forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 11:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:46 am 
Аватар

Goldenriver ако е жена да дава снимки, ако е мъж да млъква най-накрая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:51 am 
Аватар

SharkyTT написа:
Goldenriver ако е жена да дава снимки, ако е мъж да млъква най-накрая.

Шарки на тебе съм ти правил услуга,не така с лошо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:55 am 
Аватар

Абе да не са пуснали пак завода в Гюргево? Как па един нормален русенец нема у тоя форум? :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:58 am 
Аватар

То това ни е чарът,че сме различни от масата българи,сигурно от страни изглеждаме глупави,тъпи,смотани ( може и да сме :bigok ),но просто сме различни ;)

За диалекта,да не отваряме дума,защото все едно сме от друга страна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 1:16 am 
Аватар

Абе, ти от Русе ли си бе? Т'ва обяснява всичко. Оставете го :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:13 pm 
Аватар

Герберчета, като стана ясно, че Костов е виновен за нелустрирането, кво прайм с тая днешна новина

Цитат:
"Новина на деня

Парламентът не пожела да въведе ограничения за сътрудници на ДС да заемат ръководни постове "

Предлагам отново Костов за виновен - пътя е утъпкан и изпитан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 12:23 pm 
Аватар

Всякакви такива недомислени закончета отиват веднага на КС и той ги връща.
СК да спре да се занимава с глупости, а да се насочи там където е най-силна - икономическата сфера.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 1:32 pm 
Аватар

goldenriver написа:
ужастни времена...Добре,де за теб,няма май друга партия...във орк...( не е,ирония)...Аз ти казах,3 неща,които направиха НДСВ...със женският род...детствен...ще се сприятелим много,не ме питай,защо мисля,така...защото ти показах,че Станишев,няма нищо общо с влизането ни в ЕС...и си интилигентен...Че,съм малък малък съм...да ме гъбаркаш, ?
:smt005 Отбрал съм само някои от най-интересните неща в последните страници.Интересен начин на писане(особено употребата на запетаи),а за смисъла на изказванията по-добре да не говорим изобщо :loser2 .Аз съм сигурен,че тоя не се ебава,просто е много тъп.Наистина не мога да си обясня за чий хуй си правите труда да му отговаряте сериозно,чак пишете дълги постове и давате аргументи :lol:
incheto_1914 написа:
Абе тва да не е Блеки бе :smt005
Подсети ме за темата на Блек Джек със стари негови снимки.Отронвам една сълза,като се сетя колко пъти съм припадал само на първата страница.Форона беше едно по-добро място :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 1:35 pm 
Аватар

Вие най накрая що не си ударите по една патка един на друг ида се поуспокоите. баси романа :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:07 pm 
Аватар

[az] написа:
goldenriver написа:
ужастни времена...Добре,де за теб,няма май друга партия...във орк...( не е,ирония)...Аз ти казах,3 неща,които направиха НДСВ...със женският род...детствен...ще се сприятелим много,не ме питай,защо мисля,така...защото ти показах,че Станишев,няма нищо общо с влизането ни в ЕС...и си интилигентен...Че,съм малък малък съм...да ме гъбаркаш, ?
:smt005 Отбрал съм само някои от най-интересните неща в последните страници.Интересен начин на писане(особено употребата на запетаи),а за смисъла на изказванията по-добре да не говорим изобщо :loser2 .Аз съм сигурен,че тоя не се ебава,просто е много тъп.Наистина не мога да си обясня за чий хуй си правите труда да му отговаряте сериозно,чак пишете дълги постове и давате аргументи :lol:
incheto_1914 написа:
Абе тва да не е Блеки бе :smt005
Подсети ме за темата на Блек Джек със стари негови снимки.Отронвам една сълза,като се сетя колко пъти съм припадал само на първата страница.Форона беше едно по-добро място :cry:

Не мога да схвана,нещо сваляш ли ме,зарибяваш ли ме ? Като не съм ти интерсен или съм тъп,защо изобщо дискутираш нещо по мой адрес.Това е футболен форум,не е форума на БАН,ако отново имаш нещо против моята граматика,отново ти препоръчам да ме игнорираш и да не се занимаваш с мен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:36 pm 
Аватар

Това е футболен форум , прав си ! Не е форум на партийни олигофрени , които да си разпространяват пропагандата , аре вазирай , лайньо !

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:54 pm 
Аватар

Това ли ли измисли бе ограничено мекотело такова :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 2:57 pm 
Аватар

супер

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 3:26 pm 
Аватар

Момчета, а вие какво мислите за договора от Маастрихт, протокола от Киото, Дейтънското споразумение и Женевската конвенция :wink:, смятате ли, че са добри, спазват ли се, споделете така по-сбитичко ако може :bigok На Левскар67 му е забранено да пише в тази тема, особено след море :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 3:37 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Момчета, а вие какво мислите за договора от Маастрихт, протокола от Киото, Дейтънското споразумение и Женевската конвенция :wink:, смятате ли, че са добри, спазват ли се, споделете така по-сбитичко ако може :bigok На Левскар67 му е забранено да пише в тази тема, особено след море :bigok

Ебал съм ги :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 5:44 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Не мога да схвана,нещо сваляш ли ме,зарибяваш ли ме ?

Ще ми се да те сваля...с пушка :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Сеп 05, 2012 6:14 pm 
Аватар

Налага се да припомня, по време на най-голямото мнозинство на десницата – управлението на Обединените демократични сили в периода 1997-2001 г. – СДС не подкрепи предложения от своя коалиционен партньор Народен съюз законопроект на Закон за лустрацията. Това стана през 1998 г. Тогава премиерът Иван Костов твърдеше, че един такъв закон ще засегне много малко хора, а президентът Петър Стоянов каза, че не можело 7 години да се гледат сенките от миналото. С тези доводи беше отхвърлена възможността десницата да приеме един цялостен Закон за лустрация. Тази позиция днес отчитате ли я като грешка?

- Както ви казах още при управлението на СДС през 1991-1992 г. при правителството на Филип Димитров започнаха приемането на лустрационни процеси. Лично аз съм ги защитавал винаги без промяна в позицията си. Не съм имал колебания. А това защо през 1998 г. тогавашното мнозинството не е подкрепило законопроекта за лустрация на Народен съюз би следвало да отговарят тези политици, които цитирате – Иван Костов и Петър Стоянов. Моята позиция винаги е била принципна. За мен въпросът за лустрацията е важен за една страна, която е променила своята ориентация от сателит на съветския блок с пълноправно членство в НАТО и Европейския съюз.

http://desebg.com/2011-01-06-11-52-19/7 ... 8-07-56-21

Сигурен съм, че г-н проданов ще иска да изкоментира това :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:29 am 
Аватар

Ти на колко години беше през 1998?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 11:18 am 
Аватар

tprodanov написа:
[qu

от Маастрихт, протокола от Киото, Дейтънското споразумение и Женевската конвенция :wink:, смятате ли, че са добри, спазват ли се, споделете така по-сбитичко ако може :bigok На Левскар67 му е забранено да пише в тази тема, особено след море :bigok

Ебал съм ги :bigok[/quote]
Това да не е гъз, че да го ебеш :bigok а на голдънривър ще му обясня за алтернативите. Сега реално герб са алтернатива на комунистите, но това е толкова алтернатива колкото Тонко на антонатан :bigok общото е, че са инженери, единия дебел другия слаб, но реално и от двамата нищо не става :bigok :loser2 :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 12:25 pm 

Сега и Кунева като се намеси ще стане съвсем забавно да се бистри кой на кого е алтернатива и има ли изобщо такава :loser2

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 12:51 pm 

Искам да попитам нещо, тъкмо да изместя темата от Костов.

Сега се усвояват много европари, както на национално ниво, така и на регионално.

В Русе е кмет един бивш полицай (гербаджия, след като досегашния от БСП не се кандидатира поради болест), който е тъп като гъз и по-нисък от табуретка. Забелязвам обаче, че откакто е кмет, много инфраструктурни промени се случват - прави се пробив, разширява се път, ремонтира се друг, училището ми ще си построи нова зала (не физкултурен салон, а зала). http://btvnews.bg/bulgaria/obshtestvo/u ... chata.html Градския транспорт ще бъде подобрен.

И се чудя, въпреки че тоя е пълен нещастник и тъпанар, някакви хубави неща се случват в Русе (а сигурно и в другите областни провинциални градове). Знам, че ГЕРБ са шибана партия, но ми е интересно защо чак под тяхно управление европарите започнаха да се усвояват? :smt017 Къде е уловката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:04 pm 
Аватар

Уловката е, че кмета е гербаджия и вече никой не спира проектите, също така се получава и финансиране от държавата тъй като надали община Русе има ресурс да осигури пари за проектите. Ако кмета ви беше от друга партия проектите щяха да събират прах някъде по канцелариите на мррб и щяха да го направят луд от проверки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:11 pm 
Аватар

24051914 написа:
Налага се да припомня, по време на най-голямото мнозинство на десницата – управлението на Обединените демократични сили в периода 1997-2001 г. – СДС не подкрепи предложения от своя коалиционен партньор Народен съюз законопроект на Закон за лустрацията. Това стана през 1998 г. Тогава премиерът Иван Костов твърдеше, че един такъв закон ще засегне много малко хора, а президентът Петър Стоянов каза, че не можело 7 години да се гледат сенките от миналото. С тези доводи беше отхвърлена възможността десницата да приеме един цялостен Закон за лустрация. Тази позиция днес отчитате ли я като грешка?

- Както ви казах още при управлението на СДС през 1991-1992 г. при правителството на Филип Димитров започнаха приемането на лустрационни процеси. Лично аз съм ги защитавал винаги без промяна в позицията си. Не съм имал колебания. А това защо през 1998 г. тогавашното мнозинството не е подкрепило законопроекта за лустрация на Народен съюз би следвало да отговарят тези политици, които цитирате – Иван Костов и Петър Стоянов. Моята позиция винаги е била принципна. За мен въпросът за лустрацията е важен за една страна, която е променила своята ориентация от сателит на съветския блок с пълноправно членство в НАТО и Европейския съюз.

http://desebg.com/2011-01-06-11-52-19/7 ... 8-07-56-21

Сигурен съм, че г-н проданов ще иска да изкоментира това :bigok

и какво дава като информация този текст? Да, при Филип Димитров има закон , че агенти на ДС не могат да заемат ръководни постове в Банковата система - отменен от КС. Същите тези ченгета после източиха половината банки в страната. Костов също приема още в началото на мандата лустрационен текст в закона за администрацията - също отменен. На фона на това е повече от ясно, че един всеобхватен закон за лустрацията нямаше да мине през КС в тогавашния й формат.

Проблемът е, че в България се случи същото като в Русия - комунистическата партия издирижира преврат, за да може да остане на власт. В повечето други страни промените дойдоха след много протести и създаване на граждански движения, докато в България протестите започнаха съвсем малко преди 10-ти и както разбрахме по-късно още тогава много от водачите им са били поставени агенти. Идеята на БКП беше да организира бързо смяната на управлението , за да няма време да се създаде истинска опозиция. 10-ти ноември 1989 няма дори наченки на опозиционна партия - за сравнение, в Полша Солидарност съществува от 1980г и на изборите през 89-та има 9-годишна история. Изборите за Велико народно събрание са само 7 месеца след 10-ти ноември. За този период няколко партии трябва да съберат по няколко хиляди активисти - заради липсата на история няма как това да има добра пресявка и още тогава в СДС се намърдват много ДС агенти. Така и Филип Димитров, и Иван Костов трябваше повече да се борят с троянски коне в партията, отколкото с опозиция.

И понеже очевидно си малък и не знаеш много факти от тези времена - ВНС, което създава конституцията на България е с мнозинство на БСП - 210 депутати, срещу 145 на СДС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:18 pm 

Mr. Smith написа:
Уловката е, че кмета е гербаджия и вече никой не спира проектите, също така се получава и финансиране от държавата тъй като надали община Русе има ресурс да осигури пари за проектите. Ако кмета ви беше от друга партия проектите щяха да събират прах някъде по канцелариите на мррб и щяха да го направят луд от проверки

Значи предишния всъщност се оказва не толкова добър, а настоящия не толкова лош? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:50 pm 
Аватар

Предишният кмет на Русе,беше абсолютен измекяр и неудачник.Сегашният наистина изглежда,като някакъв трол,но е видно,че нещата започват да се случват ( дали,затова благоприятства факта,че е от партия на ГЕРБ и това олеснява нещата,нямам представа )

Последна промяна goldenriver на Чет Сеп 06, 2012 2:15 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 1:55 pm 

Не е така в моето градче кметовете последните години са от БСП :ohmygod , но от както Герб са на власт почнаха да се строят паркове, фонтани, заводи и прочие. :smt023 В последните 2 години се направи повече от изминалите 20, чак на хората не им се верва :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 2:16 pm 
Аватар

От къде си ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 06, 2012 4:05 pm 

Ще го пусна и в тази тема, въпреки че е от турците от бтв

Цитат:
Какво му става на тоя?
Светослав Иванов

Светослав Иванов за това колко е важно децата ни да научат от нас каква е истинската стойност на дни като днешния и каква е вредата от речите на политиците на националните празници

Ключовият въпрос тук е – Кои сме ние? Не бих искал да ангажирам времето ви и да пиша дълги есета, но винаги в деня на Съединението търся някого, с когото да споделя мислите си. Приятелите ми се умориха още преди години, но не им се сърдя, защото сме млади момчета и да говориш за Съединението със сериозна физиономия, не върви, защото най-малкото хората започват да те гледат странно, мислейки си – какво му става на тоя?

Просто времената са такива. За много от нас днес е просто един почивен ден. За много от политиците, това е поредният ден, в който ще ни обсипят с празни приказки без изобщо да си дават сметка какво се е случило в Пловдив и как този ден е отговорил на въпроса в първото изречение на текста.

Преди две години отразявах празниците по случай Съединението в Пловдив. Беше приятно, но в новините никога времето не е достатъчно, за да опишеш като хората, това което се случва или не се случва. А и няма как да кажеш, че българските политици в последните десетилетия не притежават смелостта на онези техни предшественици, които вдъхновяват Съединението. Няма как да кажеш, че самата дума „съединение” е изчезнала в отношенията между нас самите като общество. Няма как да кажеш, че именно чрез Съединението народът ни е извървял пътя на разединението, увековечено от думите на побеснелия Бенковски към пасивния народ „Ставайте робове, АЗ не ща ярем!” до хилядите доброволци, които са тръгнали из калта, голи и боси, за да защитят страната си, водени от онзи младеж Батенберг, който яхнал белия си кон е изглеждал страшно, независимо, че е нямал навършени 30 години.

Той дори не е бил българин, но е вдъхновил хиляди, хиляди, хиляди хора да отговорят на въпроса – кои сме ние.

Ние сме българи. Точка. И сме били обединени от обща цел. Днес е различно. Нямаме обща цел и не знаем кои сме.

Как да кажеш всичко това в новините? Не върви, защото най-малкото хората започват да те гледат странно, мислейки си – какво му става на тоя?

Санстефанска България, родена от Санстефанския предварителен договор(както пише върху оригинала на документа) така и не вижда бял свят дори и за един ден.

Съединението обаче е велико събитие, за което трябва да мислим не само на днешния ден. Трябва да мислим за него и на трети март, и на втори юни, а защо не и когато няма формален повод, който да свързваме с почивен ден?

Заведете детето си до гробницата на Батенберг в София, обяснете му на колко години е бил князът, когато е повел армията срещу сърбите. След това минете през президентството, погледнете към гвардейците и му кажете, че когато е дошъл решителният миг и войниците са тръгнали на атака с вик „Ура” до княза е имало батковци, облечени с абсолютно същите униформи, за да го пазят от врага. Те наричали себе си „Личният на негово величество конвой” и били толкова смели, че когато влезли в битката край Сливница, яростта им била колкото страшна, толкова и заразна, че за момент всички се почуствали безсмъртни.

Но не били, въпреки че това, което направили няма да умре, независимо колко разединени сме днес.

Всяка година, в дни като днешния, след като политиците завършат официалните си речи, които звучат по един и същи начин, ставаме свидетели на заря-проверка, при която се изброяват имена от българската история, която звучи също по един и същи начин.

Така и на никой от въпросните държавни лидери, през всичките тези години, не му направи впечатление, че на тържествените церемонии имената на великите исторически личности са подредени в много странен ред. Хан Кубрат, хан Аспарух, хан Крум... Тервел го няма, независимо че е спасил Европа от арабите, които все пак влизат в Испания, за да я потопят в робство за много дълго. Патриарх Евтимий е след Петър Парчевич, при положение че последният патриарх на второто българско царство живее над 200 години преди него... Заслушайте се и ще откриете още странни неща.
Не оставяйте политиците да обясняват на децата ви какво е значението на дати като днешната, защото има реална опасност детето ви да си мисли, че гвардейците са създадени, за да пазят именно политиците, а дни като днешния са празници, за да може големите да не ходят на работа.

В сграда в самия център на Пловдив е трябвало да се помещава Областното събрание на Източна Румелия. Захари Стоянов обаче не мислел така и провъзгласил Съединението преди сградата да бъде завършена. Сърбите си направили устата за компенсации, заради увеличената територия на България, искайки тя да смени столицата си. Какъв бой яли сърбите знаем всички, как Батенберг станал последният европейски монарх лично повел войската си в битка, знаем също, но ако Пловдив беше столица, това щеше да е парламентът, а депутатите вместо 240 щяха да бъдат шейсетина, за колкото е планирана сградата.

Вижте я, тя си е там. Дори столовете са наредени така, сякаш още очакват своите делегати. Заведете детето си и там. Разбира се, ако не се притеснявате от въпроса – Абе, какво му става на тоя или не ви пука какъв е отговорът, когато се питате – кои сме ние.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2012 9:05 am 
Аватар

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Сеп 07, 2012 10:32 am 

Да се върна към темата за ЕС, за да поправя леко градския :wink:

Процедурата по приемане далеч не завърши с подписания на 25.03.2005г. договор :wink:

А за Русе има пари, по причината поради която и Д.А. стана министър.

Пламен Нунев е много силен, а и вади на ББ гласове, мандати и кметове от поверения му район.

Това на ниво разсъждения от опашката за билети на Герена :bigok

А иначе до приключване на програмния период 07-13 остава малко повече от година и реално кинтите влизат сега. Обвиняваха комунистите за тия фондове, но де факто нямаше как директно през 07-08 да се изсипе златен дъжд.

Те бяха виновни за предприсъединителните - ФАР, Сапард и ИСПА, които им замразиха в последствие.

п.п. Спрял съм да пия и се завръщам с ентелегентните мнения :bigok

Последна промяна ultrafan_rs на Пет Сеп 07, 2012 1:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 452, 453, 454, 455, 456, 457, 458 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]