forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 10:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:47 pm 
Аватар

Първолет, май нещо не ме разбра. Имам предвид случая с пияния с разбития нос - един срещу един.

Първолет Стаматов написа:
Съберете се отговорните фактори, говорете, направете НЕЩО, за да няма такива неща, нямам нищо против да има стюарди, но стане ли проблем - нито сс приказки се действа, нито с по-твърда ръка, но без насилие.

Може би ме бъркаш с някого, аз не съм никакъв отговорен фактор, ами просто един обикновен привърженик. На мача конкретно бях заедно с един приятел 2 реда над теб. :wink:

Последна промяна south на Пон Сеп 21, 2009 1:04 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:48 pm 
Аватар

И аз, ама какво от това?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:50 pm 
Аватар

Аз само едно не разбрах, как може да се пее докато бият левскари???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:51 pm 
Аватар

Аз пях, защото не исках да слушам как педалите срещу нас ни надвикват

Последна промяна angysarmy на Пон Сеп 21, 2009 12:51 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:51 pm 
Аватар

rkk написа:
Аз все още съм убеден, че цялата "казанщина" беше пълна измислица, както и контузията на Седрик... Дано да греша.. Най-тъпото е, че не мога да си обясня защо :?

Защото Борат е заложил тлъста сумичка за победа на свинете да си упреки умиращото родопско бизнесче. Аз няма да се учудя ако именно това е причината да държи да е президент на ЛЕВСКИ - за да манипулира резултати и да прави пари от тва. Как ми се иска да видя Борат не мъртъв, а клошар - да мие кенефите на Централна гара! Дано да се разори!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:53 pm 
Аватар

@black jack не знам какво видя в играта на свинете, но за начина по който излязоха нашите те не направиха нищо. Първото полувреме бяха некадърни колкото нас. А Спас Делев е абсолютен клоун, който снощи дори нашата защита го правеше смешен. Ние, ще видиш, имаме повече притежание на топката, но цял отбор с безхаберници. Само Жо вършеше нещо смислено. После Зле това, Зле онова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:54 pm 
Аватар

Едно уточнение към Блеки - имахме най-малко 3 точни удара...не че е от значение де

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:58 pm 
Аватар

С риск да обидя някой от по младите запалянковци,ще кажа само ,че манталитета на сектора вече е почервенял от към идея и дух.Ние вече не се различаваме от други агитки а сме като тях,синята идея угасва......малко парадоксално звучи на фона на красивите пирота и хореографии.Боищата в сектора ще продължават вечно,но подкрепата намалява малко по малко.Най-болното за мен като човек присъстващ в този сектор от повече от 20год.или казано 40 и няколко дербита това да виждам повече червени шала и да чувам грухтящ сектор пред мен е най голямата болка.Едентичноста,мисленето и духа на сектора се променя дали за лошо или за добро времето ще покаже
Само Левски и неговата публика!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:58 pm 
Аватар

За играта кво да се коментира. Паднахме от кирчо котев, спас делев и левото им бекче, дето даже ни вкара гол с глава :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:02 pm 

не ми се четат толкова страници , просто това беше най-слабият Левски от години насам .. тръгнах си от мача толкова отегчен от случилото се , че няма накъде повече , после гледах Канал 3 и разбрах , че 4-та са се върнали от Русия и най-вероятно всичко е една голяма глупост на Баткоф .. жалко , но в следващия мач съм сигурен , че няма да изглеждаме така и ще бием ... единственото хубаво ни беше хореографията , която гледам и на снимки е станала много добре , а те със смешните знаменца от мача с Фулъм , ама грешката на Генев при 1-вия гол тотално отчая нашите .. не е фатална тая загуба , има още много време .. но ако бяхме с 4-та , дето заминаха в Русия и Бардон (въпреки че остаря) щяхме да ги бием 100/100 , но нищо .. Само Левски !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:03 pm 

лит(*кс-етрополе не са по никакъв начин по напред от нас, ама по никакъв.... АБСОЛЮТНО ПО НИКАКЪВ. Ако те играеха без 7 души мислиш ли, че щеше да е същото ? Ми ние щехме да ги газим, както те нас. Пак ги казвам
РАбех, Миланов, Бардон, Тасевски, Гаджев, Зе, Гонзо - с тях щеше да е друго, много по- различно :!: Щото Иван Иванов, щеше да си опикае гащичките още на втората висока топка с Гонзо.

НО БАТКОВ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:10 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Наспахме се, изтрезняхме дайте са да погледнем малко по трезво на нещата.

Ясно е, че за самият мач няма какво толкова да се каже, но мисля да драсна две думички. След мача им с Динамо похвалих отбора им, естествено тук ме разпънахте на кръст - Динамо били в трагична форма, в групите ще ги убият от бой, в дербито ще ги смажем и т.н. Очевидно не ги смазахме, напротив те ни смазаха. И то зверски ни смазаха. За цял мач имахме един удар във врата срещу поне 6-7 от тяхна страна. Изпуснаха да вкарат още цели три гола, а за владеенето на топката няма смисъл да говорим. Крайтън ми разправяше, че Спас Делев не бил никъв, щото наще юноши миналта година го били разкрили. Казах му да изчакаме да видим, какво ще направи срещу титулярите. Еми развинти ни, а даже не им беше най-добрият им футболист вчера.

Колкото и гадно да ви звучи, към днешна дата отборът на лит(*кс-етрополе е много, ама много по-напред от нас. И ръкводно, и като играчи, и като треньор, и като идея за бъдещето и за съжаление и като фенове.

Колкото до лицето Т.Б. пиша го от не знам колко години и не знам колко пъти - С ПОДКРЕПА НЯМА ДА СТАНЕ. Всяка подкрепа и ходене на мач означава, че сте съгласни с това което се случва. Съгласни сте с трасферите, с треньора, с играчите и най-важното с Мустака. Всяко псуване по треньор без значение дали се казва Мъри, Вили, Емил или Радко, всяко псуване по играчи означава, че те са виновни не друг. Разберете Б сектор трябва да е празен, а посредата на сектора едно огромно знаме "ПРОДАЙ ОТОБОРА". На хода трябва да има стюарди, които да БИЯТ всеки желащ да влезе. Празнота и нулев интерес. Това на всеки мач. И отделно като канарите - концерти минтинги, шествия, плакати въобще цяла кампания "АНТИ БАТКОВ". Обединеното НФК всеки понеделник с нова декларация и участия по медии. Обаче трябва да кажем причините защото искаме тази промяна, иначе ще излезе че шепа лумпени не харсват мустака на Мустака и затова искат да го махат. Ясно и точно "Личето Т.Б. за тия години направи това и това, не направи това и това. Ние искам така......."
Не е ясно дали всичко това, ще помогне но са ясни две неща: 1 - няма да мълчим като путки, и ще се борим за промяна. 2 - Със сигурност ще милион пъти по-добре отколкото да им пляскаме и пеем.

Лошото е че това, няма как да стане и всички знаете защо. Така, че скоро оправия няма да има.
Айде аз отивам да си лепя топлоизолацията, че ми стегна разтвора, а вие продължавайте да си играете роли във филма, гледайки през тъмно сини очила.
:smt006

За съжаление си прав :) :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:11 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=92969

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:12 pm 
Аватар

Не се продава, купува се.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:21 pm 

Пичове, днес и утре са неработни дни. Толкова ли сме бездушни, страхливи, апатични? Събираме се 300 човека пред стадиона и търсим отговорност. И какво по дяволите значи "поемам отговорност"??? Левски като изпадне в Б група да дойдат Гонзо и Достанич и да кажат "Поемаме отговорност" и в същото време да продължата да водят отбора в Б група ли??? НЕ НЕ НЕ. Като поемеш отговорност и като се преебат нещата, отиваш и подаваш оставка. Иначе какво значи отговорност в Левски?! То така всеки по всяко време може да казва, че поема отговорност.

И пак ви казвам, почивни дни са. Ако не днес, поне утре да се изсипем на Герена. Гонзо ще е там, Ратко, ония тъпак Баждеков с факса дето и аз мога да му го пратя точно такъв същия... Играчите също. Не ми казвайте, че играчите не са виновни. Това въобще не беше резервен състав, повечето си играят доста често. Абсолютни бездушници. Заслужават малко хокане. Батков е виновен, да. Но играчите също имат нужда да се осъзнаят къде са. И да им се покаже, че загубата в Левски не е алтернатива...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:23 pm 

Kryten написа:
SZ_FEN как смяташ ще играят сега тези дето уж си тръгваха? Няма как да очакваме нищо от тях освен да им намерят отбори. Сега за мен Ратко трябва да пуска дубълите до зимата

Казвам само че трябва да ги задържим до зимата за да закърпим положението. Те ако искат да играят. Чувал съм, че ако играеш като лайно веднага правиш трансфер за много пари в чужбина.

Иначе съм 100% "ЗА" на тема Ратко да пуска повече играчи от типа на Киров, Балджийски, Табаков и т.н.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Сеп 21, 2009 1:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:23 pm 
Аватар

Стига бе хора, оставете Гонзо :(
Не ви ли е ясно, че всички атаки трябва да само и единствено срещу ТБ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:24 pm 

Това с Дарко,Зе,Живко и Рабех не беше ли работа на чорбарите???На миналото дерби те бяха най-добри...и сега нищо чудно от страх чорбарите да са направили този "трансфер" .... Не защитавам батков...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:25 pm 
Аватар

Четох ви до 30та страница .... Браво на всички, които пяхме въпеки всичко. Разбирам и тези които спряха.
Иначе .....
СМЪРТ за всеки един опитал се да прецака ЛЕВСКИ !!! Колкото до боевете в Сектора - "ЛЕВСКИ или СМЪРТ" ! Правете си изводите .... Има Господ и всичко се връща !

п.с. Говиадо, тва за "Днес крадеш утре душа береш" май, май не беше за Батков, а за един друг ... както и да е. Иначе горе в Б имаше и транспарант БАТКОВ ВЪН

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:26 pm 
Аватар

Батков като го е допуснал е той виновен. Ако ще и с президентски указ да е станало.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:27 pm 

zdravko_dimitrov1986 написа:
Много ми е странно едно - къде изчезнахте всички, които бяхте сигурни в нашата победа. Къде Скрихте се като мишоци.
И се почна - ма играчите ги немаше, ама головете станаха от наши грешки.
Много мразя да демонстрирате излишно самочувствие и самоувереност.
Гледайте по реално на нещата.
Дай боже, ако направим нещо добро срещу Лацио пак ще почнете - Катарзисът мина, започва нова ера.
Трябват ни нови и млади и перспективни играчи - всички старци вън.
Царя да се маха от този пост - не му е там мястото.
Баткоф - смърт.
Кратко Останич - кредит на доверие до зимата. Ако няма резултати - ВЪН и той.
ИСКАМ ЗА ТРЕНЬОР ЕДНО МОМЧЕ - МАЙ ИЛИЯ ГРУЕВ СЕ КАЗВАШЕ.
Е ТОЙ Е БАШ ЗА НАС - ТОВА САМО СИ МЕЧТАЯ.
пОЗДРАВИ.

Въобще не съм се крил. Продължавам да мисля, че евровоайорите са слаб отбор и че сме по-добри от тях. Също така твърдо вярвам, че ще извадим нещо от Лацио.

Абе Груев не беше ли помощник на Балъков в Черноморец?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:36 pm 

и на мача с Дебърцините имаше некъв бой точно до оградите на В и пак не разбрах каква беше причината .. пълни глупости стават напоследък в сектор Б .. от такъв бой надали има нещо по-идиотско .. да сте в един сектор , да подкрепяте един и същ отбор и да почнете да се биете .. пълни безумщини :X .. а и на мача с Доко имало нещо в "А" , нямам думи просто ..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:42 pm 
Аватар

В предишното мнение съм го написал, ама на някой май не му се чете.
Отначало ги разтървахме 3-4 човека, без тупаници, без нищо и се успокоиха нещата, ама тоя пияния реши да бие стюардите, които го питаха дали е добре и какво е станало и оттам станаха тъпотиите :?
Как според вас се изкарва човек, който не знае къде се намира и скача на всеки?
Май някои живеят в паралелен свят, където, ако помолиш тоя, дето ти скача без причина да излезне от сектора си излиза и спира да пие.

ПП Тия с кафевите очила, дето всичко им е криво и твърдят, че свинете са били с нещо повече от нас да се облеят с фекалии :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:44 pm 

Не ми пука толкова за тая загуба.Колко още много пъти има да ни бият и ние да ги бием тях...
Проблема е че се играе страхливо и няма лидер,както преди 3 години.Когато Гонзо се върне в игра всичко ще си дойде на мястото.Само че тогава трябва да си отидат играчи като Рабех,Миланов,Йовов,Симонович,които просто няма какво да прават повече в тоя отбор.(Живко Миланов заслужава да играе в голям отбор).Батков не играе-играят играчите,а те нямат самочувствие.Поне половината да бяха като Веско Минев вчера,мача нямаше да свърши така.
И не ме интересува какво говорят чорбарите и какво пишат сайтовете.След малко отивам да ритам и ще отида с тениската на Левски..не ме е срам да я носа и никога няма да ме е срам.Не съм от платените фенове на лит(*кс-етрополе,за които се пише само при победа.Всеки може да бъде номер 1,когато отбора бие,по-трудно е да бъдеш номер 1,когато падаш.Всички знаят последния мач когато ги бихме 2:0 че те бяха налапали кура,а вчера се пееше до края,независимо от колко хора.Затова сме номер 1 и винаги ще бъдем.САМО ЛЕВСКИ!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:46 pm 

Ако се окаже че в измамата имат пръст служители на ФК Турция следва служебна загуба и тежки наказания вкл. вадене на точки. Това е престъпление и неспортсменски начин да дисквалифицираш 4 играчи на противника. Да се разследва до дупка и с всички средства. Това че Баткофф се е подвел не променя факта че по втория начин бяха елиминирани 4-ма титуляри, което гарнирано с контузиите на Бардон и Гаджев обезкръви отбора, както от дефанзивен така и от плеймейкъри. Да не говорим че без Рабе защитата прави глупости. Тотално разследване и санкции ако докажем че прасюгите имат пръст

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:52 pm 

Възможно ли е да се докаже ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 1:54 pm 
Аватар

LS1914 написа:
Всеки може да бъде номер 1,когато отбора бие,по-трудно е да бъдеш номер 1,когато падаш.

Много хубаво мнение,поткрепям с две ръце ! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:05 pm 

За първи път в живота ми исках да си тръгна преди края на мача - заради гаврата на терена, заради тоталната поредна гавра в сектора, заради продадената идея "Левски", заради Батков, заради всичко...

Елин-Топузаков-Топчо-Топчов-Елинов - айде недей да обливаш с разни неща наляво и надясно всеки, който е реалист и вижда, че сектор Б е пълна трагедия в момента като манталитет, викане, акъл и всичко останало! Добре че поне са хореографиите малко да ни отсрамят... Иначе покемони, продажни жилетки, псевдо-хулигани, глори хънтърс, туристи (когато се случи), семкари, полу-викачи, философи, "шефчета" - там сме най-добри, ама най-най-добри!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:06 pm 
Аватар

zahariev написа:
Пичове, днес и утре са неработни дни. Толкова ли сме бездушни, страхливи, апатични? Събираме се 300 човека пред стадиона и търсим отговорност. И какво по дяволите значи "поемам отговорност"??? Левски като изпадне в Б група да дойдат Гонзо и Достанич и да кажат "Поемаме отговорност" и в същото време да продължата да водят отбора в Б група ли??? НЕ НЕ НЕ. Като поемеш отговорност и като се преебат нещата, отиваш и подаваш оставка. Иначе какво значи отговорност в Левски?! То така всеки по всяко време може да казва, че поема отговорност.

И пак ви казвам, почивни дни са. Ако не днес, поне утре да се изсипем на Герена. Гонзо ще е там, Ратко, ония тъпак Баждеков с факса дето и аз мога да му го пратя точно такъв същия... Играчите също. Не ми казвайте, че играчите не са виновни. Това въобще не беше резервен състав, повечето си играят доста често. Абсолютни бездушници. Заслужават малко хокане. Батков е виновен, да. Но играчите също имат нужда да се осъзнаят къде са. И да им се покаже, че загубата в Левски не е алтернатива...

Oстави Гонзо, Ратко и играчите намира, смърт на Батков!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 2:13 pm 

В 15:00 по канал 3 ще говори батков...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]