UL написа:
joro123 написа:
UL написа:
да не е...тва е нова раса от супер хора която постоянно чупи рекордите на нормалните човешки постижения...
айде моля ти се...

Аз пък не видях чак толкова да се чупят рекорди на тая олимпиада - например в атлетиката наистина имаше няколко счупени рекорда в късите бягания, но в момента там наистина конкуренцията е чудовищна и има невероятни атлети, пък и например рекорда дето го биха американките на 4Х100 беше на ГДР от преди 20-30 години, нормално е все някога да го счупят. Аз лично не си спомням на дългите бягания, на хвърлянията и на скоковете да е имало световни рекорди, дори напротив повечето биха с постижения по-малки от предишни олимпиади. Хич да не говорим че рекордите на Стефка Костадинова от 87-ма и на Йорданка Донкова от 86-та още си стоят, рекордите на Ян Железни, Хавиер Сотомайор и Сергей Бубка все още няма кой да ги доближи. За другите спортове - в плуването се счупиха 3-4 световни рекорди, което при техните 400 дисциплини и при спомените ми от предишни олимпиади си е направо нищо. Във вдигането на тежести аз не разбрах да има нови световни рекорди ( освен при жените, ама те са от скоро и не се броят ) , а те са специалсти в зобенето

. Ако е имало някакво множество счупени рекорди по другите спортове - сподели, може и да съм ги пропуснал.
Така че по-леко с заключенията - лесно е да се каже всичко е химия

само 30 световни рекорда са счупени

....невероятни атлети признавам...
тука не броим счупените ОЛИМПИЙСКИ рекорди...както се казва Just for the Record...
http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Summe ... ld_recordsтрадиционно винаги в най-чистите дисциплини: бягане, плуване, вдигане на тежести

много ясно че в хвърляне на копие и висок скок рекордите няма да се подобряват всяка година...то затова и там "няма кинти и известност" а маймуната хюсеин зоб е най-търсеното лице в камерите

В Пекин са счупени 43 рекорда, като изобщо не се броят 65-те рекорда счупени в плуването заради ония забранените екипи -
http://en.wikipedia.org/wiki/Beijing_2008 
, така че явно че е нормално да се чупят доста рекорди на олимпиади

.
Тезата ти обаче че се състезаваме срещу назобени свръхчовеци и затова нямаме медали, според мене не е съвсем точна, щото например :
С резултата от предишната олимпиада Румяна Нейкова пак взимаше злато и то с доста.
С резултата от 2000 година Тереза Маринова пак взимаше златен медал на тая олимпиада и то с 20 см.
С резултата от 1996 Стефка Костадинова пак щеше да е олимпийска шампионка