forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 31, 2025 7:06 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:05 pm 
Аватар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=947498

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:07 pm 
Аватар

Мнението на ислямистки мангали и фанатични убийци като Иран си го слагам на кура. Да се самовзривяват там и да си траят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:15 pm 

ислямистки мангали ? Не е лошо да сме компетентни по всички въпроси,ама тука въобще не си прав :smt006 Какво са ти виновни Иран по точно,кви фанатични убийци ? Не целия близък изток е ислям и убийства :smt006 но как иначе може да се мисли след като кенефа сащ и израел сипват нон стоп с черпака ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:18 pm 
Аватар

Аре моля ти се. Тия искат нищо по-малко от смърт за всички неверници и световно господство на исляма, а ние им пляскаме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:34 pm 
Аватар

vasilkooo написа:
ислямистки мангали ? Не е лошо да сме компетентни по всички въпроси,ама тука въобще не си прав :smt006 Какво са ти виновни Иран по точно,кви фанатични убийци ? Не целия близък изток е ислям и убийства :smt006 но как иначе може да се мисли след като кенефа сащ и израел сипват нон стоп с черпака ...

Почети малко книжки. Иначе - знам, че е модно напоследък да се мразят евреите, на които пък най-малко аз ще адвокатствам. Змея може да ти подаде рамо тук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:36 pm 
Аватар

Цитат:
Заменят „турчин“ с „османлия“ в учебниците по история

След Ботев платени родоотстъпници посегнаха и на светинята Левски! Към основния доклад на Комисията за защита от дискриминация, който взриви гнева на българите с опитите за цензура на великия поет-революционер, има няколко разработки на уж независими експерти. В един от тях се посочва следното: когато се учи за Левски, трябва да се посочи, че заптиетата са си вършели работата, защото той се явявал нарушител на територията на Османската империя, съобщава Novini.bg.

Гавра и с Левски

Същите „специалисти“ по история смятат, че трябвало да се обяснява на децата, че насилственото помохамеданчване не било залегнало в мюсюлманската религия. Това си било политика на империята.

Комисията за защита от дискриминация, доминирана от етнически турци, се е заровила в учебниците до 7 клас и търси под вол и теле текстове, нарушаващи правата по 6 основни признака, сред които етнически, религиозен и полов.

Въпросната комисия стриктно следи дали някъде вместо „османлия“ не е написано „турчин“. Членовете й критикуват съставителите на учебници, че не били включили песни на различните етноси и техните празници.

Поредната гавра с националните герои, а именно – определянето на Апостола като „нарушител на Османската империя“, буквално подлуди интернет.
“СРАМ!!!! Явно искат да ни превърнат в СТАДО овце. Превръщат борците за свобода в терористи. Ама щом позволяваме след гаврата с Ботев да се погаврят и с Левски, значи сме безмозъчни олигофрени! Това е положението

:smt027

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:43 pm 

не мразя евреите и не се застъпвам за Иран и ми е ясно,че не са цвете за мирисане,просто не мисля,че трябва да се подхожда толкова остро....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:45 pm 
Аватар

А как да се подходжа? Културно? Толерантно? Докато ония си организират джихада срещу цивилизования свят, ние да внимаваме на не засегнем някой с нашата 'ислямофобия' :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 3:56 pm 

Добре,а Израел и САЩ какво правят тогава ? Все си мисля,че не Ирак,а след това и Иран почнаха първи нали ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:00 pm 

Кратунко, какво означава "джихад"? Без да ровиш в уикипедия или някой друг супер ITK сайт?

Във всяка религия, била тя християнство, ислям или каквато и да е, има определена група нещастници, които я използват (или по-точно се крият зад нея) с цел пари, война, насилие и какво ли още не.
От всички мюсюлмани, с които някога съм се срещала (не повече от 10), нито 1 никога не е одобрявал така ширещото се понятие за "джихад", което, естествено, е тотално изкривено и всеки си мисли, че означава "да убием всички останали".

Кратунко, на баща ми непрекъснато му се налага да ходи по тренажори в Иран (а някога летеше много и до Дубай) и те уверявам, че си в голяма грешка ако си мислиш, че всички мюсюлмани на света са тръгнали да ни избиват.

За съжаление обаче обикновените хора лесно се поддават на нечии манипулации. Както някога с Кръстоносните походи, както в днешно време като излезе някоя статия тип: "Махат Левски от учениците" и всеки скача като ужилен, без грам да поинтересува каква е истината.

П.П. Не защитавам никого. Крайните поддръжници на исляма и разните там изкривени мозъци - на въжето моментално :!: Останалите да си седят по страните и ако може да не налазват хубавата ни Европа (с една дума - вън!!). Просто това, че си мюсюлманин, не е задължително да означава, че искаш да убиеш всички останали и да превземеш света.

Изображение

Последна промяна incheto_1914 на Сря Авг 15, 2012 4:12 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:10 pm 
Аватар

Мензис?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:11 pm 

Не, скука :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:13 pm 
Аватар

Окей, нека не ползваме 'джихад' като понятие, а война срещу неислямския свят. Иран, както и много други държави от региона, са ислямски републики. Тоест законът им е религията. Религията на исляма, както те го разбират, ги учи много неща, включително за това как жената не е човек и в детайли е описано как един мъж може и трябва да бие жена си. По подобен начин стоят нещата с борбата срещу неверника. Това е държавна политика. Това, че обикновения човечец няма да те заколи ако си чужденец не променя нещата. Има стотици примери за целенасочена политика и съответната помощ, за ислямизация на света. Аналогията с кръстоносните походи е удачна, доколкото това е религиозна война. Разликата е там, че кръстоносни походи няма от известно време натам, докато ценностите на исляма в страните от близкия изток остават непроменени, дори напротив. Те не искат мир с никого, а смърт. Нито Палестина, нито Иран. Те заплашват със смърт и не само заплашват, всеки който гъкне срещу исляма. Ако се оплачеш, че те заплашват със смърт - те заплашват двойно. Израел и САЩ не правят това.
Инче, за съжаление са много тези, които искат да убиват и да колонизират. Те успешно прокарват законите си и исканията си в Европа. Постепенно се затварят устите на хората, защото могат да бъдат 'засегнати'. Закони, криминализиращи критиката срещу религията се прокарват или предлагат в много западни страни. За мен това е заплаха, не Израел. Както каза и Карето, далеч съм от мисълта да защитавам каузата на САЩ или Израел.

И за да сме все пак по темата да напиша, че ако Хитлер беше жив сега, щеше да е фен на добруджа, стяуа и цдна :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:20 pm 

Ами аз не казвам, че са малко тия олигофрени. И ти намеси ключовата дума - политика. В световен мащаб всичко е гадна политика. И като такава на много хора им е налагано да вярват в какви ли не неща, промивка на мозъци и така нататък.
Иначе аз имах предвид един мюсюлманин като обикновен човек, защото вече всеки ден ми се обяснява как Мохамед тютюнджията примерно, искал да ме убие, само щото той е мюсюлманин.

Иначе на Изразел и САЩ белИте им са други, прав си.

За съжаление има доста хора, които са облагодетелствани от войни, омраза (на каквато и да е основа) и всякакви конфликти. Затова и ги насърчават и затова и светът ни е толкова прекрасен и става все по-прекрасен.

Смърт за всичките и това е. Искаме чиста Европа без цдна!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:24 pm 
Аватар

САЩ е ясно защо си правят войните - защото в цялата си история икономиката им се е развивала само от война.
За ислямските държави подбудата е различна. Аз дори не го смятам за политика. Защото омразата сама по себе си не е политика. Тяхното е смесица от първобитни разбирания, омраза и страх. За което на 99% е виновна религията. Затова кур за нея.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:26 pm 

Е като си тръгнал така кажи и за еврейййййте и дали ортодоксалните такива с марулите на главата не ни гледат не като втора, а като 16-та ръка хора :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:35 pm 
Аватар

Дреме ми как ни гледат, пак казвам, ако бяха тръгнали да си налагат религията в запада с крайна цел да колонизират - същото отношение. Ни съм чул някоя маруля да си прави 'марулска' република, нито да променят законите в страната, където са ГОСТИ, нито да заплашват с кръв.
Факт е, че чалмите видяха как клякаме под натиск и как се свалят гащи чрез толерастията, и докато ние гледаме на не засегнем някоя ранима душица, они си натискат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:36 pm 
Аватар

Чалмите(ма истинските, не форумните) да го духат :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:37 pm 
Аватар

Кратунко,изместихте разговора .
Аз също ти скочих ,ама докато си напиша всичкото и доста хора бяха писали...а и моето мнение относно иранците е като това на Инчето,затова не постнах моята творба :bigok
А от линка на Фисас...там основното което е че от тия репресии към Иран единствено страдат хората,а не правителството...и ти ги сложи на кура си тия хора...сега се измяташ!

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:40 pm 
Аватар

Значи да разбирам, че иранците не си бият жените, не осъждат на смърт чрез пребиване с камъни който не им е симпатичен (гейове и пр.) :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:41 pm 
Аватар

Ти са к'во гейовете ли защитаваш :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:41 pm 

Кратунко, не съм съгласна с предпоследното ти мнение, ама изобщо. И под "не съм съгласна" далеч нямам предвид, че някоя маруля е тръгнал да коли и беси. Иначе те марулките отдавна са си създали държавата. Както и да е, нещата са доста по-сложни, но не ми се пише повече, щото си намерих кой да ме черпи бира. :smt003

П.П. Само Тучката липсва в тая тема :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:42 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Ти са к'во гейовете ли защитаваш :loser2

Еми виж ся, едно е да ги мразиш и осмиваш, друго е да са преследвани от закона със смъртно наказание.
Впрочем се получава доста интересен парадокс при чалмите. Хем убиват гейовете и преследват гейщината, хем е общо взето забранено да ходиш нормално с жена... Тоест насърчаваш гейството

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:43 pm 
Аватар

Верно, второто е по-добро :bigok комунистите също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:43 pm 
Аватар

Днес форумът е изключително тъп- къде го Бащицата, къде го Домоуправителят, защо данесата пише сериозни работи :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:49 pm 
Аватар

не може ли да наложим някаква цензура на думи като "Иран" "джихад" "евреи" и т.н. подобно на тази за куpовете и пyтките :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:52 pm 
Аватар

Бият си жените..и ти да си и ти ще ги биеш...Кой ги е карал да се раждат толкова грозни? :lol:
То и тука е така :lol: Тя жената освен за ебане и бой...за друго не съм чувал да се ползва :bigok :blass ....е айде..и бебето да суче от нея,ама не винаги :bii_chorbata
Най нормалното нещо като се прибереш е да навикаш жена си преди да почне да кудкудяка,и след това като си пийнеш да я набиеш за да не иска да се гушкате :bigok :loser2

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:53 pm 
Аватар

Майтапа е хубаво ама на жените-забрадки едва ли им е до смях. Да си обречен от раждането си на тормоз и мачкане...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:55 pm 
Аватар

Кратуне, а по-добре ли е да си мъж под чехъл :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Авг 15, 2012 4:57 pm 
Аватар

antonatan написа:
Кратуне, а по-добре ли е да си мъж под чехъл :bii_chorbata

Ти кажи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]