forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Дек 26, 2025 5:01 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 774  Следваща

Харесва ли ви новото правителство
ПО-СКОРО ДА 65%  65%  [ 87 ]
ПО-СКОРО НЕ 35%  35%  [ 46 ]
Общо гласове : 133
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 2:45 pm 
Аватар

Andy Frain написа:
BSG написа:
Комунята са страшни манипулатори и кукловоди, шапки долу просто, щом и тук всички се взират в Плевнелиев и са остро анти-тиква при балотаж с комунистите... Но злото реално е на друго място, не забравяйте:
http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/10/24/1186148_kalfin_obra_vota_na_dps_oshte_na_purvi_tur/?ref=embed&source=www.capital.bg

Аз бих се замислил дали това е случайно... май не е...
Т.е. да разбирам, че според теб ГЕРБ и Плевнелиев не са комунисти, така ли?Не мога по никакъв начин да се съглася, че ГЕРБ са по-малкото зло от БСП.Аз лично балотажа го пропускам, защото тези не са и не могат да бъдат избор за мислещ човек!

Едните са комунистите, другите са създадените от комунистите олигарси, които имат подкрепата на ЕС и САЩ. Все някой, трябва да управлява обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 2:49 pm 

Както обикновено в тези избори няма загубили, всеки е победител. :bigok

Моето мнение е, че ГЕРБ извоюваха впечатляваща победа, която аз лично не очаквах. :wink: Спечелиха голямо мнозонство в общинските съвети в огромен процент от общините, спечелиха убедително за кмет в няколко областни града и почти навсякъде са на балотаж. Вероятно другата седмица ще вземат поне 2/3 от областните градове и от общините изобщо.

Имам чувството, че на много места дори чучело да бяха издигнали пак щеше да вземе 30-40 %. :smt006 Вярно е, че беше създадена солидна организация това да се случи, но не може да се отрече и че очевидно народа продължава да ги подкрепя и им вярва.

За пореден път се убеждавам, че явно хората с които общувам са много непредставителна извадка от обществото. Тия неща, които си говорим, всъщност нямат много общо с реалността. :smt006 След тия избори вече ясно се вижда и че втори мандат на ГЕРБ е напълно възможен. А и алтернативата е да си ебе майката. :ohmygod2

Другото е притеснително е, че около 1 000 000 души отново са гласували за комунистически кандидат. :ohmygod2 Или пенсионерите не измират или се заместват от нова вълна идиоти.

При създалата се ситуация на втори тур ще гласувам за Плевненлиев, колкото и да не ми се иска. Нямам желание да гледам ежедневно клонинг на Гоце в следващите 5 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 2:54 pm 

Nakuro Bradata написа:
Andy Frain написа:
BSG написа:
Комунята са страшни манипулатори и кукловоди, шапки долу просто, щом и тук всички се взират в Плевнелиев и са остро анти-тиква при балотаж с комунистите... Но злото реално е на друго място, не забравяйте:
http://www.dnevnik.bg/izbori2011/2011/10/24/1186148_kalfin_obra_vota_na_dps_oshte_na_purvi_tur/?ref=embed&source=www.capital.bg

Т.е. да разбирам, че според теб ГЕРБ и Плевнелиев не са комунисти, така ли?Не мога по никакъв начин да се съглася, че ГЕРБ са по-малкото зло от БСП.Аз лично балотажа го пропускам, защото тези не са и не могат да бъдат избор за мислещ човек!

Едните са комунистите, другите са създадените от комунистите олигарси, които имат подкрепата на ЕС и САЩ. Все някой, трябва да управлява обаче.

Аз пък правя друга съпоставка:
БСП - комунисти, грабеж, корупция
ГЕРБ - комунисти, грабеж, корупция, единоначалие, милиционерщина, цензура

Тези сега работят за БСП и ще ги върнат на бял кон на следващите избори заради горната съпоставка.За мен обаче избор няма.Който иска да гласува - да ходи и да се унижава, "избирайки по-малкото зло".

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:00 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Верно е, че нямаха отговор на въпроса за независимоста на медиите. Или поне не такъв, който могат да кажат публично.
Но аз лично имах някакви надежди, че електората им се е стопил повече. Пак има отлив, но очаквах да е по-сериозен.

Няма отлив, щото няма къде да се отлее :? . Има много хора като мен, на които не им се гласува за тоталитаррното управление на ББ, обаче за кой да гласуват? Изборът е между тях и комунягите, друг няма. На тия избори не можах да гласувам, но щях да си дам гласа за Миглена Кунева (не че и нея я харесвам особено). Обаче сега тая седмица ще отида до урните и какво да правя? Или за Плевнелиев или за комунягите. Ща не ща ще пусна глас за Плевнелиев, само и само да не е комунистът.

Та идеята ми е - не, че толкова се кефят хората на ГЕРБ, та и тия избори ги взеха (кой каквото ще да ми говори - изборите са техни), просто нямат алтернатива. Комунисти, фашист, клоун и празното дясно ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:14 pm 

Andy Frain написа:
BSG написа:

Да, според мен Плевнелиев е много по-малко зло от БСП... Не ГЕРБ, Плевнелиев, не знам що си мислите всички, че е неква кукла на конци... Сравнено с Калфин е гига лидер и личност, най-сериозно...

Честно казано не ме ебе толкова кой ще е президент, повече ме притеснява колко много народ гласува ВСЕ ОЩЕ под строй за комунистите... тея наши сънародници ни дърпат като котва към дъното, не мога да разбера не измряха ли за 20 години или просто сме адски кухи...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:15 pm 
Аватар

Другата седмица по това време искам да чувам червени писъци. Едните от кочината, другите от Станишката и сие. :box

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:16 pm 
Аватар

Тези избори са тоталния провал на сините :ohmygod Срам и позор от всякъде, ако мислят да продължават със старите муцуни нататък, дори и Митьо Пищова ще има повече гласове от тях :smt006 Почти навсякъде партията на политологнула :ohmygod ги изпреварва с голяма преднина, а в София комунистите с 2 пъти повече гласове от Прошко :ohmygod :ohmygod :ohmygod Пълен крах :!:
Определено не съм съгласен с бай Иван за Софиянски, за мен тоя трябваше да е в затвора и да се усмихва на мангалите от решетките :smt006 Тази работа с по-малкото зло не я приемам :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:17 pm 

Гласувалите за бсп на възраст над 61. г са 45%. Просто масово младите и мислещите си биха шута, това е. Останахме шепа хора, които още гласуваме, другите просто не виждат смисъл и явно са прави - бсп и дпс или герб :ohmygod

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 3:50 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=M2yvt9Tl ... _embedded#!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:36 pm 

http://www.youtube.com/watch?v=VQgtc8V7-uc

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:43 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:

Тази жена се оказа, че била близка с Алексей Петров :ohmygod И аз вчера много се накефих на реакцията й, но от друга страна това го прави абсолютно целенасочено и под заръката на някой от големите риби като гореспоменатия. Иначе Роската като тотален мишок се чудеше кво да каже :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:46 pm 
Аватар

Абе, Трактора нещо се покри, откак взе почти два пъти по-млако гласове от Светльо Витков :bigok :bigok :bigok :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:46 pm 

Е, то след като е журналист няма как да е независима. Но е добре да се задават такива въпроси и да се научат да се държат точно по този начин с костюмарите - да ги поставят натясно и да ги натискат да не бягат от въпроса, за да види простият народ с какви хора си има работа всъщност.
Аз започвам да събирам багажа лека-полека, не знам за вас. Ще става все по-зле.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:49 pm 
Аватар

А дали в Универсиада не висят още комисиите? :bigok Аз лично в 7 часа им теглих един кур и като приемат протоколите само ще ходя да се разпиша. Да им сера на организацията, да им еба путката майчин! Деба и боклуците деба. Да умре Фидосова с малоумния и закон да се пишат протоколи като луди, да си влачиш на гръб чувалчетата като Дядо Коледа и т.н. Това да не и е Монтана, ще я еба в курвата. Всички я псуват тая курва нещастна, а за първи път толкова малоумна организация. :ohmygod2 Не е нормално хората вече 40 часа сън да не са видели заради някакви малоумници в парламента. :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:50 pm 
Аватар

Там казаха, че било барикадирано и оградено като при бунт в затвор :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 4:56 pm 
Аватар

incheto_1914 написа:
Е, то след като е журналист няма как да е независима. Но е добре да се задават такива въпроси и да се научат да се държат точно по този начин с костюмарите - да ги поставят натясно и да ги натискат да не бягат от въпроса, за да види простият народ с какви хора си има работа всъщност.
Аз започвам да събирам багажа лека-полека, не знам за вас. Ще става все по-зле.

Ами като не е независима да не ги говори тея неща за свободна журналистика, щото е смешно и жалко. Тва е все едно да излезне Дучето и да почне да храни комунистическия режим :bigok Иначе до багажите - аз съм ги събрал, само изчаквам подходящ момент, така че някой форумен олигарх ако има варианти да не се колебае да пише :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:01 pm 

Да, прав си и се съгласявам с теб. Но просто се вижда в такава елементарна ситуация колко струва един костюмар, как се спича и как бяга от въпроса, когато е поставен натясно, без значение кой е задал въпроса :)

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:02 pm 
Аватар

Предстои финал между лит(*кс-етрополе септемврийско знаме и лит(*кс-етрополе червено знаме,аз не мога да присъствам на такъв финал.
ПП.Найдене,не става въобще дума дали е правилно моето мнение за Софиянски,ако е за панделата да влиза с пълна сила,но нямаше смисъл да го превръщат в политически труп,а това което искам и се надявам да стане,да не се делят едни и същи хора на фенове на Софиянски и фенове на Костов.Абсолютно съм съгласен с мнението на Гил Галад,че всичко което е над 45 години в всичките сини партии да си бият камшика,тия които не са се омърсили тотално да помагат с опита си и като мисионери да обикалят,защото тук нещата ще излезат от контрол,с огромно съжаление си го говоря от сума ти време и усещам,че от ден на ден нещата стават все по-сериозни,абе хората отново ги е страх,еби му майката,къде сме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:06 pm 
Аватар

Кви хора бе бай Иване... 70% от населението вчера гласува за комунисти и ченгета. Като прибавим и останалите проценти на кандидатите от Атака, РЗС и куп подобни партийки се получава една много грозна картинка. Общество изпълнено с овце, това ни е проблема, а не политиците :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:11 pm 
Аватар

Е няма как да си внесеме други,това са и още доста поколения ще преобладат такива.Аз вчера в по-емоционално състояние споделих,че ме е срам от тях,еми и днес се срамувам.Никога не съм искал да звуча по този начин за сънародници,но така се чувствам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:16 pm 

incheto_1914 написа:
Да, прав си и се съгласявам с теб. Но просто се вижда в такава елементарна ситуация колко струва един костюмар, как се спича и как бяга от въпроса, когато е поставен натясно, без значение кой е задал въпроса :)

По-полека с негативното използване на думата "костюмар", защото някои се обиждаме. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:18 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Предстои финал между лит(*кс-етрополе септемврийско знаме и лит(*кс-етрополе червено знаме,аз не мога да присъствам на такъв финал.
ПП.Найдене,не става въобще дума дали е правилно моето мнение за Софиянски,ако е за панделата да влиза с пълна сила,но нямаше смисъл да го превръщат в политически труп,а това което искам и се надявам да стане,да не се делят едни и същи хора на фенове на Софиянски и фенове на Костов.Абсолютно съм съгласен с мнението на Гил Галад,че всичко което е над 45 години в всичките сини партии да си бият камшика,тия които не са се омърсили тотално да помагат с опита си и като мисионери да обикалят,защото тук нещата ще излезат от контрол,с огромно съжаление си го говоря от сума ти време и усещам,че от ден на ден нещата стават все по-сериозни,абе хората отново ги е страх,еби му майката,къде сме

Аз не съм казал, че твоето мнение е правилно или не, или пък моето, а казах че не съм съгласен с теб :wink: т.е. може и аз да греша, та аз си имам мнение, че по времето на мандатите на Софиянски освен хубавите неща за София се извършиха и много безумия и е редно да се потърси отговорност както на него, така и на заместниците му, главния архитект и всички, които са движели лостовете на властта по това време :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:22 pm 

Omraz написа:
incheto_1914 написа:

По-полека с негативното използване на думата "костюмар", защото някои се обиждаме. :lol:

Замествам с: "елегантно облечен човек, който е свързан с опити да се добере до власт в България" :bigok

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:24 pm 

Държа да подчертая, че снимката е манипулирана!

Изображение

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:28 pm 

incheto_1914 написа:

Замествам с: "елегантно облечен човек, който е свързан с опити да се добере до власт в България" :bigok

Значи Политолог Зеро не влиза в тази категория. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:31 pm 
Аватар

А той в момента сигурно празнува със съмишленици убедителната победа на изборите :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 5:48 pm 

Изображение

Maмин златен. :bigok
Би трябвало незабавно да си подаде оставката, както и командира. :smt006 Скоро няма да има какво да делят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 6:01 pm 

В Търново и Полски Тръмбеш сме трета партия :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 6:04 pm 
Аватар

Ти как мислиш тази работа да стане :smt006
Всъщност май освен ГЕРБ, другият печеливш може да се окаже и партията на Славчо :smt006 Кмет на Монтана на първи тур и балотажи в Пловдив и Хасково :smt006 Също така очаквам интересен вот и във Варна следващата седмица, също така и в РусИ :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 24, 2011 6:04 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
В Търново и Полски Тръмбеш сме трета партия :bigok

Имате и балотаж в силистра, бе :slap

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23198 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 339, 340, 341, 342, 343, 344, 345 ... 774  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]