forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:56 pm 
Аватар

За безпочвените обвинения,айде както и да е,но е малко ограничено,да не се приема никаква критика към Костов и да се смята,че управлението му е най-доброто,което България е видяла през последните 22 год.

Последна промяна goldenriver на Вто Сеп 04, 2012 9:57 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:57 pm 
Аватар

24051914 написа:

А бе не ми обяснявай. 4 години цялата власт в тях и народа зад тях и не могат да приемат един закон. Кво ми говориш за конституцията, нали съм гледал как така наречената опозиция сяда на една маса с довчерашните комунисти и си говорят. Знаеш ли кога некой ше ме тъпче 45 години, ше ми избива семейство по концлагери и после ше седнем на една маса с него. НИКОГА! Така, че тея приказки за опозиция в Бг некъде другаде.

Щом си "гледал" я разкажи кои присъстват на така наречената кръгла маса, как се стига до там и защо и въобще ей така с три изречения просто ни просветли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:57 pm 
Аватар

goldenriver написа:
За безпочвенните обвинения как и да е,но е малко ограничено,да не се приема никаква критика към Костов и да се смята,че управлението му е най-доброто,което България е видяла през последните 22 год.

Най-доброто, което е можела да види - не. Най-доброто, което е видяла - категорично. Кое според теб е по-добро?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:00 pm 
Аватар

Boyo написа:
goldenriver написа:
За безпочвенните обвинения как и да е,но е малко ограничено,да не се приема никаква критика към Костов и да се смята,че управлението му е най-доброто,което България е видяла през последните 22 год.

Най-доброто, което е можела да види - не. Най-доброто, което е видяла - категорично. Кое според теб е по-добро?

Ами управлението на царя,да не би да беше по-лошо ? Да,не ни оправи за 800 дни,да едни гори му ебаха майката,но това правителство направи решителната крачка България,сега да бъде част от НАТО и ЕС.Икономиката ни точно в годините след 2000 год. тргна нагоре.

Да уточня,че огромна заслуга затова,сигурно има и СДС и в частност Костов,защото те застанаха начело на страната в едни ужастни времена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:02 pm 
Аватар

Тоя въпросния цар не беше ли един, под чието управление се закриха преждевременно два блока от Козлодуй, за да може да бъде изваден от прахта ръждясалия проект Белене? :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:02 pm 

tprodanov написа:
Не. Защото прескача от мит към мит, и при всяко оборване не вади аргумент. А всичко казано от него съм го слушал от бат ти Слави Трифонов и напрактика е неотличимо. Затова. Има достатъчно неща, в които Костов може да бъде обвинен, но те не са описаните до тук.

Но най-голямата оркщина е да твърдиш, че СДС са тъпанари, щото не са разчистили въпроса с досиетата и затова да си фен на Герб, които се състоят основно от ченгета. Това дори не е оркщина, а по-скоро шизофрения.

То и за сядането на Костов на една маса с комунягите, за стискането на ръце и за разбирането за властта ще кажеш, че са митове, но ако някой ден истината излезе наяве, дори последните останали костовисти ще са :shock: С тази разлика, че това не идва нито от плешивия тъпанар, нито от медиите, нито от зложелателите на Костов.
Проданов, разбирам безграничната ти любов към Костов и сините и желанието ти да вярваш, че винаги са били чисти като сълзи и т.н. (визирам доста от нещата, които пишеш). Хубаво, вярвай си, имай си гледна точка. Естествено плюсовете никой нормален човек не трябва да ги отрича де. Ама дайте да комуникираме нормално поне.

Не съм чела подробно всеки ред от дискусията, щото като видя мнения на голдъна обикновено спирам да чета :bigok Прескачайки го, не видях къде 24051914 е защитавал ГЕРБ или е казал, че им е фен, защото не харесва СДС. Или ми е убягнало, или не знам - може би пак се лепят някакви безсмислени етикети.

Просто дайте да си пишем нормално и стига с тия квалификации. Не стигат няколкото доказали се по 100 пъти глупендери, които се мяркат тук-таме, ми дай и ние да се обиждаме за щяло и нещяло :smt003 А в случая - за нещяло, каквото представлява кенефът, наречен политика (и в частност бг разклонението й) :smt003

goldenriver написа:
За безпочвените обвинения,айде както и да е,но е малко ограничено,да не се приема никаква критика към Костов и да се смята,че управлението му е най-доброто,което България е видяла през последните 22 год.

Никой не е казал да не бъде критикуван, даже напротив (с голямо Н), но на фона на тройни коалиции, царе, гербове и т.н. - ми да, аз също смятам, че е е по-добре от тях (колкото и кирливи ризи за вадене да има самият той).

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:05 pm 
Аватар

Инче, а къде в мнението ми видя сляпа защита за когото и да било? 3 страници по-назад със същия успех можеш да ме изкараш комунист, щото казах, че Станишко е направил повече магистрали от Боце, и това се оказа вярно.
Не, просто мразя откровенните лъжи. Ако видя точно толкова откровенна лъжа на тема Боце ще реагирам по същия начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:08 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Тоя въпросния цар не беше ли един, под чието управление се закриха преждевременно два блока от Козлодуй, за да може да бъде изваден от прахта ръждясалия проект Белене? :smt002

Добре,де за теб,няма май друга партия отсвен СДС,която да е направила нещо добро,пък макар и нещо малко ?

Да затворим двата блока на Козлодуй не е беше и едно от условието на ЕС ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:09 pm 

tprodanov написа:
Инче, а къде в мнението ми видя сляпа защита за когото и да било? 3 страници по-назад със същия успех можеш да ме изкараш комунист, щото казах, че Станишко е направил повече магистрали от Боце, и това се оказа вярно.
Не, просто мразя откровенните лъжи. Ако видя точно толкова откровенна лъжа на тема Боце ще реагирам по същия начин.

Абе знаеш откога се пишат едни и същи неща тук, хиляди пъти си се хвърлял в такава пламенна защита, затова го написах.
Представям си как реагираш по същия начин за боко (говорим в положителен аспект, в негова защита) :bigok
Тва за станишев - мернах нещо, специално ще се върна да видя :lol: Днес станишев, утре боко, ще ме накараш да сложа край на живота си от разочарование от теб :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:10 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
tprodanov написа:
Не. Защото прескача от мит към мит, и при всяко оборване не вади аргумент. А всичко казано от него съм го слушал от бат ти Слави Трифонов и напрактика е неотличимо. Затова. Има достатъчно неща, в които Костов може да бъде обвинен, но те не са описаните до тук.

Но най-голямата оркщина е да твърдиш, че СДС са тъпанари, щото не са разчистили въпроса с досиетата и затова да си фен на Герб, които се състоят основно от ченгета. Това дори не е оркщина, а по-скоро шизофрения.

То и за сядането на Костов на една маса с комунягите, за стискането на ръце и за разбирането за властта ще кажеш, че са митове, но ако някой ден истината излезе наяве, дори последните останали костовисти ще са :shock: С тази разлика, че това не идва нито от плешивия тъпанар, нито от медиите, нито от зложелателите на Костов.
Проданов, разбирам безграничната ти любов към Костов и сините и желанието ти да вярваш, че винаги са били чисти като сълзи и т.н. (визирам доста от нещата, които пишеш). Хубаво, вярвай си, имай си гледна точка. Естествено плюсовете никой нормален човек не трябва да ги отрича де. Ама дайте да комуникираме нормално поне.

Не съм чела подробно всеки ред от дискусията, щото като видя мнения на голдъна обикновено спирам да чета :bigok Прескачайки го, не видях къде 24051914 е защитавал ГЕРБ или е казал, че им е фен, защото не харесва СДС. Или ми е убягнало, или не знам - може би пак се лепят някакви безсмислени етикети.

Просто дайте да си пишем нормално и стига с тия квалификации. Не стигат няколкото доказали се по 100 пъти глупендери, които се мяркат тук-таме, ми дай и ние да се обиждаме за щяло и нещяло :smt003 А в случая - за нещяло, каквото представлява кенефът, наречен политика (и в частност бг разклонението й) :smt003

goldenriver написа:

Никой не е казал да не бъде критикуван, даже напротив (с голямо Н), но на фона на тройни коалиции, царе, гербове и т.н. - ми да, аз също смятам, че е е по-добре от тях (колкото и кирливи ризи за вадене да има самият той).

Инче с какво не си съгласна с мен,че така обидно ме игнорираш :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:18 pm 

goldenriver, само орк може да е на твоето мнение! :smt006

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:21 pm 
Аватар

Andy Frain написа:

А какво е моето мнение ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:21 pm 

goldenriver написа:

С много от нещата, които от 1-2 седмици си се хванал да пишеш. Не ми се влиза в полемики, още повече, че други хора са се заели. Нямам за цел да те обиждам, просто не искам да се натоварвам :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:23 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
goldenriver написа:

С много от нещата, които от 1-2 седмици си се хванал да пишеш. Не ми се влиза в полемики, още повече, че други хора са се заели. Нямам за цел да те обиждам, просто не искам да се натоварвам :wink:

Защо,когато човек е различен,моментално се превръща според форума във орк ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:27 pm 
Аватар

Ти кога разбра за пръв път, че си различен и каза ли на вашите? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:28 pm 

Защо се обръщаш към мен? Нали това ти казвам - не искам да те обиждам, не го и правя. :bigok
Питай другите, те са лоши брадясали серийни убийци. Минимум :bigok А Седем:едно всяка сутрин пие кръв от пИтел за закуска. :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:28 pm 

Защото повечето от нещата,които пишеш са безпочвени,не го изживявай като различния и отритнатия,който не може да бъде разбран от никой.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:33 pm 

goldenriver написа:
Andy Frain написа:

А какво е моето мнение ?

Всеки, който е с милиционерите от ГЕРБ е орк и боклук.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:43 pm 
Аватар

Не,бе нали човек,трябва да се поучава от грешките си,адски ми е интересно,кое е толкова орско и скандално в изказванията ми.Просто явно трябва да спазвам стрикно няколко неща :
- циганите на сапун,турците под ножа
- Иван Костов до гроб,СДС докато съществува
- Добра дума за ГЕРБ,никога,по-какъвто и повод
- Бербатов е путка,мърша,родоотспъник и предател
- Стоичков не може да се изписва така,задължително кюрда
- Чалгата не е музика,тя е за орки.Хеви Метъл,Джаз,Поп,Грънч,Техно,Ретро и всички останали са допустими.

Ако съм пропуснал нещо,припомнете ми,за да се пречистя...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:45 pm 

Свинете и комунистите също винаги, навсякъде и по всяко време трябва да бъдат мачкани. Иначе що-годе добре си се ориентирал :bigok :bigok :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:48 pm 
Аватар

Инче,дори и за турците и циганите ли си съгласна ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:53 pm 

Част от правилата на форума:
1. В 99% от случаите потребителите не са сериозни. Употребяват сарказъм, ирония, закачат се, понякога и леко обидни майтапи
2. Емотиконки като " :bigok ", " :loser2 ", " :bii_chorbata " почти винаги се използват във връзка с правило номер 1. Разбира се, всяко правило има своите изключения.

Иначе аз съм скинарка, разбира се с бръсната глава с 2 кичура отпред, ходя с бомбър, дясната ми ръка отдавна е изтръпнала от изпъване напред и мога да цитирам "Моята борба" отзад напред през 1 дума :bigok :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:55 pm 
Аватар

goldenriver написа:

Добре,де за теб,няма май друга партия отсвен СДС,която да е направила нещо добро,пък макар и нещо малко ?

Нали все питаш що така ти казват? Ето що - Не, двата блока на Козлодуй не е било условие на ЕС. Не е било, най-малкото защото датата на затварянето им е въпрос на договаряне в предприсъединителните договори. Беров беше договорил затварянето на от първи до четвърти блок да стане 1999та година. 1998ма година един лош предоговори първи и втори да бъдат затворени 2002ра, а трети и четвърти съответно 2008ма, и 2010та, като затварянето им беше обвързано с условието страната да е членка на ЕС. Малко по-късно, един от Мадрид успя да договори и да ги затвори на 31.12.2006та. Аре кажи ми кой е добрия и кой е лошия в тая картинка, и дали сам виждаш безумието на конкретната ти теза? Ако не я виждаш, не мога да ти помогна.

ПП Инчето с левата ръка може да спре влак. От дясната и нея я е страх.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:58 pm 
Аватар

goldenriver написа:
Не,бе нали човек,трябва да се поучава от грешките си,адски ми е интересно,кое е толкова орско и скандално в изказванията ми.Просто явно трябва да спазвам стрикно няколко неща :
- циганите на сапун,турците под ножа
- Иван Костов до гроб,СДС докато съществува
- Добра дума за ГЕРБ,никога,по-какъвто и повод
- Бербатов е п..ка,мърша,родоотспъник и предател
- Стоичков не може да се изписва така,задължително кюрда
- Чалгата не е музика,тя е за орки.Хеви Метъл,Джаз,Поп,Грънч,Техно,Ретро и всички останали са допустими.

Ако съм пропуснал нещо,припомнете ми,за да се пречистя...

Ти, ако си противоположното на всички тия неща дето изброи по-добре се самоубий. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:58 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Част от правилата на форума:
1. В 99% от случаите потребителите не са сериозни. Употребяват сарказъм, ирония, закачат се, понякога и леко обидни майтапи
2. Емотиконки като " :bigok ", " :loser2 ", " :bii_chorbata " почти винаги се използват във връзка с правило номер 1. Разбира се, всяко правило има своите изключения.

Иначе аз съм скинарка, разбира се с бръсната глава с 2 кичура отпред, ходя с бомбър, дясната ми ръка отдавна е изтръпнала от изпъване напред и мога да цитирам "Моята борба" отзад напред през 1 дума :bigok :bigok

Просто наблюдавам форума от самото му създаване и познавам виртуално почти всички и съм си изградил преценка,горе-долу за всеки и съм останал с много добро впечатление от теб :bigok ( не е,ирония) И съм сигурна,че си от малкото,които поне за турците ще се съгласиш с мен :bigok ( отново не е ирония )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 11:02 pm 
Аватар

tprodanov написа:
goldenriver написа:

Нали все питаш що така ти казват? Ето що - Не, двата блока на Козлодуй не е било условие на ЕС. Не е било, най-малкото защото датата на затварянето им е въпрос на договаряне в предприсъединителните договори. Беров беше договорил затварянето на от първи до четвърти блок да стане 1999та година. 1998ма година един лош предоговори първи и втори да бъдат затворени 2002ра, а трети и четвърти съответно 2008ма, и 2010та, като затварянето им беше обвързано с условието страната да е членка на ЕС. Малко по-късно, един от Мадрид успя да договори и да ги затвори на 31.12.2006та. Аре кажи ми кой е добрия и кой е лошия в тая картинка, и дали сам виждаш безумието на конкретната ти теза? Ако не я виждаш, не мога да ти помогна.

ПП Инчето с левата ръка може да спре влак. От дясната и нея я е страх.

Добре,ама ти никога не ми отговаряш на нещо позитивно,което съм казал за друга партия,а започваш да вадиш кирливите ризи..Сега не съм енергиен експерт,как да ти отговоря,дали е било правилно затварянето на 2-та реактора на АЕЦ Козлодуй или не ? Аз ти казах,3 неща,които направиха НДСВ,заради което според мен заслужават поне едно "Браво".Влизането ни в ЕС,влизането ни в Нато и усилването на иконимиката ни.Да знам,че сега ще кажеш,че СДС има основната роля да влезем в НАТО И ЕС,защото при тях са тръгнали преговорите..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 11:11 pm 
Аватар

В ЕС влязохме при Станишев. Поне това трябваше да знаеш и да го изтъкнеш като негов огромен плюс. А 2 мнения по-нагоре най-случайно говориш за себе си в женски род. Това изяснява доста неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 11:15 pm 
Аватар

goldenriver написа:

Добре,ама ти никога не ми отговаряш на нещо позитивно,което съм казал за друга партия,а започваш да вадиш кирливите ризи..Сега не съм енергиен експерт,как да ти отговоря,дали е било правилно затварянето на 2-та реактора на АЕЦ Козлодуй или не ? Аз ти казах,3 неща,които направиха НДСВ,заради което според мен заслужават поне едно "Браво".Влизането ни в ЕС,влизането ни в Нато и усилването на иконимиката ни.Да знам,че сега ще кажеш,че СДС има основната роля да влезем в НАТО И ЕС,защото при тях са тръгнали преговорите..

Отговарям ти на конкретно мнение. Питаш за АЕЦ - отговарям за АЕЦ. Ако очакваш да питаш за АЕЦ, аз да отговарям за пчелички и тревички кажи, ще се опитам.
Но, понеже призоваваш за позитивизъм, трябва да ти кажа, че конкретиката в това ти мнение е бая ... позитивна. Чак до налудничавост :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 11:17 pm 

Голдънрейн, я кажи какво мислиш за Слави Трифонов? :bigok

И верно ли си момиче, което виртуално се представя за момче. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 11:19 pm 
Аватар

По неговата логика БСП също са страхотни, защото те ни вкараха в ЕС, нищо че според Голдена го е направил Цар Плъх :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 449, 450, 451, 452, 453, 454, 455 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]