forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 07, 2025 7:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 468 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 4:37 pm 
Аватар

в сайта на бфс е даден от 15 часа и разбира се промених заглавието

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 4:41 pm 
Аватар

Ако има некъде свободно место в кола, пишете...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 5:09 pm 

Бием с 0:7 :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 5:12 pm 
Аватар

Попара написа:

Bratoc! може да има, ама той минава накратко през Благоевград обикновено :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 5:13 pm 
Аватар

3941 написа:
Попара написа:

Bratoc! може да има, ама той минава накратко през Благоевград обикновено :mrgreen:

Не бе, може и с него да хода, нещо и до морето ми се ходи, може да минеме :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 5:27 pm 
Аватар

мачът не е ли в неделя :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 5:39 pm 
Всички! И да няма неразбрали...
МОЩНО ОТ ПЪТА МАЧА !

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 5:40 pm 
Аватар

:shock: :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 7:22 pm 

Като видя тема за мач и се сещам за един тъп виц май от шоуто на Росен Петров(или Слаги Трифоноглу): Група маймуни избяга от столичния зоопарк и победи отбора на Левски с 2:0 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:12 pm 
Аватар

Който истински обича Левски, ще го подкрепи тъкмо в тези най-тежки моменти, които виждаме :!: Някои хора с приказките за нестъпването на мачове много сериозно се изложиха в последните теми! Айде да ви видим кой е с Левски заради резултатите и титлите, и кой е на стадиона наистина заради името и идеята :smt002 :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:27 pm 
Аватар

Абе как ще ги бием беее...не може няма и да стане...90 мин глуха защита пвц-о се опитва да направи нещо ама просто няма данните за отбор от регионалните.Накрая някоя фатална грешка от фалафела и бам 1:0 и съдията се чуди как да ни даде дузпа но идва 98мата мин и мача свършва. :boisw :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:35 pm 
Аватар

Trooper написа:
Който истински обича Левски, ще го подкрепи тъкмо в тези най-тежки моменти, които виждаме :!: Някои хора с приказките за нестъпването на мачове много сериозно се изложиха в последните теми! Айде да ви видим кой е с Левски заради резултатите и титлите, и кой е на стадиона наистина заради името и идеята :smt002 :arrow:

Ти сигурен ли си кои са излагащите се :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:35 pm 

Как се защитава идея, която съществува само в сърцата на левскарите? Как да обясниш, че защитаваш идеята, след като един олигофрен-комсомолец-псевдопрезидент се гаври с теб все повече и повече? Как се защитава идея, след като долу на терена са само балерини, които ти убиват желанието за всичко и правят идеята в сърцето ти за смях?
Как се защитава идея, след като публиката е толкова разединена?
И най-важното - всички говорят за "подкрепа докрай, стига щракане по клавиатурите, вие сте малоумници, само си седите вкъщи, олигофрени, интернет-хулигани и т.н." а на стадиона (изключвайки мача с Берое) доскоро голяма част мълчаха като пукали срещу тези, които се гаврят с идеята Левски, тези, които петнят името, тези, които направиха всичко най-лошо на святото име! Или по-точно да кажа ТОЗИ. Множественото число може да се отнася и за тия на терена...
Много е лесно така - търпиш хиляда и сто загуби, продължаваш да ходиш, накрая де що може някой съсипва и мачка всичко, в което си вярвал, погубва детската ти любов, ти се опитваш да изразиш позиция, да направиш нещо, доколкото можеш, продължаваш да ходиш и да си дереш гърлото, продължават да се гаврят с теб дори разни "левскари" в сектора, и когато накрая ти писне от всичко, ти вече си анти-фен, интернет хулиган, драскач, идиот, страхливец, путка и не знам си още какво!

Г., нищо лично, отнася се за всички, на които тия фрази им станаха клиширани.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:37 pm 
Аватар

Trooper написа:

:!:

А сега като застудее още повече бройката по трибуните отново ще достигне изумителното 200 човека на Герена,а може и още по-малко.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:40 pm 

Всеки сам решава по къв начин да се справя с болката от състоянието на любимия отбор :!: Един не спира да ходи,друг спира-секи си има главата на раменете и е прав за себе си :wink:

За себе си съм решил че докато е такава ситуацията в сектора-нема да стъпя на стадиона :smt006 И тъй като ме нема в БГ,бойкотирам мошно мачовете в чужбина :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:41 pm 
Аватар

А знамето бе Стефчо ? В теб ми беше надеждата за Австрия :(

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:45 pm 

Между 4 дни отпуска с жена си и сегашния сектор Б, Блеки ти кво би избрал? :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:47 pm 
Аватар

Citizen_Kane написа:
Между 4 дни отпуска с жена си и сегашния сектор Б, Блеки ти кво би избрал? :smt006

И без отпуска одавна съм го избрал :lol:
Въпреки че бих жертвал един ден от отпуската си при стария сектро Б, сега просто ще се чувствам малцинство на стадионО :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:50 pm 
Аватар

В сегашния момент е абсурдно да се държи сметка на другия кво прави и не прави и защо така. Така че кафевият Естонец е отново прав.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:51 pm 

Ако нещата в сектора беха добре,въобще немаше да се замисля,най-малкото че залцбург ми е на 300км :smt006 Междудругото жена ми се Очуди мошно като разбра че не сметам да ходим и съм съгласен да бичим некъде по тва време :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 8:58 pm 
Аватар

Боби бе братче кви говориш....Всеки който твърди, че трябва подкрепа моментално трябва да бъде освидетелстван ! И това го пиша от сумати години. Преди две години продкрепата беше мазохизъм, сега вече е шизофрения. Хората, НОРМАЛНИТЕ хора ние се смеят и ни сочат....
Заниждам на прасетата че си отрязаха гредите, а ние все още не сме !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 9:00 pm 

Блеки сичко точно,ама за кво треа сереш на метенето със свинщини като резането на греди и т.н :smt006

Един нормален сектор Б без платени путки би изгонил батков за 24 минути без да режем греди и да ставаме за смех :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 9:02 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Боби бе братче кви говориш....Всеки който твърди, че трябва подкрепа моментално трябва да бъде освидетелстван ! И това го пиша от сумати години. Преди две години продкрепата беше мазохизъм, сега вече е шизофрения. Хората, НОРМАЛНИТЕ хора ние се смеят и ни сочат....
Заниждам на прасетата че си отрязаха гредите, а ние все още не сме !

Бе пак твоите си глупости говориш. Нема как да се отдалеча ей така от нещо, което съм заобичал преди да знам кво е любов. Това, което написах, беше в твоя подкрепа - че няма как да ти се държи сметка за начина на мислене, т.е. всеки има право да си изживява проблемите, както намери за добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 9:05 pm 

Срам ли те е че си ЛЕВСКАР ???

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 9:07 pm 
Аватар

Има една песничка на Тангра, в която се пее "Любовта, без която не можем". Нека е мазохизъм... тежко е, ама после хубавото ти донася още повече удоволствие. Любовта се калява с болка, съответно със загуби. Аз съм на следващия мач, ако имам възможност и в Своге.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 9:10 pm 
Аватар

Ами това за гредите беше щот им се смеехме....а ние като изпаднахме в тяхната ситуация станахме по-зле и от тях.

ПС
Боби, напротив трябва да се държи сметка за начина на мислене. Това, щях да ти го напиша и в тема "Операция опърлен мустак" дето твърдиш, че подкрепата към Левски и Гонзо нема нищо общо с Мустака. Всяка подкрепа, без значение към кого, е подкрепа към свинята. Ако ще и кокал на кучката Гергана да метнеш, пак подкрепяш Тодор.
Цялата публика трябва да застане зад кампанията "Батков вън", не че е гаранция че мустака ще напусне, но поне морално ще съм/сме задоволен/и, и няма да се срамувам/ме, като вървим по улиците.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 9:14 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Ами това за гредите беше щот им се смеехме....а ние като изпаднахме в тяхната ситуация станахме по-зле и от тях.

ПС
Боби, напротив трябва да се държи сметка за начина на мислене. Това, щях да ти го напиша и в тема "Операция опърлен мустак" дето твърдиш, че подкрепата към Левски и Гонзо нема нищо общо с Мустака. Всяка подкрепа, без значение към кого, е подкрепа към свинята. Ако ще и кокал на кучката Гергана да метнеш, пак подкрепяш Тодор.
Цялата публика трябва да застане зад кампанията "Батков вън", не че е гаранция че мустака ще напусне, но поне морално ще съм/сме задоволен/и, и няма да се срамувам/ме, като вървим по улиците.

Нищо не си разбрал, щото смисълът, който вложих, е, че псувните по Ганьо и скандиранията за Левски по никакъв начин не се взаимоизключват. Никой не може да изгони феодала Ганьо, но позицията си е позиция. Тогава можеш да си ходиш горд по улицата.

ЕДИТ
Но пак пояснявам, че тва е в сила само при мощен сектор Б. В сегашното ни състояние е ясно кво се получава - нито качествена подкрепа за Левски, нито мощни псувни по Ганьо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 9:25 pm 
Аватар

Е сега какво ще правим - пак ли ще падаме?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 10:08 pm 
Аватар

Викам,че ни е време да биеме рутинно 1-0 с некав адския смешен гол след 10 100 % положения ;д

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Окт 19, 2009 10:52 pm 

TheWhale написа:
Викам,че ни е време да биеме рутинно 1-0 с некав адския смешен гол след 10 100 % положения ;д

Че нещата не вървят много добре в момента е ясно (меко казано), но в някои определени ситуации просто си нямахме късмет.
Имаше 2 такива вчера срещу отбора на моя роден град, получихме гол в 91 мин от 40 метра с/у Локо Пд., отбори като Локо Сф. и Черноморец не ни надиграха, но ни биха, ударихме греда в 6 минута на реванша с/у Дебрецен и т.н. Освен ако някой анадолски ходжа не ни е направил магия, нещата ще се обърнат и е резонно ние да спечелим някой мач с абсолютно чекийски гол играейки с/у съперник, който е по-силен от нас.

С оглед на това си мисля, че ще порим гъз както срещу Браун Бул така и срещу Браун Шоколад. Смейте ми се колкото си искате, но заставам зад думите си.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 468 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]