forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 6:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 775 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:31 am 
Аватар

wnnrssn написа:
Radio Werewolf написа:
LsFc88 написа:
Гошо е доказан левскар и един от малкото в сегашния отбор които заслужават маааалко повече респект от това да бъдат наричани урсула от собствените си фенове :smt006

ЙОВОВ също е доказан Левскар, наш юнуша....и?
Цитат:

Може ли да има сравнение на грешките на Йовов, които са по 19 на мач и тия на Жоро? :roll: :smt005

за жалост при 20 пропуска на Йовов все още можем да завършим 0-0 а при грешка на Жоро?

Последна промяна Radio Werewolf на Пет Ное 06, 2009 1:32 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:31 am 

Нека простим великодушно поредните случайни детински грешки на един доста опитен вратар.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:32 am 
Аватар

Radio Werewolf написа:

за жалост при 20 пропуска на Йовов все още можем да завършим 0-0 а при грешка на Жоро?

По твоята логика и при един гол на Йовов може да бием 1-0, нали? Но като се има предвид постовете на двамата, не бива да има сравнения

Последна промяна Glarusa_ot_Malta на Пет Ное 06, 2009 1:34 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:32 am 
Аватар

избра грешното място петков , иначе малшанса отдавна си ни е подгонил и като гледам не пуска :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:33 am 

е тва вече не е малшанс, братле..не знам какво му се казва на това вече..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:34 am 
Аватар

Кур за тия пияни селяни дето псуваха гошо. После дори замеряха майка им да еба нещастни педерасти.
Вече дали гошо не прави някакви циркове, вече започвам да се съмнявам, доста му станаха странните изцепки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:35 am 
Аватар

Всичко се връща, рано или късно.. Радвахме се, когато вкарахме на Динамо, радвахме се , когато Жиняк вкара на прасетата....

САМО ЛЕВСКИ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Според мен след поредицата от грешки на Жоро трябва да се дава път и на Божката

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Заглавието беше малоумно, но някои хора се оливате вече с епитетите. Естествено че Петков заслужава да объде облян.
Първо ни преба по изключително малоумен начин и ни остави с човек по-малко в момент, когато бяхме в подем и второ голът си е почти изцяло негов.
И особено, когато си заслужавахме да бием, а паднахме в последната атака, е нормално е да има афектирани.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:36 am 
Аватар

БАх мааму тия чорбари, за всичко ли трябва да се съобразяваме с тях, какво се пише, какво се яде, сигурно като пикая в тоалетната трябва да мисля няма ли някой чорбар да захапе другият край на тръбата и жадно да поглъща горещата урина :smt006 Темата в Антифутбол , кур за свинете , батков педераст , кур за ред була- само жълта лимонада и размяна на камилата Йовов за еленчето Рудолф :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:36 am 
Аватар

wnnrssn написа:
Radio Werewolf написа:

По твоята логика и при един гол на Йовов може да бием 1-0, нали?

Йовов е ужасен виновник за това, че не вкарваме голове да... но да не забравяме, че когато вкарваше на Марсилия всички го искаха да му правят френска.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:38 am 

Доволно играхме днес, турската мастия ни прекара. Сърмов не беше последен, това нарушение е за жълт картон.
А Циклер беше за директен червен.
Аз съм що -годе доволен от мача, и недоволен от голямото количество селяндури, които бяха дошли да псуват играчите на ЛЕВСКИ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:38 am 

Че се мъчиха, мъчиха се някои, ама сме толкова далеч от футбола, че чак не ми се вярва :wink:
Скоро не бях гледал мач на Левски по тв и разбирам защо ми е доста по-добре в "Б" :smt003

Утре има дерби волей мач :idea: 17:30 в залата на 4-ти километър :idea:
Мощно в залата, 100% подкрепа, 100% анти-батков :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:40 am 
Аватар

Ако Йовов беше играч от типа "вкарвам-пропускам-вкарвам-пропускам" нямаше да има чак толкова критики, но той е на принципа "вкарвам-пропускам-пропускам-пропускам". А при положение, че Жоро е изкарвал стотици голове, не може критиките към него и Ицо да са на едно ниво. Повтарям, не го оправдавам за дебилните грешки.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Айде оставяйте го Йовов вече..пропуска и тва е. Ясно е, че не е това което беше, ясно е, че трябва да се маха, но и да го псуваме и да го оправдаваме, нищо няма да се промени. Гадна загуба, ДА. Можеше и да спечелим не само точка а три, ДА. Просто нямахме късмет(както нямаме късмет от много време насам) Важното е, че с тази игра има светлина в тунела!
САМО ЛЕВСКИ

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Оставете го тоя афект....

1. Гошо- факт, грешките му зачестиха напоследък, а онова с червения картон беше простотия като замисъл дори. Но мисля, че ни е най- малкия проблем.

2. Първото полувреме наистина играхме добре. Пасове по земя, бързи топки, как си требе! Второто почнахме защитници-> нападатели.

Отново ни липсва ГОЛЪТ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:41 am 
Аватар

Няма спор че голът си е негов.. Mr.Smith, не братле не трябва да се съобразяваш с чорбарите когато пикаеш :smt006 дразнещото е колко бързо някои хора забравяте мнoгoто пъти когато ни е спасявал и се почва една помия

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:42 am 
Аватар

LsFc88 написа:
Няма спор че голът си е негов.. Mr.Smith, не братле не трябва да се съобразяваш с чорбарите когато пикаеш :smt006 дразнещото е колко бързо някои хора забравяте мнoгoто пъти когато ни е спасявал и се почва една помия
Нали това му е работата да спасява :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:42 am 

Radio Werewolf написа:
BraToC! написа:
Гошо Петков па да се стега , че нещо грам не е във форма - безумни голове срещу Дебрецен , безумен гол в Своге , днеска безумен ...
Но все пак е голем и не требва да го псуваме !

така си е, не бива да го псуваме... е да само опропасти труда на целия отбор 90 минути, но какво ли е това в сравнение с мачоете в които ни е спасявал... срещу Баку например.

И този труд какъв плод щеше да даде? Играем на доста прилично ниво за "А професионална група“. ЕКТ да са ни в план 2013-2014 иначе само се петни името на Левски. К.р за свинете майка им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:43 am 
Аватар

:arrow: Тодор Батков ПЕДЕРАС'!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:43 am 
Аватар

просто нз какво трябва да стане за да вкараме така нужния ни гол??! Противника да играе без вратар ли? или защитата им да е с връзки на очите?
иначе за мача 99% ЛИПСА НА КЪСМЕТ :smt022

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:44 am 
Аватар

Спомням си, Дейвид Бекъм когато пропусна дузпата срещу Аржентина цяла Англия искаше да го линчува.... а той толкова много беше дал на тази пуста Англия.

Такъв е футбола за жалост, не може отбора да прави мача на годината (в най-голямата си криза в историята) и в последната секунда да се изсекнеш на труда на хората, просто не му отива на Жорката да се излага така.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:45 am 

Винаги се сдържам като ходя в скапания сектор А, тоя път не можах...
Скапани разбирачи, кви сте вие бе, олигофрени, ОЛИГОФРЕНИ, кви левскари бе!!!!!!!!
Викам: "Манете го Гошо Петков, Батков е виновен, той срина всичко!"
-Абе кво е виновен батков бе, аз на колко мача съм бил знаеш ли бе!
-Абе млъквай там с твойте компютърни простотии!
-Абе ходи си закачай чаршафите на моста и трай бе!
-Млъквай, че ше те пребия бе!
-Абе кво е виновен батков бе, да ти го тура!

Лабрадоре, друг път недей чак толкова да им се връзваш, не само те, ами и ушевия долу щеше да влзе по едно време да ти скочи.
А за тия дето все пак му скочиха и после ме псуваха - ега ви е последен мач, олгофрени! Тия са всичко друго, но не и левскари, тия не са от старите левскари, тия са типичните дървени философи от сектор А.

БАТКОВ, УМРИ! УМРИ! УМРИ!

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:46 am 
Аватар

аз все още не си обяснявам на йовов действията.не може да играеш футбол повече от 10-12години на професионално ниво да тренираш и да спираш топката със крак и да се уцелваш в носа

Върнете се в началото
 Профил  

Добре дайте ми дефиниция на "късмет" във футбола? "Немало сме шанси" смешна работа, безкрайно слаби сме КРИЗАТА ПРОДЪЛЖАВА!

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

@Radio Werewolf - Прав си, но от друга страна, покрай грешката на Жоро повечето забравиха за фрапантните пропуски, които направиха останалите. Играха супер, но това е проблемът на Левски, а не едната грешка на Петков.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

не знам дали обърнахте внимание Гошо какво правеше точно преди центрирането.. направи ми впечатление още, докато се засилваше тоя бел педерас, дето би корнера. на лента ми мина просто, видях го гола поне 5 секунди преди това. Гошо се ръгаше на близката греда изключително странно и абсурдно между някакви хора, говореше на някой нещо, уж, но така и си остана там. още докато шутираше, и после докато топката летеше, аз крещях "ГОШО, ГОШООО БЕ, АБЕ ГОШО!!" ... нямам думи, не е реално тва.

с какво заслужихме тая мъка бе, господи?! какво толкова сгрешихме.. :( много ми е тежко, много ми е болно.. утре ми е ебаси шибания ден, шибан университет, 13 лева имах до понеделник, днес за 6 билет и 2 за биричка, и едно хиксче щеше да ми стигне, да съм окей поне 1 седмица. сега бек ту риалити, мамка му.. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:47 am 
Аватар

Ivan63 написа:
LsFc88 написа:

Нали това му е работата да спасява :lol:

затап :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:49 am 

kr1s0 написа:
аз все още не си обяснявам на йовов действията.не може да играеш футбол повече от 10-12години на професионално ниво да тренираш и да спираш топката със крак и да се уцелваш в носа

Уникум, братле :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 06, 2009 1:49 am 
Аватар

Йовов също е левскар, белязал е важни голове, но след поредния 10000000% безумен пропуск който ни коства победата днес как да не го наречеш Льольо?!? Петков дори не знам колко е левскар, защото ако си спомняте, докато играеше със Славия си имаше закачка точно с нашата агитка! Вярно, изигра големи сезони с нас, но от началото на тоя е трагедия, явно дебреценските голове от халите му ебаха майката на вратарското самочувствие, напоследък е зверски нервен, всеки мач навиква хората пред него, а днес вече бе апогея - подобни идиотщини правеше именно когато играеше за Славия (ако не се лъжа, точно на един мач Славия-ЛЕВСКИ направи подобна глупост, боцнахме му гол и настъпи делириум) и в началото при нас, после се научи, сега пак ли почват старите му глупости?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 775 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]