blue_ocean_11 написа:
Веднага обяснявам какъм е смисълът да играем в Европа дори и с такъв отбор:
1. Там ни е мястото.
2. Да пропуснем ЕКТ, за да натрием на Ганя носа, е като приказката за бълхата и юргана - там са ни истинските мачове, там трупаме опит и самочувствие. Не ми казвайте, че участието в ШЛ е било безсмислено заради 1-17. И 1-117 да беше, ние стъпихме в този турнир първи!
3. Траверсите и евреите имат по 20 души публика средно на мач - това да е притеснило Гигата или чичо Венци Разбирача? Дреме им - на тях врътката им е друга.
4. Каквото и да си говорим, най-запомнящите ни се мачове не са срещу Чавдар Етрополе, а срещу европейски отбори.
5. Никога нищо не се знае. Фулъм срещу зурлите минаха центъра 2 пъти (и ония пак не можаха да ги бият, естествено), а сега са на финал за ЛЕ.
Така че дон`т гив ап и само Левски!

Ако допреди 2-3 месеца голяма част от познатите ми "сини" бяха на мнение, че неучастие в ЕКТ е немислимо, то сега повечето смятат, че едно неучастие може би ще ни донесе някои положителни неща, както и ще ни спести някои нежелани чувства при игра в Европа.
Борат ще бъде в крайно неизгодно положение и ще се замисли над това дали отборът струва 15 млн.(толкова може да струва, само ако го предлага заедно с кантората и семейството си)
Това е логиката, която обяснява защо доста хора не искат Левски да е в зоната за ЕКТ(да добавим и споменатия вече срам, който неминуемо ще береме-това не е Олимпиада, че да следваме принципа, че важно е участието, нали:)
То това е ясно на всички, предполагам, но просто не разбирам защо някои продължават да имат някакви мазохистични проявления.
Опит и самочувствие се трупат, лично мнение, когато имаш някаква основа, а в момента отбора няма такава. По-вероятно е да се депресират още повече и "Grand de Lux" да почне да се посещава още по-често наесен.
Мен ме боли хея дали ще има "големи" мачове, това е за тези , които са по-скоро фенове на Арсенал, Барселона, Челси и между другото- на Левски, да се "изтипосат" 1-2 пъти на мач, кога искат да избягат от жената. Верно, кофти е, че скоро време няма да има някакъв мач с повече тръпка, публика(и евентуално футбол), но в момента, поне за мен на първо място ме интересува развитието на Левски в дългосрочен план, така да се каже, като Батков не е включен в него