forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Авг 29, 2025 1:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 8:14 pm 

http://news.ibox.bg/news/id_1353721941

Добре,че е съборен,но това нищо не значи.При всички случаи спешни мерки трябва да бъдатвзети срещу тези хора и в момента честно казано,този проблем ме вълнува повече от това какво става с Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 8:18 pm 
Ако верно имаме служби,дето да служат на когото са предназначени,тия двамата трябва скоростелно да им се види откъде са им парите,след като само преди няколко години са били бедни като църковни мишки и да се вкарат в панделата.Там да си говори глупостите,че го обиждало улицата му да се казва Таню войвода,щото "тоя сЪ бил борил срещу него" :shock:
Смърт,но не на последно място.На първо,всъщност...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Окт 03, 2009 9:30 pm 

сериозни разногласия в софийската организация на дсб
сакам и чекам обяснения :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 12:46 am 
Аватар

Курбовски ми е много по-симпатичен като лиже древния гъз на Лили Иванова или се оплаква колко е тежко под звуците на руска естрада... отколкото като ми обяснява за митовете около Луканов. Плюнка, храчка, две дори. А и е много, много грозен.

едит: Току-що догледах предаването и трябва да призная, че водещият е политически коректен, бидейки поличтически некоректен с комунягите... ама все пак... жената на Луканов живеела нормално, той не видял милиони в къщата и "с цялата си отговорност" заявявал, че историите с куфарчетата били мит... силно :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 3:30 pm 
Аватар

Любка Доинска: Затова подадох оставка

Здравейте приятели,
Днес се проведе шестото национално събрание на ДСБ.Вероятно много от вас са присъствали и сте разбрали,че подадох оставка като член на Националното ръководство.Тъй като повечето тук сме приятели,поради политическите ни убеждения,мисля,че е добре да ви кажа своите мотиви. Моето отношение към ГЕРБ е известно в ДСБ.Само ще припомня,че бях единствения член на Националното ръководство,който гласува против членството на Бойковата партия в ЕНП. Убедена съм,че такова дългосрочно обвързване с тази партия,каквото е подкрепа за техен кандидат в София и евентуалните постове за наши хора в софийската община,ще направи невъзможно или поне абсолютно неуспешно издигането на наш кандидат на редовните избори.ГЕРБ не се нуждае от нашата подкрепа,за да спечели,но се нуждае от наши известни лица на различни властови позиции,за да се легитимира веднъж завинаги като единствена,безспорна десница,подобна на тази в страната на Путин.ГЕРБ се стреми към двуполюсен модел,в който да обсеби дясното и винаги ще си служи с мотива,че ако не подкрепяме тях,подкрепяме БСП.Това ще продължи,докато ни превърнат в нещо като Демократическата партия, в някакъв сателит,който никога да не може да се яви самостоятелно на избори.А, ако балона на ГЕРБ се спука,стремителното им падане ще повлече и нас.Аз не мога да се съглася с мотивите за подкрепа,особено с този,че ще разбием Синята коалиция,ако се различим от СДС и не подкрепим ГЕРБ.Синята коалиция е важна за мен и аз много работих за нея,но тя е важна точно да там,докъдето прави невъзможно да следваме собствените си принципи и води до обезличаване на ДСБ.Затова подадох оставка.За доброто на ДСБ се надявам да греша,но това е единствения начин, по който мога да постъпя.За мен е важно да съм в съгласие със себе си.Достигнах прага,до който мога да правя компромиси.И накрая,трябва да ви кажа,че както винаги досега,ще работя за каузата,в която вярвам,по начина,по който мога.Ще го правя и без да заемам някакви постове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 3:35 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Любка Доинска: Затова подадох оставка

Здравейте приятели,
Днес се проведе шестото национално събрание на ДСБ.Вероятно много от вас са присъствали и сте разбрали,че подадох оставка като член на Националното ръководство.Тъй като повечето тук сме приятели,поради политическите ни убеждения,мисля,че е добре да ви кажа своите мотиви. Моето отношение към ГЕРБ е известно в ДСБ.Само ще припомня,че бях единствения член на Националното ръководство,който гласува против членството на Бойковата партия в ЕНП. Убедена съм,че такова дългосрочно обвързване с тази партия,каквото е подкрепа за техен кандидат в София и евентуалните постове за наши хора в софийската община,ще направи невъзможно или поне абсолютно неуспешно издигането на наш кандидат на редовните избори.ГЕРБ не се нуждае от нашата подкрепа,за да спечели,но се нуждае от наши известни лица на различни властови позиции,за да се легитимира веднъж завинаги като единствена,безспорна десница,подобна на тази в страната на Путин.ГЕРБ се стреми към двуполюсен модел,в който да обсеби дясното и винаги ще си служи с мотива,че ако не подкрепяме тях,подкрепяме БСП.Това ще продължи,докато ни превърнат в нещо като Демократическата партия, в някакъв сателит,който никога да не може да се яви самостоятелно на избори.А, ако балона на ГЕРБ се спука,стремителното им падане ще повлече и нас.Аз не мога да се съглася с мотивите за подкрепа,особено с този,че ще разбием Синята коалиция,ако се различим от СДС и не подкрепим ГЕРБ.Синята коалиция е важна за мен и аз много работих за нея,но тя е важна точно да там,докъдето прави невъзможно да следваме собствените си принципи и води до обезличаване на ДСБ.Затова подадох оставка.За доброто на ДСБ се надявам да греша,но това е единствения начин, по който мога да постъпя.За мен е важно да съм в съгласие със себе си.Достигнах прага,до който мога да правя компромиси.И накрая,трябва да ви кажа,че както винаги досега,ще работя за каузата,в която вярвам,по начина,по който мога.Ще го правя и без да заемам някакви постове.

Дам и Норчето я гледах ония ден, че протестираше против това нагъзване. И тя и майка и са абсолютно прави. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:36 pm 

И ние ще подкрепяме Фандъкова. Утре ще пускам декларация :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:42 pm 
Аватар

Цитат:
Иван Костов: ДСБ ще бъде гарант и коректив на управлението на ГЕРБ

Кой, питам, кой ще спаси десните от колапс :smt006 Гласувш за Бойко- получаваш Бойко, гласуваш за Костов -получаваш пак Бойко :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:48 pm 
Аватар

politolog0 написа:
И ние ще подкрепяме Фандъкова. Утре ще пускам декларация :smt003

Ebasi qkoto :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 04, 2009 11:55 pm 
Аватар

Обаче Блеки се оказа най-далновиден преди изборите , каза си аз гласувам за Бойко , а ние за разни сини, тъмносини, зелени, бембени , таралежи-маралежи :smt003 и накрая КУР , пак Фандъкова :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:27 am 
Аватар

Бтв познавам женицата Фандъкова, макар и не лично (сестрото учеше в 73то по нейно време) и е доста свястна. Обаче не мога да си я представя като кмет, по-става за министър, ама нейсе Бойковата дума на две не става. За другаря Смърдиев, ми то едни познати комунисти само като му чуха името и изпаднаха в шок, по-голям кретен комуняга едва ли ще се намери. Тук е въпроса да попитам "Къде е ТИТИ :smt007 ?"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 12:34 am 
Аватар

Ето го http://vbox7.com/play:7c08441c

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 2:11 pm 

59-годишен мъж в Гърция е загинал по време на тържествата за отбелязване победата на социалистическата партия ПАСОК, съобщи електронното издание на гръцкия вестник „Катимерини". Мъжът, баща на две деца, се е ранил смъртоносно при опит да запали самоделно взривно устройство, състоящо се от динамит, в центъра на Варда, полуостров Пелопонес.

Всички комунисти в масов гроб :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:36 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Обаче Блеки се оказа най-далновиден преди изборите , каза си аз гласувам за Бойко , а ние за разни сини, тъмносини, зелени, бембени , таралежи-маралежи :smt003 и накрая КУР , пак Фандъкова :smt005

:smt110

Май вие ме бъзикахте с "Гласуваш за Бойко получаваш Костов", а стана обратното :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:37 pm 

Блеки, нищо не казваш за любимеца си Владо Каролев :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:41 pm 
Аватар

Е какво да кажа повече. Кефа му се и толкова, дали щот е пич или щот ми е толкоз акъла :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 4:47 pm 

16-годишно момче почина след побой, нанесен му от негов съученик. Инцидентът е станал около 13:30 ч. в район „Техникумите" във Варна.

Двете момчета, които са от едно училище, са се срещнали на улицата. След сбиването младежът е изпаднал в клинична смърт и по-късно е починал в болницата.

15-годишният извършител на побоя е задържан от полицията..

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 05, 2009 8:58 pm 
Аватар

Найдене, вашия доФтор кво се оправдава като Снукса с некви изнудвачи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 3:26 pm 

Демократи за силна България (ДСБ) оценяват мерките на пазара на труда като недостатъчни за защита на отделните граждани. Това каза Радан Кънев, член на Националното ръководство на ДСБ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. В предходните управления моделът на заетост е бил неустойчив - предимно в строителство, рекламна дейност, финансово посредничество, но няма и как да се възстановят работните места в тези области, просто защото кризата е отминала. Мерките на Тройната коалиция са били наливане на милиони в „каца без дъно”, които няма да имат какъвто и да е резултат, каза Кънев.
„Програмите за квалификация и преквалификация не дават необходимите резултати. Ние ще настояваме за законодателни промени, които да осигурят възможност за квалификация и преквалификация. Ще поддържаме гъвкавостта на мерките на пазара на труда - чрез почасовото заплащане, седмичното заплащане”, каза Кънев.

Любимец0 на Карето и Змея ги почнА :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 9:05 pm 
Аватар

STALKER написа:
Найдене, вашия доФтор кво се оправдава като Снукса с некви изнудвачи :lol:

Усилено се говори, че ще довърши мандата си в Старозагорския :smt003 Дано :smt003

:arrow: Виждали ли сте кръгово с три сфетофара :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 9:19 pm 
Аватар

politolog0 написа:
Демократи за силна България (ДСБ) оценяват мерките на пазара на труда като недостатъчни за защита на отделните граждани. Това каза Радан Кънев, член на Националното ръководство на ДСБ, предаде репортер на Агенция “Фокус”. В предходните управления моделът на заетост е бил неустойчив - предимно в строителство, рекламна дейност, финансово посредничество, но няма и как да се възстановят работните места в тези области, просто защото кризата е отминала. Мерките на Тройната коалиция са били наливане на милиони в „каца без дъно”, които няма да имат какъвто и да е резултат, каза Кънев.
„Програмите за квалификация и преквалификация не дават необходимите резултати. Ние ще настояваме за законодателни промени, които да осигурят възможност за квалификация и преквалификация. Ще поддържаме гъвкавостта на мерките на пазара на труда - чрез почасовото заплащане, седмичното заплащане”, каза Кънев.

Любимец0 на Карето и Змея ги почнА :mrgreen:

Радан е сила, ама в тая умрела партия :smt006 Аз лично бих го подкрепил за кмет един ден

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 10:17 pm 

politolog0 написа:
16-годишно момче почина след побой, нанесен му от негов съученик. Инцидентът е станал около 13:30 ч. в район „Техникумите" във Варна.

Двете момчета, които са от едно училище, са се срещнали на улицата. След сбиването младежът е изпаднал в клинична смърт и по-късно е починал в болницата.

15-годишният извършител на побоя е задържан от полицията..

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Пичове, новини като тази ме притесняват до безумие. Нареждат се на първо място в "кафевия ми списък" заедно с всичко свързано с турцизирането на България.

В страната ни има прекалено много насилие срещу деца. Това включва както такива с родители така и такива без родители. Просто е безумие. Насилието идва както от държавните институции така и от по-възрастни индивиди и от техни връстници.

Не ви ли бъркат в задника подобни неща (т.е. за момент не ви ли карат да се чувствате като фен на Чорбабирлиги)?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Окт 06, 2009 11:05 pm 

НЕ НА ЖЕНА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ!

(съжалявам, трябваше някъде да го кажа, беше се натрупало напрежение :D )

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 12:17 pm 

На мен ли ми се струва или тази есен София е доста по-празна от обикновено?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 12:23 pm 
Аватар

Като завалят дъждовете и снеговете всичко ще си "дойде на мястото" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 12:24 pm 
Аватар

Точно па днес имаше ебем ти задръстванията. Очаквам кмето-премиер да съобщи, че София вече е над 10 млн.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 2:29 pm 

politolog0 написа:

Това лято изпитите по езици в СУ бяха с необичайно завишени изисквания, поради това студентите са по-малко на брой. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 4:41 pm 

студентите са точна бройка :)
днес имаше яко да ама миналия октомври не се дишаше...все си мисля, че кризата удари свободните професии и тези, които се прибираха септември от морето и поемаха към софия щото съм сигурност има лесна и добре платена работа са най-потърпевши... - строежи, заведения, цехове и т.н....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Окт 07, 2009 5:18 pm 
Аватар

angeloff написа:
politolog0 написа:

Това лято изпитите по езици в СУ бяха с необичайно завишени изисквания, поради това студентите са по-малко на брой. :smt003

Изискванията не са завишени, ти си по-прост :smt003 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 08, 2009 2:36 am 

ПО БЕ ДА!
СЕ ДЕ СЕ!

Двама депутати ще излязат от парламента и на тяхно място ще влязат други заради погрешно отчетени 24 гласа на изборите в Русе. В сряда Конституционният съд обяви за незаконосъобразен избора на Бюрхан Абазов от ДПС в Русе и на Венцислав Върбанов от "Синята коалиция" в Добрич. Съдиите възложиха на Централната избирателна комисия (ЦИК) да преразпредели мандатите в двата района. След това ДПС би трябвало да има депутат от Добрич, а сините - от Русе - Рушен Риза и Михаил Михайлов.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]