forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 06, 2025 7:33 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 12:12 pm 
Аватар

Много се ядосах като го гледах това снощи, направо побеснях :boisw Казаха, че един от лекарите си е купил със свои средства някаква специална бормашина, която я използват при счупвания :wink:, а шефа на болницата как наглееше, мазника :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 1:55 pm 
Аватар

Еми осъден адвокат и лекар няма да има никога, докато сме живи, затова трябва съветване с държалета понякога, да не дава Господ да ти се наложи да побесняваш и да търсиш мъст.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 1:59 pm 
Аватар

Аз пък съм против обобщаването. Има лекари страшни боклуци, но има и невероятни хора. Лично познавам няколко такива, които работят по 20 часа на ден, без почивка, през уикендите пак ходят в болницата да си видят оперираните пациенти, печелят добре, но абсолютно заслужено и не на гърба на болния. Обикновено най-калпавите лекари са и най-големите корумпирани боклуци. Те трябва да се изрият и готово. Сигурно по същия начин е и в съдебната система.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 2:47 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Nakuro Bradata написа:
Хубаво че са излъчили такова нещо, че да се постреснат и да вземат малко мерки тия орки. До месец всичко ще лъсне, за да се харесат на народа.

Докато даваха втората част от филма, вече течеше ремонт, но след като са излъчили първата част :wink:

Хмм преди две години тръвайки за мача с ред бул се потроших по стълбите :boisw и в пирогов тогава течеше ремонт як, мен ме гледаха с нева ултра модерна машина вместо на дъртите рентгени... Мислех , че всичко са ремонтирале в поледствие, но очевидно не

Както и да е, който може да си го позволи да си взима осигуряване към частен фонд и при спешни случай в токуда, тва е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 3:18 pm 
Аватар

Токуда не са ли пИдали :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 6:52 pm 
Аватар

В Токуда са най-калпавите доктори на планетата. По-добре да умра.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 7:04 pm 
Аватар

Седем:Едно написа:
В Токуда са най-калпавите доктори на планетата. По-добре да умра.

Не във всички отделения. :wink: Кардиологията им е доста прилично добра. Иначе за много отделения на Токуда съм чувал няма такива лайна за лекарите. Но специално кардиологията им е с добри лекари. :) Когато майка ми преди 2 години имаше сериозен спешен проблем, Токуда ни бе препоръчана, и ние бяхме чували само лайна, но наистина си свършиха работата стабилно. Да вметна само, че един престъпник от 3-та градска (Националната кардиология!) тогава постави диагноза на майка ми пневмония(!) ??? При явни симптоми на инфаркт тоя обясняваше как да не сме му се месили в работата. Два дена по-късно в Първа градска като я видяха само казаха какво е. Съжалявам само, че спрях тогава баща ми да ходи да го обезглави. :ohmygod2
Аз признавам единствено Пирогов като топ специалисти. И Военна болница, естествено. За спешен случай, колкото и да са безразлични към теб в Пирогов, там те спасяват. Най-кадърните лекари, с най-много опит.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:11 pm 
Аватар

В Пирогов верно са най-големите специалисти. Верно може да се отнасят с теб като отпадък, да ти викат и да се държат с теб все едно си им виновен за нещо, но винаги гледат да си свършат работата и то добре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 8:48 pm 
Аватар

Конгресът на комунягите явно е много интересен :bigok

Изображение

Днес ги даваха по някоя телевизия , бяха си монтирали някакъв огромен екран и половината спяха , а другата половина гледаха шиналО :bigok :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 20, 2012 11:10 pm 
Аватар

Една позната я осакатиха в Токуда. Оперираха и ръката на жената, но вместо да и помогнат, прекцакаха и кръвоснабдяването. Едвам отърва ампутацията след няколко операции в военна болница, но нито може да си движи нормално пръстите, нито да държи нещо...Господ да ни пази от такива лекари!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 9:18 am 
Аватар

Във вма е супер, но там спешни поемат само военни или когато пирогов е пълно и пренасочат, така че не можеш по собствен избор да отидеш. Легендите за Токуда са ми много смешни. Във всяка болница има и смъртни случаи или тежки усложнения, като ходят сериозно болни хора е нормално. Понеже обаче в бг винаги имаме едно наум срещу частника и само чакаме първия случай да оплюем. Не съм ходил кой знае колко по болници но все пак съм минал през всички основни в София - токуда е единственото място където лечението се извършва по стандарт и клинична пътека, демек правят ти се всички изследвания и процедури - във всички други болници ти спестяват половината и краднат парите. Това е много по-важно от уменията на лекаря в повечето случаи. А и имам достойнство и като ми кажат в държавната , че трябва сам да си купя аналгина и побеснявам. Аналгинът естествено си е платен от здравната каса , но "големите" лекари го крадват и продават. А как най-нагло си искат подкупи лекари и сестри просто не е истина. Да го духат подобни "големи" лекари. Само във ВМА има професионализъм, но там е сложно да стигнеш до лечение

Малкия като беше бебе още имаше тежък бронхиолит и трябваше да влиза в болница - първо отидохме в детската до центъра за хигиена, щото уж там са най-добрите лекари и прочие. Неква тъпа лелка отказа да го приеме щото можело да бил заразен???????? Уот да фак, нали за това е болница? Естествено, просто по някои пътеки по-малко се краде и не искат да приемат такива. Отидохме в Токуда , където условията са неравнимо по-добри а лекарите си беха супер , противно на всички слухове дето бях чувал. Доцентката шефка на детското отделение лично следеше пациентите ежедневно, а изследвания му правят непрестанно и така му хванаха още една странична инфекция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 9:45 am 
Аватар

За спешното на ВМА не си прав. Няма никакви ограничения и всеки може да отиде. Затова е спешно. Просто повечето хора знаят Пирогов и първо търчат там. Окръжна също имат спешно. На Токуда само детското става за нещо, дръпнаха повечето добри лекари от педиатрията. И някак си си пропуснал да споменеш колко пари ти одраха за да остане майката с детето в болницата?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 9:52 am 
Аватар

И в Първа градска имат спешно, ама да не дава Господ да те закарат там

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 11:56 am 
Аватар

http://btvnews.bg/bulgaria/politika/bor ... html#video
Ерата интервю на Боко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 11:58 am 
Аватар

Било му е ден с лафовете. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 12:00 pm 
Аватар

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 12:04 pm 
Аватар

Тоя Дянков много мазен бе :shock: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 1:10 pm 

"Хитлер научава, че братя Галеви са изчезнали"
http://www.youtube.com/watch?v=I8-dxFlDqc8
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 1:54 pm 
Аватар

За спешното на ВМА не си прав. Няма никакви ограничения и всеки може да отиде. Затова е спешно. Просто повечето хора знаят Пирогов и първо търчат там. Окръжна също имат спешно. На Токуда само детското става за нещо, дръпнаха повечето добри лекари от педиатрията. И някак си си пропуснал да споменеш колко пари ти одраха за да остане майката с детето в болницата?

100 лв дарения с официален договор, друго не са взимали. При последните престои в държавни болници на членове от семейството платихме с пъти в повече.
По-горе за това писах, който може да взима осигуряване към частен фонд, не е толкова скъпо, а после не плащаш дори това. Плюс имаш право на всякакви профилактични прегледи и изследвания каквито се сетиш, докато здравната каса дава една кръв и едно екг за годината :lol:
но както и да е, да не обръщаме политиката на медицина :)

пс за вма от известно време не е така вече

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 2:04 pm 

Kryten написа:
http://btvnews.bg/bulgaria/politika/borisov-bsp-gi-e-strah-ot-predsrochni-izbori.html#video
Ерата интервю на Боко :bigok

Лафа с миризмата на джибри е наистина качествен. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 21, 2012 6:02 pm 
Аватар

Е, за ВМА може да поспорим доста, все пак жена ми работи точно там, да не говорим колко доктори имам приятели :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 22, 2012 7:30 am 
Аватар

Вече не се търпи! По времето на Иван Костов нямаше земетресения, а ето милиционерите докъде докараха нещата :oops: Надявам се тази драма от снощи да е знак за свинете, миньорките и милицията, че края им наближава. Жалко за другите, които също страдат ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 12:38 am 
Аватар

:ohmygod
https://www.facebook.com/pages/%D0%94%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BC-%D1%81%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B0/196092153818877

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 1:14 am 

Давайте да репортваме - и страницата и чутовните 5 души, които са я харесали досега.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 1:38 pm 
Аватар

Този олигофрен е създателя http://vbox7.com/user:killaraboy :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 26, 2012 5:47 pm 
Аватар

Тоя едва ли има 15 години и явно са го оставяли като по-малък да го гледат баба му и дядо му :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 7:12 pm 
Аватар

Гледам по новините Господ Бойко как сипва на министърката на регионалното развитие :smt005, Доган, Моган под някакъв почти паднал мост на АМ Хемус :bigok Обаче е прав за някои неща :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:43 pm 
Аватар

Сипва и...айде да не съм ми избирал аз тая министърка, а? Сам си я назначи...
Аман от тая пиеска - "Добър цар, лоши министри".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 8:45 pm 
Аватар

Не бе, той се кара уж на нея, ама да слушат Доган и Станишев :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 28, 2012 10:41 pm 
Аватар

Замесената министърка има очевадни проблеми с метаболизма :| изглежда сякаш цяла зима е маала джумерки ...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 411, 412, 413, 414, 415, 416, 417 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]