forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 6:06 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1086 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:33 pm 
Аватар

абе, накрая дори "ДУЧЕ, ДУЧЕ, ДУЧЕ" се викаше от мегафона :smt005 господиии, господи. нямам сили дори да ме е срам вече, господи...

Последна промяна echoes на Чет Окт 01, 2009 11:33 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:34 pm 
Аватар

interSAN написа:
В Левски от 5 години се работи погрешно и затова сега сме така. Почна се още с изгонването на онзи холандеца в ДЮШ и продължи после с домъкването на всевъзможни звезди за супер селекцията ни

АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА :idea:

още като изритаха деркс написах и аз и други тук във форума, че каквото малко хубаво беше почнато да се прави в този клуб - много бързо ще бъде унищожено.

и за съжаление се оказахме много прави...

Последна промяна StSt на Чет Окт 01, 2009 11:37 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:34 pm 
Аватар

Tech0 написа:
Откога стана лошо да пееш за ЛЕВСКИ? Все повече разбирам хората, които постоянно ви приканват да спрете да пишете пред комопютрите, а да направите нещо. Трябва да се махнат всичките шибани форуми, защото се превърнаха в приют за болни мозъци. Престанете да говорите общо за Сектор Б! ! !

Когато се прави за да се заглуши "Батков курво" е жалко...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:35 pm 
Аватар

tones написа:
Цитат:
Гонзо: Играем все по-добре, ако не го виждате, това си е ваш проблем

Е това вече незнам как да си го обясня :shock: :shock: :shock: ?!?

Eми не е лъжа. И аз съм на същото мнение. Левски днес игра доста добре, според мен. Създадохме чисти положения, колкото през целия сезон до момента. Това, че отбора е съставен 90% от некадърници и мишоци е друг въпрос. Крилата ни не могат да центрират и да спират топка, същото важи и за бековете. Че имали някаква излишна техника и бързина- голям праз. Защитата ни е некадърна, а халфовете не могат да си дадат 3 поредни точни паса. ПевецО не го коментирам. Имаше 4! 100%-ви положения. 4, цели 4. Първия път не уцели вратата, втория не уцели топката, а тя го уцели, след това в началото на второто би във вратата, а като за капак после не уцели топката на 2 метра от вратата.
Изпълнителите са под всякаква критика. Както един на стадиона зададе въпроса:
"Не можете да вкарвате, не можете да центрирате, не можете да подавате точно, не можете да се браните, не можете да спирате, не можете и фал да направите като хората... Абе, сигурни ли сте, че не сте объркали спорта?" :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:36 pm 
Аватар

Да кажа как аз видях нещата от А сектор. След третия гол в средата на А сектор се появи плакат с образа на батков и надпис ВЪН. При което един от стюардите се опита да накара човека да свали плаката, но хората наоколо наскачаха и той се отказа. След малко дойдоха още стюарди и тогава вече целия сектор скочи. Тогава дойде и полицията. В този момент обаче от Б избухнаха 2 бомби и една ракета и стюардите дружно се преместиха натам. Повика се известно време срещу батков и после се мина на вълна Левски шампион.
Колкото до отбора ни - най-тъжното за мен е че дори не мога да си представя какво трябва да се промени за да се подобри спешно формата на отбора. Меко казано всяка от линиите е трагична и лишена от всякакви креативни изпълнения.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:37 pm 
Аватар

Абе а тия ушевите къв камион или квото и да е там са купили за борба с масовите безредици :shock: :o ебахти машината, ебахти чудото :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:38 pm 
Аватар

И кога започнаха да играят, когато Лацио разбра, че по-добре да не напада защото ние сами ще им правим атаките. Първото полувреме нямаше почти нищо смислено, а второто ония вече ходеха и искаха да им вкараме. Що не играха нашите първото така? Не знаеха къде се намират до след 1 гол

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

3941 написа:
Да кажа как аз видях нещата от А сектор. След третия гол в средата на А сектор се появи плакат с образа на батков и надпис ВЪН. При което един от стюардите се опита да накара човека да свали плаката, но хората наоколо наскачаха и той се отказа. След малко дойдоха още стюарди и тогава вече целия сектор скочи. Тогава дойде и полицията. В този момент обаче от Б избухнаха 2 бомби и една ракета и стюардите дружно се преместиха натам. Повика се известно време срещу батков и после се мина на вълна Левски шампион.
Колкото до отбора ни - най-тъжното за мен е че дори не мога да си представя какво трябва да се промени за да се подобри спешно формата на отбора. Меко казано всяка от линиите е трагична и лишена от всякакви креативни изпълнения.

Що бе? На защитата какво и е? Я гледай какви извеждащи даваше на играчите на Лацио. От това по-креативно какво? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

НЕКАВ ПРОТЕСТ СРЕЩУ МУСТАКА НЕМА ЛИ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:40 pm 

Black Jack написа:
Tech0 написа:
Откога стана лошо да пееш за ЛЕВСКИ? Все повече разбирам хората, които постоянно ви приканват да спрете да пишете пред комопютрите, а да направите нещо. Трябва да се махнат всичките шибани форуми, защото се превърнаха в приют за болни мозъци. Престанете да говорите общо за Сектор Б! ! !

Лошо е, щото всяка подкрепа към отбора, е подкрепа и към Батков. Колкото по-бързо го осъзнаете толкова по-добре !

С един друг форумен герой стигнахме до идеята, че в момента все едно хващаме жената да се ебе с друг и викаме "айде давай " :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:41 pm 
Аватар

не само второто са ходили лацио.. тия горките, ГИ МЪРЗЕШЕ ДА ДИШАТ, няма такъв ташак :smt005 толкова бяха смешни, тотално отебали, направо нагъзили се и свалили гащите, само дето не беха написали на чист български ЕБЕТЕ НИ, МОЛЯ! некъде по тех. но ние :smt005 НИЕ! :smt005 ние сме най-най-най-смешния, най-брутално, извънредно, неописуемо, невъобразимо, нереално, недействително НЕКАДЪРЕН ОТБОР, В ИСТОРИЯТА НА ОТБОРИТЕ :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:42 pm 
Аватар

Trent написа:
Tech0 написа:

Когато се прави за да се заглуши "Батков курво" е жалко...

Но не казвай Сектор Б, а кажи "еди кой си от еди кои си"! В случая беше "еди кой си от СЗ". И на мен както и на другите не се хареса това. Толкова ли е трудно да се мисли преди да се пише. Най, ама най-лесно е да храниш и псуваш. Ние българите сме много добри в това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:44 pm 
Аватар

Въобще се чудим що играем с Лацио, а не с Лясковец

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:44 pm 

"..никога продажни като повечето медии" - :roll: :smt017 :smt102

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:47 pm 
Аватар

днеска беше едно добро начало! в началото батков курво не тръгна добре, но мисля, че след като вдигнах плакато "батков вън" и дойдоха стюардите малко ви посъбудих :lol:
оттам до момента, в който борат си тръгна имаше почти нонстоп мощно батков курво!

п.с. мерси на хората около мен, които веднага скочиха и жилетките дадоха задна!

п.п.с. Б сектор също беше много мощен в кълненето по мустака, но беше адски жалко как човека с микрофона се опитваше да сменя песента!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:48 pm 
Аватар

Kryten написа:
@Black Jack нали си даваш сметка че сектор Б на Герена е за 6000-7000 и беше пълен

4800 когато беше целия със седалки, сега да е 5000 и не беше пълен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:49 pm 
Аватар

Покемоните продължават да заглушават Батков, курво е това е най-жалкото... Вече наистина толкова ми е обидно, че не мога да пиша... Единственото, на което се радвам, е че поне пяхме до последно... До 0-2 сме се чували до Черковна, ако е някакво мерило... Това е единственото хубаво от тоя мач.

П.С. Бранника е прав - 5 000 е Б

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:51 pm 
Аватар

Brannik написа:
Kryten написа:
@Black Jack нали си даваш сметка че сектор Б на Герена е за 6000-7000 и беше пълен

ако добавиш хората по пътеките и горе по парапетите са си 5000 и отгоре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:51 pm 

5та поредна загуба което се слу4ва за пръв път в историята загуба с 4 гола което пак се слу4ва за първи път изобщо за 2 месеца на кормилото на левски ратко направи неща което и аз нямаше да мога да ги направя ако бях тренер а за сектора по едно време си мислех 4е са объркали отбора при наи голямото дъно достигано през цялата ни история нямаше дори един плакат пееха си хората все едно вси4ко върви по мед и масло президента е без коментар тренера е доказан некадърник отбора играе някакв безмислен хаос.Само таз ве4ер бихме 2 рекорда 4 гола в един домакниски ма4 от ект и 5та поредна загуба Дълобок поклон пред вси4ки замесени !

Феновете носят шалчета и тениски в цветовете на любимия отбор, не черни нинджи и пуловери от Илиенци! Феновете пеят песни ЗА ЛЮБИМИЯ отбор, не седят на сянка и псуват всичко живо! Погледнете се и кажете - вие фенове ли сте?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:52 pm 

Тва с опитите за заглушаване си беше смехотворно :? Не мога да повярвам, че има такива "Левскари"...

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Boyo написа:

Момчето с жилетката защо дойде при тебе? Пиши,ако искаш на ЛС.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Kryten написа:
Brannik написа:
Kryten написа:

ако добавиш хората по пътеките и горе по парапетите са си 5000 и отгоре

Глепости на търкалета, след като така или иначе не се печатат повече от 4800 билета :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

STALKER написа:
Въобще се чудим що играем с Лацио, а не с Лясковец

Скоро,скоро.....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:53 pm 
Аватар

Изображение

голем художник съм, а

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:53 pm 
Аватар

Със сигурност има някаква врътка, защото ако не днес то друг път е бил пълен догоре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:55 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Boyo написа:

Момчето с жилетката защо дойде при тебе? Пиши,ако искаш на ЛС.

че трябвало да свала плаката :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:55 pm 
Аватар

пита ли го "защо" ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 01, 2009 11:58 pm 
Аватар

echoes написа:
пита ли го "защо" ?

естествено , но не пожела да каже :lol: ушев ги върна долу, след малко се появи и самата гугутка - някой отзад го пита "защо" и той каза, че жилетката нещо се бил объркал? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 02, 2009 12:01 am 
Аватар

Boyo написа:
Изображение

голем художник съм, а

:smt041 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Окт 02, 2009 12:02 am 

http://sportal.bg/news.php?id=197818
:fgod Браво, Тоше, обичаме те

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1086 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]