Наспахме се, изтрезняхме дайте са да погледнем малко по трезво на нещата.
Ясно е, че за самият мач няма какво толкова да се каже, но мисля да драсна две думички. След мача им с Динамо похвалих отбора им, естествено тук ме разпънахте на кръст - Динамо били в трагична форма, в групите ще ги убият от бой, в дербито ще ги смажем и т.н. Очевидно не ги смазахме, напротив те ни смазаха. И то зверски ни смазаха. За цял мач имахме един удар във врата срещу поне 6-7 от тяхна страна. Изпуснаха да вкарат още цели три гола, а за владеенето на топката няма смисъл да говорим.
Крайтън ми разправяше, че Спас Делев не бил никъв, щото наще юноши миналта година го били разкрили. Казах му да изчакаме да видим, какво ще направи срещу титулярите. Еми развинти ни, а даже не им беше най-добрият им футболист вчера.
Колкото и гадно да ви звучи, към днешна дата отборът на лит(*кс-етрополе е много, ама много по-напред от нас. И ръкводно, и като играчи, и като треньор, и като идея за бъдещето и за съжаление и като фенове.
Колкото до лицето Т.Б. пиша го от не знам колко години и не знам колко пъти - С ПОДКРЕПА НЯМА ДА СТАНЕ. Всяка подкрепа и ходене на мач означава, че сте съгласни с това което се случва. Съгласни сте с трасферите, с треньора, с играчите и най-важното с Мустака. Всяко псуване по треньор без значение дали се казва Мъри, Вили, Емил или Радко, всяко псуване по играчи означава, че те са виновни не друг. Разберете Б сектор трябва да е празен, а посредата на сектора едно огромно знаме "ПРОДАЙ ОТОБОРА". На хода трябва да има стюарди, които да БИЯТ всеки желащ да влезе. Празнота и нулев интерес. Това на всеки мач. И отделно като канарите - концерти минтинги, шествия, плакати въобще цяла кампания "АНТИ БАТКОВ". Обединеното НФК всеки понеделник с нова декларация и участия по медии. Обаче трябва да кажем причините защото искаме тази промяна, иначе ще излезе че шепа лумпени не харсват мустака на Мустака и затова искат да го махат. Ясно и точно "Личето Т.Б. за тия години направи това и това, не направи това и това. Ние искам така......."
Не е ясно дали всичко това, ще помогне но са ясни две неща: 1 - няма да мълчим като путки, и ще се борим за промяна. 2 - Със сигурност ще милион пъти по-добре отколкото да им пляскаме и пеем.
Лошото е че това, няма как да стане и всички знаете защо. Така, че скоро оправия няма да има.
Айде аз отивам да си лепя топлоизолацията, че ми стегна разтвора, а вие продължавайте да си играете роли във филма, гледайки през тъмно сини очила.