forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:01 am 
Аватар

SZ_FEN как смяташ ще играят сега тези дето уж си тръгваха? Няма как да очакваме нищо от тях освен да им намерят отбори. Сега за мен Ратко трябва да пуска дубълите до зимата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:04 am 
Аватар

Смачкахме ги с хорео, тапети и пиро, можеше и с викане, ама, като викаме само 1/3 от СекторО не става :wink:

За "боя" - моля хората, които не знаят какво, как и защо е станало да не коментират, защото за пореден път от неразбиране ни се ебава майката на викането, щото някой пиян келеш се прави на безсмъртен, та - Неиндентифициран пиян елемент скача на човек със знаме БЕЗ ПРИЧИНА и оттам човека със знамето му разбива носа. За няколко секунди всичко се успокои, обаче пияния пак тръгна да отвръща. Оттам се намесихме 2-3ма човека да ги разтърваваме и дойдоха стюардите да помогнат, обаче те изядоха тупаници и както знаете си еба майката. Лошото е, че заради някакъв пиян дегенерат стават някакви огромни боища и хора, които не знаят какво стават веднага тръгват да се бият, вместо пияни да се изкара от Сектора... И заради тази тъпа случка не надвикахме свинете, както трябва и сега ще квичат до другото дерби...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:14 am 
Аватар

Хорео, транспаранти, пиротехника - за нас, викане - за тях, благодарение на поредния бой при нас, а и на резултата и нашата безидейна игра също... Бройка - за тях пак, макар и с малко... Едно е сигурно - докато продължава всичко това, скоро няма да вземем чиста победа срещу тях на трибуните! Игра не ми се коментира особено, т.к. не съм я следял в детайли. Лицето Т.Б. обаче направи всичко възможно да унищожи тоя отбор, последната капка в чашата на търпението беше това от онзиден :x :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:20 am 
Аватар

Kryten написа:
SZ_FEN как смяташ ще играят сега тези дето уж си тръгваха? Няма как да очакваме нищо от тях освен да им намерят отбори. Сега за мен Ратко трябва да пуска дубълите до зимата

Аз, на техно место, щях да се срещна в съда с управата на Левски, за това, че са ме направили на идиот пред цяла България и Европа. Защото съм сигурен, че играчите не са знаели за игричките на Батков и Баджаков.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:25 am 
Аватар

Вчера при 2:0 за свинете викахме повече, отколкото, когато те бяха в това положение и нищо не им се чуваше от сектора :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:41 am 
Аватар

Кви победи над свинете вчера по трибуните?! Вие не сте в ред нещо. Такова унижение надали някой левскар някога е изживявал. Продължавайте да си държите розовите очила.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:43 am 

Много ми е странно едно - къде изчезнахте всички, които бяхте сигурни в нашата победа. Къде Скрихте се като мишоци.
И се почна - ма играчите ги немаше, ама головете станаха от наши грешки.
Много мразя да демонстрирате излишно самочувствие и самоувереност.
Гледайте по реално на нещата.
Дай боже, ако направим нещо добро срещу Лацио пак ще почнете - Катарзисът мина, започва нова ера.
Трябват ни нови и млади и перспективни играчи - всички старци вън.
Царя да се маха от този пост - не му е там мястото.
Баткоф - смърт.
Кратко Останич - кредит на доверие до зимата. Ако няма резултати - ВЪН и той.
ИСКАМ ЗА ТРЕНЬОР ЕДНО МОМЧЕ - МАЙ ИЛИЯ ГРУЕВ СЕ КАЗВАШЕ.
Е ТОЙ Е БАШ ЗА НАС - ТОВА САМО СИ МЕЧТАЯ.
пОЗДРАВИ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:45 am 
Аватар

Нема кво да се обяснявате свинете направо са ни разбили размазали унижили ебали срали и не знам си кво още

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:52 am 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
Нема кво да се обяснявате свинете направо са ни разбили размазали унижили ебали срали и не знам си кво още

Вие си живеете в неква паралелна реалност, пич. Съжалявам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 10:55 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Кви победи над свинете вчера по трибуните?! Вие не сте в ред нещо. Такова унижение надали някой левскар някога е изживявал. Продължавайте да си държите розовите очила.

Абсолютно си прав. Срамно и жалко беше!

ПП. И винаги ли заради "неиндентифициран пиян елемент" стават тия толкова чести сцени в сектора?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:02 am 

Не ме е яд, че паднахме, яд ме е, че паднахме от сбирщина свинье, които са по-жалки от нас. Да бяхме играли с някой дето може да играе - хубаво, но това на нищо не прилича.
За Батков - да умре от холестерол колкото може по-скоро. И пак ще му е късно.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:05 am 
Аватар

Аз все още съм убеден, че цялата "казанщина" беше пълна измислица, както и контузията на Седрик... Дано да греша.. Най-тъпото е, че не мога да си обясня защо :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:10 am 

Трябва ни нов собственик... Станахме като Ботев, лошо ни се пише от сега на татък.... поне 5 години мизерия ни очакват, за съжаление...
А за Трибуните- когато отбора заиграе футбол, хората ще ходят на мачовете. Докато е БаткOFF няма да има футбол, няма да има и хора... :|

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:13 am 

Най-странно ми е кога педераса ще се покаже и ще каже поне думичка по тоя случай да видим какви лайна пак ще наговори.........

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:21 am 
Аватар

rkk написа:
Аз все още съм убеден, че цялата "казанщина" беше пълна измислица, както и контузията на Седрик... Дано да греша.. Най-тъпото е, че не мога да си обясня защо :?

Как така защо? Постановка с цел да не станем шампиони. Първенството отдавна е сданено на ислямското лоби в България.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:23 am 
Аватар

Ad0lf написа:
Най-странно ми е кога педераса ще се покаже и ще каже поне думичка по тоя случай да видим какви лайна пак ще наговори.........

Като се покаже, ще има до болка познати атаки срещу световния империализъм, феновете, наркоманите, журналистите, нло, ал-кайда и нищо ново няма да научиш...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:23 am 
Аватар

Ad0lf написа:

Днес от 15:00 :smt006 .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:35 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Такова унижение надали някой левскар някога е изживявал.
Това е положението,мен ме е срам,все още се чувствам омерзен и омърсен,за Вас не зная,но аз не съм бил свидетел на такова нещо,не бях виждал и преди мача,свине да влизат около Попа да поркат в кръчма,абе оказа се че досста неща трудно съм искал да си представя.....и май на стадион вече трябва да се влиза с блузи без качулки,тия качулки мускули ли дават,еба ли му майката

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:40 am 
Аватар

Отдавна вече не сме публика, която да не се влияе от резултата. Миналия път при 2-0 за Левски беше "надвикахме ги, убихме ги, мълчаха си...". Жалко, но факт. Към това като прибавиш глупостите с четиримата, дето ги пратихме в Казана и поредния бой в сектора и ето ти го резулата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:56 am 
Аватар

Елин Топузаков (Топчо) написа:
Смачкахме ги с хорео, тапети и пиро, можеше и с викане, ама, като викаме само 1/3 от СекторО не става :wink:

За "боя" - моля хората, които не знаят какво, как и защо е станало да не коментират, защото за пореден път от неразбиране ни се ебава майката на викането, щото някой пиян келеш се прави на безсмъртен, та - Неиндентифициран пиян елемент скача на човек със знаме БЕЗ ПРИЧИНА и оттам човека със знамето му разбива носа. За няколко секунди всичко се успокои, обаче пияния пак тръгна да отвръща. Оттам се намесихме 2-3ма човека да ги разтърваваме и дойдоха стюардите да помогнат, обаче те изядоха тупаници и както знаете си еба майката. Лошото е, че заради някакъв пиян дегенерат стават някакви огромни боища и хора, които не знаят какво стават веднага тръгват да се бият, вместо пияни да се изкара от Сектора... И заради тази тъпа случка не надвикахме свинете, както трябва и сега ще квичат до другото дерби...

Абе колко бой да е било, нищо работа - 6 минути по часовник. И човека със знамето като е разбил носа на този непознат елемент, и после тоя пак се е направил на мъж, защо не хо хванахте, изкарате навън, па там ако искате го разчленете, или го предайте на полицията. ЗАЩО СЕ БИЕ НАСРЕД СЕКТОРА И ЗАЩО СЕ БИЕ ПРЕД ВСИЧКИ? НЕЩО ЗА НАЗИДАНИЕ ЛИ Е ТОВА? И момчето със знамето много ли е нервно, че някакъв пиян (пиян човек - съдран чувал) му скача, и е повече от очевадно, че веещият ще го пребие, просто защото не е пил? Трябва ли да се разбиват носове, да се правят мелета, да се млатят някакви хора помежду си 6 минути пред очите на цяла България? Не разбрахте ли, че каквато и да е причината, всеки бой се асоциира вече с нетърпимост и негодувание? Ти знаеш ли, че хора, с които ходя по мачове от 83-та година, дошли с децата си в любимият сектор, скачаха и пееха като малки деца наравно с младите момчета, и си тръгнаха 1/2 час преди края на мача, някои и на полувремето, омерзени, невярващи и с изцъклен поглед какво става в нашият сектор? Натъжени, с болка в сърцето? С Коз си говорехме на полувремето за всички тези побоища, еми да му еба майката - това ни разедини, на всички около мен им падна тонуса, омърлушени, смачкани от поредното безумие с тия побоища. Имам такава буца в гърлото, и не само за това, а че всички плюете Георги, да си подадял оставката, да се махнел с достойнство. Единственият човек, на който му пука какво става с ЛЕВСКИ! Засрамете се, бе, как можете! Да си метне оставката и да остави нещата да потънат в лайната безнадеждно? Това ли искате? Най-лесно е да поеме вината и да се махне. И после? После какво става? Хиперболи и свободни съчинения не ми се слушат - щели сме да се съберем 100 000 човека? Аре слезте на земята, ние не можем да управляваме клуба - все ще се намери някой от тия 100 000, който ще намери начин да се намести и да узурпира властта. Какъвто и Устав дасе приеме, ебати фантастиката... Толкова ми е зле, че преадоха всички Гонзо - и футболистите, и лайномета мустакат...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 11:57 am 

Добре де ,нали карето ( без Живко )+ Бардон играха срещу Локо,Дебрецен,Баку .
На Ратко май не му се получава нищо -бавна безидейна игра,преса - само на приказки,физика 0 ,защитници си пречат,среда няма,нападателите ги е страх да не бъдат изведени в голови позиции...
Никой отбор в БГ няма по-добри футболисти от нас ,равностойни -да ,но по-добри едва ли и си мисля че трябва тотално различен подход ,любопитно ми е какво ще постигнат германците в Черноморец.Късно е вече но Борето+Илия Груев едва ли щяха да се справят по-зле.
Футболът е колкото игра с топка толкова и игра без топка.
Чичовото поне е имало досег с големия футбол и ги кара да се движат,пресират ,доколко се справят е друг въпрос .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:01 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
И момчето със знамето много ли е нервно, че някакъв пиян (пиян човек - съдран чувал) му скача, и е повече от очевадно, че веещият ще го пребие, просто защото не е пил? Трябва ли да се разбиват носове, да се правят мелета, да се млатят някакви хора помежду си 6 минути пред очите на цяла България?

Аз лично с конкретния случай не съм запознат, ама ако е като келешите, които целеха хората, веещи знамена, с камъни и счупени седалки преди време, защото им пречели - малко му е било...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:03 pm 
Аватар

Ок, да се пребие - НО НАВЪНКА, вие това не разбирате... Стига с тия шамари, юмруци, мелета... ДОКОГА?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:04 pm 
Аватар

не искам да поема вината, искам да излезе и да посочи виновника! искам да се противопостави на долната мустаката измет, каквото и колкото и да струва това! накъде по-безнадежно да потъват нещата в лайната с това изчадие?! какво НЕлайняно можем да видим изобщо като клуб, докато тоя е начело?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:05 pm 
Аватар

Първолет Стаматов написа:
Ок, да се пребие - НО НАВЪНКА, вие това не разбирате... Стига с тия шамари, юмруци, мелета... ДОКОГА?

Разбери ме - тази позиция не я защитавам. Ама представи си докато вееш знаме и някой над теб само мрънка и те цели с подръчни средства - няма ли да му разбиеш носа? Само да отбележа, че и аз съм против побойщата в сектора, независимо заслужени или не, ама това е частен случай - един срещу един.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:14 pm 
Аватар

Ето пак..... пак за пестници се говори. Като се познавате и си имате стара вражда, какво ви пречи да се изтеглите някъде навън, които искате да се пребивате там, 10, 20, 30, 50 човека, излезте долу до тоалетните, там на тясното, тамън няма къде да си бягате, па се направте на пастет, и после си догледайте мача като пичове. Защо трябва да стават тия неща пред очите на всичките? Това питах - за респект, за да уважава някого повече, да го е страх, че и на него ще му се случи ли? Цялата организация вътре в сектора е тотално сбъркана - бие се за причина и без, защо скачат хората на жилетките, след като явно тоя път те не са причина за меле? Ще ти кажа, за да не се чудиш - заради лошата репутация, която си изградиха. И няма сила, която да убеди хората, че те са прави. Просто защото не знаят истината, а оставят с впечатлението, че в сектора се бие поголовно. Ако имаше залози в букитата дали ще има побоищв сектора за тоя мач, щех цялото имане да си заложа. Съберете се отговорните фактори, говорете, направете НЕЩО, за да няма такива неща, нямам нищо против да има стюарди, но стане ли проблем - нито сс приказки се действа, нито с по-твърда ръка, но без насилие. Почва се веднага - летят като куршуми между редовете зелени сенки, и се почва каквото се почва...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:20 pm 
Аватар

А защо трябва изобщо някой да бъде бит? Не може ли нормално хората да гледат мачове и да подкрепят отбора си както е в Германия и Англия? Не е въпроса КЪДЕ да бъде бит... не трябва да се допускат такива неща на стадиона.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:36 pm 
Аватар

Наспахме се, изтрезняхме дайте са да погледнем малко по трезво на нещата.

Ясно е, че за самият мач няма какво толкова да се каже, но мисля да драсна две думички. След мача им с Динамо похвалих отбора им, естествено тук ме разпънахте на кръст - Динамо били в трагична форма, в групите ще ги убият от бой, в дербито ще ги смажем и т.н. Очевидно не ги смазахме, напротив те ни смазаха. И то зверски ни смазаха. За цял мач имахме един удар във врата срещу поне 6-7 от тяхна страна. Изпуснаха да вкарат още цели три гола, а за владеенето на топката няма смисъл да говорим. Крайтън ми разправяше, че Спас Делев не бил никъв, щото наще юноши миналта година го били разкрили. Казах му да изчакаме да видим, какво ще направи срещу титулярите. Еми развинти ни, а даже не им беше най-добрият им футболист вчера.

Колкото и гадно да ви звучи, към днешна дата отборът на лит(*кс-етрополе е много, ама много по-напред от нас. И ръкводно, и като играчи, и като треньор, и като идея за бъдещето и за съжаление и като фенове.

Колкото до лицето Т.Б. пиша го от не знам колко години и не знам колко пъти - С ПОДКРЕПА НЯМА ДА СТАНЕ. Всяка подкрепа и ходене на мач означава, че сте съгласни с това което се случва. Съгласни сте с трасферите, с треньора, с играчите и най-важното с Мустака. Всяко псуване по треньор без значение дали се казва Мъри, Вили, Емил или Радко, всяко псуване по играчи означава, че те са виновни не друг. Разберете Б сектор трябва да е празен, а посредата на сектора едно огромно знаме "ПРОДАЙ ОТОБОРА". На хода трябва да има стюарди, които да БИЯТ всеки желащ да влезе. Празнота и нулев интерес. Това на всеки мач. И отделно като канарите - концерти минтинги, шествия, плакати въобще цяла кампания "АНТИ БАТКОВ". Обединеното НФК всеки понеделник с нова декларация и участия по медии. Обаче трябва да кажем причините защото искаме тази промяна, иначе ще излезе че шепа лумпени не харсват мустака на Мустака и затова искат да го махат. Ясно и точно "Личето Т.Б. за тия години направи това и това, не направи това и това. Ние искам така......."
Не е ясно дали всичко това, ще помогне но са ясни две неща: 1 - няма да мълчим като путки, и ще се борим за промяна. 2 - Със сигурност ще милион пъти по-добре отколкото да им пляскаме и пеем.

Лошото е че това, няма как да стане и всички знаете защо. Така, че скоро оправия няма да има.
Айде аз отивам да си лепя топлоизолацията, че ми стегна разтвора, а вие продължавайте да си играете роли във филма, гледайки през тъмно сини очила.
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:44 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Наспахме се, изтрезняхме дайте са да погледнем малко по трезво на нещата.

Ясно е, че за самият мач няма какво толкова да се каже, но мисля да драсна две думички. След мача им с Динамо похвалих отбора им, естествено тук ме разпънахте на кръст - Динамо били в трагична форма, в групите ще ги убият от бой, в дербито ще ги смажем и т.н. Очевидно не ги смазахме, напротив те ни смазаха. И то зверски ни смазаха. За цял мач имахме един удар във врата срещу поне 6-7 от тяхна страна. Изпуснаха да вкарат още цели три гола, а за владеенето на топката няма смисъл да говорим. Крайтън ми разправяше, че Спас Делев не бил никъв, щото наще юноши миналта година го били разкрили. Казах му да изчакаме да видим, какво ще направи срещу титулярите. Еми развинти ни, а даже не им беше най-добрият им футболист вчера.

Колкото и гадно да ви звучи, към днешна дата отборът на лит(*кс-етрополе е много, ама много по-напред от нас. И ръкводно, и като играчи, и като треньор, и като идея за бъдещето и за съжаление и като фенове.

Колкото до лицето Т.Б. пиша го от не знам колко години и не знам колко пъти - С ПОДКРЕПА НЯМА ДА СТАНЕ. Всяка подкрепа и ходене на мач означава, че сте съгласни с това което се случва. Съгласни сте с трасферите, с треньора, с играчите и най-важното с Мустака. Всяко псуване по треньор без значение дали се казва Мъри, Вили, Емил или Радко, всяко псуване по играчи означава, че те са виновни не друг. Разберете Б сектор трябва да е празен, а посредата на сектора едно огромно знаме "ПРОДАЙ ОТОБОРА". На хода трябва да има стюарди, които да БИЯТ всеки желащ да влезе. Празнота и нулев интерес. Това на всеки мач. И отделно като канарите - концерти минтинги, шествия, плакати въобще цяла кампания "АНТИ БАТКОВ". Обединеното НФК всеки понеделник с нова декларация и участия по медии. Обаче трябва да кажем причините защото искаме тази промяна, иначе ще излезе че шепа лумпени не харсват мустака на Мустака и затова искат да го махат. Ясно и точно "Личето Т.Б. за тия години направи това и това, не направи това и това. Ние искам така......."
Не е ясно дали всичко това, ще помогне но са ясни две неща: 1 - няма да мълчим като путки, и ще се борим за промяна. 2 - Със сигурност ще милион пъти по-добре отколкото да им пляскаме и пеем.

Лошото е че това, няма как да стане и всички знаете защо. Така, че скоро оправия няма да има.
Айде аз отивам да си лепя топлоизолацията, че ми стегна разтвора, а вие продължавайте да си играете роли във филма, гледайки през тъмно сини очила.
:smt006

Съгласен съм с теб - ДО НЯКЪДЕ .. Прасетата вмомента откъм всичко са по - добре от нас но не и откъм фенове нашата хорео Беше 100 КЛАСИ над тяхната насрана , но наистина откъм песни западна много Сектор Б :( Според мен всичко тръгна след МИЗЕРНИЯ БОЙ в сектор Б - ВЕЧЕ ВСЕКИ МАЧ СТАВА БОЙ ПОМЕЖДУ НИ И НЕЩАТА ВЪРВЯТ НА ЗЛЕ !!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 21, 2009 12:46 pm 
Аватар

Аз пък съм съгласен с Блеки напълно !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 40  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]