forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Авг 27, 2025 12:39 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 122  Следваща

За кой ще гласувате на 12 май?
ГЕРБ 19%  19%  [ 72 ]
"Коалиция за България" 2%  2%  [ 6 ]
ДСБ-БДФ 39%  39%  [ 149 ]
СДС 1%  1%  [ 3 ]
Глас народен 2%  2%  [ 9 ]
ВМРО 10%  10%  [ 37 ]
Атака 10%  10%  [ 39 ]
България на гражданите 2%  2%  [ 8 ]
Друга 7%  7%  [ 28 ]
Няма да гласувам 8%  8%  [ 32 ]
Общо гласове : 383
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 2:00 pm 
Аватар

Костов не купува, парите отидоха за двете висши на дъщерите му :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 2:17 pm 
Аватар

Купува, защото укрива данъци от къщата, която не е декларирал :bigok А и има скътани още 68 милиарда от приватизацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 2:19 pm 
Аватар

Егати, много малко е откраднал бре, прекалено честен е за политик :?

Изображение

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 2:21 pm 
Аватар

Идеята е добра, ама фотошопа е много зле. Ако се беха постарали повечко щеше да е супер :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 2:24 pm 

Brannik написа:
Е то е ясно, че всички парламентарно представени партии купуват гласове, а иначе традиционно силната партия в Северозападна България е БСП.

Говориш глупости.Във въпросните села с ромско население около Видин, както и в ромския квартал във Видин традиционно силни са ДПС и така е вече 10 години. :wink:

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 2:29 pm 
Аватар

Казаха в региона на Северозападна България. Там комунягонаследниците, винаги са били с много силни позиции :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 2:36 pm 

Толкова са силни във Видин комунягите, че 12 години подред нямаха кмет, а на последните биха едва с 200 гласа на балотажа. :smt006

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 3:40 pm 
Аватар

По пронцип онази част на България вибаги е била яко про-бсп, но но е факт, че и дпс пазаруват много мангалски гласове. А иначе гледам двамата дървени философи на форума са се опитали да иронизират, но ако си мислят, че дсб не купуват гласове нямат връзка с реалността. За пример само ще дам вътрешните избори в Синята коалиция за излъчване на кандидат за президент - тогава в някои цигански махали имаше необикновено висока активност с по 90% в полза на единия кандидат - в някои случаи за светльо малинов, в други за румен христов.. мангалите ебати убедените демократи :wink: Така че всички парламентарно представени купуват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 3:42 pm 
Аватар

Във всички случаи бяха за Румен Христов и беше съвсем видно. Иначе нямаше да спечели той, което пък от ден днешен е още по-видно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:12 pm 

tprodanov написа:
Adepta написа:
Доколкото знам (а това го знам от вътрешен човек), няма грам кинти за местните структури, камо ли за обикаляне, изобщо положението с финансирането им е много зле :wink:

Когато си на ръба на 4%, и то от грешната страна на тоя ръб, ше действаш малко сам, със собствени ресурси. Нали всички сме убедени, че ДСБ е партията с най-много и най-подготвени кадри. Не виждам пречка Иван Иванов да мине през клубчето под съседния блок, и някоя вечер да наредят 30тина столчета отвън, а той да ни разкаже плюсовете и минусите от изграждането на Белене, например. Или Радан да направи същото във Варна, за да разкаже как може Варна да създаде конкуренция на Констанца и какви биха били ползите от това. Не искам да викат Рубини да изнася лекции в зала 1, не е това целта.

Рубини ще ти каже същото което и аз и много други българи преминали през същата икономическа теория и практика ще ти кажат. Когато той го каже обаче слушаме, когато аз кажа същото винаги ще има о-у и заяждания за неща от третостепенно значение.
Извода, ако сме отворени българи трябва да слушаме Рубини и тези като него и да пеем кур за всичко българско, иначе току виж някой ни помислил за наведени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:17 pm 
Синята коалиция не пазарувала гласове на изборите :lol: :smt005 :strkstrk За парламентарните не знам, но за кметските със сигурност, бях и разказвал дори. Една от причините да ми станаха "като всички други" и костунгерските избраници...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:21 pm 
Аватар

Че то даже нали и на вътрешните, или каквито там бяха, Прошляк Прошляков беше купувал мангалски гласове? :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:22 pm 
Аватар

Чудно, с каква точно идея СК купуват гласове за кметски избори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:24 pm 
За да влязат в общинския съвет, а на някои места, в които кметското място се печели с 1000-1500 гласа, да имат и кмет техен човек :smt115 С две думи, квото искат и всички останали. Или СК са с надпартийна мисия в помощ на хората.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:39 pm 
Аватар

Не виждам логика в това. Във Варна СК имат всичко на всичко трима общински съветника, а общо в страната, кметовете са им пак трима. Чутовен резултат, който не си заслужава и едно левче за купуване на глас.
Купуване на гласове има смисъл да се прави от големи партии, които първо, че имат парите за това, второ, че могат да прикрият купените гласове измежду голямата си електорална подкрепа. Ако ми кажеш, че ОДС 1997 или 2001ва са купували гласове - ОК. Но за СК към момента ми е трудно да видя логиката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:43 pm 
:smt023
Щом казваш, така е, и това, което аз съм видял от личен опит, отпада автоматично, щото "няма смисъл да купуват".
Само да кажа, че кметската наместничка на с.Българево (Камен бряг, Каварненско) е от Синята Коалиция, чувал ли си я и нея броиш ли я примерно? Пък колко са им кметовете и общинските съветници в страната, грам не ме ебе.
Иначе за бедна партия не лоши пари са изкарали за реклама в праймтайма на водещите телевизии. :smt023

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:44 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Във всички случаи бяха за Румен Христов и беше съвсем видно. Иначе нямаше да спечели той, което пък от ден днешен е още по-видно.

Добре :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:45 pm 
Аватар

Македония написа:
:smt023
Щом казваш, така е, и това, което аз съм видял от личен опит, отпада автоматично, щото "няма смисъл да купуват".
Само да кажа, че кметската наместничка на с.Българево (Камен бряг, Каварненско) е от Синята Коалиция, чувал ли си я и нея броиш ли я примерно? Пък колко са им кметовете и общинските съветници в страната, грам не ме ебе.
Иначе за бедна партия не лоши пари са изкарали за реклама в праймтайма на водещите телевизии. :smt023

Е добре бе даеба, кметския наместник изборна длъжност ли е?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:47 pm 
Това просто ти го давам за пример, че щом дори в Каварненската община са влезли от СК, откъдето след това са сложили наместник в някво забравено от бога село, значи ИМА келепир да се борят да влязат в общинския съвет на всяко населено място :smt006
И в интерес на истината, кметицата я познавам и е много отговорна и работеща жена :smt023
Не искам да влизам в повече полемики, казвам ти го като от 1 лице, СК купуваха гласове на кметските избори, защо, как, кой, обаче, защо точно, не ме вълнува кой знае колко и не смятам да си губя времето да размишлявам над такива безсмилени работи.

Последна промяна Oachkatzlschwoaf на Пет Апр 19, 2013 4:50 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:50 pm 
Аватар

Лично Костов ще купува с отстъпка от ромите, щото е по-близко до техния цвят :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 4:54 pm 
Аватар

Македония написа:
Това просто ти го давам за пример, че щом дори в Каварненската община са влезли от СК, откъдето след това са сложили наместник в някво забравено от бога село, значи ИМА келепир да се борят да влязат в общинския съвет на всяко населено място :smt006
И в интерес на истината, кметицата я познавам и е много отговорна и работеща жена :smt023
Не искам да влизам в повече полемики, казвам ти го като от 1 лице, СК купуваха гласове на кметските избори, защо, как, кой, обаче, защо точно, не ме вълнува кой знае колко и не смятам да си губя времето да размишлявам над такива безсмилени работи.

Може бе пич, щом го казваш, аз го приемам на 100%. Казвам, че не виждам никаква логика, и това не е само за СК. Независимо дали ще е СДС, ДСБ, ВМРО, Витков, все тая. Ако го правят, значи са зле и чисто мениджърски.

Brannik написа:
tprodanov написа:

Добре :smt006

Ми тогава сигурно бъркам, че Костов искаше да не се зачита циганския вот, а? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 5:16 pm 
Аватар

Прошко пък като видя, че в София няма никакъв шанс да се бори срещу ГЕРБ и веднага напусна Костов. Умен човек. Вижда от вътре какво е положението, с какви кадри и колко разпознаваеми са те около "Командира" и направи най-логичното.
Иначе, днеска излезна ново проучване и там Костов грам не фигурира. А при положение, че едва ли ще има пари за купуване на гласове, след като хубавото Наде не му ослужи с едно милионче :bigok то положението е повече от ясно за шансовете му да влезне в Парламента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 5:32 pm 
Аватар

Ужаст, в едно проучване Костов не фигурирал :cry: :cry: :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 5:48 pm 

vazcho написа:
Прошко пък като видя, че в София няма никакъв шанс да се бори срещу ГЕРБ и веднага напусна Костов. Умен човек. Вижда от вътре какво е положението, с какви кадри и колко разпознаваеми са те около "Командира" и направи най-логичното.
Иначе, днеска излезна ново проучване и там Костов грам не фигурира. А при положение, че едва ли ще има пари за купуване на гласове, след като хубавото Наде не му ослужи с едно милионче :bigok то положението е повече от ясно за шансовете му да влезне в Парламента.

Tи какво целиш с постовете си? :lol: Да убедиш хората, които искат да гласуват за ДСБ да не го правят, защото нямало смисъл, след което бодро да гласуват за Герб, за да не дойдат комунягите на власт?
Аз това разбирам. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 5:54 pm 
http://www.varnautre.bg/2013/04/19/1640 ... t_s_drelka

Е тва става като има кретени повсеместно :lol: Ти се мъчиш да говориш някакви глупости, да чистиш имидж, те след теб веднага серат от големия леген. Сигурно е пълен шок и ужас да работиш по избори с една сурия кретени около теб, които с всяко свое действие всъщност ти забиват пирона в ковчега :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:02 pm 
Аватар

vazcho написа:

Какво е посланието на това мнение, че се губи? Какви милиончета плещиш, нещо си пропуснал...
Междудругото, Прошко така скъси политическия си живот драстично. Хващам бас на каквото кажеш, че след 4 години Прошко няма да е политик, но Радан, Малинов, Москов, все още ще бъдат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:13 pm 
Хаха, човека направи грешката да коментира Костов и беше разкъсан :lol: Представям си като ДСБ не влезнат в Парламента след изборите, сигурно ще има БАН на политическата тема :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:35 pm 
2000 българи ще гласуват в САЩ и 68 000 в Турция. :|
2000, бе, батко... От минимум 300 000-400 000 българи там. Кофти и тъжно.
А 1 българин в Непал е подал заявление да гласува. :shock:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:42 pm 
Е те тия ''българи'' в Турция са ясни :evil: Дееба, как искам тия забрадки от Туркията да им се наложи вето за изборите, ДПС сигурно няма мине 4 - те процента :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 19, 2013 7:43 pm 
Аватар

За да си избягал чак в Щатите, най-вероятно си пял на България и особено на българската политика, та не съм изненадан. На тея хора със сигурност име по-важно кой ще стане губернатор на щата им или какви данъчни реформи ще прокара конгреса, отколкото дали Костов ще мине 4% в България :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 3631 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 122  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]