forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Авг 28, 2025 11:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 4:50 pm 

А според теб няма такива наредби и вътрешни правилници, а? И затова има вечерен час, когато общежитието се заключва и както каза антонатан някои остават навън. Е добре, защо тогава блоковете продължават да се тресат?

Знаеш как е ... написа:
И без това е ад за хубавите места в общежитията и се правят класирания а у. Много лесно ще им се секне на всичките малоумници желанието да правят глупости, като си представят как ги изхвърлят и се прибират на село с новината, че НА СофияТА не обичат тъпаци и бащата като ги погне с некое дърво и им става едно такова на топка в стомаха. Тука сме дърводелци и трябва да опира ножа до кокала, иначе всеки ще си прави квото иска.

Нали това казвам - няма контрол :) Въпросът е да започне да се прилага такъв и то стриктно. По-лошото е, че когато идиотите (естествено това не са всички в Ст. град) плъзнат в центъра или другаде - по улиците, между улиците и т.н. - какъв контрол? Не че сега не се случват такива неща, разбира се и цялото зло не е само в Ст. град, но трябват ли още случаи като на Ст. Балтов, за да се сети някой, че не само в заведенията е проблемът.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 4:51 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Малоумщини пишеш ти, след като си мислиш, че ей-така от нищото ще спрат купоните и всички ще станат по-цивилизовани. Цветя и рози навсякъде.
Това, което си написал и в момента не се изпълнява. И доста често ушев си драпа оная работа.
Проблемът не е в това дали има или няма заведения, а в сигурността като цяло. В Ст. град стават много простотии. Трябва ли всичко това да се пренесе другаде или трябва да погледнем на проблема от гледна точка на сигурност и по-голям контрол като цяло?

Естествено, че тоя нощен живот там е прекален. Но проблемите са навързани и те не са само в шума. Пак ще напиша една малоумщина - като си идот в Ст. град, ще си идиот и в центъра, и в Младост, и в Лозенец.

Бъркаш нещата. Човек се държи така както обществото и средата му позволява. Ако съм в среда където мога да тупам без да се завирам в кенефа, ще го правя. Като обществото морално ме сочи с пръст ще си ходя в кенефа и никой нема да разбира. Така и с идиотите навсякъде. Като направи магарията в центъра и преспи 24 часа в 4то РПУ ще го видим дали пак ще прави глупости. Тия проблеми много лесно се решават ако има малко желание. Тва не е като проблема с нефтопроводи и ел. централи където решаването на проблема не може да бъде направено за 1 ден от 1 човек. Дреме ми на кура, че няколко мутри ще си затворят по едно от многото заведения. Има 432432432 неща дето могат да се направят в Студенски, преди да има нощно барове и развлекателни заведения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 4:54 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
А според теб няма такива наредби и вътрешни правилници, а? И затова има вечерен час, когато общежитието се заключва и както каза антонатан някои остават навън. Е добре, защо тогава блоковете продължават да се тресат?

Знаеш как е ... написа:
И без това е ад за хубавите места в общежитията и се правят класирания а у. Много лесно ще им се секне на всичките малоумници желанието да правят глупости, като си представят как ги изхвърлят и се прибират на село с новината, че НА СофияТА не обичат тъпаци и бащата като ги погне с некое дърво и им става едно такова на топка в стомаха. Тука сме дърводелци и трябва да опира ножа до кокала, иначе всеки ще си прави квото иска.

Нали това казвам - няма контрол :) Въпросът е да започне да се прилага такъв и то стриктно. По-лошото е, че когато идиотите (естествено това не са всички в Ст. град) плъзнат в центъра или другаде - по улиците, между улиците и т.н. - какъв контрол? Не че сега не се случват такива неща, разбира се и цялото зло не е само в Ст. град, но трябват ли още случаи като на Ст. Балтов, за да се сети някой, че не само в заведенията е проблемът.

Концетрацията на много млади хора около заведения в малък периметър е предпоставка за проблеми. Като пръснеш дискотеките и баровете в широкият център на София няма да има струпвания. Що трябва точно на теб да го обеснявам, като ходиш от маса години по мачове и знаеш ефекта на тълпата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 4:56 pm 

Все едно в центъра не стават и сега такива неща. Днес пребит възрастен човек на "Витоша", утре полицай пред Текила, вдругиден Багата, после момчета пред "Соло", после някой в Борисовата, после бой около биад или някъде другаде и какво ли още не. Те и сега се спречкват пияни компании. Въпросът е, както каза ти, да има контрол и като полежи 1-2 пъти в районното да му дойде малко акъла.
Лошото е, че трябва пак да стане сакатлък, за да се повдигне този въпрос.

Съгласна съм с теб, че предназначението на Студентски град трябва да е коренно различно. Другото интересно в случая е, че не се знае дали този закон не цели да обслужи нечии интереси. Да затворят сегашните заведения на 100 метра, а някой друг, неслучаен, разбира се, да отвори такива на... 500 метра да речем.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 4:57 pm 
Аватар

Има и друго - по центъра ще им е по-скъпо, охраната ще ги пердаши, а и ще имат транспортни разходи. Ще се ограничават сами. А аз лично нямам нищо против пичетата от Ст. Г. да слязат насам, а не ние да им ходим в копторите за едното ебане :bigok
Как говорите за хората в Студентски, все едно само Ангелов живее там. Има и нормални, а половината поне са жени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 4:58 pm 
Аватар

Другото е, че съвсем по-малък процент от тия ще имат самочувствието да ходят извън ст. гр. да простеят щото няма да са сред свои...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 4:59 pm 

Седем:Едно написа:
Има и друго - по центъра ще им е по-скъпо, охраната ще ги пердаши, а и ще имат транспортни разходи. Ще се ограничават сами. А аз лично нямам нищо против пичетата от Ст. Г. да слязат насам, а не ние да им ходим в копторите за едното ебане :bigok

Че охраната и в Студентски ги пердаши бе, еле па Гената от Строежа, с който ти много би си допаднал на тема Ози :bigok
Сега разбрах защо си изцяло против. Пичетата от Ст. град на теб наистина ще ти лепнат добре - дрЪт софиянец с апартамент в центъра. мИчта! :bigok
Той и С. затова такива ги пише. Дреме му на него има ли или няма дискотеки в клоаката - важното е на крака да му дойдат :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:00 pm 
Аватар

Абсолютно съм съгласен с дедо Тони. Само класни пички ще идват с малко пари, което автоматично ги прави жертви на столичните дупета. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:02 pm 

половината - жени, от които 4/5 -няма такъв сволоч - ебем ти и жените :lol:
по-добре една инвестиция от 100 лв за опитна курва, която 100про може да се ебе по-добре от която и да е ботевградска чалга-кифла с мозък за 3 стотинки, ама преди деноминацията.
Хем ще си наебеш хубаво, хем ще си спестиш чутовната обстановка, която се носи в студентски, хем няма да ти бичи чалга от всяка страна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:02 pm 

Ясни сте ми :bigok
Аз все пак съм против затварянето на заведенията. Това за мен, като стабилно имотна столичанка, означава 2 пъти повече досадници по заведенията :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:04 pm 
Аватар

А на мен ми е ясно, че ти си против затварянето на заведенията там заради Строежа. Ако той беше в центъра ти немаше дума да обелиш тука :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:06 pm 

Много ясно, че ще защитавам Строежа :bigok
Не бе, не съм против затварянето и ограничаването на клоаката, няколко пъти го написах. С тоя Лас Вегас трябва да се спре. Просто наистина не мисля, че това би решило другите изброени проблеми.
Строежа има къде да се премести освен това, ти не го мисли :bigok Аз откога се надявам, и без тва ми е далеч :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:08 pm 
Аватар

Дреме ми на красивия кур за Сторежа. Искам в Ст. град вечер да е тихо и спокойно. Утре тия келеши дето излизат от там поне ще стават за нещо различно от миячи на чинии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:10 pm 

Знаеш как е ... написа:
заведенията за нас нормалните, дето не харесваме миризмата на зелник.

Скоро ще имаш честта :bigok
За Ст. град нито ти дреме, нито ти пука дали ще е тихо и спокойно :bigok
А това какви хора ще излизат оттам отново е доста по-глобален проблем, в който са намесени държава, образование и така нататък.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:20 pm 
Аватар

Дреме ми, защото искам университетите в България да станат на нормално ниво. Не искам бъдещето на държавата ми да се определя от некви икономистчета, финансистчета и т.н. дето 5 години са изпили все що докопат и причината да дърпат да завършват е повече време в тоя катун, вместо стимула им да учат и остават там да е тяхното бъдеще. Едно време като родителите ни не са имали 4324242 дискотеки и барове да не би да не са се правили на гумени мечета и да не се радвали на студенските години? И както горе се каза, няма да имат пари да идват в София и ще спрат. Щото са келеша изпива 1 шише ракия от баща си дето е взел и дава само 5лв вход за дискотеката и вътре смуче една кола от сламка цела нощ. Докато едно идване в центъра му е поне 10лв такси,5лв вход и вътре още доста набиване за пиене, защото охраната наквасен няма да го пуснат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:24 pm 

Нещата, които изброи в началото са благодарение най-вече на неща като държавата или по-точно образователната система. Другото е възпитание. Как пък, примерно Ангелов, Субата или някой друг не са олигофрени като останалите? А са в Ст. град.
Университетите трябва да стегнат положението, а не да приемат хора с 2-ки. Ама нали трябва и бройка да се запълва... Големият проблем е, че който не е влязъл в университет, той не е завършил. Остави ти пиенето и другите неща.
Абе, реформата, която трябва да се предприеме, е прекалено голяма, за да станат нещата, които аз и ти искаме.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:25 pm 
Аватар

Знаеш как е ... написа:
incheto_1914 написа:

Знаеш как е ... написа:

Концетрацията на много млади хора около заведения в малък периметър е предпоставка за проблеми. Като пръснеш дискотеките и баровете в широкият център на София няма да има струпвания. Що трябва точно на теб да го обеснявам, като ходиш от маса години по мачове и знаеш ефекта на тълпата.

Във всчка столица заведенията са концентрирани на едо място и целта е,че много по-лесно се охранява! Това, че в бг ги оставят да си правят каквото си искат е друг ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:28 pm 
Аватар

Не е така. Никъде в която и да е европейска столица не съм чул и видял да има 50 дискотеки в радиус от 1км. Але па в студентски кампус.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:32 pm 
Аватар

Дискотеки не, но кръчми и пъбове да. Примерно сохо в лондон, червените фенери в амстердам и т.н. Това си е политика на правителствата:първо е по-лесно да се контролира и охранява и второ туристите не пътуват 2 часа за да пият различна марка бира или виски. Обаще полицейските ванове са на всеки ъгъл и камери, яко камери навсякъде и ако згавиш си плащаш като поп, дали кинти или време зависи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:33 pm 

Незнам дали е споменавано но от Студенски град заедно с дискотеките трябва да бъдат махните и казината.Не е истина колко млади хора са се зарибили и са там всеки ден :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:34 pm 

Щото не сме се наливали с тебе в Студентски град :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:35 pm 
Аватар

Стоежа може да се затвори след 1ви Октомври, преди това в никакъв случай !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:35 pm 
Аватар

Брато едно е кръчма, пъб, открит бар или пицария, съвсем различно е дискотека. Освен слънчака около Кубан, аз друго такова място не се сещам. И подчертавам...в студенски кампус, град, село или квото и да е свързано с образованието.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:36 pm 

Ми то там това е другият проблем - отдавна не е кампус. Има много живущи с апартаменти там, има хора, които са под наем там, без да са студенти, има всякакви.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:38 pm 
Аватар

Еми за да стане кампус трябва да се изкорени проблема от корен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:40 pm 
Аватар

На запад пъовете са проблемните места и еквивалент на наще дискотеки! Няма значение къде е! Има ли охрана няма проблеми или са намалени до минимум и проблемите, и жертвите! Са от морална гледна точка не е много правилно, ама то в Бг кое ни е правилно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 5:43 pm 

Знаеш как е ... написа:
Еми за да стане кампус трябва да се изкорени проблема от корен.

Добре, но това пак ще ни върне на последните ни мнения от предната страница.
За да има нормални студенти, нормални хора и така нататък, трябва реформа в образователната система, трябва университетите да стегнат положението и не всеки с 2 мозъчни клетки да взима диплома. Мен вече започва да ме е срам изобщо да казвам, че имам висше, камо ли че уча второ.

Основният проблем, който вероятно и 24051914 има предвид, е че всеки си прави каквото си иска и няма достатъчен контрол. Ако има как да се налагат ограничения, както и всички орки, без значение от произход и т.н. да бъдат наистина контролирани, ако има наказуемост, ако има страх от закона (колкото и смешно да звучи в настоящата ситуация) и така нататък, то тогава говорим на един език. Но и на теб и на мен е ясно къде се намираме и как се прилагат тези неща и че след като стане поредния сакатлък, чак тогава се вдига шум. А не трябва да е така, да му се не види...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 6:18 pm 
Аватар

24051914 написа:
Дискотеки не, но кръчми и пъбове да. Примерно сохо в лондон, червените фенери в амстердам и т.н. Това си е политика на правителствата:първо е по-лесно да се контролира и охранява и второ туристите не пътуват 2 часа за да пият различна марка бира или виски. Обаще полицейските ванове са на всеки ъгъл и камери, яко камери навсякъде и ако згавиш си плащаш като поп, дали кинти или време зависи.

Страшна разлика има. Все едно на някой алкохолик да му качиш чашка на височина 20 см с идеята, че преди е била на 10 и няма да може да я достигне, за да се налоче. :bii_chorbata
Повсеместно закриване на всичко без закусвални и магазини и строги мерки и санкции. Това биха били добри опити катуна да стане отново кампус.

Тук има много отрепки дето са учили из университетите по света. :blass Нека те кажат как е организирано там. Далеч съм от мисълта, че и там няма купони и разврат, но едва ли е така. Трявба да си има каишка, която да се дърпа.

Тези които си мислят, че лошия матриал на СГ ше "плъзне" по центъра искам да ги успокоя, че едва ли ще е точно така. Отрепките са силни когато са стадо, но из центъра или ще са пръснати, или въобще няма да припрват често, за да създават проблеми. А свестните студенти ще ходят да разпускат, когато имат възможност и са си свършили работата (взели изпит). Като с циганите - ако са натрупани в гета са сериозен проблем, ако ги пръснеш не са.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 6:35 pm 

Nakuro Bradata написа:
24051914 написа:

Страшна разлика има. Все едно на някой алкохолик да му качиш чашка на височина 20 см с идеята, че преди е била на 10 и няма да може да я достигне, за да се налоче. :bii_chorbata
Повсеместно закриване на всичко без закусвални и магазини и строги мерки и санкции. Това биха били добри опити катуна да стане отново кампус.

Тук има много отрепки дето са учили из университетите по света. :blass Нека те кажат как е организирано там. Далеч съм от мисълта, че и там няма купони и разврат, но едва ли е така. Трявба да си има каишка, която да се дърпа.

Тези които си мислят, че лошия матриал на СГ ше "плъзне" по центъра искам да ги успокоя, че едва ли ще е точно така. Отрепките са силни когато са стадо, но из центъра или ще са пръснати, или въобще няма да припрват често, за да създават проблеми. А свестните студенти ще ходят да разпускат, когато имат възможност и са си свършили работата (взели изпит). Като с циганите - ако са натрупани в гета са сериозен проблем, ако ги пръснеш не са.

Там където учих аз в Англия:
общежития извън града,имаше само 1 магазин и един бар(нищо особено),ако правиш купон в общежитието и вдигаш много шум /чупиш и пречиш на другите или охраната ви чуе-1.предупреждение и малка глоба 2.Голяма глоба и последно предупреждение 3.Изхвърчаш

Вечер час и тем подобни няма,ако искаш да ходиш да пиеш отиваш на дискотека в града и после се прибираш с такси(дискотеките са до 3-4 вечерта,ако има някакво голямо парти може и до към 5)

П.П. В общежитието не може да се пуши а ако те хванат е целия вътре сух :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 26, 2012 6:38 pm 
Аватар

Кръвосмешения, но намерили отличен начин за управление и ред.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 467, 468, 469, 470, 471, 472, 473 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]