Morning Glory написа:
За първи път не съм съгласен и с една запетая от това, което си написал.
Аз селски номерца от лудия Левски снощи категорично не видях. Отново селяните-цигани бяха тия, които при всеки тъч, всеки аут, корнер, при всяко докосване от противник, поглеждаха към съдията, вдигаха ръце, ръкомаха, искаха нещо и ако не го не го получеха, почваха да реват и да му говорят от 20 см в лицето. И то в очевидно ясни ситуации. Кой и кога си позволява такива неща, дали като не е наясно с "организацията"? Трите минути продължение що не коментирате? Колко щяха да бъдат те, ако резултатът беше 2:1? До изравнителен гол ли се игра снощи? А как мазният гей със свирката отърваваше селяните от всеки наш натиск с измислен фаул в тяхното поле? И обратното - как накрая натисна нас в нашето пак с фаулчета, меко казано "спорни"?
Колкото до бавенето на играта накрая - с 9 човека и отборът на стария Гуус Хидинк ще се подмотва в последните минути, борейки се за изключително ценна най-вече в психологически план победа. Ловешките пакистанци почнаха гаврата с футбола и темпото още след 11-та минута, като съвсем почнаха да изгрубяват, след като съвсем явно ги натегнахме след средата на първото полувреме.
Прекали с обективизма и ти.
Тотално и аз не мога да се съглася с нищо от написаното

Селяните нито са бавили играта, както пишеш, нито са се разправяли със съдията. Гледах мача по тв , внимателно и без емоции (щото такива в мен вече няма докато не победим 3 пъти поред отбори от ранга на дебрецен - между инфаркта и това да не ми пука, избрах да не ми пука) - ловеч като играчи са на нашето ниво, но като тактика играят много добре. Мъри не ми е любимец, но не можеш да отречеш, че държеше на поведението и в Левски също беше премахнал селянията на терена, очевидно го е направил и в литекс, а и новият им треньор е много културен човек. И преди съм казвал, че всеки бг треньор минал през нормалните държави се изстрелва в друга орбита. Още по-лошото - мачът замина, а нашите продължават да вият като путкши, първо конгрес искаме, баждека ще сваля перуката, сега ни е страх от геноцид

счупихме глупомера отвсякъде...
99-та ни трябваше победа на герена да сме шампиони - свършихме 0:0. Имаше чужд съдия, който обаче ни ощети повече от този в сряда, една 100% дузпа пропусна, не даде червен картон на некъв оранжев за изрязване на откъсващия се наш(май илиян илиев беше). никой нищо не каза, просто защото беше видно, че НЕ СМЕ по-добрият отбор и дори и да бяхме вкарали от дузпа пак нямаше да бъдем. Ей това е Левски за мен, трябва гордост, морал, спорстменство. Тогава литекс станаха шампиони с поне 10 образцово наредени мача из провинцията, обаче ако ги бяхме били на Герена , въпреки всичките им организации, НИЕ ставахме първи.
По същия начин вчера - смяташ ли, че ако напред имаше един Макриев, дясно вместо Зле примерно Кривия, един класен дефанзивен халф тип Костя и отзад един трезвен класен защитник, дали нямаше да е 3:0 резултата? Дали нямаше да сме в ШЛ сега? 4 играчи само и дори гриша ганчев да беше съдия пак щяхме да бием.