forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 2:45 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 10:25 am 
Аватар

Не помия бе, защо - просто се притеснявам какво ще стане, защото (за разлика от други тука) гледам какво става на терена. А тия нямат психиката да се справят с подобни провали - това ме притеснява! Дано ме опровергаят. а support team now викам да не е във форума, а на следващия мач, на който, естествено, ще ходя!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 10:30 am 
Аватар

не ти, горниО юзър.
За мен за А група на терена си стоим прилично. И има предпоставки за по-добро представяне

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 10:34 am 
Аватар

Както и да стоим, ако ще и дъното да сме подкопали, Левски има нужда от подкрепа, а не от подигравки. Поне тия, които се смятат за негови привърженици, могат да ги спестят.

Главите ще са наведени пак няколко дни, но в събота има мач срещу един надъхан гад-бляд, който трябва задължително да вземем.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 10:41 am 
Аватар

Morning Glory написа:
Както и да стоим, ако ще и дъното да сме подкопали, Левски има нужда от подкрепа, а не от подигравки. Поне тия, които се смятат за негови привърженици, могат да ги спестят.

Главите ще са наведени пак няколко дни, но в събота има мач срещу един надъхан гад-бляд, който трябва задължително да вземем.

Дано гад-бляда да остане дотогава, че да съм по-спокоен :smt003

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 10:49 am 
Аватар

еми уморих се да съпортвам некви пълни бездарници, а те да достигат все нови висоти в некадърността си
имам все некво уважение към себе си

морнинг глори, много уважавам мненията ти, но в случая не виждам какво значение има мача в събота?????? за какво се борим в събота? за да станем шампиони и да я караме по абсолютно същия начин след година, с нов резил срещу отбор дето преди това няма да сме чували? каква точно е индикацията, че поне 1% ще се променят нещата до другата година? че ще разкараме смешниците и ще вземем кадърни играчи, че ще вземем нормален треньор, че батков ще спре да говори глупости и ще назначи хора, които разбират от футбол да ръководят отбора и т.н.? преди няколко години бих се хванал на бас, че при четири подобни провала и очевидно трагичен отбор сектор б ще разкарат батков с шутове чак до смолян... сега мога да хвана бас, че и след предстоящите 6 загуби в групите няма да се чуе нито едно скандиране срещу батков на стадиона. мачът в събота е толкова безсмислен, че с какъвто и резултат да завърши ми е през хуя.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 11:02 am 
Аватар

Boyo написа:
еми уморих се да съпортвам некви пълни бездарници, а те да достигат все нови висоти в некадърността си
имам все некво уважение към себе си

морнинг глори, много уважавам мненията ти, но в случая не виждам какво значение има мача в събота?????? за какво се борим в събота? за да станем шампиони и да я караме по абсолютно същия начин след година, с нов резил срещу отбор дето преди това няма да сме чували? каква точно е индикацията, че поне 1% ще се променят нещата до другата година? че ще разкараме смешниците и ще вземем кадърни играчи, че ще вземем нормален треньор, че батков ще спре да говори глупости и ще назначи хора, които разбират от футбол да ръководят отбора и т.н.? преди няколко години бих се хванал на бас, че при четири подобни провала и очевидно трагичен отбор сектор б ще разкарат батков с шутове чак до смолян... сега мога да хвана бас, че и след предстоящите 6 загуби в групите няма да се чуе нито едно скандиране срещу батков на стадиона. мачът в събота е толкова безсмислен, че с какъвто и резултат да завърши ми е през хуя.

Аз съм твърдо убеден и че от България нищо не става като страна за водене на нормален начин на живот и е обречена да бъде клоака до края на света, но продължавам да живея живота си, да ставам всяка сутрин, да върша неща в ежедневието си.

Действително не се знае посоката, в която продължаваме, но продължаваме.

Не знам какво да ти кажа, щото е ясно, че сме на едно мнение. Просто подигравките и от наша страна с Левски са излишни.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 11:29 am 
Аватар

:smt023

Дразня се, защото едната клоака по-различна сме я виждали, а другата - не сме. Лесно е да свикнеш с отточна тръба, след като цял живот си бил в нея и по-добра не я познаваш, а и знаеш, че нямаме ресурса да я превърнем в нещо друго. ЛЕВСКИ обаче преди 3-4 години не беше клоака, а бял дроб или поне предсърдие. И за да продължи да бъде такъв трябваше да сменим 1 човек... а за да оправим другата клоака - трябва да сменим 4-5 милиона. Затова превръщането на ЛЕВСКИ в помийна яма ми е доста по-неприятно, промяната уж е постижима (или поне така изглежда), а в БГстан - не е ;-)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 12:19 pm 
Аватар

само дето живеейки в чалгария много неща все пак си зависят от мен - сам си избирам работата, приятелите, къде да ходя и т.н. и така мога да си направя живота що годе добър като ползвам хубавите страни на страната (природа, храна, в минало време и Левски) , а да отбягвам лошите

с Левски няма такава възможност - не мога да ходя да гледам само 4-5-те играчи , които ме кефят, или да се абстрахирам от безумния ни треньор с вид на сервитьор. проблемът не е само Батков - проблемът е започнал от батковци, чорневци и грашновци, но вече е обхванал всичко свързано с отбора. 85 години отборът се управлява от негови бивши играчи, хора истински левскари, работещи заедно за една кауза. Малко по малко това се срина, сега бившите играчи се мразят и плюят един друг, има заформени един куп "групички", един куп бизнес интереси, подли номерца и интриги и за капак фенове, които са тотално неадекватни през повечето време

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 12:49 pm 
Аватар

Абе не е точно така. Колкото и да си подбираш средата и условията, колкото и да се абстрахираш от селянията, няма измъкване. Смазан си в Чалгария.

По-скоро се съгласявам с финландския ми брат'чед :smt003 Действително с Левски е по-тежко, защото сме го виждали по-различен. А Република Селяния си е Република Селяния през целия ми живот досега.

Както и да е. Нема да изместваме темата, като обсъждаме дали е коректно сравнението или не. По-важното е, че наистина тоя път на много хора вече им се е изчерпало търпението.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Авг 26, 2009 3:17 pm 
Аватар

Ха, промяна има макар и пирова!Аз като се родих ни управляваше един тип дето приказваше като пастир подкарващ добитъка на паша!После живях и същият образ без никакво елементарно образование ни управляваше още бая време!Сега поне техните внуци,дето ни управляват имат дисертации върху парадното облекло в сесесере!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 12:24 pm 
Аватар

Имам питане от къде мога да намеря факли? Моля пишете на ЛС БЛАГОДАРСКО !! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 3:55 pm 
Аватар

Мъри подал оставка, гришата е я е приел.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 3:56 pm 
Аватар

echoes написа:
Мъри подал оставка, гришата е я е приел.

Сакаме почерпка от някои потребители :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 4:16 pm 
Аватар

Цитат:
Станимир Стоилов подаде оставка като старши треньор на Литекс, научи Гонг. Специалистът взе трудното решение след снощната загуба с 0:4 от БАТЕ Борисов в Лига Европа. Поражението означаваше, че „оранжевите” отпаднаха от турнира на прага на груповата фаза и приключиха с участието си в Европа.

Стоилов е премислил ситуацията тази нощ, и днес е съобщил решението си на ръководството на Литекс. Почетният президент на клуба Гриша Ганчев е приел оставката. Мъри Стоилов ще си вземе довиждане с играчите на ловешкия клуб на тренировката в 17 часа.

Все още не е взето решение кой ще води Литекс в неделния шампионатен двубой срещу Монтана.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 4:43 pm 
Аватар

Само не Стойчо. Тоя дебил как мое да ми носи името бе! И цел сектор да ти пее - ебахме Стойчо в гъза, ае нема нужда!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 6:21 pm 
Аватар

Не очаквах подобна постъпка от страна на Мъри. Хвала!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 7:25 pm 
Аватар

берое злодеи :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 7:26 pm 
Аватар

Цитат:
ФЕРО ГЛЕДА ТРЕНИРОВКАТА НА ЛИТЕКС В КОМПАНИЯТА НА ГАНЧЕВ

каква изненада :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Авг 28, 2009 7:42 pm 
Site Admin
Аватар

Цирка е пълен за кой ли път Феро ще дебютира. :lol: :shock: :smt005

Последна промяна Kryten на Пет Авг 28, 2009 8:51 pm, променена общо 1 път
Виж си ЛС!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 11:31 am 

Абе то хубаво Мъри си подаде оставката,беше очаквано след такъв резил,ама толкова злоба се излива срещу него,некои мишки и откровени мижитурки явно само това и са чакали.Ето например един доказан плазмодии и откровен лизач на Гриша Ганчевия гъз - червения боклук зарков,какво е изсрал : http://www.sportline.bg/news/43003/ . Не че имам за цел да защитавам Мъри,и той има свои грешки,и то не една и две,но кой ли няма ? Много други треньори са се проваляли,в много по-големи отбори от селтекс,и то не веднъж и дваж.Но да изсереш такава помия,толкова злоба това само в България може да стане.Ако съм на мястото на Мъри ще го съдя до дупка тоя боклук :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 12:34 pm 
Аватар

На всичкото отгоре малките филмарчета от агитката на литякс снощи ги давата как крещяха по Мъри - "Оставка, курво", и си мисля, че злобата в българина никога няма да отстъпи място на благородството, ако изобщо го има в душите ни. А Стоилов, наравно с Херо, са единствените двама български треньори, които имат ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО, и си подават оставките. Другите са плазмодии. СЕРЕМ НА ДУШЕВАДЦИТЕ И КРИТИЦИТЕ на Мъри. Достоен човек! Пое цялата вина върху себе си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 8:19 pm 

Тая година шампион няма да сме ние, нито чорбаспор :smt006 Имам предчувствие, че Черноморец Бургас ще се намесе здраво в борбата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 9:59 pm 
Аватар

Изображение копи и пейст на линка:
http://www.sportline.bg/news/43003/Сивите-гъски-накараха-Мъри-да-заживее-в-свой-алкохолен-свят-в-Ловеч-в-който-си-мислеше-че-е-Тато

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 10:01 pm 
Аватар

Някой компетентен да каже (само в случай, че е сигурен) дали при подобен случай потърпевшата страна може да съди автора на статията и дали има достатъчно аргументи, за да го направи?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 10:43 pm 
Аватар

Цитат:
а съжаление на Мъриньо го помня от времето, когато пристигна в София като голмайстор на Хасково с едно кече отзад, подобно на крупен производител на любеници. Питаше на "Герена" отде мож да си купи геврек.

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 10:58 pm 
Аватар

това лайно...дето е "сътворило" това безумие...е на половината на годините на Мъри....и помни...лайномет...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 11:14 pm 
Аватар

Проблемът на Мъри е, че той постигна твърде много твърде рано. И няма как да не следват сривове.
След като с "Левски" си печелил титли и купи като досадно упражнение, след като си превърнал един комплексиран и обезверен състав в отбор от европейска величина, който с лекота да се класира за ШЛ, да се цели в Купата на УЕФА, да налага италиански и френски отбори както злобен сюзерен своите васали...е накъде повече?
В рамките на България повече няма какво и как да се постигне - особено пък извън "Левски"! Извън България...къде изобщо взимат наши треньори?
Та това е цялата работа. И долу ръцете от Мъри! Защото никой друг не ни е карал да мечтаем толкова много и не ни е издигал толкова високо над тинята, в която драпаме от години. А зарковците ега станат жертви на анално изнасилване от судански негри с летален изход.
Те са хората, които ежеминутно с истерична злоба и умопомрачителна истерия се опитват да ни накарат да забравим, осмеем и отречем този, който ни правеше различни от другите. Заради огромния му грях към Партията, четирибуквието и петолъчката - той беше човека, който за броени дни и като на шега прати на боклука и комунистическите им митологеми, и свещената простота на човеконенавистната им доктрина - че само те и никой друг са избрани, орисани, предопределени да бъдат евробойци, победители, триумфатори. Защото за всеки разумен човек след похода ни от 2005 - 2006 тези милкобалеви бълнувания звучат така, както днес биха звучали твърдения отпреди векове че Земята е плоска и се крепи на гърба на слонове.
Така че те са ясни защо беснеят срещу Мъри, защи и нас искат да излъват да се отречем от него. Не е ясно само защо и с чий акъл някои от нас им се връзват?!
На добър час в националния, Мъри! Продължавай да го проичистваш от лигльвци, чорбари и медийни звезделини и другото само ще дойде!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 11:18 pm 
Аватар

Беснеят защото по онова време те не съществуваха. Когато гледаха пълните стадиони отстрани и никой не чуваше и сръчка от и за тях. После дойде и болката ШЛ. Междувременно ги шибнахме няколко пъти много небрежно и без да си дадем капка зор, като на разходка. Е ако си злобен чорбар как да не ти потече пяна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 11:23 pm 

За село Ловеч има един треньор и той е Ферарио Спасов. :smt006 ЧовекО е със селския манталитет и идеално се вписва в обстановката на селото. А сега с толкова опитни футболисти съм сигурен, че Ловеч може да изглежда къде къде по-силен с Феро, ако го назначат.
Много болка им причина на жалките чорбарски душици Мъри... много!

СЛОЖИ ВИ ЕМБЛЕМА -
ПОЛУМЕСЕЦ И ЗВЕЗДА,
А БЪЛГАРИЯ ЗАПЯ
КУР ЗА Ц(*КА!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 29, 2009 11:28 pm 
Аватар

Kryten написа:
Беснеят защото по онова време те не съществуваха. Когато гледаха пълните стадиони отстрани и никой не чуваше и сръчка от и за тях. После дойде и болката ШЛ. Междувременно ги шибнахме няколко пъти много небрежно и без да си дадем капка зор, като на разходка. Е ако си злобен чорбар как да не ти потече пяна.

Кво сме ги шибнали без капка зор...Особенно 06/07, и двата мача беше треперене :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]