forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 11:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 97  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:27 pm 
Аватар

Може и да греша, ама ми се струва, че даже и ние не бихме паднали така разгромно от испанците. Е, и 98-ма така ми се струваше, ама това е друг въпрос. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:37 pm 
Аватар

Ирландските фенове :smt023 :smt023 :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:39 pm 
Аватар

Цитат:
Може и да греша, ама ми се струва, че даже и ние не бихме паднали така разгромно от испанците. Е, и 98-ма така ми се струваше, ама това е друг въпрос.

Море баш така си ни ебаха люто и злокобно, особено второто като КСП се показа като путка и избяга от съблекалнята. Нейсе...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:40 pm 
Аватар

И аз го гледах тоя мач и тотално се изкефих,почувствах се на мач на Левски,в който резултата на терена е отвратителен,но на трибуните победителят е друг.На тоя мач имаше два убедителни победителя,някакви на терена и смазваща победа на ирландците на трибуните.Ирландия е синя зона :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:41 pm 

Въпреки че разликата в класите е огромна,само уважение за Ирландия,борят се момчетата доколкото могат,вижда се че потенциала им е малък но и с тоя треньор няма как да се развиват напред.Феновете им без думи,при 0:4 подкрепяха отбора все едно че мача сега започва :smt038.Дел Боске не знам защо не дава шанс на Негредо или Йоренте,Торес въпреки тия два гола е тотална дупка,абсолютен барби номер 2,ама когато се продаваш по тоя долен начин нищо хубаво не те чака,футболист с голям талант е но тотална путка като поведение,хъс и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:47 pm 
Аватар

Ако испанците играят на върха на възможностите си,няма кой да ги спре!

Левски, ти си всичко за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:50 pm 
Аватар

7 е добро число написа:

Вермахта тотално може да ги наутрализира гелосаните латиноси и да им сере в Остата, докато двама ги държат в неподвижно положение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:50 pm 
Аватар

Има, има. И този път няма да могат да се скрият зад неутралитет :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:51 pm 
Аватар

Ireland - най-трагичния отбор с най-великите фенове, тия се чуваха сигурно до Австрия! :shock: Песента която пяха между другото се казва "Тhe Fields of Athenry", крайно време е и българските фенове да запеят яки възрожденски песни по мачовете на националите (а и на ЛЕВСКИ, разбира се), "Хубава си, моя горо" е идеална кога падат, значи трябва първа да се научи :lol:

7 е добро число написа:

Тия ги виждам как се изсират в устите на всички с дубъл на европейска и световна :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:52 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
7 е добро число написа:

Вермахта тотално може да ги наутрализира гелосаните латиноси и да им сере в Остата, докато двама ги държат в неподвижно положение.

Видях на последните два големи шампионата как ги наутрализира :bigok

Левски, ти си всичко за нас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юни 14, 2012 11:55 pm 
Аватар

7 е добро число написа:
Nakuro Bradata написа:
7 е добро число написа:

Видях на последните два големи шампионата как ги наутрализира :bigok

И ще им спрат европомощите. Вермахта се е подсигурил тройно чрез спонсорирани сателити като Испания, Италия и Малякия. Единствено традиционно непреговарящите с тях няма да им се дадат, ама като ги видях как не можаха да насилят Полша, отпадат като опасност. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:11 am 

Днес няма ли снимки или клипове на биещи се? :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:12 am 
Аватар

angeloff написа:
Днес няма ли снимки или клипове на биещи се? :cry:

Днес е почивен ден - само пият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:14 am 

Nakuro Bradata написа:
7 е добро число написа:

Къде видя само гелосани латиноси при Испанците не ми е ясно :lol: Аа сетих се,сигурно имаш предвид гейналдо путкорес от нулебалиста шимейлси :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:15 am 
Аватар

Richard Long написа:
Ireland - най-трагичния отбор с най-великите фенове, тия се чуваха сигурно до Австрия! :shock: Песента която пяха между другото се казва "Тhe Fields of Athenry", крайно време е и българските фенове да запеят яки възрожденски песни по мачовете на националите (а и на ЛЕВСКИ, разбира се), "Хубава си, моя горо" е идеална кога падат, значи трябва първа да се научи :lol:

Ужасно силна песен, във всичките и варианти, кавъри и т.н. Много въздействаща да го eба...
http://www.youtube.com/watch?v=10agPj0Vzu4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:17 am 
Аватар

Ирландците наистина са един доста симпатичен отбор, с много големи фенове. Просто толкова си могат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:19 am 

Абе, какво става тук, написах 3-0 ( резултат, който не се познава лесно ) и преди края на мача си казвам: " Дано някой да е послушал пишман гадателя, защото ще удари добри денги " И тогава фабрегас бие много труден удар, който ще се получи от 10 опита, веднъж и пада много красив гол! :lol: Почти, всички мои прогнози са на гол разстояние! :lol: Е, няма такъв карък! :lol: Затова, ако някой си е казал: " Време му е на човека да познае и ще го послушам!" Ще сгреши! :oops: За мача: Ирландците са горд народ, играят с голям ентусиазъм, на върха на възможностите си, подкрепяни от страхотна публика, но това е много недостатъчно за отбор, като Испания и това се видя през целия двубой. Отборът им, си заминава след последния мач, но дори да се окаже последен по показатели или според специалистите най-слаб на първенството ( не забравяйте, че група " В " е една тежка група ), няма , от какво да се срамува! Защото са излезли от силна квалификационна група и са победили труден отбор на баража, значи са си заслужили мястото на Евро 2012! Сигурен съм, че освободени психически, в последния мач ще се представят достойно, а може и да изненадат неприятно Италия. За Испания, какво? Преди първенството си мислех, че вече се изразходиха и им е време да слязат от трона, но явно и сега ще играят най-красивия футбол. А дали ще спечелят турнира, предстои да видим. Аз, винаги съм търсел изненадата и ще продължавам да повтарям, че Украйна ще е новият Европейски шампион! :bigok :loser2 Но, не ми се връзвайте, защото , досега съм познал само първия мач: Полша- Гърция 1-1! :oops:

Последна промяна Levskar67 на Пет Юни 15, 2012 11:25 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:20 am 

Няма да го прочета това :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:23 am 
Аватар

Ирландците достойни ни заместват - 2 мача - голова разлика 1:7, а им и предстои мач с Италия. Ние стигнахме само до 1:9, мисля че ще ни подобрят рекорда.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:24 am 

И какво от това? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:25 am 
Аватар

Аз го прочетох до средата. На levskar67 трябва да му се връчи Нобелова награда за Литература, заради дългите мнения :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:27 am 
Аватар

Зетя остана недоволен от развитето на мача. Но ги напляскаха здравата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:27 am 
Аватар

ирланчетата да се самозакриват...няма толкоз некадърна паплач...но то какво да очакваме от играчи на Дарби Каунти....имаше дори един такъв без отбор.... :shock:
и не знам какво толкова им се кефите на фенчетата....поне веднъж сбиха ли се питам...потърсиха ли проблема....то и аз като се насера с литър водка...ставам като Лучано Павороти.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:29 am 
Аватар

Anarion написа:
Цитат:
Може и да греша, ама ми се струва, че даже и ние не бихме паднали така разгромно от испанците. Е, и 98-ма така ми се струваше, ама това е друг въпрос.

Море баш така си ни ебаха люто и злокобно, особено второто като КСП се показа като п..ка и избяга от съблекалнята. Нейсе...

Баси колко по-различен беше футболът тогава. Испанците тогава, че се изгавриха с нас си е така, ама това не им попречи да отпаднат още в групата и то за сметка на кои отбори! :lol: Колкото и да ни е зле футбола, все си мисля че ако сега на световно се паднем в същата група, напред отиваме ние и испанците.

Иначе искам да кажа едно голямо БРАВО на ирландските фенове, които подкрепяха отбора си през цялото време, независимо от резултата. Отборът им заслужава да вземе някакви точки от Италия ако не заради играта си, поне заради феновете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:44 am 
Аватар

Цитат:
Ирландците достойни ни заместват - 2 мача - голова разлика 1:7, а им и предстои мач с Италия. Ние стигнахме само до 1:9, мисля че ще ни подобрят рекорда.

О, да - ще ни заместят, дума да няма.
Ще ни заместят, когато примерно Рой Кийн цъфне ни в клин, и в ръкав на тренировките в лагера им и пред погледа на действащия треньор почне да им води тренировката, уж "да помага".
Ще ни заместят, когато се изпокарат всеки срещу всеки след втория гол.
Ще ни заместят, когато да речем, Ейдиън Макгийди или някое друго дърво се нацупи и каже: "Ами аз пък няма да играя, щото ме е страх да ме пробвате като десен бек".
Всяка прилика с печалното ни участие на "Евро 2004", с КСП и прочее действащи лица е умишлена и нарочна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:53 am 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yTu8ibpp9w

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 12:55 am 
Аватар

Richard Long написа:

Винаги съм си мечтал на мач на национален да изпеем "Боят настана" или "Кой уши байрака" :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:08 am 
Аватар

не знам колко следите тотото, но до сега европейското е меко казано "доходоносно" почти за всеки по-непреднал в залаганията :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 1:11 am 
Аватар

Абе,феновете добре,ама тия са най-голямото недоразумение на Европейското,както и очаквах.Също така са вторият най-тъп отбор след Англия.Няма как да е иначе със състав предимно от дърводелци + разни малоумници като Роби Кийн.Аз абсолютно сериозно си мисля,че нашите манекени биха се справили малко по-добре от тия.За съжаление няма как Хърватия и Италия да излязат от групата,испанците 100% са първи.А така като гледам,не виждам кой може да е конкуренция на Маншафта и испанските цигани.Руснаците не мисля,че биха издържали срещу сериозен отбор,Холандците може да не излязат от групата,португейците не ги коментирам,евентуално Африканция може да поднесе неква изненада,но само ако излязат като първи от групата.Иначе става страхотно първенство,дано продължават да валят голове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юни 15, 2012 2:31 am 
Аватар

sct02 написа:
Richard Long написа:

Ужасно силна песен, във всичките и варианти, кавъри и т.н. Много въздействаща да го eба...
http://www.youtube.com/watch?v=10agPj0Vzu4

Много голяма песен! Як кавър си сложил, въпреки че аз предпочитам по-традициония вариант на The Dubliners. Teкста - чудо!
http://www.youtube.com/watch?v=Zr1rzSSMsac

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2885 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 97  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]