thegboy написа:
GENE-66 написа:
Страхотен мач за Левски,не напразно преобладаващото мнение е,че това е играта която искаме да гледаме,че това е нашия Левски.Очевидно Гонзо е точния човек за треньор,не знам как го прави,но го прави.Надеждата за излизане от кризата е съвсем реална,взимаме си двата мача,през паузата Гонзо да си избере2-3 подкрепления и заедно с Гаджев пролетния полусезон ще сме така както ни се иска.Титлата не е на всяка цена,макар,че си е съвсем реална с оглед показаното от Латекс снощи.Задължително е обаче да се обиграе отбор и да се подготви 2-3 годишна доминация.Мисля,че подобна развръзка ще се хареса на всички ни.За мача снощи:С осакатен състав и със съдия,който буташе мача към равен непрекъснато,показахме,че когато отбор и публика са едно няма кой да ни се опре.Останалото са подробности.Едно голямо браво.Само Левски.
Нямах възможност да гледам мача, че бях на работа, само подавах по едно ухо, ама явно един силен мач и забравихме всичко.
С едно - две попълнения, с не знам си какво си ... тоя отбор лети с пълна сила към дъното на пропастта и това, че сме направили няколко добри мача със Своге, Литекс и тям подобни не променя тоя факт.
Нито имаме футболисти качествени, нито имаме намерение да се сдобиваме с такива. Че офанзивни халфове играят като дефанзивни и сме на принципа кой завари явно сега вече е без значение, щото сме играли добре с Литекс. Утре чак ще се сетиме, когато ни набодат нови три гола "на чист късмет", щото стреляли извън наказателното

Бъдеще - кръгла нула. Бардон, Йовов, Мечо, Топчо, Саша - на тях ли ще го градиме ? Или чакаме Гонзо и Кривия и те до облекат пак екипа - е тогава вече ще сме супер.
----------------------------------
За кой ли път - няма племе с по-къса памет от нашата ! Ако пък вземем и на Локо точка другия полусезон не знам какво ще става. Лесно се залъгваме и забравяме, че Баку ни направисмешни, а Дебрецен ни изглеждаха като тим от първата 10 на Европа... че Лацио ни уби с 4-ка на Герена, че РедБул е недостижим за нас ...
Не се ли махне Тошко Африкански, няма бъдеще

Що пускаш такива високопарни, последноинстанционни мнения, след като не си гледал мача? Големи професори, големо нещо.
Всички със сини фланелки на терена буквално изораха терена. Разбира се, че за мен снощи те са били Левскари (главното "Л" е умишлено).
Няма и какво да ми философстваш за късопаметност. Готов съм да се обзаложа с теб, че другарят Тодор Батков е персона нон-грата във ФК Левски за мен далеч преди да се е превърнал в такъв за теб.
Колкото до мачовете, които си изредил, само да припомня, че те бяха при един друг, безкрайно некадърен треньор, чието назначение е най-голямата глупост в историята на Левски. При него ставаше дума за една сбирщина путьовци, които не знаят за какво са се появили на терена. Сега съвсем явно не е така и също толкова явно е, че това има общо с новия "треньор" Царя. Досега за 7 мача Н.В. не е показал с нещо, че
не трябва да му имам доверие. Да не говорим, че той изначално си е заслужил правото да му дам време. Нека (евентуално) стигне до своите Баку и Дебрецен, тогава да мерим, а?
От друга страна, какви претенции имаш към мача с Ред Бул тук, пък и към мача в Залцбург? Или и на тях си "подавал по едно ухо"?
Тодор Батков е абсолютно неприемлив, но това не значи, че закриваме Левски. Който не може да се радва и на малкото хубаво, което идва от Левски напоследък, не мисля, че е за тук, и да се чувства изгонен.