Ама те и що си мислиш, че в другите страни пред клубовете не се млатят? Сигурно само тука владеем кунг фу и сме братя на Кубрат Пулев. И у Виена зад дискотеките си надават шамари и това въобще не е основния проблем. Проблема е какви хора отиват в Ст.град и след 5 години какви излизат. Там те виждат най-лошото от големия град и им се набива, че цяла София е така. После да не се чудиш що банкерчето от 4ти етаж си мета боклука през прозореца или що паркира като шейх в пустиня. Той 5 години така го е правил в София и за него Ст. град е представителна извадка на града. Като завърши ти става съсед и благодарение на липсата на подходящи условия да види цивилизация, той става селяк по душа. Тва е проблема на катуна и после да не се чудим що навсякъде са тъпаци от банка до ресторант, че и нагоре в обществото. Тука маса народ учи в чужбина и знае как е. Те като са отишли в град Х са почнали да гледат кво става около тях, кво правят другите, какви са правилата и ги спазват, защото при неспазването на тези правила и невписването в живота на кампуса те биват изолирани и след това гонени. Елементарно е и точно в тоя форум да трябва да го обеснявам, дето се знаем и сме що годе читави хора...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:20 pm 

С това вече около 3 пъти се съгласих :bigok

Но ако за теб това, че стават сбивания и т.н. не е проблем, за мен е. Защото утре 5-ма пияни тъпанара ще пребият за няма нищо някое момче, например мой познат, недай си Боже с фатален край. И това според теб е по-малкият проблем пред това от Ст. град да излезе някой мияч на чинии?
Трябва да се работи и в двете насоки. Трябва Ст. град да е кампус за студенти. Но трябва и да се прави всичко възможно да се предотвратяват оркските изцепки, пиянските сбивания и т.н.. Вече 100 пъти видяхме до какво водят нещата.
Стягане по всички фронтове. Не само да хлопнеш кепенците.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:21 pm 
Аватар

Факт е, че каквато и инициатива да се подеме от правителството или общината, веднага ще се намерят хиляди инчета, които да обяснят как няма да стане и че не това е начина. Ще обяснят как било грешно да е на 100 метра от общежитията, щото щели да ги преместят на 150 метра. Явно всички заведения и казина там имат крачета или колела и може да си ги местиш където си искаш. И това не е свързано с никакви разрешителни от общината. Просто си го избутваш на булеварда и готово. Или пък ако случайно си преебан и твоята дискотека няма крака или колела, буташ я и си построяваш нова на 150 метра. Колко му е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:24 pm 
Аватар

Чалготеката на баба Яга :mrgreen: :loser2 Абе да ги затварят, така и така домашните купони са доста по-ефективни в некои отношения :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 9:25 pm 

Естествено пак реши да се правиш на виден хуморист. Само ми обясни аз ли съм от хората, които скачат срещу всяко нещо? Синя/зелена зона ли не толерирах, забраната за тютюнопушене ли не толерирах, фаровете на колите ли, по-високи глоби ли, кое? Важното е да се заяждаш някак си.
На второто ти отговарям така:
Mr. Smith написа:

Еми, а кажи ми. И също така ми кажи кое пречи на някоя фрашкана с пари мутра да направи дискотека другаде (след като преотстъпеното от УНСС място вече не може да се ползва заради закона). Разрешителни и т.н. - ок. Връзки, заобикаляне на закона, приемане на някоя поправка ако щеш? Това първият случай ли на така изникнало заведение ли ще е? Прецедент?

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 468, 469, 470, 471, 472, 473, 474 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]