forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 1:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 448, 449, 450, 451, 452, 453, 454 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 10:57 pm 
Аватар

Ммм да по времето на Костов с пълно мнозинство в парламента и конституционния съд си бараха топките сега се сетили :smt005. То и за тва 3%съм им много. Само роднините си гласуват вече за тях :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 10:59 pm 
Аватар

Точно така. 52% дават пълно право на промени в Конституцията, да знаеш :bigok
А това с Конституционния съд беше още по-яко :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:03 pm 
Аватар

24051914 написа:
Ммм да по времето на Костов с пълно мнозинство в парламента и конституционния съд си бараха топките сега се сетили :smt005. То и за тва 3%съм им много. Само роднините си гласуват вече за тях :loser2 :bigok

С какво ви облъчват милиционерите,палка,обещания,манджа,с кво

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:06 pm 
Аватар

С медии бай Иване, с медии. И действа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:11 pm 
Аватар

Ако бяха по-дърти щях да кажа със страх,но тия младите как кълват на толкова прозрачни селски номерца и се превръщат в еничари,просто не е истина.И става дума за сравнително грамотни копелета,направо не ми се мисли за тия по-първичните,тия ще ми скочат с ятагани,защото съм обидил новата им партия майка и съм засегнал вожда слънце с голямата глава

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:14 pm 

tprodanov написа:
С медии бай Иване, с медии. И действа.

Това не важи за Костов, сините и т.н. - за тях всичко се знае само от енциклопедии и исторически извори от V в. :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:15 pm 
Аватар

Е, Хероинче, ае сега кажи, че управлението от 97ма имаше медиен комфорт. Ако си била родена де :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:17 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Точно така. 52% дават пълно право на промени в Конституцията, да знаеш :bigok
А това с Конституционния съд беше още по-яко :ohmygod

52%не им дават, но днешните 4%им дават :smt005 А поне да се беха опитали. Какво за конституционния съд се едно немаха мнозинство. I ти си много заблуден, проданов :smt001 Който ще да управлява само да не са БКП. Нека седат извън власта, пък като настъпи момента ще смачкаме и производните им. Щото комунистите на власт ли са демиджа за държавата е неизбежен. Първо да закрием цецка после другите афд - та :bigok

Последна промяна 24051914 на Пон Сеп 03, 2012 11:23 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:23 pm 

tprodanov написа:
Е, Хероинче, ае сега кажи, че управлението от 97ма имаше медиен комфорт. Ако си била родена де :bigok

Друго имах предвид :bigok
То на теб Костов ако ти дойде на крака и сам ти признае всичко, за което другите го обявиняват, ти и с него ще спориш :bigok Нещо като с метрото - ако го е направил бб + кметицата е недомислено, зле, малоумно и т.н., но ако го е направил Костов - изключително далновидно, мъдро решение, красиво направено и т.н. :bigok
Затва те закачам чат-пат на тая тема, щото си ми симпатичен в пристрастията си :smt003

Моля, продължете спора си :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:25 pm 
Аватар

Аз предлагам и един мавзолей да му изградим на Костов :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:31 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
tprodanov написа:

Друго имах предвид :bigok
То на теб Костов ако ти дойде на крака и сам ти признае всичко, за което другите го обявиняват, ти и с него ще спориш :bigok Нещо като с метрото - ако го е направил бб + кметицата е недомислено, зле, малоумно и т.н., но ако го е направил Костов - изключително далновидно, мъдро решение, красиво направено и т.н. :bigok
Затва те закачам чат-пат на тая тема, щото си ми симпатичен в пристрастията си :smt003

Моля, продължете спора си :bigok

Хероинче, обикновенно казвам точно къде са дефектите. За метрото не съм казвал, че е зле и недомислено. Казах го за инфраструктурата около него. На Костов решенията, сравнени с тези на ББ са с ранг на божествени канони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Сеп 03, 2012 11:36 pm 

Закачам се само, нали знаеш :smt058
Наздраве за щерката на Козареца и лека нощ от мен :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 12:24 am 
Аватар

Не се закачаш, а си подритваш здравната книжка :bigok

Иначе - наздраве за снаха ми :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 1:06 am 
Аватар

Точно така. Властта и благородната кръв да се запази само в рамките на Форума. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 1:31 am 
Аватар

Като стана дума за Sofia Tech Park за мен логичното място за изграждане на този технологичен парк е на 7-ми километър - има вече изградените институти на БАН, има транспортна инфраструктура (Цариградско шосе в ненатоварената му част, метространция, голям паркинг), остава само да построиш сгради и за бизнеса и да облагородиш околните пространства, хем някой лев и за базите на науката. Защото основната идея на тези паркове е да събереш наука и бизнес и разработките бързо да влизат в употреба.
Това правителство е основно ПиАр и тепърва ще гледаме и ще се дразним на зомбирани сънародници като облъчените от медиите на Берлускони в Италия или Fox News с Щатите. :wtv

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 10:12 am 
Аватар

Да де, ама как точчно ще събереш бизнеса и ще го накараш да прави наука тук? Щото Плевньо се похвали, че щял да кани Майкрософт, НР, Гугъл и Сиско. Ми те така или иначе са представени тук, та неговата покана едва ли е нужна. Сградите в случая са най-малкия проблем, освен ако целта не е да се усвоят едни пари.
Основния проблем е липсата на кадри, и решаването му минава през образованието, а не през строеж.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 1:58 pm 
Аватар

Ясно е, че трябва да се усвоят едни пари, ама според мен има шанс да дойдат разни фирми от бранша при условие, че им предоставяш готова инфраструктура и им спестяваш едни немалки разходи. Плюс, че разни фирмички на асистентчетата от БАН, ТУ и СУ биха могли също да се възползват, та няма да е съвсем без полза. Естествено според Росенчо ще стане едва ли не силиконовата долина :loser2

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 4:02 pm 
Аватар

24051914 написа:
Лустрацията си е лустрация, няма значение къв и колко дълго е бил комунизма. Конституцията не съм я чел, но силно ме съмнява тя да е пречката, защото преди няколко месеца във вестниците се появиха новини, че СДС искали герб да внесат закон за лустрация. Колко навреме се сещат само.! И да, зациклил съм на тая тема щото със стари курви нов бардак не става. Бтв нали и десните са я приемали тази конституция?

ти си уникален игнорант, но най-странното е , че се хвалиш с това...

потърси си информация
- какъв е съставът на ВНС приело Конституцията и кои са идеолозите й
- какъв е съставът на Конституционен съд през 97-01 , какъв е мандатът на конституционен съдия и колко решения на КС през периода са били с пагубен ефект за СДС
- колко хора в ДСБ са от така наречените от теб "стари курви". Колко хора са били например в управлението през 97-01

ако имаш тази основна информация може и да ти обясним защо лустрация не се случи тогава в България

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 4:05 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Да де, ама как точчно ще събереш бизнеса и ще го накараш да прави наука тук? Щото Плевньо се похвали, че щял да кани Майкрософт, НР, Гугъл и Сиско. Ми те така или иначе са представени тук, та неговата покана едва ли е нужна. Сградите в случая са най-малкия проблем, освен ако целта не е да се усвоят едни пари.
Основния проблем е липсата на кадри, и решаването му минава през образованието, а не през строеж.

идеята на тези технологични паркове е, че разполагат със скъпо оборудване , което фирмите там ползват на споделен принцип. Сами тези фирми не биха си купили това оборудване, защото е скъпо и не могат да го натоварят достатъчно, че да си избият разходите. Изброените по-горе присъстват в БГ , но със съпорт, идеята е да присъстват и с r&d. А 1-2 от тях само да се навият, това ще повлече десетки по-малки фирми да дойдат в БГ. С други думи този проект ми звучи много смислено и по-добре за това да отиват държавни пари, отколкото за малоумни инфраструктурни проекти като тунел под шипка или мост над перник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 4:13 pm 
Аватар

Ако направят ограда около Перник, аз нямам нищо против да е с държавни пари :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 5:45 pm 
Аватар

Boyo написа:
24051914 написа:
Лустрацията си е лустрация, няма значение къв и колко дълго е бил комунизма. Конституцията не съм я чел, но силно ме съмнява тя да е пречката, защото преди няколко месеца във вестниците се появиха новини, че СДС искали герб да внесат закон за лустрация. Колко навреме се сещат само.! И да, зациклил съм на тая тема щото със стари к.р нов бардак не става. Бтв нали и десните са я приемали тази конституция?

ти си уникален игнорант, но най-странното е , че се хвалиш с това...

потърси си информация
- какъв е съставът на ВНС приело Конституцията и кои са идеолозите й
- какъв е съставът на Конституционен съд през 97-01 , какъв е мандатът на конституционен съдия и колко решения на КС през периода са били с пагубен ефект за СДС
- колко хора в ДСБ са от така наречените от теб "стари к.р". Колко хора са били например в управлението през 97-01

ако имаш тази основна информация може и да ти обясним защо лустрация не се случи тогава в България

А бе не ми обяснявай. 4 години цялата власт в тях и народа зад тях и не могат да приемат един закон. Кво ми говориш за конституцията, нали съм гледал как така наречената опозиция сяда на една маса с довчерашните комунисти и си говорят. Знаеш ли кога некой ше ме тъпче 45 години, ше ми избива семейство по концлагери и после ше седнем на една маса с него. НИКОГА! Така, че тея приказки за опозиция в Бг некъде другаде.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 6:46 pm 
Аватар

А помниш ли едни стачки, едни 39 депутата и тн, или това са ненужни нюанси :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 6:51 pm 
Аватар

Ето това ми е любимият аргумент:Абе не ми обяснявай ти на мене :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 8:00 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А помниш ли едни стачки, едни 39 депутата и тн, или това са ненужни нюанси :blass

39 депутата, стачки, конституционни съдии, сиренето, кашкавала все некой друг е виновен. Аз това което знам е, че като си твърдо решен да направиш нещо го правиш,още повече когато народа ти е дал цялата власт и стои зад теб, а не се оправдаваш. Това е! Иначе продължавай да си верваш, че в Бг некога е имало опозиция, те другарите точно това искат :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:02 pm 
Аватар

24051914 е орк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:10 pm 

Не е проблем, че е орк, проблем е, че са много като него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:19 pm 
Аватар

24051914 написа:
tprodanov написа:

39 депутата, стачки, конституционни съдии, сиренето, кашкавала все некой друг е виновен. Аз това което знам е, че като си твърдо решен да направиш нещо го правиш,още повече когато народа ти е дал цялата власт и стои зад теб, а не се оправдаваш. Това е! Иначе продължавай да си верваш, че в Бг некога е имало опозиция, те другарите точно това искат :smt005

Следиш ли разговора и собствените си думи? Щото примера с тези 39 депутата е пряко свързан думите ти от предишния ти пост. В случай, че не схващаш връзката, или си твърде малък и си градиш мнението на базата на преразказите на някой чичко милиционер, старшинка, охранител, някакъв тип държавен служител или какъвто и да е там орк, или просто си плещиш глупости, прочетени някъде ей така. И в двата случая обаче това е неинформирано изказване. А те са присъщи верно на орките :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:33 pm 

А защо е орк? Защото каза, че няма опозиция в България ли? Или защото не е тръгнал сляпо да се кланя на всичко с печат "Костов" или "сините" (в политически аспект).
Не мога да разбера защо вече когато изразява различно мнение или дори човек да говори пълни глупости, трябва да е обявяван за орк. То разбирам да е част от масата покемони-олигофрени, които се изредиха и още се изреждат в тоя форум, които дават определения наляво-надясно и го вадят голям, ама айде малко. Не сте най-големите, най-запознатите и най-умните винаги, стегнете се малко.
Страшни сте понякога...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:44 pm 
Аватар

Не. Защото прескача от мит към мит, и при всяко оборване не вади аргумент. А всичко казано от него съм го слушал от бат ти Слави Трифонов и напрактика е неотличимо. Затова. Има достатъчно неща, в които Костов може да бъде обвинен, но те не са описаните до тук.

Но най-голямата оркщина е да твърдиш, че СДС са тъпанари, щото не са разчистили въпроса с досиетата и затова да си фен на Герб, които се състоят основно от ченгета. Това дори не е оркщина, а по-скоро шизофрения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Сеп 04, 2012 9:53 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
А защо е орк? Защото каза, че няма опозиция в България ли? Или защото не е тръгнал сляпо да се кланя на всичко с печат "Костов" или "сините" (в политически аспект).
Не мога да разбера защо вече когато изразява различно мнение или дори човек да говори пълни глупости, трябва да е обявяван за орк. То разбирам да е част от масата покемони-олигофрени, които се изредиха и още се изреждат в тоя форум, които дават определения наляво-надясно и го вадят голям, ама айде малко. Не сте най-големите, най-запознатите и най-умните винаги, стегнете се малко.
Страшни сте понякога...

Защото не е чел конститутицията на България, не знае от кой и кога е написана и приета, но иначе е напълно убеден , че няма как да е пречка за лустрация. И разбира се, костов с 52% е можел да я промени :)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 448, 449, 450, 451, 452, 453, 454 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]