forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:07 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 10:05 pm 

[BFL] Gogo написа:
Утре отстраняваме бе, спокойни бъдете. И да не ги отстраним, ще ги победим. Утре мачкаме по всички показатели :wink:
Головете ще ги вкара Христов

Важно е да бием.И 1-0 да е,поне са точки.А на нас ни трябват точки тоя и следващия сезон,защото от 2011-2012 коефициента ни пада до 8 и нещо

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 10:10 pm 
Аватар

Ако ги бием с 1:0, сме най-големите кафеняци,това е единствената победа, която не ни устройва по никакъв начин!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 10:22 pm 
Аватар

Ако ги бием с 1:0 ще има яко нерви, че не сме вкарали още 1 гол. Тъй, че 2:0 и да си заминават.... в Дебрецен :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 10:23 pm 
Аватар

утре вкарваме 3 ранни гола и сме в лигата :smt003
майтапа на страна, според мен мача е 1:1, не съм оптимист няма и защо да бъда

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 10:43 pm 
Аватар

Очаквам да направим най-силня си мач като гост от много години, въпреки всичко. Не знам дали ще ги отстраним, но няма да загубим

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:00 pm 

Ако са мъже, трябва да бият за ИМЕТО, за България, за феновете и за собственото си реномме, като играчи.
Аз съм доволен да бием 1:0. Показваме, че не сме по-слаби, печелим самочувствие и отиваме там, къде ще е най- добре на тоя етап- ЛЕ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:03 pm 
Аватар

STALKER написа:
Очаквам да направим най-силня си мач като гост от много години, въпреки всичко. Не знам дали ще ги отстраним, но няма да загубим

Все си мисля, че ако направим равен, мачовете с Шалке и Юве ще си останат по-силни... Не знам какво ме кара да мисля оптимистично.. Още вярвам... дали е безумно ще видим утре

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:04 pm 
Аватар

Абе като гледам нашите положения срещу тях виждам сериозна паника в защита, а как оставиха Бардоната сам, без коментар.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:06 pm 
Аватар

Като свалихме топката по земя - тогава дойдоха най-големите ни опасности и онези не знаеха къде са. Ако играем с много центрирания, сме обречени. Твай! Поздрави от мишата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:06 pm 
Аватар

Сгъваме ги тия и отиваме да цъкаме в групите на ШЛ, че действително ни е спешно и много бързаме!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:11 pm 
Аватар

Ще ми се да вярвам, че по - зле няма накъде обаче...
Много ще липсва Жиката Миланов. Първо, че него току - така никой не може да го подминава на път за наказателното и второ - през него или по - точно от него ни минават половината флангови атаки и контраатаки и доста добре си взаимодеъства със Зе Соареш. Но така или иначе по - добре да го замества Бензукан, отколкото в пристъп на тъпоумие Достанич пак да върти цялата отбрана.
На Сърмов да се набие в празната глава, че мястото му е в предмостието пред нашето полеи при де що има корнери, фалове и пр. с декрет е длъжен да пази пространството около дъгата. Ако ще, да скача с глава срещу бутоните на унгарците повече добавки след спорни недоизчистени топки и фронтални удари от дистанция не ща да виждам.Това се отнася и за положенията пред тяхната врата.
Бардон и Дарко да се редуват от втора позиция, белким окуражат слабосилния и бъзлив Певец или измислчт някое двойно с него. Специално югозападният ни сънародник да обърне повечко внимание и на пресата, когато се отбраняваме - не че Бардон не трябва да го прави, но сложат ли го опорен (тая дивотия кой измисли?!) няма да изкара и 70 минути. А заместник няма - Ортега, дето топата го удря по главата пред празна врата най - добре на ръце да го връщаме до "Овча купел", а Симонович освен че е контузен няма и минута с отбора. Но ако е здрав и се стигне до финален щурм да влиза - поне може да бие извън пеналтерията. А, и в тая връзка - ако не пробват поне пет - шест прилични удара от двайсетина метра (като унгарците), значи са кретени.
Отляво зависи дали Жо ще е здрав.Ако да, да почва а Йовов ще гопазим за финалния щурм(ако изобщо има такъв) - там в мелетата да измисли някакъв фаул, пас...нещо.
Ако успеят с ранен гол и имат достатъчно ум и тактическа грамотност да не отстъпят инициативата след това,може и да стане. И на всяка цена, в никакъв случай не бива да допускат домакински натиск - ако ония ударят първи, отписваме класирането.
И те така. Бог да е на помощ и само "Левски"!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:14 pm 
Аватар

Anarion написа:
а Симонович освен че е контузен няма и минута с отбора. Но ако е здрав и се стигне до финален щурм да влиза - поне може да бие извън пеналтерията.

Саша утре ще играе... в студиото на Про.БГ, където ще бъде гост заедно с Владо Гаджев. И двамата са контузени и извън групата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:18 pm 
Аватар

Между другото това, дето ако ни вкарат първи и "всичко свършва" е доста грешно мислене от страна на нашите! Ние трябва да бутнем 2 гола, ако те не вкарат - бием, ако вкарат - продължения! Така че най-тъпото би било при евентуален техен гол да се омърлушим и да решим, че всичко е свършило! Не че ако ни бутнат имаме шанс (то и сега е доста малък), но чисто принципно и от гледна точка на резултата говоря - един техен гол не трябва да ни променя нагласата и целите в мача, а те са чисто и просто да им набутаме поне 2 гола!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:22 pm 
Аватар

Гонзо го каза - утре положението трябва да е като на война. А играчите и РАТко трябва да го покажат... Загубихме битката, не сме загубили войната, място за повече отстъпление няма :boisw

Последна промяна rkk на Пон Авг 24, 2009 11:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:22 pm 

Anarion написа:
Ще ми се да вярвам, че по - зле няма накъде обаче...
Много ще липсва Жиката Миланов. Първо, че него току - така никой не може да го подминава на път за наказателното и второ - през него или по - точно от него ни минават половината флангови атаки и контраатаки и доста добре си взаимодеъства със Зе Соареш. Но така или иначе по - добре да го замества Бензукан, отколкото в пристъп на тъпоумие Достанич пак да върти цялата отбрана.
На Сърмов да се набие в празната глава, че мястото му е в предмостието пред нашето полеи при де що има корнери, фалове и пр. с декрет е длъжен да пази пространството около дъгата. Ако ще, да скача с глава срещу бутоните на унгарците повече добавки след спорни недоизчистени топки и фронтални удари от дистанция не ща да виждам.Това се отнася и за положенията пред тяхната врата.
Бардон и Дарко да се редуват от втора позиция, белким ок.ражат слабосилния и бъзлив Певец или измислчт някое двойно с него. Специално югозападният ни сънародник да обърне повечко внимание и на пресата, когато се отбраняваме - не че Бардон не трябва да го прави, но сложат ли го опорен (тая дивотия кой измисли?!) няма да изкара и 70 минути. А заместник няма - Ортега, дето топата го удря по главата пред празна врата най - добре на ръце да го връщаме до "Овча купел", а Симонович освен че е контузен няма и минута с отбора. Но ако е здрав и се стигне до финален щурм да влиза - поне може да бие извън пеналтерията. А, и в тая връзка - ако не пробват поне пет - шест прилични удара от двайсетина метра (като унгарците), значи са кретени.
Отляво зависи дали Жо ще е здрав.Ако да, да почва а Йовов ще гопазим за финалния щурм(ако изобщо има такъв) - там в мелетата да измисли някакъв фаул, пас...нещо.
Ако успеят с ранен гол и имат достатъчно ум и тактическа грамотност да не отстъпят инициативата след това,може и да стане. И на всяка цена, в никакъв случай не бива да допускат домакински натиск - ако ония ударят първи, отписваме класирането.
И те така. Бог да е на помощ и само "Левски"!

Проблема с това което казваш е, че на мача с Дебрецен Дарко Тасевски имаше цифром словом 3 точни паса и 1 отнемане на топката от противник. Това е. Не виждам защо би играл по-различно в реванша, а и няма кой да го замени. Този дето води трансферната политика в отбора с к.р да го сочат и жив да го бара.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:23 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Ние тук едвам вкарахме 1 гол, какво остава за там? :roll: :smt006

Така е, но мача с Жилина като гости направихме 1:1 и вместо тук да ги бием, то какво стана, те ни биха с 1:0 като гости. Така, че всичко може да стане :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:24 pm 
Аватар

Принципно все пак Дарко може и по - добре, Правил го е.
А за селекцията и тоя, дето я е правил две мнения не вярвам да има.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:28 pm 

Anarion написа:
Принципно все пак Дарко може и по - добре, Правил го е.
А за селекцията и тоя, дето я е правил две мнения не вярвам да има.

Аз по-съм съгласен Тиберканин да играе дефанзивен до Сърмов при това положение, а Бардон лек нападател от колкото да гледам Дарко как наблюдава от близо развоя на играта.
Тиберканин може да е некадърник и да прави най-безумните фалове, но не се страхува да влиза твърдо за топката и да гони противника си и до получаването на първия си жълт картон ще бъде супер на този пост.
Единствения пост на който Дарко би ни бил полезен е този на ...... централен напдател. Ташака на страна.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:30 pm 
Аватар

Сега е време да обещаваме разни неща, които богоугодно ще направим, ако се класираме утре... И да се молим.. Майната му, срещу Удинезе на почивката съм ревал и съм се молил коленичил на терасата с ръце към небето... Утре преди мача ще го направя пак! :smt006 :D

П.С. Забравих да се прекръстя срещу Дебрецен три пъти с поглед към небето, майка му стара.. А срещу резаните бях го направил... :boisw

П.С.2. Който ме познава, знае, нормален съм, някой да не си помисли нещо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:42 pm 

А аз обещавам ако се класираме да пожелая на всички прасета които познавам да ядат пустиняка мръсния :D .

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 24, 2009 11:52 pm 
Аватар

Който пие... да се отказва.. за определено време
Който пуши... да се отказва... за определено време
Който... да се отказва... Айде бе, трябва да ги остраниме тия маджари :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:01 am 
Аватар

Нашите момчета сега показват как ше ебат утре наще на терена :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:05 am 

Цветанко Ризов написа:
Нашите момчета сега показват как ше ебат утре наще на терена :lol:

Всички ебат, само Рабех яде (възпитателен )бой от Гонзо :lol:
Ратко играе шах с Баждека :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:09 am 

Преди 30 мин. си дойдохме, ушев ни взе книжките на 2 от колите... СМЪРТ !
... ще уточна, почна се със сблъсците още в България, жална им майка на тия капути в Сърбия и Унгария !!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:12 am 
Аватар

влизаме в шампоанската казах, крясъци, еуфория, край :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:13 am 

1837 написа:
Преди 30 мин. си дойдохме, ушев ни взе книжките на 2 от колите... СМЪРТ !
... ще уточна, почна се със сблъсците още в България, жална им майка на тия капути в Сърбия и Унгария !!

багажник пълен с кока ?

Последна промяна Господин Таки на Вто Авг 25, 2009 12:14 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:13 am 

Багажник пълен с трупове ? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:15 am 

Нема значение, важното е утре да биеме! Направо ми се плаче, че нема съм на стадиона..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:18 am 
Аватар

УШЕВ НА КАЛЕ, какво друго да кажа..... :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 25, 2009 12:23 am 

Вчера господата полицай взимат книжката на един от наще, ок - виновен си е. Днеска наемаме бус, извънредно на рента. Без да сме се разправяли с тех, без да е имало нещо у колата или у нас, без каквато и да е причина, книжката беше взета при извършена проверка над шофьора, без да е пил без нищо, по основание, че имало нарушение, което щяло да се останови от някакъв незнам си кой си в КАТ, забележете утре между 14.00 и 15.00.....

БАХ, ПОЛИЦЕЙСКАТА ДЪРЖАВА - БАХ ..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]