forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 10:04 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 9:31 pm 
Аватар

http://news.ibox.bg/news/id_273699171 Серем им в устите на "античните" сърбомански курви, нека цял живот шиптърския кур не излиза от устите им :smt098 Смърт за ФИРОМ :smt098 :smt098 :smt098

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 10:07 pm 
С тия клоуни от Вардар Скопие дали не можем да си уредим едно 50 на 50 някъде около границата :smt006 Убеден съм, че ще се съберем за под 10 минути желаещите. Тия са едни от най-смешните ташаци във вселената...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 11:12 pm 

защо не дойдат пак на поклонението на паметника на Мара Бунева?За там се искат ташаци явно :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 04, 2012 11:23 pm 
Аватар

Макар и с промити мозъци, са ни кръв, но не знам защо не изпитвам съжаление като започва да ги пробожда резания, дивашки хуй. :smt017
Ще дойде време, когато ще се опомнят и България открито ще бъде обетована земя за тях (каквато е и сега впрочем), но ще е късничко, ако продължават така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Май 05, 2012 12:19 am 
20 - те фенчета на Вардар и местните хулигани са се крили по горите, докато шиптърите са вършеели :lol: Болно ми е да го кажа, но макетата за мен са едни от най - гнусните същества в момента. Не че те са ни най - големият проблем - не са, но най - гадно е предателството и потъпкването на историята и общите ни национални герои. А това те го правят ежеминутно. Затова ще си взема кола и пуканки и ще гледам как шиптърите вилнеят и викат Аллах акбар, насред порутената им столица.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 8:47 pm 
Аватар

медени изборини резултати в Гърция :blass триумф на злата вест за брюкселската гняс :smt004

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:06 pm 
Аватар

Кой спИчели :bigok
За Франция чух, че били социалистите :bigok :ohmygod :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:10 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Кой спИчели :bigok

комунистите и фашистите :smt007
http://www.dnevnik.bg/sviat/2012/05/06/1821744_purvi_rezultati_v_gurciia_othvurliashtata_spasitelniia/

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:12 pm 
Аватар

Комунисти и фашисти :smt005, чуек, тия са си ебали майката отвсякъде :ohmygod :smt005 Тия фашисти сигурно са толкова фашисти като нашите чорбари :bigok :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:13 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
20 - те фенчета на Вардар и местните хулигани са се крили по горите, докато шиптърите са вършеели :lol: Болно ми е да го кажа, но макетата за мен са едни от най - гнусните същества в момента. Не че те са ни най - големият проблем - не са, но най - гадно е предателството и потъпкването на историята и общите ни национални герои. А това те го правят ежеминутно. Затова ще си взема кола и пуканки и ще гледам как шиптърите вилнеят и викат Аллах акбар, насред порутената им столица.

Абе така е,ама като им промиват мозъците е нормално.Ясно,че е много гадно,но тва да се кефиш на шиптърите наистина не го разбирам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:31 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Комунисти и фашисти :smt005, чуек, тия са си ебали майката отвсякъде :ohmygod :smt005 Тия фашисти сигурно са толкова фашисти като нашите чорбари :bigok :losers

този с черните цаки им е един от кандидатите за депутат :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:32 pm 
Аватар

Тоя ако не е някоя нашенска мутра :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:36 pm 
Аватар

http://news.ibox.bg/news/id_1509670827 :smt006
Някои хора скоро ще са валат :rip

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 9:47 pm 
Аватар

Цитат:
Дрогата е била укрита в употребяван комбайн, транспортиран от Аржентина за Антверпен, Белгия. Оттам комбайнът е изпратен по море за Истанбул, откъдето е пристигнал на Пристанище Варна. Именно във Варна той е засечен от митничарите.
От морската ни столица комбайнът е бил транспортиран за Русе, откъдето е трябвало да продължи през Дегендорф, Германия за Ротердам, Холандия.

май Карето беше по едно време в тва Дагендорф, уж да учи :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 10:25 pm 
Аватар

Бях, но единственото криминално тогава беше, че испанци и българи крадяха колела, които, както знаете, там са основно транспортно средство. Румънците беха по-читави от нас като хора бе, чуйек. Иначе големи мангали били :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 10:34 pm 

Mr. Smith написа:
http://news.ibox.bg/news/id_1509670827 :smt006
Някои хора скоро ще са валат :rip

мене това ми мяза на PR пред шенген :lol: След като Аржентина и Холандия имат връзка по море,най-нормалното нещо е да закараш 100 килограма в Истанбул и после в България,от където трябва да стигне до Ротердам :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 10:43 pm 
Аватар

Що си мислиш, че е по лесно да влезе в Холандия директно, а не през държава от ЕС :smt017 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 10:51 pm 

Ротердам е грамадно пристанище(все ще минат някак :lol: ),минават се сума граници ако се реши да се патува през България,а за фактора ЕС- не им пречи да се разтовари в Гданск и после да стигне до Холандия? Знам ли де,просто ми изглежда прекалено перфектно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 10:52 pm 
Аватар

Тия неща 100% се хващат по сигнал или чрез дълги операции :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 10:53 pm 
Аватар

Нека е пиар (със сигурност е по "сигнал"), ама количеството си е количество. Внимавайте тези дни по улиците :smt066 , въпреки че професионалистите си знаят работата и рядко пострадват невинни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 10:54 pm 

Гълабин пансти да яде,тва са негови 8 курса :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 06, 2012 11:14 pm 
Аватар

и да не забравяме, че "преди това да се случи" с комбайната - цели 17 човека от ръководството на ДСБ напуснаха Костов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 12:41 am 
Аватар

По сигнал се хващат кило-две за да се отклони вниманието и да се пишат червени точки. Тва са 60 кила и много боли. Хванали са ги по метода за анализ на риска, а по принцип всичко, дето идва от Южна Америка, се проверява много сериозно. 100% на Жмуньо са му ровили в гъза като е дошъл в България за пръв път, а после са го дали на Корема. Още не се е отърсил от ужас и затова е толкова зле, горкия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 12:48 am 

Пък може и да е свързано с идиотския план на Дянков да мести централата на митниците в Руси. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 12:49 am 
Аватар

У Гърция са изтрещели - в парламента влизат десница, социалисти, радикална лява, неонацистка и националистическа партии. Некак си не виждам коалиционно правителство :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 4:06 am 
Аватар

Мустафа Шарков написа:
У Гърция са изтрещели - в парламента влизат десница, социалисти, радикална лява, неонацистка и националистическа партии. Некак си не виждам коалиционно правителство :bigok

Аз не я виждам като цяло тая държава,ега пием по този повод. :bigok :drinkb :beerch1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 9:31 am 
Аватар

BLUE HONOUR написа:
Мустафа Шарков написа:

Аз не я виждам като цяло тая държава,ега пием по този повод. :bigok :drinkb :beerch1

:smt003
Ясно е че накрая ще се стигне до там да се молят на Бок Боко да ги вземе под широкото си крило след кто се изпокарат в този пробит кабинет.

Последна промяна Goviado на Пон Май 07, 2012 10:52 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 10:37 am 
Я си кажете мнението за местенето на структурите от София към провинцията. Що пък да е лошо като замисъл? :roll:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 11:01 am 
Аватар

Може и да не е. На първо четене обаче, една немалка част от хората няма да се преместят, и на тяхно място ще има нови. Те пък няма да имат никакъв опит и съответно обслужването ще умре съвсем. И обикновенно, покрай всякакво мигриране на някакви звена има разходи все едно се откриват напълно нови и е некаква ебем ти далаверата. Единствено се надявам резултата да не е, за да си извадиш разрешително за риболов, да не се наложи да ходиш до Бургас за разрешително, до Доспат за риболовен билет и до София, да си подадеш молбата за това.
Електронно правителство би била значително по-добрата идея, без да мисля, че е по-скъпа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Май 07, 2012 11:22 am 

tprodanov написа:
Може и да не е. На първо четене обаче, една немалка част от хората няма да се преместят, и на тяхно място ще има нови. Те пък няма да имат никакъв опит и съответно обслужването ще умре съвсем. И обикновенно, покрай всякакво мигриране на някакви звена има разходи все едно се откриват напълно нови и е некаква ебем ти далаверата. Единствено се надявам резултата да не е, за да си извадиш разрешително за риболов, да не се наложи да ходиш до Бургас за разрешително, до Доспат за риболовен билет и до София, да си подадеш молбата за това.
Електронно правителство би била значително по-добрата идея, без да мисля, че е по-скъпа.

:smt023

От това ще настане такъв хаос, че администрацията в съответната област на практика ще спре вероятно за години.
Аз имам добър поглед конкретно върху митниците и мога да гарантирам че над 90 % няма да се преместят.
Всички по-кадърни ще си намерят друга добре платена работа в София без особен проблем. Ще се преместят само спуснатите от партията, тоталните некадърници и по-възрастните, които нямат особен избор на пазара на труда. А също и корумпираните.
Т.е. там ще отиде най-калпавия административен капацитет и ще се появи дупка от няколкостотин кадри. Толкова хора със толкова специфична квалификация няма как да бъдат намерени не само в Руси, а и в цяла Североизточна България.
И да намерят някакви хора, трябва да ги обучават месеци и дори години, защото тази работа не е да правиш банички или да метеш улици - супер сложна, трудна и специфична е. Няма да има и кой да ги научи на практика как стават нещата.
В заключение - мисля че за ведомства с над 30-40 служители планът на Дянков няма как да стане и скоро ще има - "Срещаме трудности и нежелание на служителите да се преместят, поради което отлагаме този план за следващия мандат."
П.П. Кур за Дянков. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 401, 402, 403, 404, 405, 406, 407 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]