forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 11:57 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 775 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:17 am 
Аватар

Инче , и пак бих скочил , но истината е ,че до днес левскар не бях удрял.30 минути след мача бях с въпростите...около 8 човека.Бая извинения имаше и по твой адрес.От 11 годишен съм свикнал да съм отпред срещу чорбари и ушеви..днес ми се случи с "левскари".Казвах го и после на "феновете" "Викайте против Петков,но извън стадиона.

пп.Ушевия цял мач си ме гледа..щях да си лежа у рпу-то...лично за мен щеше да си заслужава.Нямам и драскотина, само от стълбите поех малко,когато 4ма бяха върху мен .

Благодаря на всички за направеното.Горд съм ,че съм Левскар.

пп2.Проданов,сега зацепих ,че...ми трябват 3те ти имена.1/3 към Мтел в края на месеца трябва да е от мен :smt005 :smt005

Последна промяна Лабрадор на Пет Ное 06, 2009 2:21 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:17 am 
Аватар

MaLch0 написа:
некви скапаняци на псували Петков и той е казал ''щом не ме искате това е последният ми сезон в Левски''.

абе вие живеет в някой друг филм

Гошо Вратарчето, позанат като Урсула преди да дойде в ЛЕВСКИ (прякор измислен му от НАС) ВЕЧЕ изигра последния си мач за ЛЕВСКИ

няма да го видите повече - ще лежи контузен до декмври и после чао

а за разбирачите мога да кажа, че могат спокойно да проверят дали има мач от скорошните с коефициент 2.15 за загуба в Европа

подарък за мнооого хора, който беше длъжен да се изцица...

не е виновен гошо, всички около нега са - обкръжение, приятели, бивши колеги.... не е имал избор просто
мноооог пари
може би живота му...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:18 am 
Аватар

не знам дали сме заслужавали, НО ИСКАХ ПРОСТО ДА Я ВЗЕМЕМ. исках малко радост, е така, за себе си.. и за всичко, което е Левски в живота ми и което давам за него през последните.. а има и много, дето много повече от мен дават. и за тех, е така, без да е заслужавал отбора.. малко щастие, малко усмивки неколко дена, нищо повече :? НО ЛЕВСКИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ! РАНО ИЛИ КЪСНО ОТНОВО ЩЕ ДОЙДАТ ДНИТЕ, В КОИТО ЩЕ КРЕЩИМ ОТ РАДОСТ И ЩЕ СЕ ПРЕГРЪЩАМЕ И ЦЕЛУВАМЕ ЕДИН ДРУГ В ТОЯ СЕКТОР!! ЩЕ!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:19 am 

Ad0lf написа:
значи всички сме за преглед.. :smt006

Не всички, в 21 век смяташ отбор неспособен да вкара гол за добре играещ? Питам добре играещия отбор колко точки има и колко вкарани гола в ЛЕ? :shock: Ако не гледаш резултатите да ти честитя за днешния мач нали ги надиграхме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:19 am 
Аватар

Alek написа:
Отгоре чакахме доволна бригада, да видиме какво ще скачат... :lol:

Доста сте чакали явно, защото те си налитаха, щот бяха отгоре, а лабрадора беше откачил и се врязя точно в тях. Добре че го дръпнах иначе щяха да го ступат, като им излезне сам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:22 am 

echoes , tva e jasno che vsichki iskahme , no spored men nema da e losho da gledame malko po-realno.
Inache pozdravleniq za pichovete ot A sektor s transparanta.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:23 am 
Аватар

kosyo написа:
MaLch0 написа:
некви скапаняци на псували Петков и той е казал ''щом не ме искате това е последният ми сезон в Левски''.

абе вие живеет в някой друг филм

Гошо Вратарчето, позанат като Урсула преди да дойде в ЛЕВСКИ (прякор измислен му от НАС) ВЕЧЕ изигра последния си мач за ЛЕВСКИ

няма да го видите повече - ще лежи контузен до декмври и после чао

а за разбирачите мога да кажа, че могат спокойно да проверят дали има мач от скорошните с коефициент 2.15 за загуба в Европа

подарък за мнооого хора, който беше длъжен да се изцица...

не е виновен гошо, всички около нега са - обкръжение, приятели, бивши колеги.... не е имал избор просто
мноооог пари
може би живота му...

Аха, за тва сигурно последните 20 минути бавеше както може играта :smt006 Просто се изхитри и отиде на предна греда да хваща топката кат не верваше, че оня мое метне чак до задна, но оня метна и тва е... не виждам кво толко драматизирате :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:24 am 

Ако не друго, то поне най-добрия Сектор Б от пролетното дерби насам !

Върнете се в началото
 Профил  

Синя Душа написа:
Ad0lf написа:

Не всички, в 21 век смяташ отбор неспособен да вкара гол за добре играещ? Питам добре играещия отбор колко точки има и колко вкарани гола в ЛЕ? :shock: Ако не гледаш резултатите да ти честитя за днешния мач нали ги надиграхме?

Prosto,kratko i qsno !

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Синя Душа написа:
Ad0lf написа:

Е ок, свинете са добре играещи тогава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:25 am 
Аватар

ВЕЛИК Б СЕКТОР!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:25 am 

А да ми препоръчаш и лекар? Браво на сектора... И кой каквото ще да ми говори простотията на Петков си беше пълна... Върна ме в годините , когато беше Урсула... Вадил ни е в доста мачове да спор няма... Но в такъв мач да направиш такава глупост... Не мога да повярвам , че качествен вратар ( какъвто е той ) може да го направи.... Факт , че ако си бяхме вкарали положенията тая грешка на Петков нямаше да е от значение... Не знам тъпо е доста...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:26 am 
Аватар

аз дори не съм разбрал, че е било тъч. :smt005 мислех, че е корнер и само в наказателното гледах.. и виждах.. гола..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:26 am 
Аватар

Стегнете се малко, вярно Жоро не знае къде се намира последните месеци, но 0-0 толкова ли е фундаментално повече от 0-1. Жоро направи доста грешки, но той ли не може да вкара шибан гол от 5 мача в Европа. Просто тва сме си ние българите, народ на крайностите. И аз съм такъв и адски много от феновете на любимия отбор. Тежки времена са, живота ни мачка, но вместо да заклеймяваме футболисти, които ни дариха уникална радост през 2005/2006, дайте поне да не изпадаме в няква грозна чорбарщина. Аз съм на 21 години и щастието, което ми дариха преди 4 години ще го помня вечно. Само заради тези месеци тогава, в които ни измъкнаха от шибаната реалност ги уважавайте. Някой ще каже, че не може да стоят на стари лаври. Да, когато действието се развива в БГ, може. Нямаме отбор, който да играе успешно в Европа, Батков е мръсна курва, всичко е шибано. Именно затова нямате право да говорите така! Боли ме адски много, но това е живота.

ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!

П.С Баткоф курво мръсна, дано Господ ти върне цялата болка, която ни причини по 100!

Последна промяна SoulFlyTeR на Пет Ное 06, 2009 2:32 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:28 am 

Сега се прибирам, толкова ме боли, че думи не ми стигат да опиша. Отбора игра със сърце, видя се, жалкото е че на Гошо му прищрака нещо днеска и игра от Ред Бул. Въздържам се да го плюя поради простата причина, че е дал МНОГО на Левски. Нямаме нападател и това се вижда за 1976416671671ти път...
Обидно малко публика, но пеенето се получи добре и за всички, които ги е мързяло да се домъкнат един голям чеп :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:29 am 

Ghooster написа:
Синя Душа написа:
Ad0lf написа:

Е ок, свинете са добре играещи тогава.

Zakvo gi namesvash tiq bokluci v taq tema ????

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:33 am 
Аватар

Джелезо, или пишеш на кирилица, или ти трия постовете. Ако нямаш кирилица - купи си от injinera.hit.bg

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:36 am 
Аватар

Според логиката на цитираното мниение, свинете са добре играещ отбор, защото бележат и имат една точка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:38 am 
Аватар

Не ви познавам момчета. Познавам само Сашо и гледах за него. Отгоре се псувахме със същите подобни елементи, но тия бързо се укротиха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:39 am 
Аватар

еех, колко малко не ни достигна... :? както казаха няколко човека по-нагоре...може да е няква тъпа 1 точка, просто за мъничко радост :( много ме е яд..., а вярвах, че можем да го спечелим този мач...една година имахме късмет и ни се връща тройно :?

Секторът уникален! Поздравления за хората, които вдигнаха трансперантите в А!!!

САМО ЛЕВСКИ! Смърт за тошо!

Последна промяна Touch Too Much на Пет Ное 06, 2009 2:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:40 am 

Mr.Smith написа:
Жоро Вратарчето и Йовов да си дарят заплатите до Нова година за благотворителност и без това в момента трябва да плащата за да играят :smt006

Пичове, за този мач ще ви кажа само 4 неща и повече няма да пиша по темата:

1. Йовов е садист, перверзник, изрод, извратеняк!!!!!

2. Гошо игра за Наско Сираков в този мач. С 2 хода ни РАЗПЛАКА ПИЧКАТА МАЙЧИНА!!

3. Има остра и болезнена нужда от треньор (Гонзо и Здравков не са такива).

4. Имам чувството, че тази кампания няма да я завършим на 0 въпреки резултатите до сега.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:41 am 

SZ_FEN написа:
1. Йовов е садист, перверзник, изрод, извратеняк!!!!!

Това е 100%, за другото не знам. Но просто такъв като Йовов изрод няма и няма да се роди... нападател АЙСХФХЙАСФЙХАСХЙФАССФАСЙХФЙХАСФЙХАСФ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:42 am 

Не всички, в 21 век смяташ отбор неспособен да вкара гол за добре играещ? Питам добре играещия отбор колко точки има и колко вкарани гола в ЛЕ? :shock: Ако не гледаш резултатите да ти честитя за днешния мач нали ги надиграхме?[/quote]

Е ок, свинете са добре играещи тогава.[/quote]

Zakvo gi namesvash tiq bokluci v taq tema ????[/quote]
Дам и за мен е обида сравнение с прасетата под каквато и да е форма! А в случая няма и нищо общо с казаното от мен. Плюете Гошо, утре да не бъде бит по някое заведение... А Хичо, Зе, Жо, Йовов, Сърмов те играха нали? Просто се чудя как не ви е болно да гледате толкова слаб Левски и да казвате че сме добре. С Батков пътя е само един - надолу! Само Левски!
ПС: Това е твоята логика. В следващия кръг ПРОДЪЛЖАВА отбора с най-много точки и отбора след него. Да ти кажа ли как се продължава пък в по-следвадващия? Свалете очилата и стига с тези изкупителни жертви само колкото да заспите тази вечер...
Утре Рабех пък ще се лъзне и какво? "Немало сме шанси". Лягай си доволен от днешната игра аз пък скоро няма да заспя!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:47 am 
Аватар

ебати жалката история тоя мач...иначе за 1 път бях в "А" и отстрани погледнато "Б" си бешеее :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 2:48 am 

На трибуните ВЕЛИКО,на терена все същото

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 3:06 am 
Аватар

Е тоя път наистина "немали смО шансО". Надиграхме си ги, имахме по-чистите положения, но в крайна сметка 0:1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 3:18 am 

Като първо - това дали не ни е някакъв антирекорд в Европа като посещаемост ? Щото на мачове с някакви пълни анонимници ( като Санта Жулия ) си ходиме по 10-тина хиляди .... До там ни докара Батя ....... Хубавото е че както казвате сектора си е бил на ниво, аз гледах мача в една кръчма дето го бяха пуснали без звук, утре ако го пуснат по торентите ще си сваля да ви се порадвам :) !

Иначе ...... стояхме много добре на терена и единствено липсата на качествен нападател ни провали. Много силен мач на Зе. Гонзо не става много много за треньор, ама поне е Левскар до мозъка на костите си - малко странна беше смяната на Еньо за Тасевски при човек по-малко - по този начин просто им предадохме центъра на терена, а оттам и инициативата. Пак казвам евала му правя че не го беше страх да го направи - сто пъти предпочитам подобни рисковани ходове, отколкото да сме страхливци... всъщност някой от футболистите се проявиха като такива, като накрая бавеха топката, все едно че точката ни класира, докато Гонзо явно желаеше победата.

Гошо и Йовов вече са изпята песен - време е да дадат път на младите. Хичо не става и е време да го подарим на Родопа Смолян.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 3:23 am 
Аватар

Йовов няма право... просто... няма право...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 5:26 am 
Аватар

Пияницата Йовов, ако наистина е Левскар и има поне още малко останала чест, ще се откаже от футбола :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 5:40 am 

Казах, че няма да пиша, но много съм му набрал на този мач и не мога да се въздържа. Най-очевадните неща за мача:
1. Гошо и Йовов ни убиха
2. Има Бог. Сърмов няма да играе в следващите мачове.
3. Еньо трябваше да започне вместо Йовов, Балтанов вместо Дарко, а Бардон да играе лек нападател.
4. Гонзо не обърка само първата смяна и то защото тя бе продиктувана от обстоятелствата:
- Жоазиньо е висок 1,62 см и не е полезен за задържане на резултата. Вагнер трябваше да замени Хичо.
- Еньо може да играе само като нападател и не може да задържа и контролира топката като Дарко, т.е. безполезен ни е когато сме с 10 играчи на терена.
- Бензукан трябваше да влезе на мястото на македонеца и да заиграе като дефанзивен халф, а Бардон да поеме функциите на Дарко.

Освен Сърмов имаме ли други наказани за следващия мач? Струва ми се, че Бардон и Рабе имат по 2 жълти картона. Това означава ли, че пропускат мача с/у Лацио.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 775 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]