forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 1:11 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 3:28 pm 
Аватар

Идвай :!: На работа съм, имам пържоли :bigok
p.s. Знам, че само с ядене мога да те привлека :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 3:46 pm 
Аватар

Да не е бременна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 4:16 pm 
Аватар

Пепел ти на устата :smt003 Просто има черна дупка в стомаха :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 4:18 pm 
Аватар

Това, което правят Дарик и Нова ТВ е мега гнусно, некоректно и неетично. После да ми се правят какви журналисти били и да претендират за каквато и да е било етика е смешно и жалко.

Само дето си имат явно връзките и всички си затварят очите. За такова нещо в нормална държава могат да ги съдят до дупка и да не се появят повече. ЖАЛКА ИСТОРИЯ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 5:31 pm 
Аватар

http://www.petel.bg/SKANDALNI-RAZMINAVA ... LI--__9063 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:20 pm 
Аватар

Дълго се колебах и мислех да гласувам с невалидна бюлетина. Обаче това което се случи в петък вечер, ще стане ежедневие, ако цялата власт отиде в герб. Разговарях и с баща ми - 40 годишен мъж, който никога не е гласувал за комунистите. Беше избеснял докато гледаше какво се случва в петък. И днес, след като единствената алтернатива на бойко са червените, с прискърбие си признавам, че ще гласувам за тях. Гнус ме е! Но предпочитам това, пред двегодишен тоталитаризъм и бойковизъм. Невалидната бюлетина е решението за чиста съвест, но победа за Плевнелиев е просто обричане на тотална полицейщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:25 pm 
Аватар

Невалидната бюлетина е абсолютно равностойна на моето не гласуване,единствената разлика е че ще даде по-голям процент на изборна активност

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:25 pm 

:shock: :shock: :shock:
Как не ви изсъхват ръцете като пускате за БКП?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:27 pm 
Аватар

Omraz написа:

Всеки сам си преценява к'во да прави,обаче и аз ви се чудя що го правите...Нема ли да ви яде от вътре цел живот после,деба :( ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:30 pm 
Аватар

Omraz написа:
:lol: Това се проявява след няколко седмици,но и гласуването с бюлетина за представителите на "пазителите" на комунизма,води до същата опасност!
ПП.Аз избрах да са ми здрави ръцете :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:31 pm 
Аватар

Omraz написа:

Ръцете не ми изсъхнаха, обаче се псувах яко. Но сега съм удовлетворен.

Не знам защо комунизмът трябва да се свързва единствено с бсп (бкп). Полицейщината и надзаконието трябва ли да са задължително маркирани с червена бюлетина...?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:32 pm 
Аватар

antifootball fan написа:
Дълго се колебах и мислех да гласувам с невалидна бюлетина. Обаче това което се случи в петък вечер, ще стане ежедневие, ако цялата власт отиде в герб. Разговарях и с баща ми - 40 годишен мъж, който никога не е гласувал за комунистите. Беше избеснял докато гледаше какво се случва в петък. И днес, след като единствената алтернатива на бойко са червените, с прискърбие си признавам, че ще гласувам за тях. Гнус ме е! Но предпочитам това, пред двегодишен тоталитаризъм и бойковизъм. Невалидната бюлетина е решението за чиста съвест, но победа за Плевнелиев е просто обричане на тотална полицейщина.

Мислех да не гласувам, но се завлякох до урната и щях да направя като теб. Ама нали оня ден държахме транспарант с надпис- Бастион на антикомунизма... Е нямаше как да сложа Х-чето срещу бкп.
Не мисля, че негласуването е по-добрия вариант, но всеки си има виждания и сам си преценява.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:33 pm 

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Абе какво става тука, бе? Не си първият човек, който споменава, че ще гласува за БКП? :shock: :shock: И това във форумът на Левски??? :shock: :shock:
Това, което се случи в петък вечер, беше полицейски произвол!!!Да, така е! Но, според просто "анти-народната милиция" трябваше да изравни резултата, защото предният път го ядоха прасетата, а не може за едните едно, за другите друго.Тези проблеми с ушев се случиха според мен по-скоро заради показност, отколкото заради скандиранията в Разград!Все пак от доста отдавна нямаше проблеми между агитката на Левски и ушев и си мисля, че така ще бъде и в бъдеще.Дали съм прав, времето ще покаже.Но пък тези, които ще гласувате за Калфин си помислете следното- има ли смиъл да гласувате за БКП, ако още не сте го направили, при положение, че вече разликата е 15% и така или иначе, нищо няма да промените? :wink:
Защото все пак, БКП няма шанс да не спечели президентските избори, ама вие цял живот ще си знаете, че на избори сте гласували за БКП. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:45 pm 
Аватар

acrimonious зададе изключително точен въпрос,да носители на всичко,което питаш са точно комунистическата партия,но съдбата ни изигра и реши да живеем с няколко комунистически партии,твърдо възприели принципите им.Най-жалкото е че обикновения човек от страх ли,от някакво желание за "подреденост",от умора ли да е свободен,без да е възпитаван в това,би си избрал и диктатора,мислейки си че по-лошо няма да стане.Затварят си очите и не искат да видят,че от две години живеем в държава ,връщаща с пълна сила тоталитарния модел,с ярки белези и на култ към личноста.За себе си мога да кажа,че ако бях с 20 години по-млад,щях да направя това,което мечтаех преди 30 години и непрекъснато си говорих за него,а то е да изчезна на мига оттук,сега поне това е лесно,а преди беше невъзможно.Накрая ще останем тук да живеем само мазохисти и идиоти,кой където иска да се вписва, и трима собственици на държавата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:48 pm 
Аватар

Просто сърце не може да ми даде да пусна за БКП. Негласуването не е решение. Като всеки е недоволен от нещо да пусне празна бюлетина. Когато 30-40% от бюлетините са невалидни, тогава ще се види, че масата не са доволни. С мрънкане по интернет и пред блока не става. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:51 pm 
Аватар

И аз гласувах. (Жалко, че съм супер сакат "фотограф"...след комунизма пишИ "Против полицейщината" ^_^)

Прикачени файлове:
Изображение0264.jpg
Изображение0264.jpg [ 31.48 KiB | Прегледано 2866 пъти ]

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:53 pm 
Аватар

Пак си снимал, аз забравих телефона и нямаше как да снимам вота ми за Е.Минчев & Дим Дуков :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 6:55 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
acrimonious зададе изключително точен въпрос,да носители на всичко,което питаш са точно комунистическата партия,но съдбата ни изигра и реши да живеем с няколко комунистически партии,твърдо възприели принципите им.Най-жалкото е че обикновения човек от страх ли,от някакво желание за "подреденост",от умора ли да е свободен,без да е възпитаван в това,би си избрал и диктатора,мислейки си че по-лошо няма да стане.Затварят си очите и не искат да видят,че от две години живеем в държава ,връщаща с пълна сила тоталитарния модел,с ярки белези и на култ към личноста.За себе си мога да кажа,че ако бях с 20 години по-млад,щях да направя това,което мечтаех преди 30 години и непрекъснато си говорих за него,а то е да изчезна на мига оттук,сега поне това е лесно,а преди беше невъзможно.Накрая ще останем тук да живеем само мазохисти и идиоти,кой където иска да се вписва, и трима собственици на държавата

Съгласен съм с теб относно въпроса с връщането на тоталитарния модел. Обаче, кво правим, ако Гоце спечели след 2 г., а днес изберем червения?
Не знам, ситуацията е патова и вярно решение май няма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:11 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
Просто сърце не може да ми даде да пусна за БКП. Негласуването не е решение. Като всеки е недоволен от нещо да пусне празна бюлетина. Когато 30-40% от бюлетините са невалидни, тогава ще се види, че масата не са доволни. С мрънкане по интернет и пред блока не става. :smt006
Левски като отпадне,ти не ходиш да викаш да друг отбор,просто преглъщаш,ако си видял че е отпаднал с измама се опитваш да се бориш и с действията си чакаш отново твоя отбор да е в играта.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:13 pm 
Аватар

Гласувах за Плевнелиев :? , а за кметските-нарисувах един хуй в квадратчетата на Кирил Йорданов и Веселин Марешки, ебати кмета ще имаме следващите 4 години :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:16 pm 
Аватар

Хахахахахаха,тоя Кирил Йорданов във Варна и Нептун ако направи партия,ще успее да е неговия земен представител.Тоя и от Лупи е по-жаден за власт,ама варненци си го обичате вече много години,независимо от коя партия е :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:20 pm 
Аватар

Браво бе!Щях да повърна като прочетох,че някой от вас са гласували за бкп.Засрамете се и по добре си мълчете.Това го направихте защото Доган призова да се гласува за тази партия или сте с такова самосъзнание?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:23 pm 
Аватар

Абе в първите си години направи доста добри неща за Варна и дотам, само че опонентите му на тези избори бяха Гуцанов от БСП и Марешки мутрата, другите като Костадин Костадинов от Варна утре (ВМРО, БНД и Новото време) или Недков от Синята коалиция са тотално неизвестни и събраха няколко процента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:31 pm 
Аватар

Полицай, мангал, педераст... бих ги избрал пред комунист.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:34 pm 
За кого да гласуваш? Единият мазен комунист, другият, ако спечели, ще те млатят с палката на закуска, обед и вечеря :evil: Почва да ми омръзва вече това мото за по - малкото зло :evil:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:37 pm 

мощно квадратче за Светльо и т'ва е

Кур чрез смърт за бкп :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:39 pm 
Аватар

Алекс и тук,и по улиците цяла седмица се говореше,че трябвало да се избере по-малкото зло,еми момците са решили,че предсавителя на комунистите е по-малкото зло от представителя на болшевиките.Аз не мога да гласувам при такава алтернатива,но пък много хора са подвластни на мнението,че има ли избори,дори когато са втори тур,те трябва да отидат и да упражнят правото си на глас.Няма такова нещо като по-малко зло,това е като женското откровение,абе не беше в гъзО,беше около него.Гледайки обаче и прогнозните резултати за кметове на втори тур, на нас тепърва ни предстои да ни е в гъзО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:43 pm 
Аватар

Аз намирам за нелепи оплакванията, че видиш ли сме живеели в "милиционерска държава", и най-скандалното е, че видите ли алтернативата на това било да се гласува за БСП. :smt005 Някой хора май много бързо забравиха лицето Румен Петков, и как след Фейсбук-протестите преди време ореваха света, че били бити, репресирани, с потъпкани човешки права и т.н.
Изобщо няма сила на света, която да ме накара да гласувам не толкова за БСП, колкото за лицето Ивайло Калфин. Само като му видя мутрата - типичният подмазвач, нагаждач, слагач, зубър, кариерист и всякакви подобни от рода. Не че на Плевнелиев физиономията е възможно най-интелигентната, но далеч повече я предпочитам от тази на флегматика Калфин.
Всъщност, на тези избори така или иначе няма да гласувам, защото щеше да ми струва немалко пари и време, но минавам само да споделя, че намирам за безумно да се гласува за Калфин пред Плевнелиев, и да се гласува за БСП, като забележете "алтернатива" на това държавата да не се била превърнела в "милиционерска" - смях до отказ. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:50 pm 
Е кое му е смешното? Аз за пръв път виждам да се арестуват хора, защото са написали нещо на стените си против Бенатова например :wink: Такава полицейщина никога не е била :wink:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Окт 30, 2011 7:51 pm 

air_J написа:
Аз намирам за нелепи оплакванията, че видиш ли сме живеели в "милиционерска държава", и най-скандалното е, че видите ли алтернативата на това било да се гласува за БСП. :smt005 Някой хора май много бързо забравиха лицето Румен Петков, и как след Фейсбук-протестите преди време ореваха света, че били бити, репресирани, с потъпкани човешки права и т.н.
Изобщо няма сила на света, която да ме накара да гласувам не толкова за БСП, колкото за лицето Ивайло Калфин. Само като му видя мутрата - типичният подмазвач, нагаждач, слагач, зубър, кариерист и всякакви подобни от рода. Не че на Плевнелиев физиономията е възможно най-интелигентната, но далеч повече я предпочитам от тази на флегматика Калфин.
Всъщност, на тези избори така или иначе няма да гласувам, защото щеше да ми струва немалко пари и време, но минавам само да споделя, че намирам за безумно да се гласува за Калфин пред Плевнелиев, и да се гласува за БСП, като забележете "алтернатива" на това държавата да не се била превърнела в "милиционерска" - смях до отказ. :smt005

Да ти сера на путката малоумен немилиционеро!!!!

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 345, 346, 347, 348, 349, 350, 351 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]