forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:09 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:12 pm 
Аватар

На мен смешното ми е, че съм учил там и смятам, че съм по-наясно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:14 pm 
Аватар

При положение, че и сестрата е последна година, също претендирам за знания от първа ръка :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:17 pm 
Аватар

И какво - 73-то от една гадна миризлива дупка и бум - превръща се в цъфтяща гимназия, боец сред елита? :smt005 Питай сестра си какво е пафкала в кенефите, че да ти блещи подобни глупости. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:17 pm 
Аватар

Brannik написа:
Е аз не претендирам да съм задълбочено запознат с него тъй като е от бсп и никога няма да гласувам за него и за тва и не съм си правил труда да го изследвам. Просто кат е бил в некви предавания и някакви дискусии ми е напраил добро впечатление, със сигурност изпъква на фона на останалите му съпартиици, ма тва не е толква трудно кат се замисли човек :smt003 Иначе не съм се задълбочавал къв го е давал, къв е бил и тн, просто съм го гледал в някакви предавания от типа на Булевард България и толква, вероятно аз съм в грешка :smt006

Цитат:
... висше образование в Московския държавен институт по международни отношения - магистърска степен Международни отношения със специализация Виетнам, Лаос, Камбоджа...

:wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:18 pm 

ей ангелов, я чети малко :)
тва от дневник не е резултат от някоя секция, а гласуване на сайта и то 1100 души не е кой знае колко представително :)
как ме стресна тоя :)
аз искам под 20 за кадиев :)
п.п. за да си добър политик не значи че тряя непременно да си добър експерт. голям праз, че говори добре за икономика. като беше толко несъгласен с орешарски 2006 защо 2007 влезе в ос ? защо 2009 участваше рамо до рамо с доскорошния си враг? защо плюе станишев а в кампанията вдига наздравици с него? като е толко смел и иновативен що не се изправи в битка със статуквото в бсп на конгреса, а се скри в кампанията за софия?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:23 pm 
Аватар

Тоя Кадиев е поредната кукичка. Не мога да разбера как въобще се допуска, че общо с червената измет може да има който и да е читав човек.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:26 pm 
Аватар

south написа:
И какво - 73-то от една гадна миризлива дупка и бум - превръща се в цъфтяща гимназия, боец сред елита? :smt005 Питай сестра си какво е пафкала в кенефите, че да ти блещи подобни глупости. :wink:

Е не бум, требе си време и постоянство, че как иначе една дупка е в топ5 на най-високия успех на матурата две години подред. Тва е сравнение с останалите бг училища, вече ако се сравняваме с на запад... А че е мега гадно да си в елитно училище и аз го знам от личен опит (вечна смАрт за Бистра Башева :boisw ).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:27 pm 

тва е тема за изборите бе не за кой къде е учил :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:29 pm 
Аватар

Това от Дневник Е екзит пол, но при положение, че всичкото ранобудна бабичка е гласувало рано сутрин, нещата са ясни :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:33 pm 
Аватар

73-то още от началото на 90-те е едно от най-добрите училища. Фандъчка Йорданкова имаше късмета да привлече едни от най-добрите учители от Немската, които по едно време масово напуснаха. :wink: Ама по това не съм много наясно, Suum cuique да даде подробности, може и да вкара случката с недостига на столове. :smt005

А малоумният български народ от 20 години насам не може да вдене, че кмет на който и да е град трябва да е архитект или минимум инженер, който се е занимавал със строителство. Защото не сме в началото на 20-ти век, че да се яви един кадърен човек като Димитър Петков и да е в състояние да оправи всичките бакии в града. Трябва си някой, който да има представа какво да върши, за да не се случват малоумия както в последните 20 години.

Каре, аз също съм на мнение, че Кадиев е един от малцината кадърни от кафявочервената партия. :wink: За мен лично в тези избори има само двама души, годни за този пост - Попов (който естествено би бил по-добрият избор) и Кадиев, ама факта, че принадлежат към копрофилски партии мен лично ме кара да си стоя вкъщи. :wink:

Последна промяна south на Нед Ное 15, 2009 4:35 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:34 pm 

За да не нарушаваме изискването, ви предлагаме да прогнозирате кой ще спечели столичното дерби в деня на вота, както и колко от столичаните ще отидат на мача. Ако нямате търпение да изчакате затварянето на секциите, за да сте информирани, посочете кои според вас ще са победителите - сините или червените.

Тва не е екзит пол

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:36 pm 
Аватар

Същите глупости ги пишат винаги и Дарик и пускат една фиктивна анкета за да има с какво да се оправдават, а резултатите СА екзит пол :smt006 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:40 pm 
Аватар

http://victimsofcommunism.bg/#/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 4:42 pm 
Аватар

Очаквам 30-40% от зрителите да го гледат на живо, както и победа на сините с 3-1. :lsfc1
Саут прав си, че требе инженер или архитект, но за момента не сме дорасли един човек да управлява независимо и си трябва партийна подкрепа, под формата на експертен екип или поне няколко съветника. Обаче за 73то се замисли защо учителите от немската са отишли в 73то, а не някъде на частно примерно и дали не е именно заради Фандъкова.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:08 pm 
Аватар

tonko88 написа:
Очаквам 30-40% от зрителите да го гледат на живо, както и победа на сините с 3-1. :lsfc1
Саут прав си, че требе инженер или архитект, но за момента не сме дорасли един човек да управлява независимо и си трябва партийна подкрепа, под формата на експертен екип или поне няколко съветника. Обаче за 73то се замисли защо учителите от немската са отишли в 73то, а не някъде на частно примерно и дали не е именно заради Фандъкова.

E ти ако си мислиш че тия преподават само в 73то :lol: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:11 pm 
Аватар

south написа:
Каре, аз също съм на мнение, че Кадиев е един от малцината кадърни от кафявочервената партия. :wink: За мен лично в тези избори има само двама души, годни за този пост - Попов (който естествено би бил по-добрият избор) и Кадиев, ама факта, че принадлежат към копрофилски партии мен лично ме кара да си стоя вкъщи. :wink:

Мама му дееба, през 80-те тоя е пратен да учи в Москва "МО". Като ми дойде наум "номенклатурчик", се сещам директно за Георги Кадиев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:15 pm 

Избирателната активност към 15.00 ч. в София е 14,91%, съобщиха от Общинската избирателна комисия - София. Най-висока е тя в "Панчарево"- 20,21%, а най-ниска е в "Подуяне" - 7,72%.
Айде гласувайте бе говеда :smt003
и кур за цецка панчаревска :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:17 pm 
Аватар

След малко отивам, само кажете за кого да пусна :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:18 pm 

сава :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:21 pm 
Аватар

Млади и неопитни не ни трябват :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:24 pm 
Аватар

Лабрадора е виновен за Подуяне :lol: Само да уточня, че не мисля Фандъкова за кой знае какво, по-добре щеше да остане министър на МОН, ама... Антикаджиев е добра кандидатура, но много се съмнявам че ще има нужната политическа подкрепа (най-вече от СК), а и шанса да бъде избран граничи с 0.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:27 pm 

и като го подкрепят ск кво ? :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:32 pm 

:smt005 Абе на Кадиев целта му е да отиде на балотаж :smt005 :smt005
Кво си говорим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 5:35 pm 

Реална цел по принцип :) Ама невъзможна :) Да ви (ни) е честита кметицата :) Поздрав :
http://vbox7.com/play:6b1e8a60
Ето я кметицата сапунисва цицата :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 6:07 pm 
Аватар

По темата, че трябва кмет да е архитект или инженер: И аз като кадър на ВИАС си уважавам колегите, но за съжаление това не винаги е гаранция за качествено управление. Има ли нужда да припомням срамната история, при която кмет беше проф.Янчулев, който за тези които не знаят преподава (или поне на мен ми преподаваше като бях студент, сега не знам) Организация на строителстото и по-специално на хитротехническото строителство (разбирайте язовири, бентове и всякакви други строителни дейности свързани с използването на водните ресурси). Та при същия този кмет София стигна до там да има режим на водата (само да припомня че едни бяха само със студена вода, а другата половина на града имаше топла и студена вода 2 дни и после 2 дни нямаше никаква). Та както казах в началото тапията не прави човека.
Само за сведение настоящата заместник кметица по строителството преди да се захване с тази длъжност за последно е била секретарка на обласния управител на Видин. Не знам какво е вършила толкова професионално, че да се издигне изведнъж на сегашната си длъжност, но фактите са такива.
Извода е, че за съжаление в България всякакви хора заемат всякакви длъжности независимо дали са учили за това или не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 6:32 pm 

Термометрите удариха рекордните 68% на "Московска"

Термометрите не спират да увеличават градусите в района на улица "Московска" в столицата. Малко след 17.00 часа там бе измерена рекордната за сезона температура от над 68 градуса.

В същия час на улица "Позитано" термометърът показваше малко над 20 градуса. Скоростта на вятъра бе около 16.5 м. Синоптиците са категорични, че през последните 20 години не е имало толкова ниска скорост на вятъра. Те смятат, че следващата седмица няма да има нужда от допълнителна прогноза, защото резултатите ще бъдат същите. /БГНЕС

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 6:44 pm 
Аватар

Според 71% от гласувалите в анкетата на "Дневник" софийското дерби ще спечелят сините, а според 22% ще спечелят червените, сочат резултатите към 15:30 часа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 6:55 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Избирателната активност към 15.00 ч. в София е 14,91%, съобщиха от Общинската избирателна комисия - София. Най-висока е тя в "Панчарево"- 20,21%, а най-ниска е в "Подуяне" - 7,72%.
Айде гласувайте бе говеда :smt003
и кур за цецка панчаревска :smt003

Че как да гласуват като всички са по родните си места :smt005
:arrow: Я обяснете на нас , защо кметът трябва да е архитект или инженер :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 6:55 pm 

тва ясно :) ама от бгнес е от 17ч.
Както и да е :) След час ще кажат към 18ч. официално по тв

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Ное 15, 2009 7:07 pm 
Аватар

Янчулев неговата рода, тамън си гледах Октопод и бааам тока, тамън се къпя и бааам водата :sm_horse

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]