forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 11:36 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 6:49 pm 
Аватар

Каквато агитката такъв и отборът... А тоя, дето му дадоха микрофона, знаеше ли къде се намира въобще? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:00 pm 
С този състав,треньор и собственик не съм оптимист , и няма и да бъда . Мачът може би ще е нещо от сорта на : 1:1 , 0:0 , 1:2 , 0:1 . Въпреки това Левски си е ЛЕВСКИ - нашият любим и велик клуб . И все някога успехите ще дойдат , а до тогава и след това САМО СИНИТЕ ! :smt006

п.с.:Кур за батк0,й0в0,загатк0,сърмь0 и всички останали мишки !

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:04 pm 
Аватар

rkk написа:
Каквато агитката такъв и отборът... А тоя, дето му дадоха микрофона, знаеше ли къде се намира въобще? :roll:

Абе , ако говориш за този 2-рия на мен ми хареса , че даваше тон и за песни като " Хей , чуй ЦДНА два на нула , три на два" ..другия едно си знае ..едно си пее :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:19 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
rkk написа:

Абе , ако говориш за този 2-рия на мен ми хареса , че даваше тон и за песни като " Хей , чуй ЦДНА два на нула , три на два" ..другия едно си знае ..едно си пее :)

това му го подсказаха, както и му казаха лечков кабриолет кабриолет ...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:20 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
rkk написа:

Също както и "левскарски" песни като Любо Пенев без един ташак, Христо Стоичков фазомер, Данчо Лечков кабриолет, Емо Петела педераст и др...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:27 pm 
Аватар

Дам , тези "левскарски" песни ми бяха излезли от главата,ркк. Мислите ли ,че имаме нужда от някой с поне 30 години стаж в Сектора да ни дава тон , ама кой да даде на такъв ..и въобще останаха ли такива ??

Последна промяна Лабрадор на Вто Сеп 22, 2009 7:28 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:27 pm 
Аватар

rkk написа:
Лабрадор написа:
rkk написа:

Също както и "левскарски" песни като Любо Пенев без един ташак, Христо Стоичков фазомер, Данчо Лечков кабриолет, Емо Петела педераст и др...

Това са хубави песни, но в случая не им беше идеята да се пее за свинете, а да се заглушават псувните, които викахме на Свинята, която го спонсорира това момченце.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:28 pm 
Аватар

rkk написа:

Екстра си беше :smt003 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:30 pm 
Аватар

Най-голямата драме ще е ако стане нещо с Цецо Димитров, не ви се верва ква е резервата :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:32 pm 
Аватар

Отрепко, до теб в А сектор има ли място за мен, да ти пълня главата с анализи и коментари :smt005 :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:38 pm 
Аватар

И аз се замислям за А. Чакам Бойо да каже къде седи горе-долу, и ако Омраз се навие мое и да минем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:38 pm 
Аватар

antonatan написа:
Отрепко, до теб в А сектор има ли място за мен, да ти пълня главата с анализи и коментари :smt005 :smt006

няма до него е брат му :smt005 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:39 pm 
Аватар

Black Jack написа:
И аз се замислям за А. Чакам Бойо да каже къде седи горе-долу, и ако Омраз се навие мое и да минем.

А, до към корнера откъм Б обикновено

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:47 pm 
Аватар

Semper_Fidelis написа:
Как пък някой не каза "напук ще ходя в Б", а всички се проявиха като женички?!

Аз казах!
Въпреки всичко, аз пак ще бъда там........но агитка не се прави само от хора с железни нерви и много вярност........агитка се прави от ВСЯКАКВИ ЛЕВСКАРИ.......в "Б" срещу Дебрецен имаше всякакви........простотиите в сектора и простотиите в отбора обаче изгониха 4500 и ще доведат "мощните" 500 непукисти на тоя мач с Ч-Ц който ни е един от най-важните за титлата щото реално погледнато чернокожец са най-силния провинциален тим в момента (по-силни и от латекс)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:50 pm 
Аватар

Ако всички, дето драскат срещу Батков дойдат...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:53 pm 
Аватар

UL , на мен например колкото и да ми е болно да си представя мач в друг сектор,не ми понася тази обстановка.30% там не са истински левскари,а продажни келешчета.Липсва ми духа на този сектор . Колкото и да съм псувал Голди май при него беше по-добре..бяхме единни и ми се пълнеше душата . Пример : Левски - Динамо Бук , Сектор "Б' :)

Последна промяна Лабрадор на Вто Сеп 22, 2009 7:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:55 pm 
Аватар

Kryten написа:
Най-голямата драме ще е ако стане нещо с Цецо Димитров, не ви се верва ква е резервата :roll:

Верва ми се видях го днес.... тои тоя е предател чорбарски вратар

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 7:59 pm 
Аватар

Kryten написа:

А Еньо игра според мен доста добре

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 8:54 pm 
Аватар

Табаков титуляр!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 8:54 pm 
Аватар

Лабрадор написа:
UL , на мен например колкото и да ми е болно да си представя мач в друг сектор,не ми понася тази обстановка.30% там не са истински левскари,а продажни келешчета.Липсва ми духа на този сектор . Колкото и да съм псувал Голди май при него беше по-добре..бяхме единни и ми се пълнеше душата . Пример : Левски - Динамо Бук , Сектор "Б' :)

Щом смяташ че Голди е бил някакъв от който е зависело нещо в СЕКТОР Б, моля те веднага спри да даваш мнения по този въпрос и се подстрижи :smt006

А примери аз мога да дам много повече, например след един гол на Гонзо срещу свинете на Националния такава синя лудост вилнееше в СЕКТОР Б и толкова седалки се изсипаха на пистата че сегашните жилетки най-много да се напишкат ако бяха пред сектора.......;)

Но само си пишем глупости а ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ на сектора ще се запази като истинските ЛЕВСКАРИ ходят там и подкрепят отбора независимо от всичко....на мен много повече от всички ми бъркат в здравето някои групички, светещи жилетки и боеве над ЛЕВСКАРИ, но да не ходим в агитката означава да самоубием СЕКТОР Б.......а ако някой мисли че като не ходи, на кликата която прибира парички ще им пропука от това... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 9:02 pm 
Аватар

UL написа:

Щом смяташ че Голди е бил някакъв от който е зависело нещо в СЕКТОР Б, моля те веднага спри да даваш мнения по този въпрос и се подстрижи :smt006

Но само си пишем глупости а ЛЕВСКАРСКИЯ ДУХ на сектора ще се запази като истинските ЛЕВСКАРИ ходят там и подкрепят отбора независимо от всичко....на мен много повече от всички ми бъркат в здравето някои групички, светещи жилетки и боеве над ЛЕВСКАРИ, но да не ходим в агитката означава да самоубием СЕКТОР Б.......а ако някой мисли че като не ходи, на кликата която прибира парички ще им пропука от това... :roll:

За първото:Идеята ми не беше , че е бил фактор , но поне Борат не даваше пачки на ТЕЗИ ПОКЕМОНИ и чак такива побоища на левскари ВСЕКИ МАЧ нямаше.

Относно останалото ..добре , предлагаш ми да продължа да си ходя там, всеки мач да млатят други левскари , които " си имат мнение " докато не скочат и на мен 30-на ?Ок , идеята и религията Левски , ДУХА НА СЕКТОРА си заслужават , но как ще ми доставя удоволствието , което ми е доставяло 15 години,при гледки като срещу свинете ???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 9:08 pm 
Аватар

Аз самия рядко ходя в "Б". така че акъл не мога да давам.
Но спрямо батковите подлоги решенията са две - или народа се изнася на друго място и ги оставп да се видят кои са жалките слагачи, или със сила се принуждават са седят мирно и а са посегнали на левскар, щото е решил да храни светиня му - а са отнесли тупаниците.
Не казвам кое решение е по - добро, но тези са двете възможни. Среден път няма.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 9:20 pm 
Аватар

Anarion , аз от 5 годишен все с сектор "Б" се помня, бил съм на всеки мач . Добруджа , Вихрен, Беласица . Снегове , дъждове-там. На Герена съм си роден . Волейбол 6 години трнирах в Сиконко.Такива гадости каквито има последно време не съм виждал . А Това с тупаниците би донесло само още срам и ще направи миналото хубав спомен .Да си тръгнем наистина ще Убие ритуално Сектора ..за това съм съгласен с UL.Аз идея нямам какво да се прави..

UL , със сигурност си по-голям от мен и си видял повече , но толква смачкан не съм си тръгвал и от Кочината , когато Тройчо ни сложи 3-ка !!!И то заради хора , които се водят НАШИ фенове . Мазохисти ли ще ставаме, маа му деа ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 9:30 pm 
Аватар

Цитат:
Anarion , аз от 5 годишен все с сектор "Б" се помня, бил съм на всеки мач . Добруджа , Вихрен, Беласица . Снегове , дъждове-там. На Герена съм си роден . Волейбол 6 години трнирах в Сиконко.Такива гадости каквито има последно време не съм виждал . А Това с тупаниците би донесло само още срам и ще направи миналото хубав спомен .Да си тръгнем наистина ще Убие ритуално Сектора ..за това съм съгласен с UL.Аз идея нямам какво да се прави..

Лабрадор, аз това казвам - не мога да давам акъл "направете това и това или пък обратното", щото левскарите са свободни хора и всеки решава за себе си - аз съм точно никой, че да давам наклон на хиляди хора (някои от които са отраснали в сектора, докато аз съм минавал прав под масата).
Но възможно най - скоро НЕЩО трябва да се направи - или жилетките да млъкнат с тупаници, или да си останат само те там та всички да ги видим кои са продажниците.
Аз лично вероятно бих избрал второто па дори и заради това, че на мач на "Левски" отивам заради "Левски" а не за да се налагам с някого. Не че и това не е било, ама поне са били чорбари.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 10:03 pm 
Аватар

Е нали на жилетките им се плаща да "охраняват агитката", дори тя да се премести те ще я последват ;) :roll: Ситуацията е патова, ако имаше бързо решение мисля че досега щеше да се случи, но все ми се струва че ще се наредят някак си нещата и тези които печелят от ЛЕВСКИ и поругават честта на СЕКТОР Б ще им се върне много тъпкано...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 10:12 pm 
Аватар

Цитат:
Е нали на жилетките им се плаща да "охраняват агитката", дори тя да се премести те ще я последват

Ами тогава рано или късно,като им писнена нормалните хора в сила щевлезе максимата, че с бой само грънци не се оправят...
Но според мен ако "Б" се опразни няма да се местят никъде. щото ще стане съвсем явно кои какви са.
Тошар тогава ввероятно ще дигне цените за "В" и "А" в отговор. но да не прибързваме - ще видим.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 10:31 pm 
Аватар

UL написа:
Ситуацията е патова, ако имаше бързо решение...

...то би било - Ушев отново един от нас! :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 10:33 pm 
Аватар

Trent написа:
UL написа:
Ситуацията е патова, ако имаше бързо решение...

...то би било - Ушев отново един от нас! :smt003

:smt003 :smt003 Бах му маата,до къде го докарахме :smt022

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 11:12 pm 
Аватар

Ама как се върти колелото на съдбата....преди нема 1-2 години тея дето сега кълнете всички се правехте на тех и им се възхищавахте, ако некога си бях позволил да изразя мнение, че сбирщината дилърчета в Сектора не струват щяхте публично да ме линчувате....да не говорим като почна тая практика с стюардите колко се кефехте, щото нямало ушеви в сектора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 22, 2009 11:21 pm 
Аватар

Като те бият, кво ти пука кой те бие... Всъщност полицаят има право да използва сила при определени обстоятелства, тия келешчета - не!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 676 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]