Anarion написа:
Днес се прибрах от Созопол, та затова бях само телезрител.
И честно казано, изобщо не разбрах за чий се вихри такава истерия тук.
Откровено казано цялата анти - Кокал кампания почва страшно да ме дразни. Някои хора, като влезнат на стадиона не мислят. А вероятно и по принцип избягват да го правят.
"Кокал - педераст" и "Оставка" още през първото полувреме. Много добре, другари. И да кажем, че Кокала се трогне или чорбаджията Батков чуе гласа ви народен. И какво правим после? Отборът го поемат помощниците, например Николай Митов плюс Руслан Михайлов за авторитет? Или отиваме да се молим на сикаджията от "Овча купел" да ни върне Вили Вуцов? Ама не, той Арагонес като го разкараха от "Фенербахче" си умира да работи за нас - само да изритаме Велев и нещата се оправят.
Бе изчакай да свърши мача, виж какъв резултат с каква игра ще излезе - викай тогава каквото искаш. Ама още преди почивката?
И изобщо, мамка му какво толкова искаме от Кокала? Спечелихме ли титлата? Бихме ли чорбата? Развенчахме ли другите претенденти? Да, провали се срещу “Жилина". Но и Мъри се провали срещу "Беверен". Резилът срещу БАТЕ? Да, но той не е водил нито подготовката, нито първия мач който загубихме тук. Наистина, не успя да измъкне победа в Беларус. Но това нне успяха да направят нто Раниери с "Ювентус", нито Адвокаат със "Зенит"...
Писна ми, честно казано и от доводи "Ебаси колко сме зле, щом тия леваци не ги смазахме с минимум 10 гола". Значи на който със сигурност му се гледат 10 гола, да ходи на хандбал. А във футбола вместо десет гола, ако ще "Барселона" и "Саламантия" - Ярлово да играят гаранция за зрелищни разгроми няма. И като нищо вместо 10 гола може да има минимален резултат плюс три греди, шест чисти пропуска, седем мелета и едно чистене от голлинията примерно. И изобщо кога за последно сте гледали мач в Европа - на каквото и да е ниво - завършил с повече от пет гола разлика?! Преди девет години по това време с покойния Федотов начело бихме тук "Дюделанж" - Люксембург с повече от скромното 2 - 0 и нямаше ни призиви за революции, ни видения за невиждани катастрофи.
Да се псува Йовов забелязвам, че е станало нещо като мода. Разбирачите вероятно са пропуснали да забележат, че на практика той изработи с едно докосване ситуацията за 1 - 0 - освободи пространство отляво, намери там Минев в коридор да си центрира на воля и натам стана лесно.
И изобщо - отбора си ве своето, показа и някои хубави неща и направи полезна репетиция за важните мачове. Да се вадят сериозно изводи от този мач е толкова нелепо, колкото и да се прави обстоен анализ на учебна игра с отбор от окръжната група. След седмица още една четворка и чекаме жребия. Толкова.
Аз не съм разбирач, ми ти братле явно си друсал, ако защитаваш безкадърния Кокал