forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 12:35 pm 
Той пък каква празнува - Рамазана още не е дошъл :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 12:49 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:

По това което съм слушал от него, Командиро се пише голем християнин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 3:42 pm 
Аватар

Nakuro Bradata написа:
SouthSupporter написа:

По принцип, най-големите кресльовци "за" или "против" нещо са най-големите лицемери :oops: Учил, вярвал и преподавал "Политикономия на комунизма", но внезапно след 1989 станал виСш демократ! 1997 - 2001 тоя престъпник пропиля огромната енергия за промяна в България!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 3:49 pm 
Аватар

Момче не знаеш каква фатална грешка допусна :loser2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 3:51 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:

:s_police :s_police :s_police Сутрешната слава ще играе с палката тука.. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 3:52 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Nakuro Bradata написа:
SouthSupporter написа:

По принцип, най-големите кресльовци "за" или "против" нещо са най-големите лицемери :oops: Учил, вярвал и преподавал "Политикономия на комунизма", но внезапно след 1989 станал виСш демократ! 1997 - 2001 тоя престъпник пропиля огромната енергия за промяна в България!

За мен има безспорен принос, за това да се пооправим след фалита на държавата при комунистите, но просто напоследък не ми харесва врещенето му за каквото и трябва и за каквото не трябва. Не бива да отричаме това което е направил, макар и да е допуснал някои грешки, според мен. ;)

В политиката почти никога не е било важно кой (персонално и като личност) е на власт. Дори и харесваният от някои Фюрер е бил нищо без екипа си, с който вдига на крака една разбита страна. Важни са обръчите. Именно затова няма никакво значение какво бръщолевят Бокоу и Цецоу, аз гледам на тях като на шоумени, а не на хора от които чак толко зависи съдбата ни. Важно е шефовете им какво правят за България докато крадат. Така е по целия свят и в момента не виждам какво повече бихме спечелили от идването на власт от друг кръг - само ще има нови разчиствания на бюра, смени на екипи. Единствения ни проблем е че не ги задължаваме да вършат повече работа, докато цицат. С това се различаваме и от по-напредналите държави от нашата черга - Чехия, Полша, Унгария...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 4:15 pm 

Mr. Smith написа:
Момче не знаеш каква фатална грешка допусна :loser2 :bigok

поръчан си вече :blass ,да знаеш че времето ти е скъпо :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 4:59 pm 
Аватар

Е как ще нямат значение личностите в политиката? НДСВ кой ги докара на власт - Симеон (дето му бяха изградили толкова харизматичен образ, доближаващ се застрашително близо до една друга, наистина недостижима харизма :loser2 ), или екипа му, който и всъщност да е той? ГЕРБ кой ги докара на власт - Бойко, или екипа му? Първанов кой му спечели президентският пост - той самият, или Марин, или някой друг от хората му? Сега Плевнелиев защо стана президент - заради безспорни качества, или защото хората гласуваха за ГЕРБ (сиреч за Бойко Борисов)? Атака кой ги вкарва вече 2 мандата в Парламента - Волен, или екипа му, дето след като се отлюспиха и направиха поне 5 нови партии така и си остават в миманса? ДСБ кой ги крепи - Иван Костов ли, или екипа му (а това е много хубав пример, който идеално може да се докаже от форумните колеги, които говорят 99% за Костов, и 1% за ДСБ). ДПС дали Доган ги прави партия с огромно влияние, или обръчите му от фирми, възползващи се от това влияние?
От по-големите партии единствено за БСП съм склонен да се съглася, че не са партия на личностите, защото те така и нямат някой чак толкова влиятелен човек там (освен може би Първанов, когото обаче хората като че ли харесват повече като самостоятелен човек, а не като част от БСП), и всъщност ако има личност, за която мнозинството от техните избиратели да гласуват, то това е... Тодор Живков... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 6:03 pm 
Аватар

Да обобщим заявките за почивка от тази страница:

1. Македония - 1 седмица;
2. SouthSupporter - 2 седмици;
3. UGLYBLUE - 3 седмици.

:bigok

Цитат:
Лъжа №1: Костов преподавал научен комунизъм. Това е особено популярна лъжа. Според нея преди 1989 г. сегашният десен лидер Иван Костов преподавал политикономия на социализма. Или направо научен комунизъм. И кандидатствал да става член на БКП, жена му била партиен секретар. А сигурно ще да е имал и досие. Истината обаче е различна. Преди 89-та Костов е преподавал политикономия на капитализма. И наистина е имал досие, но като жертва на политическо преследване. Това досие се пази и днес. В него могат да се прочетат интересни неща, например това, че през 1984 г. Костов е бил уволнен от асистентското си място във ВИИ “Кар Маркс” заради “немарксистки възгледи” или например, че е давал “негативна оценка на новия икономически подход и в научните му разработки има антикомунистически постановки”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 7:48 pm 
Аватар

"По делата им ще ги познаете"... :oops:

Костов е нещо, като Наско Сираков за Левски - много направил, но още повече за себе си :oops:

Най-големия му грях /при огромния му интелект!/, че не отвори досиетата 1997 г. при положение, че имаше правителство, мнозинство в НС, президент, КС, синдикати, външна подкрепа от демократичния свят и практически цялата власт! Големия Командир се обиди на българите 2001 г. и се скри ням, бит, немит и неразбран... :oops: Най-боли предателството на своите, затова си позволявам да говоря за тези неща. Вместо завинаги шут в гъза на комунистите, те ни биха шут в гъза, та до днес надежда се не види (Надежда - ама не Нейски/Михайлова :blowj )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:00 pm 
Аватар

air_J написа:
Е как ще нямат значение личностите в политиката? НДСВ кой ги докара на власт - Симеон (дето му бяха изградили толкова харизматичен образ, доближаващ се застрашително близо до една друга, наистина недостижима харизма :loser2 ), или екипа му, който и всъщност да е той?

Точно това казвам. За орките има значение, но на практика няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:47 pm 
Аватар

Майната им на досиетата, греха на Костов е в друго.
Месеци преди да спечели изборите сума ти фараони, "бизнесмени" и пр. девалвираха лева и източиха спестяванията на милиони хора на буквално астрономическа стойност.
И като дойде на власт имаше абсолютно мнозинство, президент, главен прокурор, съдии, подкрепа от Запада и САЩ - просто беше ДЛЪЖЕН виновните за тоя колосален, невиждан в цялата ни история грабеж да осъди и натика по затворите.
В тая посока то направи абсолютно нищо.
Приемам и други обяснения. Аз лично се спрях на това, че не направи нищо...просто защото нищо не го отличава от крадците.
Иначе едно му признавам - наследи фалирала, разсипана и компроментирана отвсякъде страна, овладя инфлацията, създаде някакви поне условия за икономически растеж и за 4 години веднъж не изохка от тежкото наследство за разлика то банкянската п.ка,. дето не спря да реве и междувременно изхарчи де що имаше валутни и бюджетни резерви.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 1:03 am 
Аватар

Ех, как бързо времето лети и нещата се забравят... :? Не е наследил Костов фалирала държава, защото реално той прие от сл.кабинет на Софиянски, нещата вече бяха в ред, имаше споразумение с МВФ за валутният борд. Инфлацията беше овладяна от правителството на Софиянски.
Костов беше тотално неподготвен да ръководи партия /която той сам си създаде!/, правителство и политика /ПГ в НС/. Природата на този човек е толкова зла, той е толкова мнителен и себичен, че в желанието си да е неговото и да е №1 уж вършейки "правилните" неща - той се оплете и всяка негова стъпка се превърна в бедствие за СДС и дясното.
Накрая с него останаха Данчо Соколов с лакираните нокти, Класната и впиянчения Асан Агов :evil: всички други сини и десни бяха изтърбушени, демонизирани, компрометирани и до там! Без значение от подробностите, Костов Иба и погреба де що имаше дясно, синьо и с наченки на нормално в България.
Вижте и днес кои и какви са около него? Шепа олигофрени и мъжки секретарки :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 2:50 am 
Аватар

Anarion написа:
Майната им на досиетата, греха на Костов е в друго.
Месеци преди да спечели изборите сума ти фараони, "бизнесмени" и пр. девалвираха лева и източиха спестяванията на милиони хора на буквално астрономическа стойност.
И като дойде на власт имаше абсолютно мнозинство, президент, главен прокурор, съдии, подкрепа от Запада и САЩ - просто беше ДЛЪЖЕН виновните за тоя колосален, невиждан в цялата ни история грабеж да осъди и натика по затворите.
В тая посока то направи абсолютно нищо.
Приемам и други обяснения. Аз лично се спрях на това, че не направи нищо...просто защото нищо не го отличава от крадците.
Иначе едно му признавам - наследи фалирала, разсипана и компроментирана отвсякъде страна, овладя инфлацията, създаде някакви поне условия за икономически растеж и за 4 години веднъж не изохка от тежкото наследство за разлика то банкянската п.ка,. дето не спря да реве и междувременно изхарчи де що имаше валутни и бюджетни резерви.

Къса ти е паметта...за някои неща... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 9:59 pm 
Аватар

Цитат:
Лейбъристът от Камарата на лордовете Назир Ахмед е предложил награда от 10 млн. паунда ($16 млн.) за залавянето на президента на САЩ Барак Обама, предаде АП.

По тази причина партийното му членство е замразено, докато трае разследването. Говорител на лейбъристите опита да успокои духовете, заявявайки че изказването на Назир Ахмед ще бъде осъдено, ако то е направено.

Според слуховете Назир Ахмед е направил изявлението при своето посещение в Пакистан. Той е бил провокиран да предложи офертата, след като Белият дом в началото на април даде награда от $10 млн. за залавянето на лидера на пакистанската ислямистка групировка Лашкар-е-тайба Хафез Саид.
:smt005 :smt005 :smt005 :bigok :ohmygod :ohmygod :ohmygod Тия непълноценните са си ебали майката тотално :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:02 pm 
Аватар

Еми като си имаш Назир Ахмед в камарата на лордовете, съвсем логично е да го поемеш рязан и немит. Ще се осъзнаят някой ден, дано не е късно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:04 pm 
Аватар

Назир Ахмед и брат му Немит Ахмед ще водят добрата стара Англия към лоното на исляма :bigok Чорбарите няма да са сами :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:22 pm 
Аватар

Същото и с националниО им отбор и отскоро висшата лига - еми като си напълнил първенството с разни Мулумбу, Муамба, Маймунамба, Аничебе, Одемвинге и пр. примати вместо местни моНчета - ми ядеш го, баце, нема друг начин.
Междувременно пък са разтворили бузки и поемат мюсюлманския хуй да им прави бърканичков докато са лепнали широката усмивка на политическата коректност...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:38 pm 
Аватар

Ние щото нямаме Ахмед в парламента :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:40 pm 
Аватар

Но нашият е Доган и той само взема нищо не дава :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:46 pm 
Аватар

Нашите са турци, ония са диваци араби дето колят жените си и искат да го правят на центърО на ЛоМдон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 11:39 pm 
Аватар

А жените им дали могат да ги нервират толкова много,колкото нашите европейски жени :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 11:50 pm 
Аватар

Въпрос към Костов: Има ли събитие, за което може да заявите „Да, виновен съм !!!“, и ако има, кое е то?

Пред законите на страната никога не бих заявил, че съм виновен, защото винаги съм ги уважавал, винаги съм ги спазвал, винаги съм имал респект от закона, имал съм страх от закона. Така че пред законите на страната никога не бих казал, че съм виновен. Виновен съм политически, примерно за това, че съм по някакъв начин дал път покрай мен да минат хора, които сега са ренегати, които са част от българската управляваща мафия, за ето такива политически неща вероятно списъкът ще бъде много дълъг.

http://otgovori.eu/bg/questions/0/p:26

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 10:19 am 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Ех, как бързо времето лети и нещата се забравят... :? Не е наследил Костов фалирала държава, защото реално той прие от сл.кабинет на Софиянски, нещата вече бяха в ред, имаше споразумение с МВФ за валутният борд. Инфлацията беше овладяна от правителството на Софиянски.
Костов беше тотално неподготвен да ръководи партия /която той сам си създаде!/, правителство и политика /ПГ в НС/. Природата на този човек е толкова зла, той е толкова мнителен и себичен, че в желанието си да е неговото и да е №1 уж вършейки "правилните" неща - той се оплете и всяка негова стъпка се превърна в бедствие за СДС и дясното.
Накрая с него останаха Данчо Соколов с лакираните нокти, Класната и впиянчения Асан Агов :evil: всички други сини и десни бяха изтърбушени, демонизирани, компрометирани и до там! Без значение от подробностите, Костов Иба и погреба де що имаше дясно, синьо и с наченки на нормално в България.
Вижте и днес кои и какви са около него? Шепа олигофрени и мъжки секретарки :oops:

Той па Софиянски си имаше сигурно собствена управленска платформа, а не следваше тая на СДС, нали :bigok

Я само ми кажи как точно си представяш отварянето на досиетата, ей така - решаваш и отваряш? И после ми сподели кой от всички останали съществуващи партии е направил нещо повече по тая тема. Щото съществуващата към момента комисия по досиетата е баш следствие от онова правителство на СДС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 3:29 pm 
Аватар

Ми лесно, както 15 г. по-късно го направиха и уж са отворени сега. Който не е знаел, можело е да пита или гледа поляци, чехи и унгарци - там хората свършиха тези неща до 1995 (в същия период приключиха и с приватизацията си на 80-90%).
Колкото до останалите партии...ми те повечето ченгета, как изобщо може да се очаква да правят нещо по въпроса? Да, сегашната комисия е следствие, но с 15 г. закъснение. През този период СДС изчезва, а комисията например в момента се оглавява от Ефтим Костадинов (БСП, бивш шеф на РПУ Добрич и КАСИЕР НА ЧЕРНАТА КАСА НА БСП) :oops:. Ако някой има акъл да пита Кирил Добрев, кой и как му даде куфара с парите с които го задържаха на сръбската граница ИЛИ кой занесе парите на ОТЦЕПНИЦИТЕ от НДСВ (когато Севлиевски стана министър на енергетиката)... та ей тоя касиер сега председател на "комисията по досиетата"...

А извинявай, налага се п.п.:
Ефтим не е ВЕЧЕ от БСП, той се само-преобразува в НЕЗАВИСИМ (в милиционерско време) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 4:02 pm 
Аватар

Абе пич, комисията Андреев е създадена 2001ва година. Кви 15 години? Кво повече искаш за отварянето на досиетата? Па като казваш, че както е станало и към сега, да те светна - към момента са отворени 4% от досиетата. 4%!
И сигурно Костов е виновен за сегашния шеф на комисията, или затова, че за 15 години не са свършили работата, нали?

Но извода е гениален, значи в последните 70 години управляват или ченгета или шефовете им комунисти, но общо 5те години дясно или полудясно управление са виновни за всичко :ohmygod2 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 7:23 pm 
Аватар

Създадена е през 2001, а трябваше да е работила вече 15 г. Отварянето на досиетата беше един от приоритетите на СДС през 1997. Костов/ОДС/ имаше цялата власт и никакво оправдание да не реши този въпрос още тогава. Костов е виновен за БЕЗДЕЙСТВИЕТО си по много от тогавашните приоритети. Да не отваряме тема на кого и защо продаде Нефтохим и как изобщо беше проведена приватизацията :oops: , че още смърди. "Благодарение" на този трансфер на собственост тогава, до ден днешен икономиката ни не може, няма от къде да зацепи. Крадлива приватизация, РМД-та, 10% и кухи схеми за раздаване на облаги на тоя и оня...познато ли ти е? Какво толкова го превъзнасяме тоя Костов? :roll: Що за човек се хвали, че е вегетарианец, не близва, говори с теменужките си и освен жена си не бил ебал никога нищо друго? Остава само да го канонизираме Св. Мавър великомъченика :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 9:41 pm 

ако тоя отговор бсп е сложен за ташак, да отбележа :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 9:44 pm 
Аватар

http://www.mediapool.bg/%D0%B2%D1%81%D0 ... 91840.html :bigok :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 11:39 pm 
Аватар

UGLYBLUE написа:
Създадена е през 2001, а трябваше да е работила вече 15 г. Отварянето на досиетата беше един от приоритетите на СДС през 1997. Костов/ОДС/ имаше цялата власт и никакво оправдание да не реши този въпрос още тогава. Костов е виновен за БЕЗДЕЙСТВИЕТО си по много от тогавашните приоритети. Да не отваряме тема на кого и защо продаде Нефтохим и как изобщо беше проведена приватизацията :oops: , че още смърди. "Благодарение" на този трансфер на собственост тогава, до ден днешен икономиката ни не може, няма от къде да зацепи. Крадлива приватизация, РМД-та, 10% и кухи схеми за раздаване на облаги на тоя и оня...познато ли ти е? Какво толкова го превъзнасяме тоя Костов? :roll: Що за човек се хвали, че е вегетарианец, не близва, говори с теменужките си и освен жена си не бил ебал никога нищо друго? Остава само да го канонизираме Св. Мавър великомъченика :bigok

Значи-Комисията е създадена 2001ва, но Костов е виновен, че не е създадена 15 години по-рано. От тогава са минали 11 години без лошия Костов да е бил в управлението, но пак той е виновен за бездействието й. И нито дума за отрепките след него, които я закриваха, променяха и кво ли не. Те са пичове.
Относно приватизацията ше те питам само едно - бонова книжка имаш ли? Или некой роднина?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 397, 398, 399, 400, 401, 402, 403 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]