forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 12:10 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:01 am 
Аватар

Ima6e sblasaci i boi na benzionstanicata pred sektor A, otstrani na Todorini kukli sa6to ima6e zasada, ne ospiah da vidia vsi4ko, no edin priatel ot HD e snimal s telefona ot balkona ot negovia block po-vajnite ne6ta, v youtube po-kasno 6te gi ka4i, molia vi tezi klipove da gi razprostranite na kolkoto se moje pove4e priateli, i dr. 7-ca kato hodite w Andora - REVENGE!
South Crew - Deja Vu - Alabama Bau!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:02 am 

echoes написа:
blue_fury написа:
Да не те е изненадал Паткоф отзад

ми, няма да е много далеч от истината, ако го наречем така. само дето не е изненада..

всички сме така

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:03 am 
Аватар

Честит рожден ден, Флейм!
Наздраве, Тоше!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:06 am 
Аватар

честито, П. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:07 am 
Аватар

FLAME написа:
Наздраве, Тоше!

ЧРД, Флейм ! Бъди жив и здрав още дълги години, за да се радваш на Спасителя Т.Б.

Наздраве :beerch

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:10 am 
Аватар

ЧРД, Флейм! :smt006 Бъди жив и здрав!

Цитат:
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров изрази недоволството си от множеството пропуски при победата над Сант Хулия (Андора) с 4:0 на "Герена" в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

"За мен беше въпрос на време кога ще падне първият гол. През първото полувреме имахме възможности, но ги пропиляхме с лека ръка и сами си усложнихме нещата. След почивката се видя, че когато играем правилно, нямаме проблеми. Естествено отборът на Сант Хулия не може да бъде критерий, но радващото е, че се получи една добра учебна игра", каза Боримиров.

"През второто полувреме обаче трябваше да вкараме още голове, но хората, на които разчитаме за това, с лека ръка припиляха създадените положения. Все пак мачът беше полезен. Ние започнахме трета седмица от подготовката. Тези мачове се явяват като контроли", допълни той.

Трябва да сте наясно, преди да почнете да плюете, че всъщност това е било учебна игра. Ясно ли е, отрепки? Цялото изказване, както и специално отделено внимание към неправилните инакомислещи фенове тук: http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2526424

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:15 am 
Аватар

Честит рожден ден, Флейм!!! Да си жив, здрав и много голяма банка. :PPp

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:17 am 
Аватар

ЧРД! Жив и здрав и много щастлив :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:18 am 
Аватар

FLAME написа:
Наздраве, Тоше!

Наздраве! В твоя чест Месията отваря поредна дамаджана виски - домашно производство!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:26 am 

Да благодарим на невероятната публика от сектор Б за поредната демонстрация на истинска подкрепа на отбора и треньора.
И като подаде оставка Кокала (легенда на ЛЕВСКИ между другото и много повече Левскар от повечето случайно попаднали в сектора) кой точно ще дойде ?
Да не говорим за отношението към Йовов, който още 20 мача да се спъва в топката пак е един от най-великите ни играчи в последните 20 години.
Същите държаха сметка на Гонзо преди една година, за което благодарим. Има едно стадионче в Парка на Свободата, тия прояви са много характерни за там.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:35 am 
Аватар

Днес се прибрах от Созопол, та затова бях само телезрител.
И честно казано, изобщо не разбрах за чий се вихри такава истерия тук.
Откровено казано цялата анти - Кокал кампания почва страшно да ме дразни. Някои хора, като влезнат на стадиона не мислят. А вероятно и по принцип избягват да го правят.
"Кокал - педераст" и "Оставка" още през първото полувреме. Много добре, другари. И да кажем, че Кокала се трогне или чорбаджията Батков чуе гласа ви народен. И какво правим после? Отборът го поемат помощниците, например Николай Митов плюс Руслан Михайлов за авторитет? Или отиваме да се молим на сикаджията от "Овча купел" да ни върне Вили Вуцов? Ама не, той Арагонес като го разкараха от "Фенербахче" си умира да работи за нас - само да изритаме Велев и нещата се оправят.
Бе изчакай да свърши мача, виж какъв резултат с каква игра ще излезе - викай тогава каквото искаш. Ама още преди почивката?
И изобщо, мамка му какво толкова искаме от Кокала? Спечелихме ли титлата? Бихме ли чорбата? Развенчахме ли другите претенденти? Да, провали се срещу “Жилина". Но и Мъри се провали срещу "Беверен". Резилът срещу БАТЕ? Да, но той не е водил нито подготовката, нито първия мач който загубихме тук. Наистина, не успя да измъкне победа в Беларус. Но това нне успяха да направят нто Раниери с "Ювентус", нито Адвокаат със "Зенит"...
Писна ми, честно казано и от доводи "Ебаси колко сме зле, щом тия леваци не ги смазахме с минимум 10 гола". Значи на който със сигурност му се гледат 10 гола, да ходи на хандбал. А във футбола вместо десет гола, ако ще "Барселона" и "Саламантия" - Ярлово да играят гаранция за зрелищни разгроми няма. И като нищо вместо 10 гола може да има минимален резултат плюс три греди, шест чисти пропуска, седем мелета и едно чистене от голлинията примерно. И изобщо кога за последно сте гледали мач в Европа - на каквото и да е ниво - завършил с повече от пет гола разлика?! Преди девет години по това време с покойния Федотов начело бихме тук "Дюделанж" - Люксембург с повече от скромното 2 - 0 и нямаше ни призиви за революции, ни видения за невиждани катастрофи.
Да се псува Йовов забелязвам, че е станало нещо като мода. Разбирачите вероятно са пропуснали да забележат, че на практика той изработи с едно докосване ситуацията за 1 - 0 - освободи пространство отляво, намери там Минев в коридор да си центрира на воля и натам стана лесно.
И изобщо - отбора си ве своето, показа и някои хубави неща и направи полезна репетиция за важните мачове. Да се вадят сериозно изводи от този мач е толкова нелепо, колкото и да се прави обстоен анализ на учебна игра с отбор от окръжната група. След седмица още една четворка и чекаме жребия. Толкова.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:39 am 
Аватар

antonatan написа:
и пак имаше сбивания.....

Боя беше заради едни устати копеленца дето много искаха да пипат циците на едно от момичетата с касичките.Още трябва ли да обяснявам???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:42 am 
Аватар

Т О В А Б Я Х А С Е Р В И Т ь О Р И !!! З В Е З Д А Т А И М Б Е Ш Е Н А П Л А Ж !!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:44 am 
Аватар

Anarion,много точно казано :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:45 am 
Аватар

Alek написа:
Т О В А Б Я Х А С Е Р В И Т ь О Р И !!! З В Е З Д А Т А И М Б Е Ш Е Н А П Л А Ж !!!

не бе, "вече няма слаби отбори" :smt005

Последна промяна echoes на Чет Юли 16, 2009 12:45 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:45 am 
Аватар

Кокала не става за Левски.А пък за това кой да му бъде заместник въобще не знам. Симонович може би ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:46 am 
Аватар

аз бях в дясно в сектора от към В и на полувремето нещо разкъвавиха лицето на един стар мъж лего мургав,но не бе6е циганин.Някой да знае нещо?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:47 am 

tonimn написа:
аз бях в дясно в сектора от към В и на полувремето нещо разкъвавиха лицето на един стар мъж лего мургав,но не бе6е циганин.Някой да знае нещо?

незнам защо само знам че всички му се изредихме с по един шут ,беше си циганин

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:48 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Заплюл съм си побетителя от двойките: Вентспилс - Дюделанж и Хафнарфьордур - Актобе.

Е за тая година съм си заплюл да отпаднем от Хафнаркакво. :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:49 am 
Аватар

Anarion написа:
Днес се прибрах от Созопол, та затова бях само телезрител.
И честно казано, изобщо не разбрах за чий се вихри такава истерия тук.
Откровено казано цялата анти - Кокал кампания почва страшно да ме дразни. Някои хора, като влезнат на стадиона не мислят. А вероятно и по принцип избягват да го правят.
"Кокал - педераст" и "Оставка" още през първото полувреме. Много добре, другари. И да кажем, че Кокала се трогне или чорбаджията Батков чуе гласа ви народен. И какво правим после? Отборът го поемат помощниците, например Николай Митов плюс Руслан Михайлов за авторитет? Или отиваме да се молим на сикаджията от "Овча купел" да ни върне Вили Вуцов? Ама не, той Арагонес като го разкараха от "Фенербахче" си умира да работи за нас - само да изритаме Велев и нещата се оправят.
Бе изчакай да свърши мача, виж какъв резултат с каква игра ще излезе - викай тогава каквото искаш. Ама още преди почивката?
И изобщо, мамка му какво толкова искаме от Кокала? Спечелихме ли титлата? Бихме ли чорбата? Развенчахме ли другите претенденти? Да, провали се срещу “Жилина". Но и Мъри се провали срещу "Беверен". Резилът срещу БАТЕ? Да, но той не е водил нито подготовката, нито първия мач който загубихме тук. Наистина, не успя да измъкне победа в Беларус. Но това нне успяха да направят нто Раниери с "Ювентус", нито Адвокаат със "Зенит"...
Писна ми, честно казано и от доводи "Ебаси колко сме зле, щом тия леваци не ги смазахме с минимум 10 гола". Значи на който със сигурност му се гледат 10 гола, да ходи на хандбал. А във футбола вместо десет гола, ако ще "Барселона" и "Саламантия" - Ярлово да играят гаранция за зрелищни разгроми няма. И като нищо вместо 10 гола може да има минимален резултат плюс три греди, шест чисти пропуска, седем мелета и едно чистене от голлинията примерно. И изобщо кога за последно сте гледали мач в Европа - на каквото и да е ниво - завършил с повече от пет гола разлика?! Преди девет години по това време с покойния Федотов начело бихме тук "Дюделанж" - Люксембург с повече от скромното 2 - 0 и нямаше ни призиви за революции, ни видения за невиждани катастрофи.
Да се псува Йовов забелязвам, че е станало нещо като мода. Разбирачите вероятно са пропуснали да забележат, че на практика той изработи с едно докосване ситуацията за 1 - 0 - освободи пространство отляво, намери там Минев в коридор да си центрира на воля и натам стана лесно.
И изобщо - отбора си ве своето, показа и някои хубави неща и направи полезна репетиция за важните мачове. Да се вадят сериозно изводи от този мач е толкова нелепо, колкото и да се прави обстоен анализ на учебна игра с отбор от окръжната група. След седмица още една четворка и чекаме жребия. Толкова.

Аз не съм разбирач, ми ти братле явно си друсал, ако защитаваш безкадърния Кокал :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:54 am 
Аватар

аа, "боя".. кои от всичките 6, на които лично бях свидетел имаш предвид? :smt005 даже и аз самият не знам как се разминах днеска, понеже си позволих да имам изключителното неблагоразумие да се наредя на опашка за вода, и по този начин да предишам въздуха и да заема пространството на някакъв изключително интелигентен симпатичен млад българин, който реши да ме блъсне, удари, изпсува и доброжелателно и изчаквателно да ме изгледа, дали евентуално ще си позволя още по-скандалната глупост - да премигна, или да го погледна с бялото на очите, след това. :smt005 не е истина какви комплексари, отрепки, боклуци, наркомани и уроди обитават тоя сектор, а и не просто го обитават, впрочем. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:56 am 
Аватар

Щом сме доволни вече на кокали и 1 бездарно полувреме срещу аматьори значи нещата не отиват нагоре а надолу.С това темпо скоро мегасблъсака за нас през сезона ще са точно тия аматьорчета.Преди 6-7 години Галатасарай ги шибахме на Герена а сега некви аматьори правят мача на живота си срещу отбор с ТРАДИЦИИ,ПРЕТЕНЦИИ,ПЪЛНА ПОДКРЕПА но без сърца.Жалко е...не ,че тия ще ме изгонят от стадиона....кофтито е ,че ми става толкова гадно от такива мачове ,че даже не ми се ебе след мача.Даже една бира изпих с 100 зора....ебем ти и отбор и всичко.Следващия мач пак

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 12:58 am 
Аватар

Бати грозното. Понякога ми е странно, нали сме отбора на Народа.
Ясно, циганите като цяло са сган, но не мисля че е нормално да пребиеш фен на Левски само щото е циганин..
Пък и не всичките са долни помяри

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:00 am 
Аватар

герои, всичките го бихте, а :smt005 некв дедка над 50 години, въргаля се по земята, на 20 реда надолу върху блузата на някв друг старец кръв, кръв навсякъде по стълбите, абе красота :smt055 едно приятно да ти стане, красиво! :smt002

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:01 am 
Аватар

angysarmy написа:
Бати грозното. Понякога ми е странно, нали сме отбора на Народа.
Ясно, циганите като цяло са сган, но не мисля че е нормално да пребиеш фен на Левски само щото е циганин..
Пък и не всичките са долни помяри

Мангал в сектора???За теб това ако е нормално за много от нас не е и ако иска хората да са толерантни към него има още 2 сектора където няма да го бият. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:02 am 
Аватар

Хахаха абе човек кой говори за резултата много важно тия дали ше ги бием 1-0 или 7-0 все ще продължим въпроса е в друго,че Левски няма облик,няма никаква игра къде онзи отбор на Мъри(извинявам се за сравнението просто това е най-пресния пример) дето създавапе 10-15 голови положения на мач може да не спечелиш футбол е,ама се виждаше игра отбора имаше облик,ясна схема на игра,начин на изграждане на атаките,спокйствие във владеенето на топката. А сега какво имаме нищо този човек неможе да ги научи на нищо тези играчи.Иска да играем схема 4-1-4-1 а пък те наш'те немогат една преса да направяткато хората да се придвижат в пакет,оставят дупки по 60 метра дето всеки средно европейски отбор ще ни разбие на контри.
Да вярно шампиони сме ! Ама цяла пролет един мач не съм излгледал на спокойствие всеки мач трепрене.Сливен ли са много силни или Пирин ,че ни надиграва незнам.Левски вкара в един сезон 96 гола този сезон вкарахме 50 !
П.с. Хората искат Левски-ЕВРОПЕЙСКИ искат игра, не им пука дали е кокала или Капело

ЛЕВСКИ СОФИЯ !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:04 am 

незнам просто как трябва да мислиш ,ако си циганин и влезеш в сектор Б при положение че има още два сектора .. :roll: :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:07 am 
Аватар

ТуристО написа:
Мангал в сектора???За теб това ако е нормално за много от нас не е и ако иска хората да са толерантни към него има още 2 сектора където няма да го бият.

Да, тва ясно, но не говорех само за стадиона, ами принципно. Защото съм бил свидетел на такива сцени и на улицата

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:07 am 
Аватар

SF1914 написа:
незнам просто как трябва да мислиш ,ако си циганин и влезеш в сектор Б при положение че има още два сектора ..

Ти па гаси компа и лягай че утре имаш да четеш книги за лятото от даскало.Още не ти е увряла главицата за да разбереш за трябва да се бият мангалите.А другия момент е че като някой бие някой не е нужно и ти да му вкараш един шут просто така за да може после да се похвалиш в някой форум.

angysarmy написа:
ТуристО написа:
Мангал в сектора???За теб това ако е нормално за много от нас не е и ако иска хората да са толерантни към него има още 2 сектора където няма да го бият.

Да, тва ясно, но не говорех само за стадиона, ами принципно. Защото съм бил свидетел на такива сцени и на улицата

Няма значение...циганина е циганин където и да е.На стадиона той не става по-бял или по-човек от това което е в катуна.

Последна промяна ТуристО на Чет Юли 16, 2009 1:09 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 1:08 am 

ТуристО написа:
SF1914 написа:
незнам просто как трябва да мислиш ,ако си циганин и влезеш в сектор Б при положение че има още два сектора ..

Ти па гаси компа и лягай че утре имаш да четеш книги за лятото от даскало.Още не ти е увряла главицата за да разбереш за трябва да се бият мангалите.А другия момент е че като някой бие някой не е нужно и ти да му вкараш един шут просто така за да може после да се похвалиш в някой форум.

извинявай хУлиган

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]