forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 01, 2025 7:21 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 9:13 am 
Аватар

АЕЦ Белене е таралеж в гащите. Тока, който произвеждаме сега ни стига за нуждите, този от Белене е за износ, а всички знаем какви са цените на международния пазар. С този темп, парите от проекта ще се избиват с поколения. От ЕС ни задължават да имаме определен % ток от възобновяеми ресурси, така че не става и да се загърбят перките/фотоволтеиците. Сега и резаците като направят техните АЕЦи и ние ще надуваме кавала.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 9:15 am 
Аватар

дори и да беше супер далавера пак съм навит да пеем кур на руснаците :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 9:31 am 
Аватар

Изобщо няма да се впускам в дискусии дали "Белене" е добре или зле (то еднозначен отговор няма). Единственото, което ще кажа е, че да се прави референдум "Искате ли АЕЦ БЕЛЕНЕ" е абсолютна малоумщина. Подобен проект зависи от изключително много неща (далеч не само финансови) и обикновения гражданин просто не разполага с необходимата информация, за да може да направи подобен избор (отделно, че конкретно средния роден гласоподавател е малоумен). Та подобен референдум е идиотщина - все едно да направиш референдум "Искате ли минималната заплата да стане 2000 лева".....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 10:13 am 
Аватар

Brannik написа:
peccatum7 написа:
Omraz написа:
Сега гледах Р.Овч. по телевизията, милия събира подписка за АЕЦ Белене по улиците. :bigok Бил събрал 400 000 подписа, като последния бил на Милен Велчев. :bigok

Като толкова много искат тия 400к АЕЦ Белене и вярват, че проектът ще е успешен, да вземат да си направят едно акционерно дружество, да съберат пари от всички желаещи и да действат. Защо задължително всички трябва да плащат за това недоразумение? :slap

Обоснови се. След това аз ще защитя другата позиция :wink:

Ти не можеш да имаш право на мнение, защото си лично заинтересован и постоянно ти се промива мозъка :bii_chorbata . Освен това, ти искаш да се строи - ти трябва да се обосновеш. Защитата на позицията е за тези, които искат нещо да се прави, а не за тези, които не искат нещо да се прави.

Кажи кво ще правим утре и не се занимавай с глупости :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 10:16 am 
Аватар

Wildkid написа:
Изобщо няма да се впускам в дискусии дали "Белене" е добре или зле (то еднозначен отговор няма). Единственото, което ще кажа е, че да се прави референдум "Искате ли АЕЦ БЕЛЕНЕ" е абсолютна малоумщина. Подобен проект зависи от изключително много неща (далеч не само финансови) и обикновения гражданин просто не разполага с необходимата информация, за да може да направи подобен избор (отделно, че конкретно средния роден гласоподавател е малоумен). Та подобен референдум е идиотщина - все едно да направиш референдум "Искате ли минималната заплата да стане 2000 лева".....

В България референдумът е идеален инструмент за тези, които манипулират медийно оркското население, и нищо друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 10:19 am 
Аватар

Brannik написа:
peccatum7 написа:

Като толкова много искат тия 400к АЕЦ Белене и вярват, че проектът ще е успешен, да вземат да си направят едно акционерно дружество, да съберат пари от всички желаещи и да действат. Защо задължително всички трябва да плащат за това недоразумение? :slap

Обоснови се. След това аз ще защитя другата позиция :wink:

Аз не искам да обосновавам позицията си защо съм против Белене..Предполагам всички тук знаем за какво става въпрос, няма смисъл още веднъж да го изговаряме. Аз се питам и се чудя обаче след като ще е толкова успешен тоя проект, защо желаещите не се съберат и не го направят, като проектът разбира се ще е на пазарен принцип, без никакви държавни гаранции и участие (но, разбира се, с необходимия контрол от държавата). Така който има нужда от ток ще си го купува и всички ще са доволни. И нали ще е успешен, за какво са им гаранции? Знаеш ли ако наистина е толкова успешен АЕЦ-а какви несметни богатства ще потекат от него за тези, които са го финансирали? И аз даже се възхищавам на подкрепящите проекта, защото явно те не искат печалбите само за себе си, а искат да ги споделят с всички. Това е си е направо хуманизъм и човеколюбство от най-висока класа :bigok

Няма да споря дали е рентабилен или не АЕЦ Белене. Но питам защо тези, които смятат, че е рентабилен, искат моите пари и парите на близките ми и т.н. и въпреки, че не сме съгласни, се опитват да ни наложат да плащаме...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 10:29 am 

Дебилно е. :lol:
Ако да речем референдум реши да има АЕЦ Белене, кво правим после? :lol:
С кой сключваме договор? При какви условия? Ами ако условията, които се предлагат са неизгодни и не ни удовлетворяват? :lol: Ами ако не успеем да се договорим? :lol:
Или може би сключваме договор при всякакви условия, щото референдум така е казал. :lol:

Понеже ВМРО няма реален шанс да е парламентарно представена партия, предлагам Бранника да гласува за БСП. Така или иначе ако управляват след следващите избори ще възобновят проекта, затова и руснаците не бързат да претендират компенсации.
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 1:26 pm 
Аватар

Моментално бях натиснат по телефона от Brannik, никаква свобода на словото в тоя форум :bii_chorbata . След това ме подкупи с организацията за утрешния мач и аз поддадох :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 7:03 pm 
Аватар

подкарахме приятелите на бойко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 7:31 pm 
Аватар

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=934502 :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 18, 2012 8:19 pm 
Аватар

И те така...

Прикачени файлове:
bbcc.jpg
bbcc.jpg [ 38.63 KiB | Прегледано 957 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:14 pm 
Аватар

Цитат:
Гаф на президентството - пусна файл, кръстен ”мангали”

Етнически скандал разтърси президентството, след като журналисти откриха на официалния му сайт файл, в чието наименование фигурира думата "мангали". От пресслужбата на президента се извиниха и обявиха, че правят проверка.
За гафа на президентската администрация съобщи информационна агенция “Прессклуб”.

На интернет-страницата на държавния глава е била качена Националната стратегия на Република България за интегриране на ромите (2012 – 2020), като в името на файла е “13.NationalStrategyIntegrateMangali.pdf"
Почти веднага след информацията, която светкавично бе разпространена в социалните мрежи, скандалният документ беше свален.

Стратегията бе приета с решение на парламента на 1 март, а автор е МВР.

Пред Mediapool от прессекретариата на Плевнелиев заявиха, че той е разпоредил проверка, за да се установи кой е авторът на наименованието на файла. Ще се изяснява дали той е пристигнал с това име от друга институция или то е било поставено от служител на президентската администрация.

“Ако някой от нашата администрация е виновен, той незабавно ще бъде наказан”, увери говорителят на държавния глава Мария Иванова.
"В желанието си да сме максимално прозрачни сме качили този документ. Както се вижда, от това има и негативи", оправда тя гафа.

Извинение от президентството

По-късно от президентството публикуваха и официална позиция, с която се извиняват за допуснатия гаф.

"Недопустим и изключително неприятен е начинът, по който е публикувана Стратегията за интеграция на ромите на сайта на Администрация на президента. Веднага след подадения сигнал, за което изказваме благодарност, е направена промяна в наименованието на файла. Разпоредена е проверка за причините, довели до некоректната подмяна на името на документа и ще бъдат наложени наказания на виновните лица."

От президентството подчертават, че "от началото на мандата политиката на държавния глава е насочена към осигуряване на пълна прозрачност, откритост и достъп до информация и до всички становища и документи, които са свързани с работата на Съветите към президента". И допълват, че "това очевидно носи своите рискове и негативи".

Администрацията на президента поднася извинения за случилото се и поема ангажимент изключително стрикно да следи каква информация и по какъв начин се публикува на сайта на президентската институция, се заключава в изявлението.

:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:18 pm 

:smt005 :smt005 :smt005

Mи и аз бих кръстил файла така, кво толкова. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:47 pm 
Аватар

Некой пич му е сложил работно заглавие, какъв е шибания проблем?! :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:48 pm 
Аватар

Omraz написа:

Аз бих го кръстил само мангали, останалото ми е твърде дълго :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:50 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Omraz написа:

Може би са много файлове, а и човека е постъпил, както правя аз - когато завърша някой документ си му праскам по-сочно и по-пълно име :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 2:52 pm 
Аватар

Не виждам кой може да се засегне от това- мангалите ги боли фара, а и компютрите за тях са като полет в космоса.

А пича е написал всичко на английски, стигнал е до роми и се е зачудил - джипсис ли кво ли да пише и е праснал мангали за по-бързо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 3:30 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
tprodanov написа:
Omraz написа:

Може би са много файлове, а и човека е постъпил, както правя аз - когато завърша някой документ си му праскам по-сочно и по-пълно име :bigok

Ми аз щях да ги кръстя Manglali1, Mangali2, Mangali3, а папката с файловете щеше да е Mangusti :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 3:42 pm 
Аватар

Когато постъпвах на работа като млад стажант, шефа ми ме научи на първия свещен урок - да си кръстя файловете, по които работя в момента с kur1, kur2, kur3, kur123... Системата е перфектна, винаги като отвориш директория с много файлове, куровете се набиват на очи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 3:56 pm 
Аватар

Явно е бил педал :blass При нас всички файлове се казваха putka.doc и разновидностите :lol: Веднъж ми се обажда некъв, който работи в интернет доставчика на наш клиент и иска парола на сървъра, че му трябвало за нещо. Викам, ще ти я диктувам буква по буква и почвам:
П
Е
Д
Е
Р
А
С
Т
Г
Р
О
З
Е
Н

Умрях от срам и след тва накарах юнаците да сменят паролите навсякъде :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 3:57 pm 
Аватар

И я сменихте на КАСТРАТ налЕ :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 4:00 pm 
Хаха, и аз преди година си бях дал лаптопа на поправка, ама ми искаха логин паролата, а тя беше mrazqselqci... та им казах по-добре да влязат през safe-mode :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 5:08 pm 
Аватар

Е при мене е още по комично. Докъто бачках в Чехия, идва един арменец(ама истински) от линуксаджиите и ми вика да съм му ресетнел паролата за един уиндоус сървър че изтичала и требвало да се сменя. Така били правели от 2 години все си я ресетвали старата. Викам ОК, колега е, ше му пусна гювеч. Питам го как да я направя, при което оня диктува смело KurZaLevski123 :ohmygod2 Първо го питах дали некой го е пратил да се ебава с мене и оня доста достоверно отрече, или наистина си е немал представа за кво става дума. Излъгах го че не става и новата треа да е PuknetePraseta456 оня я прие на драго сърце :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 19, 2012 5:52 pm 
Аватар

Друго си е да се обадят на съпорта и да питат "има ли проблем с интернета щото не мога да отворя gay.bg" или да имаш проблем с акаунта в бет365 и като те питат по телефона за паролата да кажеш нина ще я мина слято с малки букви (ninashteqmina) :D :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 12:10 am 
Аватар

Какъв ретард трябва да си да имаш за парола дума, било то и от 2142 букви :loser2 Мошно асгасахкгхлх123-9-@!@,.,/,bassad88 и твай :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 11:56 am 
Аватар

Най-смешното е че в едно от по-горните мнения, ми стои паролата за рутера :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 7:11 pm 
Аватар

Целувай ръка!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 7:23 pm 
Аватар

Почвам да си мисля, че Дянков е двуфазен педераст :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2012 7:56 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
Целувай ръка!

Изображение

Ил Падрино и неговия Консилиере. Разтапям се от умиление. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юли 21, 2012 9:50 am 
Аватар

Цитат:
Израелците разпространиха фоторобот на съучастник, даден от родното МВР. Фотороботът прилича на … Цветанов!

http://afera.bg/skandalno/27226.html
Na-qkia сайт :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 431, 432, 433, 434, 435, 436, 437 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]