forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Авг 30, 2025 8:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 6:36 pm 
Аватар

antonatan написа:
Mr. Smith написа:
antonatan написа:
Днес форумът е изключително тъп- къде го Бащицата, къде го Домоуправителят, защо данесата пише сериозни работи :(

Кажи бе Инженер :loser2 Всъщност освен домоуправител :sm_cigar /да се свети името на човека измислил този занаят :bigok / съм инженер :bigok

Знам, че си инженер, личи ти отдалече, имаш вид все едно те е влачила Янтра :bigok приличен за инженер :bii_chorbata

http://www.youtube.com/watch?v=ouLrsi25zDY :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 7:13 pm 
Аватар

Къде има в два реда колко струва зелената, кафевата и пембената зона? На сайта им има стена от текст, която не ми се чете. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 7:16 pm 
Аватар

2 лв синя, 1 лв зелена. В синя може да спираш за макс 2 часа, в зелена за 4.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Авг 16, 2012 8:20 pm 
Аватар

Верно че зелената е широка колко гъза на Дучето, ама чак па толко драми не виждам. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 10:47 am 
Аватар

Принципно почти всички, които живеят в София в апартаменти, не притежават земята под блока, както и каквато и да било територия около самия блок. Оттам следва, че това е общинска територия, т.е. тя е на всички, но на никого конкретно :bigok
Вероятно е оправдано да се плаща за паркиране, защото в противен случай хората без коли субсидират паркиращите.. Оттук следва и още нещо - да се направи платено паркирането навсякъде в града. Защо аз да си плащам паркирането на общинска земя в центъра, а някои да не го плащат в Дружба примерно? :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 11:03 am 
Аватар

България е с най-ниските цени за паркиране в Европа, но и с най-гнусната паркосистема. Нямаме паркинги и не се инвестира грам в това. Малоумно е половината улица да ти е запушена от коли. Това все пак е транспортна артерия, ебаси. Патриарха е огромен булевард, но реално се използва само половината. Скоростната лента :shock: е паркинг и винаги има по някой педал на аварийни в съседното платно. Витоша в горната си част е същата работа. Общината не я ебе за града, а за приходите. Друго си е да купиш един паяк и 5 баничарки, да сложиш няколко Лабрадора и да си гледаш кефа. Щото инвестицията в паркинги е скъпа, а и ще трябва доста хора да си загубят работата след това, особено разните паразити-чиновници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 11:20 am 
Аватар

Е патриарха беше двупосочна на времето така че реално сега е по-широка :bigok А тва за педалите на аварийни е точно така :boisw Или някакви капути дето се носят с 2 км/ч.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 11:59 am 
Аватар

Цитат:
Перничани дадоха две седмици срок на кабинета

Инициативен комитет в подкрепа на пострадалите от земетресението перничани бе учреден официално снощи в Перник. Новата органиация иска решаването на проблемите на пострадалите от труса да стане приоритет на правителството.
От днес започва събирането на подписи, които заедно с гласуваната от присъстващите на сбирката над 100 жители на Перник и околните селища петиция, ще бъдат внесени в държавните институции. Петицията е адресирана до президента Росен Плевнелиев, до министър- председателя Бойко Борисов, до председателя на Народното събрание Цецка Цачева, до вицепремиера Цветан Цветанов, който е и председател на Междуведомствената комисия за въстановяване и подпомагане към министерския съвет и др.

В документа се иска проблемът на засегнатите от земетресението перничани да стане приоритет на правителството и да бъдат предприети незабавни и адекватни мерки за възстановяване и подпомагане на Перник и околните населени места, пострадали при трусовете.
Настоява се също в най-кратки срокове да бъдат обезщетени всички пострадали от земетресението в реален размер и на стойност, съответстваща на понесените материални щети със средства от държавния бюджет както и да се прояви грижа за хората, които остават без покрив за зимата, за възстановяване на общинските и държавните сгради, читалищата и православните храмове, за осигуряване на държавна финансова помощ за обследване на пострадалите сгради и проектиране на укрепването им; за подпомагане на всички със засегнати единствени жилища и обитаващите държавните жилища в общината.

Ако в двуседмичен срок правителството не предприеме адекватни мерки, с проблема на перничани ще бъде запознат Европарламентът, бе решено на събранието.
Хората настояха представител на Инициативния комитет да участва и в заседанията на Междуведомствената комисия. Чуха се призиви и за протести, включително и на жълтите павета.

Петицията ще бъде качена в Интернет, а във Фейсбук вече има група от 600 човека, които ни подкрепят, каза председателката на Инициативния комитет Николета Максимова.

:shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 12:26 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Morning Glory написа:
Аз не искам да съжителствам с тия орки мюсюлманите, пък вие си чешете езиците дали и колко напреднали са икономически.

Световен апартейд :bigok

+ 1

http://vbox7.com/play:b7b0c0b950
Ако това е вярно :? :shock:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 17, 2012 12:59 pm 
Аватар

Накрая завършва с "This is a call to action". Само не разбрах това призив "Оплождайте си жените" ли е или "Избий феса - спаси света" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 12:56 am 
Аватар

Цитат:
А в Обзор беха решили проблема кардинално, вместо туби с вода - пънове

АХАХАХ, това верно е така - видях го преди седмица - две и си умрях да се хиля!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 1:03 am 
Аватар

danesa написа:

Баба Ванга казва, че Европа ще бъде поробена от мюсюлманите ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 1:18 am 

Православен или смърт :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 1:33 pm 
Аватар

Синя Варна написа:
danesa написа:

Баба Ванга казва, че Европа ще бъде поробена от мюсюлманите ...

Ето зарафи това ги ненавиждам повечето. Не защото са резани и вият, а защото религията им е тотално спряла и примитивна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 3:59 pm 
Аватар

Васил Илиев написа:

Католик или Протестант не може ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 5:09 pm 

или будист :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 18, 2012 9:26 pm 
Аватар

Васил Илиев написа:

:ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 4:04 pm 
Аватар

http://politics.actualno.com/BSP-iskat- ... 97626.html

Вот на недоверие заради спорта?!!! :ohmygod Наглостта им край няма! Интересно ми е какво си мислят, че ще постигнат с тая простотия? Все още това не е официалната им позиция, ама... Тия са си като швейцарски часовник - на всеки 6 месеца искат нов вот и то за все по тъпи причини. Толкова искат пак да управляват, че 2 не виждат. Нещастната им партия да се закрие, заедно с чорбата, а на умрелия им лидер Станишев да му се издадат 10 доживотни присъди!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 5:45 pm 
Аватар

Мислиш ли, че внасянето на вот е желание за управление и опит за връщане в него?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 8:28 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Мислиш ли, че внасянето на вот е желание за управление и опит за връщане в него?

Е сега ако ми кажеш, че БСП не искат да се върнат във властта... Нали вотът е един от начините да се свали правителство преди редовните избори? Сега отделен въпрос е, че както винаги доникъде няма да стигнат и то още по-малко с такава глупава тема като провалът на спорта ни. Просто искат да напомнят на света, че още съществуват, затова и внасят вотове на всеки 6 месеца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 9:21 pm 
Аватар

Хич не е напомняне - каквито са бастуни тия, дето съставят т. нар. "мат'рЯл" като нищо ще разпознаят в БСП алтернативата на ББ, и като нищо предвид и очакваната по-ниска избирателна активност ще вземат едни 30-35%, и заедно с Доган, а ако не стигнат процентите и с Кунева ще направят новата Тройна коалиция. :smt031
Не е като да не се е случвало досега хората да намерят в БСП алтернатива (последния пример беше на президентските избори, когато странно защо някои хора смятаха, че е по-добре президент да е човек на БСП вместо на ГЕРБ), и то положителна алтернатива на статуквото. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 10:33 pm 
Аватар

Вота не е опит да се стигне до власт. Комунистите колкото и да са тъпи прекрасно знаят, че 127 е повече от половинката на 240. Вотовете са просто актьорско майсторство в това двете партии да се показват като антиподи една на друга, че вече електората взе твърде много да ги припознава една в друга.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2012 10:56 pm 
Аватар

Цитат:
След него КЗД предложи „чрез специален педагогически и методологически подход следва да се защити тезата за несъотносимост на описаните в литературата исторически събития и отношения към днешното общество в България“.

тука ще се самоцитирам: "може ли някой да ми обясни защо няма коментар на реакцията срещу т.нар. "Комисия за защита от дискриминация /КЗД/", като важна тема ?! това ако не е важно не знам кое?"

впоследствие видях, че всъщност не съм съвсем прав -> http://forum.levski.com/viewtopic.php?f=5&t=13022
:smt023 :levski :bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2012 5:55 pm 

Остра снимка :bigok
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/08/ ... ef=miniurl

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2012 10:40 pm 

Изображение

Цитат:
Отворено писмо до премиера Бойко Борисов

Уважаеми г-н Борисов,

Роден съм на 6 октомври 1948 г. в гр. Кюстендил. На 17 октомври 1978 г. пострадах при трудова злополука, паднах от 8 метра, от производствено хале и от тогава съм на инвалидна количка (трудоустроен първа група с чужда помощ).
В Кюстендил кмет е Петър Пунов. Вие, г-н Борисов, му дадохте чек за проект за 88 милиона лв. за направата и ремонта на водопровода и канализацията на града. Пак Вие, казвате по телевизията, че на Паунов проектите му се случват и ако той желае, винаги ще го приемете във Вашия кабинет.

Но какво е положението в действителност?
Бюджетът на общината за 2011 г. не е окончателно приключил, а за 2012 г. не е приет.
Не кой да е, а Вашата дясна ръка – уважаемия финансов министър Симеон Дянков при финансова ревизия е установил, че община Кюстендил е затънала с 20 милиона и 895 хиляди лева. Тоест, пари в общината няма.

През 2009 г. аз гласувах за ГЕРБ.
Вие, г-н Борисов, казахте, че ще има открито управление. Вашият бивш областен управител ми повтаряше: „Бай Кольо, сега, като вземе властта ГЕРБ и Борисов ще ви увеличи пенсиите с по 50 лв“. После вие се затворихте на вашия си Олимп и загърбихте големите проблеми на малките хора като нас.

И какво се получи за тези три години – криза, мизерия, студ и глад. Никакво увеличение на пенсиите и заплатите. Но за вашата върхушка и администрация си гласувахте да получат по 10 допълнителни заплати и увеличение с 35% на заплатите.
Дянков каза, че няма пари и ще ядем постни пици. Нямаме никакво увеличение на пенсиите, а се увеличиха тока (последно с 13 процента) и водата. Сега се готви нова секира – за инвалидните пенсии.

Решили сте да ни отнемете до края на годината социалната пенсия за инвалидност, която за първа група е 30,26 лв, а за втора – 27,27 лв. И при това положение вместо да бъде увеличена, пенсията ще се намали с 30 лв. И ще се насъберат доста пари да купувате телешки пържоли и да се нахранят уличните кучета на София, за да не ядат хората.

Знаете ли, г-н Премиер, какво си говорят хората – че искат да са кучета при Вас, защото ще ядат пържоли и ще бъдат обгрижвани.
Хората са на ръба на отчаянието и мизерията. За нас – бедните хора имаше само за постни пици, но и те свършиха. Ядем свински кокали за по 1,99 килото, а понякога и кокали няма и си лягаме гладни. Само ни товарят нас – бедните хора, с данъци и такси.

Вие казвате, че много сте гладували, яли сте филии с мас и сте мизерствали, но аз не ви вярвам. Аз знам какво е мизерия, студ и глад. Започнал съм работа на 15 години и половина и всичките си пари съм ги изкарал с пот на челото.
Като ви гледам Вие и обкръжението Ви – министрите и депутатите, сте мамини синчета и дъщери и никакви трудности не сте видели през живота си.

Предлагате на учени хора с висше образование и знаещи чужди езици да пасат агнета и да садят картофи. Народът е на ръба на търпението и отчаянието и рано или късно ще се надигне и повече няма да търпи студ, глад и мизерия.
През 34-те години на инвалидна количка съм преминал през 9-те кръга на ада и дори още на съм излязъл от последния. Много здрави хора (като вас) смятат нас – хората на инвалидни колички, че сме някакви нищожества и боклуци, но не е така.

Ето, пожелавам ви да бъдете жив и здрав, за да не изпадате в моето състояние. Защото е много тежко, гадно и трудно и трябва да си наистина много силен човек, за да оцелееш. Въпреки неистовите опити на здравите чиновници с власт като вас да ни елиминират.

Никола Стефанов Гаврилов,
Кюстендил

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2012 1:42 pm 

http://www.bbc.com/news/technology-19330602 :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Авг 21, 2012 2:21 pm 

Цитат:
Отказвам се от пенсия, освободете ме от вноски

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=660516

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:37 pm 

Да бе, да... Той да не си мисли, че неговите вноски са само за неговата пенсия :smt005 Ние сме солидарна и социална държава, щото сме в Европа, твай... Ако не го кефи - да сменя и да ходи там, дето неговото си е негово и ше живее зад ограда с бодлива тел и 2ма гарда с помпи...

Друг въпрос е да може да се избира къде да отиват задължителните осигуровки, за тва съм твърдо ЗА и се вбесявам, че треа плащам на НЗОК всеки месец без да получавам нищо накрая, когато се наложи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:41 pm 
Аватар

Бе аз особенно за пенсионните вноски не съм сигурен, че точно социално-солидарния принцип е преобладаващия в Европа. Може и да бъркам, ама си мисля, че личните вноски са нормалните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 22, 2012 4:51 pm 

Имат си и общо, и лично на повечето места... Както и ние родените след 59-та хаха... Ако нямат общо - държавата дава, щото държавите са им богати... Откъде ги взимат, вероятно и от данъци, които на места са по 50%, при нас - 10%...

Че вероятно е зле системата, зле е... Ама тва - да ме освободят, не ви искам пенсията е супер детско, аз си мислех така, докато бях студент и работех нелегално :bigok Нещата не са толко прости според мен и дискусията треа да е друга...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 438, 439, 440, 441, 442, 443, 444 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]