forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Дек 25, 2025 12:24 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:22 am 
Аватар

Блядове, американци - абсолютно все едно, на България у гъзО ще е, ако не си гледаме нашите интереси. Целия проблем е че има тотална диверсия от страна на еколози-подлоги и от страна на лобита на компаниите. Ако наистина вкарват тонове химикали само за проучването, наистина не си заслужава, ако ще да станем като Кувейт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:43 am 
Аватар

subata написа:
Morning Glory написа:
Не обърнахте внимание на мнението на Mr. Smith, а трябваше, защото е много важеш щрих. Тия малоумни еколози са най-лесно манипулируемата гняс на света. Шистовият газ може да бъде най-големият удар срещу блядовете и въобще кремълските интереси в България.

От друга страна, не обърнахте внимание и на нещо, което south написа - щом хората в тези райони са против, кои сме ние да дискутираме. Според Омраз най-правилно е да се проведе референдум и аз съм съгласен, само че всички знаем за умишления саботаж на референдума за Бургас-Александруполис. Това си е България :bigok И това само тук може да се случи :bigok

Е то от Кремълските интереси на интересите на големите компании в щатите дето им е през кура за България :smt003 Май трябва да почнем да си гледаме нашите интереси и да им пеем кур на всичките тея олигофрени, било те блядове или американци :smt006

В случая нашите интереси се припокриват с американските, щото диверсифицираме доставките, доколкото разбирам от малкото, което четох.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:52 am 
Аватар

Morning Glory написа:
subata написа:
Morning Glory написа:
Не обърнахте внимание на мнението на Mr. Smith, а трябваше, защото е много важеш щрих. Тия малоумни еколози са най-лесно манипулируемата гняс на света. Шистовият газ може да бъде най-големият удар срещу блядовете и въобще кремълските интереси в България.

От друга страна, не обърнахте внимание и на нещо, което south написа - щом хората в тези райони са против, кои сме ние да дискутираме. Според Омраз най-правилно е да се проведе референдум и аз съм съгласен, само че всички знаем за умишления саботаж на референдума за Бургас-Александруполис. Това си е България :bigok И това само тук може да се случи :bigok

Е то от Кремълските интереси на интересите на големите компании в щатите дето им е през кура за България :smt003 Май трябва да почнем да си гледаме нашите интереси и да им пеем кур на всичките тея олигофрени, било те блядове или американци :smt006

В случая нашите интереси се припокриват с американските, щото диверсифицираме доставките, доколкото разбирам от малкото, което четох.

Факт, но Шеврон са още по-безкрупулни по отношение екология/profit според отзивите по света. Едно е ясно - те няма да пазят природата, но проблема е май, че вече са арздали куфарчетата :(

Тия па юдеоамериканци само им избиват учените на чалмите: http://online.wsj.com/article/SB1000142 ... TopStories

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:57 am 
Аватар

http://www.fastcompany.com/1727616/why- ... the-amazon

Ето за такива компании говорим. 8 милиарда са осъдени (бълха ги е ухапала), но щетите за природата нямат връзащане назад. Така че е леко наивно да се говори за каквито и да е интереси, при положение че заради няколко цента в повече ще съсипем и най-скъпото което ни остана в тая пробита държава, а именно - природата :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 1:11 pm 
Аватар

subata написа:
http://www.fastcompany.com/1727616/why-it-matters-that-chevron-was-fined-8-billion-for-polluting-the-amazon

Ето за такива компании говорим. 8 милиарда са осъдени (бълха ги е ухапала), но щетите за природата нямат връзащане назад. Така че е леко наивно да се говори за каквито и да е интереси, при положение че заради няколко цента в повече ще съсипем и най-скъпото което ни остана в тая пробита държава, а именно - природата :smt012

Брат, няма нужда да ме убеждаваш. Нали ти казвам - щом хората там не искат, това е. Идеята ми беше, че може би зелените боклуци малко преувеличават. Трябва да се има предвид и че съм малко предубеден към тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 1:29 pm 

Morning Glory написа:
Трябва да се има предвид и че съм малко предубеден към тях.

A aз много.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 4:29 pm 
Аватар

за мен еколозите са хора, които от нищо не разбират, но за сметка на това са компетентни по всичко :bigok особено, ако им се плаща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 4:43 pm 
Аватар

http://www.segabg.com/article.php?id=584743

Е, няма такава наглост! След като точно ченгетата твърдяха, че е избягала заради проблеми с родителите и че майката е алкохоличка. Срам ме е, че този ни е премиер.:ohmygod2

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 4:45 pm 

antonatan написа:
......хора, които от нищо не разбират, но за сметка на това са компетентни по всичко :bigok

Това е типичният българин и средният потребител на forum.levski.com. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 5:58 pm 
Аватар

средният потребител на форона е интелегентен за разлика от тез :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 7:41 pm 

Valentin написа:

Е, няма такава наглост! След като точно ченгетата твърдяха, че е избягала заради проблеми с родителите и че майката е алкохоличка. Срам ме е, че този ни е премиер.:ohmygod2

Най-лошото е, че сме стигнали дотам, че съвсем спокойно утре бб може да каже: "Всички сте глупаци и мога да пикая върху вас", "Ще си правя каквото си искам с вас и вие нищо не можете да направите по въпроса", "Изнасиленото момиче трябва да се извини на похитителя си", общественият отзвук ще е на ниво "фейсбук бунт", както и разпалена дискусия между приятели. Просто не знам какво още трябва да каже тоя овчар или някой около него, за да разберат хората веднъж завинаги каква безочлива и нагла напаст е мутрата. Най-лошото е, че ако в скоро време не се създаде реална опозиция, на следващите избори малоумниците ще му осигурят втори мандат.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 7:46 pm 

incheto_1914 написа:
Valentin написа:

Най-лошото е, че сме стигнали дотам, че съвсем спокойно утре бб може да каже: "Всички сте глупаци и мога да пикая върху вас", "Ще си правя каквото си искам с вас и вие нищо не можете да направите по въпроса", "Изнасиленото момиче трябва да се извини на похитителя си", общественият отзвук ще е на ниво "фейсбук бунт", както и разпалена дискусия между приятели. Просто не знам какво още трябва да каже тоя овчар или някой около него, за да разберат хората веднъж завинаги каква безочлива и нагла напаст е мутрата. Най-лошото е, че ако в скоро време не се създаде реална опозиция, на следващите избори малоумниците ще му осигурят втори мандат.

Проблема е в липсата на опозиция/алтернатива. СДС почти го няма вече, Кунева иска да прави нещо по-скоро в Център-дясно, бсп/бкп/дпс/дс не искам да ги коментирам даже. Политико-икономическия дебат в обещството е по оста - "Ти имаш апартаменти (6)! А ти па си п*дерас!" Просто не виждам от къде ще се появи нова вълна, която да изкара държава и народ от кризата. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 9:10 pm 
Аватар

Ел Коменданте днес в Дарик е повдигнал любимата ми тема за захар, , монопол, ддс, гномове, кюрди и още нещо. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:08 pm 
Аватар

Omraz написа:
antonatan написа:
......хора, които от нищо не разбират, но за сметка на това са компетентни по всичко :bigok

Това е типичният българин и средният потребител на forum.levski.com. :bigok

Днес научих поредната скандална адвокатска история , майна :bigok
Двама бракониери убили елен, а горските ги хващат на место, с пушки, убития елен, всичко :bigok На делото обаче адвоката питал единия горски "Ти как разбра, че елена е убит тогава, а не са го намерили?", "Имаше ли термометър, да измериш температурата му в ануса и да разбереш, че в този момент е убит " :bigok :bigok :bigok :bigok Щях да припадна от смях :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:23 pm 
incheto_1914 написа:
Valentin написа:

Най-лошото е, че сме стигнали дотам, че съвсем спокойно утре бб може да каже: "Всички сте глупаци и мога да пикая върху вас", "Ще си правя каквото си искам с вас и вие нищо не можете да направите по въпроса",.

Айде, айде, по-спокойно :smt006 Пак се мятаме в едната крайност. :smt006 Не познавам някой човек от моето обкръжение, което не е никак малко, което да харесва боко. А антифеновете му растат лавинообразно. Проблемът, както казаха горе, е тоталната липса на опозиция. Ако има избори утре и трябва да решим, ами аз и всички хора от моето обкръжение, чистосърдечно, нямаме за кого да гласуваме... Тва е жалкото. И затва Боко ще спечели отново, БКП ще са вечно втори, а гласовете на огромната маса хора ще си останат неподдадени или ще се разпръснат по всевъзможни партийки и коалиции :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:29 pm 

Добре де, не е ли пределно ясно, че имам предвид хората извън този форум и нашето обкръжение? Мисля, че е ясно, че ти, аз и компания както и нашите познати посмъртно няма да подкрепим боко. Говорех като цяло за това в какво сме се превърнали (защото продължавам да срещам такива защитници на боко, които го защитават с пяна на уста).
А че и враговете му растат е така и може само да е светъл лъч в бъдещето...

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:32 pm 
Аватар

И все пак, смятам че засега тезата за по-малкото зло издържа. Точния човек не може да се завърне никога в политиката и затова засега Мутробойко ще се зове цар на всички българи, а да се надяваме скоро и гърци. :bigok Евентуално и сърбЕ, ако се съгласят в замяна на членство в ЕС да им станем сюзерен. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:37 pm 
Еми, не, няма как да се съглася, щото да говориш за всички останали освен нас и нашето обкръжение как боготворяли Боко, е същото като журналистите, дето лепват етикет "пияни и дрогирани" на 2000 човека в Б. :wink: Тая година се запознах с адски много хора навсякъде където пътувам, е един няма, който да е Боковец :wink: Дори хора, които са имали надежди (и в тва няма нищо срамно) сега са в пъти по-разочаровани и от нас дори и не искат да чуят за тоя. Просто простотиите му погнусяват всеки човек с повече от 2 мозъчни клетки. Нещо като Бащицата е. Ако си мълчи, ще си живеем някак с него, ама това лайно всеки ден бълва простотии :ohmygod

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:44 pm 

Не казвам, че са всички, освен нас и нашето обкръжение, просто ти се хвана за "ами аз и обкръжението ми" :lol: :lol: :lol: То е пределно ясно, че не сме само ние егати. Иначе аз пък съм на другия полюс - всеки ден се сблъсквам с хора, които му се кланят и съм :shock: Вървя си из НБУ, вися на опашка или просто има няколко минути до започване на лекцията. Най-честите настроения спрямо боко са "евала, браво, магистрали, марката, харизмата...". Влизам в магазина и лелки си говорят как добре че бил боко да спре кражбите на държавно ниво. Преди около 10 дни на интервю за работа пред мен 5 души обсъждаха боко колко добър оратор е и как му е вродено, как можел да направи нещо от тази държава, имал потенциал да ни извади от калта и така нататък. Сега под статиите за убитото момиче чета неща от рода на: "Е какво толкова е казал", "Е не е нищо кой знае какво", "Чудите се за какво да го плюете" и т.н.
Иначе и аз познавам хора, които са гласували за него и които искат сега да потънат вдън земя.
Явно просто ти ежедневно ставаш свидетел на положителната страна на нещата, а аз - на отрицателната :wink:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:54 pm 
Аватар

Инче къде ги виждаш тия хора :smt005, около мен постоянно се въртят хора дето го псуват, като се почне от неизплатените милиард и половина на фирми за изпълнена дейност и фалита им, продължи се с контрабандата на цигарите, накарала ги да спрат Виктори-то и да пушат Best man :bigok (тук всяка прилика с лица и събития е случайна :bigok ), след това с магистралите, които се давали на турски фирми да се строят, мине се през винетките и Цветелина Бориславова и накрая се завърши, че всички са маскари :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 12, 2012 11:56 pm 

Абе да му се не види нали написах бе :bigok В университета, магазина, на интервю за работа, в кафене, в коментари под статии ако щеш, непознати, с които се налага да общувам понякога и къде ли още не. Всеки Божи ден поне 4-5 души засичам, които да го възхваляват. Затова съм черногледа, но пък в такива моменти влизам във форума или се наслаждавам на приятелите и познатите си, които са нормални хора :bigok
Но щом вие твърдите обратното ви се доверявам и това може само да ме радва в случая :lsfc1

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:08 am 
Аватар

Нали знаете, че след Боко ще дойде Гоце?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:08 am 
Аватар

Боко, Гоце все едно на народа у гъзО :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:26 am 
Аватар

Македония написа:
Еми, не, няма как да се съглася, щото да говориш за всички останали освен нас и нашето обкръжение как боготворяли Боко, е същото като журналистите, дето лепват етикет "пияни и дрогирани" на 2000 човека в Б. :wink: Тая година се запознах с адски много хора навсякъде където пътувам, е един няма, който да е Боковец :wink: Дори хора, които са имали надежди (и в тва няма нищо срамно) сега са в пъти по-разочаровани и от нас дори и не искат да чуят за тоя. Просто простотиите му погнусяват всеки човек с повече от 2 мозъчни клетки. Нещо като Бащицата е. Ако си мълчи, ще си живеем някак с него, ама това лайно всеки ден бълва простотии :ohmygod

А що тогава спечели избори наскоро?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:28 am 
Според мен пък има немалък шанс да дойде Кунева с нейната нова партия ли, организация ли е, кво е не му знам юридическата стойност... Ще дойде по схемата "Боко и Гоце ги видяхме за кур не стават", а Кунева е "жена, интелигентна, еврокомисар".

Сега се сещам за едно пророчество на Ванга. Ще дойде руса жена начело на държавата и тя ще оправи България :bigok Да се изрусява тая и ще гласувам за нея. :loser2 95% успеваемост на леля Ванга не са за подценяване.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:44 am 

Така, както сме я подкарали, русата жена може да е оная дето се изложи като кифладжийка пред евродепутатите, как й беше името... :smt003

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:47 am 
Аватар

Румяна Желева, макар че то и сега има руси
Изображение
:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:49 am 

Искам Мария Игнатова да вземе властта да ви видя тогава мъжете във форума с какви очи ще я псувате :lol:

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:50 am 
Аватар

Е с едно око ще я псуваме мноо ясно :bigok :bukake

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 13, 2012 12:58 am 
Аватар

Mr. Smith написа:
Боко, Гоце все едно на народа у гъзО :wink:

Това май не е толкова сигурно. Това "АБВ", което се опита да направи, претърпя колосален провал в социологическите проучвания. И той го заеба, както е видно. Може да се върне в БСП, но за ония така или иначе си гласува един постоянен електорат.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 366, 367, 368, 369, 370, 371, 372 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]