forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 7:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 10:08 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
antonatan написа:
ЪглиБлу нема, нема и все нещо Костов спомене.... Явно Мангала нещо го е дупчил, щом само реве от него :bigok

Е, нали темата е винаги шут в гъзъ на комунистите? :roll: Кой им бие най-силен и точен удар? Май трябва да прочетеш книгата "Защо не сме социалисти" на Георги Данаилов (Изд. "Абагар" 2009 г.) :idea:

Книгата не е само на Георги Данаилов и сме я прочели още май месец 2009 г., когато излезе. Само не разбрах кво общо има с тва, че Командира вероятно те е излъгал в някоя сделка, но ти гаранция ще разясниш :smt023

Синята коалиция вече си беше ебала мамата, остана с привърженици само депутатите й и няколко човека от тоя форум. Нямаше да влезе така или иначе в следващия парламент, по-добре далече от тия копрофили от СДС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 10:35 pm 

Mr. Smith написа:
ВанЮ Танов не беше ли от РусИ :bigok Тогава какво те учудва :bigok :bigok :bigok

Ваньо Танов сигурно е единствения човек от Северозападна България, който мьека. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 10:37 pm 

Беше част от ОбС на Русе, беше и кандидат за кмет от ГЕРБ (2007 г.)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 11:17 pm 
Аватар

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150817191939790&set=a.266608054789.142492.266595879789&type=1&theater
:lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 11:19 pm 

3941 написа:

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 15, 2012 11:51 pm 
Аватар

STALKER написа:
точно така...десени са либерализма, атеизма, педерастлъка, мултикултурализма, трансхуманизма, глобализма, интервенционализма и борсовия юдео-капитализъм
:losers

аз съм безкрайно атеист, направо ме е гнус от всякакви религии, но съм десен, нещо против?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 12:01 am 
Аватар

Morning Glory написа:
... Само не разбрах кво общо има с тва, че Командира вероятно те е излъгал в някоя сделка, но ти гаранция ще разясниш...

Командира не знам да се е занимавал със сделки и не съм чувал дори да има фирма. Мен не ме е лъгал, но останахме милиони с чувството на излъгани. Сигурно е от липсата на преходно-житейска зрялост в определен момент, когато ни се струваше, че всичко комунистическо, порочно, старо и грозно може да бъде завинаги захвърлено на боклука (1995 - 1999). Не се стягайте толкова, просто си мрънкам профилактично :bigok

п.п. Променете горе анкетата, защото Синя коалиция вече няма :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 12:24 am 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:
точно така...десени са либерализма, атеизма, педерастлъка, мултикултурализма, трансхуманизма, глобализма, интервенционализма и борсовия юдео-капитализъм

аз съм безкрайно атеист, направо ме е гнус от всякакви религии, но съм десен, нещо против?

много ми с смешно, когато некой каже - виж, аз съм за ниски данъци, малка държава и срещу регулациите на бизнеса, значи съм десен :lol: обикновен либераст си, брат :blass
приоритет на десницата е грижата за семейството, съхраняванвто на традициите и националната идентичност, а не кеша :wink:
http://youtu.be/oF1LFvLEAJE

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 1:06 am 
Аватар

Нова анкета :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 9:21 am 
Аватар

Omraz написа:
Mr. Smith написа:
ВанЮ Танов не беше ли от РусИ :bigok Тогава какво те учудва :bigok :bigok :bigok

Ваньо Танов сигурно е единствения човек от Северозападна България, който мьека. :lol:

А останалите сте орки :lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 9:34 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Туко що Ваньо Танов доказа твърдението на Омраз, че е адски тъп. Каза, че щяло да им е много хубаво на служителите на Агенция Митници да се преместят в Русе, защото така или иначе повечето били от провинцията и така нямало да плащат наем :bigok Щяло да е кур само за тези, дето вече са си купили жилища в София :lol: Демек, ако си служител на агенцията и си от Кюстендил, в Русе няма да плащаш наем, щото си от провинцията :blass Всички от провинцията имат жилища в Русе, само тъпите софиянци нямаме, ебаси :bigok

Не съм виждал човек с по-аграрно излъчване от тоя рапон. Дарбата му да говори е от порядъците на чичо Пенчо. А да вниква в тва, което ти му говориш - горе-долу съизмерима с тая на чорбар, плод от анално съвкупляване между ГА и Тройчо. Веднъж съм имал нещастието да комуникирам с него и след 45-минутен разговор (в който участваше само нашата страна на "диалога", ВТ се пулеше тъпо), напуснах стаята с непоправими загуби на мозъчен ресурс и нервни клетки, убеден съм.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 9:40 am 

Wildkid написа:
Седем:Едно написа:
Туко що Ваньо Танов доказа твърдението на Омраз, че е адски тъп. Каза, че щяло да им е много хубаво на служителите на Агенция Митници да се преместят в Русе, защото така или иначе повечето били от провинцията и така нямало да плащат наем :bigok Щяло да е кур само за тези, дето вече са си купили жилища в София :lol: Демек, ако си служител на агенцията и си от Кюстендил, в Русе няма да плащаш наем, щото си от провинцията :blass Всички от провинцията имат жилища в Русе, само тъпите софиянци нямаме, ебаси :bigok

Не съм виждал човек с по-аграрно излъчване от тоя рапон. Дарбата му да говори е от порядъците на чичо Пенчо. А да вниква в тва, което ти му говориш - горе-долу съизмерима с тая на чорбар, плод от анално съвкупляване между ГА и Тройчо. Веднъж съм имал нещастието да комуникирам с него и след 45-минутен разговор (в който участваше само нашата страна на "диалога", ВТ се пулеше тъпо), напуснах стаята с непоправими загуби на мозъчен ресурс и нервни клетки, убеден съм.....

Потвърждавам казаното. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 9:40 am 
Аватар

STALKER написа:
Boyo написа:
STALKER написа:

много ми с смешно, когато некой каже - виж, аз съм за ниски данъци, малка държава и срещу регулациите на бизнеса, значи съм десен :lol: обикновен либераст си, брат :blass
приоритет на десницата е грижата за семейството, съхраняванвто на традициите и националната идентичност, а не кеша :wink:

Аз съм убеден, че на теб точно ти е много ясно, че това, което казваш е истина, ама донякъде..
Различните консервативни и десни партии в различните страни и особено през различните периоди от време се различават. Ако искаш позаинтересувай се от десните в САЩ и ще видиш как техните възгледи са променят през десетилетията на 20 век. Пример мога да ти дам с интервенционализма, но не само този въпрос търпи промени...
Особено силно тези промени се отнасят до т.н. приоритети.
А дясната политика обхваща точно това, което си изброил в началото...Виж вече за глобализма и интервенционализма съм съгласен, че има различаващи се позиции на десните партии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 10:12 am 
Аватар

Лапайте черния хуй на Командира отрепки, той остава
Цитат:
Костов: Аз оставам...
http://news.ibox.bg/news/id_2048601368 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 11:31 am 
Аватар

STALKER написа:
Boyo написа:
STALKER написа:

на коя десница? Да ,в Англия и в САЩ дясно и консерватизъм са на практика синоними. В останалата част на света - не. В Холандия левите хващат ръка веднъж на 20 години, очевидно техните представи за дясно са различни от твоите. Всъщност в твоите (и консервативните) има донякъде и противоречие - как хем ще сме срещу регулациите, хем ще сме националисти. Ключови регулации пречещи на свободния пазар са мита, импортни квоти и т.н. националистки мерки. Именно премахването им през последните 20-30 години е в основата на сериозното забогатяване на западните държави.

И като съм атеист защо да съм против семейството (имам такова) примерно? Има много гледни точки, далеч не са само две. Религията и консерватизма са ми толкова чужди, колкото и плановата икономика. По твоите англосаксонски критерии може би трябвало да се определям като либертарианец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 1:37 pm 
Аватар

Brannik написа:
Нова анкета :arrow:

И разпределението на гласовете е точно както трябва!!! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 3:46 pm 
Аватар

http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Current/12plus3/Politic/Bulgaria/Pages/1605mihailov.aspx

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 4:29 pm 
Аватар

ако сдс и дсб умрат това ще значи само, че герб ще се превърнат в новата "традиционна и автентична десница", което и ще върне двуполюсния+дпс модел от преди 2001.

и обратното - ако сдс или дсб (или пък и двете) оцелее и влезне в следващия парламент през следващите години само ще трупа проценти, а и вероятно ще участва в следващото управление.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 4:35 pm 
Аватар

продължавам да се чудя защо хора, които са чужди на идеята и партията ДСБ, дават уклон на партията и на лидера й какво трябвало да се направи, как той трябвало разбираш ли да се оттегли, защо бил разцепил СДС и т.н. Аз съм избирател на тая партия и аз, и другите като мен, имаме право на представители в политиката и да подкрепяме идеите и хората, които харесваме. Аз подкрепям всички тези действия, подкрепям отделянето на десебарите от останалите в СДС лица, подкрепям оставането в политиката на лидера й - Костич. Ако на някого не му харесва, е свободен да подкрепя ББ, атака, рзс или който сметне за добре....това е демокрацията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:05 pm 
Аватар

А ти какъв процент от нацията предполагаш, че може да мисли демократично и харесва този строй?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:11 pm 
Аватар

Навярно помните процеса и механизма, чрез които "СДС" навремето (1995-1996) стана партия? Тогава Иван Костов успя да намери аргументи, воля и умения да обедини един сбирщайн от (никой вече не помни точно колко!) 10-15 партии с по един пайтон ора електорат. Това беше период, в който половин България искаше к.р за промените изобщо! Комунистите бяха организирали съпротива срещу промените. Някой хора още си искаха сиренето по 2,60, почивка 20 дена на бунгала през лятото и рагу всеки трети петък на половин цена! През този период Иван Костов беше безспорния десен лидер и идеолог на другата България, която искаше ЕС, НАТО и шут в гъзъ на комунистите! Той свърши цялата работа по превръщането на СДС в партия. Дълга история, но много славни времена!
По-късно това велико дело бе опорочено от нечистоплътните хора, които се залепиха дебнещи с цел да освинят в собствена полза дясната идея (1997-2001). Те категорично успяха! Кой спечели от всичко това? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:27 pm 
Аватар

Мадридския мошеник Шимон Кохари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:32 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
По-късно това велико дело бе опорочено от нечистоплътните хора, които се залепиха дебнещи с цел да освинят в собствена полза дясната идея (1997-2001). Те категорично успяха! Кой спечели от всичко това? :roll:

Тва ми е любимата мантра..."Далаверите, рекета и корупцията 97-01 са дело на Бисеров, Цонев, Бъки и сие..Костов НЕ ЗНАЕШЕ :smt005 какво става, а когато разбра, ги освободи" :smt044
:ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:33 pm 
Аватар

А кои са далаверите, рекета и корупцията през това време, и кой забогатя от тях?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:44 pm 
Аватар

Не , други с ключовите въпроси. Държеше ли Иван Костов цялата власт в ръцете си? Можеше ли по върховете на държавното управление да се случва нещо без негово знание?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:49 pm 
Аватар

tprodanov написа:
А кои са далаверите, рекета и корупцията през това време, и кой забогатя от тях?

Те бяха богати и пред периода и събитията за които става дума, но истински ПЕЧЕЛЯТ И ИМАТ ПОЛЗА от дългия "преход", убитата вяра за промяна, липсата на нормализация в обществото и омаскаряването на всеки и всичко по дифолт :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 6:58 pm 
Аватар

Проданов, забогатя мистър 10% Александър Божков. Човека умря, работейки като водещ в Дарик радио и караше неква шкодичка. Всички митове за зверските кражби ги измислиха комунягите. Интересно милиардера Костов какво прави в България, а не си купи някой остров и да си живее там с голямото семейство?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 7:08 pm 
Аватар

STALKER написа:
Не , други с ключовите въпроси. Държеше ли Иван Костов цялата власт в ръцете си? Можеше ли по върховете на държавното управление да се случва нещо без негово знание?

Да, държеше много власт в ръцете си, но цялата власт бе от партията СДС. ПГ в НС беше обсебена от Бисеров, Бакърджиев, Ментата, Софиянски и др. Те уж го слушаха, но си миеха ръчичките от негово име. Костов никога не е можел да ебава президента кон, защото не го назначил - в смисъла в който Бойко назначи сегашния. Костов не беше "лидер", тип Бойко. Той криеше личния си живот от незнание и неразбиране на "масата" и събитията. В същото време работеше пропаганда, че Той краде, РМД, 10%, фондации, теменужки, нахранете журналистите и мн.др.
Днешните похвати с които шматките в публичното пространство си правят мръсно, през 1995 - 2001 бяха още непознати, неразбрани и недоказани мурафети. Хората, които имаха ПОЛЗА (и имат!) знаеха в аванс за изхода от събитията, които грижливо обработваха тогава. Те използваха подобни методи и похвати 1990-1991 и успяваха да внушават на половината българи, че демокрацията е лошо, дядо Иван е сърдит, няма да имат пенсии, ще са слуги на Запада, ще умират без медицинска помощ и др. Иван Костов бе прекален светец за времето и за средата в която управляваше. Трябваше да бъде тиранин, да използва стадионите, лустрацията и който оцелее след каймата - да има евентуално право на адвокат и да диша свободно...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 7:19 pm 
Аватар

Щом Костов стъпи здраво на терена,
комунисти свалят гащи до колена.... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2012 7:22 pm 
Аватар

:( Завалията ХолоКостов, бялата лястовица в политиката...бай дъ уей, винаги ми е било чудно защо има толкова много свестни хора, които залитат по най-скапаните секти (Йововистката, Костовистката и т.н.)

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 408, 409, 410, 411, 412, 413, 414 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]