forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 12:22 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 53  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 5:37 pm 
Аватар

Головете на Черно Море срещу Сант Жулия
http://ww.vbox7.com/play:2da2abed

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 5:38 pm 
Аватар

ебати темата :smt005 гонзо маррто напуснъ :smt005 някой търси форуми на тия унтерменши :smt007
смърт за мачовете -> 6:0 тук и 5:0 там

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 9:33 pm 
Аватар

Kryten написа:
Значи предполагам е ясно, че ако тези ни озорят по-добре да се откажем

"Голям жмур хапни, голяма дума не казвай" :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 10:48 pm 

Чиликов се падна срещу Галатасарай
22 юни 2009 22:21
Освен Левски и Черно море, които днес научиха имената на първите си съперници в европейските клубни турнири, още българи, които играят зад граница, разбраха имената на съперниците си.

В Шампионската лига Левски очаква опонента си измежду Сант Жулия (Андора) и Три Фиори (Сан Марино), но още трима българи ще излязат по терените.

Полузащитникът Румен Гълъбов и неговият Хибърниънс (Малта) ще гостува в първия си мач в 1-ия кръг на първенеца на Черна гора - Могрен (Будва). При успех малтийците ще се изправят срещу ФК Копенхаген (Дания).

Защитниците Станислав Бачев и Александър Томаш с екипите на ФК Баку най-напред гостуват на Екранас (Литва) в срещите от 2-ия кръг.

В турнира Лига Европа в 1-ия кръг играе само един българин - това е нападателят Борис Кондев, който носи екипа на Иртиш Павлодар (Казахстан). Иртиш в първата среща на 2 юли гостува на унгарския Халадаш, а след седмица е домакин.

Във 2-ия кръг украинския Металург (Донецк) с треньора Николай Костов и национала Велизар Димитров ще чака противника си от двойката МТЗ Рипо (Беларус) - Сутйеска (Черна гора). Украинците са домакини в първия мач, който ще се играе на 16 юли.

Казахстанският вицешампион Тобол (Костанай), където играят Станимир Димитров и Георги Чиликов, се падна срещу Галатасарай. Мачът в Казахстан е на 16 юли, а след седмица бившите футболисти на Нефтохимик ще гостуват на стадион "Али Сами Йен" край Босфора.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 11:37 pm 

От доста време не бях влизал тук... не очаквах толкова апокалиптични настроения с оглед картината при последните ми влизания, а от тогава не мисля, че сме мръднали надолу, даже може би леко се вдигна отборът. Ситуацията на практика не е толкова черна и имаме добри шансове за влизане в ШЛ... дори с този треньор, дори с този президент и дори с тези футболисти. Вторият кръг няма какво да го обсъждаме... тук минаваме безпроблемно, ако ще и с 20% от силите. Третият кръг е критичният според мен, не само защото тук има неприятни отбори, а защото резултатът от мачовете тук ще има огромно отражение върху целия ни есенен полусезон. Ситуацията ще е малко като с Публикум - една победа може да изстреля тима към добро представяне и си мисля, че, ако преодолеем този кръг, ще влезем в ШЛ. Обратно при загуба, вероятно ще се издъним и в Лига Европа. Във всеки случай, моята прогноза е, че ще видим 12 мача в ЕКТ тази година, което не е никак зле.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 11:44 pm 
Аватар

Цитат:
Всички в клуба прозряха знак на съдбата, че отново са на лагер в Боровец и научават съперника си в този курорт. Така беше и в най-успешната година на "сините" - 2006-а, когато си спечелиха място в групите на Шампионската лига. За да спазят символиката, на пресконференцията след жребия дойдоха треньорът Емил Велев и футболистите Христо Йовов и Георги Петков. По същия начин, по който се случиха нещата точно преди 3 години. Единствената разлика е в наставника. Тогава беше Станимир Стоилов, а днес е Емил Велев - все бивши футболисти на тима. Това са само част от всичките куп съвпадения, които откриха футболисти и щаб в разговорите си преди, по време и след като научиха първия си съперник в Шампионската лига за новия сезон. Тези "знаци на съдбата" повдигнаха настроението на всички и ги накараха отново да мечтаят, както през лятото на паметната 2006-а.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 11:47 pm 

Аз също не виждам повод за толкова много песимизъм.

* Отбора е по-обигран от преди.
* Кокала се понаучи поне малко.
* Няма да играем с еднотипни атаки следвани от центрирания към Гонзо.
* Имаме нападател на средно европейско ниво, т.е. такъв който дори и вкарва 1 гол от 2 положения срещу отбор тип БАТЕ.
* По всичко личи, че и Кривия ще се върне. Възрастта му няма да е проблем срещу отборите от 2-рия и 3-тия кръг.

Моята прогноза е, че в най-лошия случай ще играем в Лига Европа, но и аз вярвам, че нащие докарат ли до 4-тия кръг сами ще си повярват, че могат да влезнат, а и там ни чакат Цюрих, Динамо Загреб, Макаби Хайфа (Кокала и Макриев ще са на "ти" с тези), Кака Борисова и Висла Краков.

Хайде малко по-оптимистично.

Почти щях да забравя, КУР ЗА ЦЕЦА!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Юни 22, 2009 11:49 pm 
Аватар

Второто и третото не са вярни. За третото ако се закучи мача вързваме бас

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:02 am 
Аватар

То и четвъртото не е сигурно, за Макриев аз лично не съм много ентусиазиран, а ако сме дали някакви мощни суми от по милион и половина, ръководството наистина са най-големите малоумници на света. Виж, ако бяхме взели Камбуров още като струваше само една по-прилична заплата, щях да съм доста по-спокоен, пък и вече щеше да се е е пообиграл.
В защита все още сме нереално зле, май някои хора забравят, че почвахме домакинствата почти всеки път с гол пасив, а това в Европа не се прощава :smt006

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:06 am 
Аватар

Камбуров не иска да играе за нас,както не искат спас делев,иван стоянов и всички чорбари. Тъй че по-добре без тях :smt006 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:51 am 
Аватар

Smirnoff написа:
От доста време не бях влизал тук... не очаквах толкова апокалиптични настроения с оглед картината при последните ми влизания, а от тогава не мисля, че сме мръднали надолу, даже може би леко се вдигна отборът. Ситуацията на практика не е толкова черна и имаме добри шансове за влизане в ШЛ... дори с този треньор, дори с този президент и дори с тези футболисти.

Звучиш така сякаш и пред телевизора не си сядал 2-3 години за мач на Левски. И аз бях като тебе преди - гоялм оптимист, дори като играехме с големи отбори, а бяхме шушумиги тогава без успехи. 3-те огромни унижения в евротурнирите, че и в първенството през последните 3-4 години ме направиха по-голям реалист/песимист.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 10:00 am 
Аватар

Направо ме побърквате... ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ - дори и на майтап да казваме, че ще отпаднем от някви аматьори. Айде не се излагайте

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 10:02 am 
Аватар

rkk написа:
Направо ме побърквате... ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА - дори и на майтап да казваме, че ще отпаднем от някви аматьори. Айде не се излагайте

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 10:04 am 
Аватар

Suum cuique написа:
Камбуров не иска да играе за нас,както не искат спас делев,иван стоянов и всички чорбари. Тъй че по-добре без тях

Ех, де да бяха тия времена, ама не са. Една прилична оферта и ще ги видим после как обясняват пред медиите, че са професионалисити, имат семейства да хранят, кариера да градят и тн. Така че тоя мотив отпада, остава явната некадърност на треньорското и мениджърско звено в ПФК Левски АД .

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 10:23 am 
Аватар

евреинО написа:
Smirnoff написа:
От доста време не бях влизал тук... не очаквах толкова апокалиптични настроения с оглед картината при последните ми влизания, а от тогава не мисля, че сме мръднали надолу, даже може би леко се вдигна отборът. Ситуацията на практика не е толкова черна и имаме добри шансове за влизане в ШЛ... дори с този треньор, дори с този президент и дори с тези футболисти.

Звучиш така сякаш и пред телевизора не си сядал 2-3 години за мач на Левски. И аз бях като тебе преди - гоялм оптимист, дори като играехме с големи отбори, а бяхме шушумиги тогава без успехи. 3-те огромни унижения в евротурнирите, че и в първенството през последните 3-4 години ме направиха по-голям реалист/песимист.

Много па гледаш ти мачове на Левски. Тази година 3 на живо и сигурно още толкова по тв :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:01 pm 
Аватар

Цитат:

Жребий за четвърти кръг - 7 Август
Четвърти кръг на ШЛ- 18/19 Август, 25/26 Август

кур за морето и пичетата :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:11 pm 
Аватар

nazional написа:
Suum cuique написа:
Камбуров не иска да играе за нас,както не искат спас делев,иван стоянов и всички чорбари. Тъй че по-добре без тях

Ех, де да бяха тия времена, ама не са. Една прилична оферта и ще ги видим после как обясняват пред медиите, че са професионалисити, имат семейства да хранят, кариера да градят и тн. Така че тоя мотив отпада, остава явната некадърност на треньорското и мениджърско звено в ПФК Левски АД .

Не си прав. Слушах интервю на спас делев,който в 2 изречения си каза 3 пъти сигурно "аз искам да играя в цдна жалко знаме; има и оферта от Левски,но аз искам в цдна". Черноморец дават 500к за чичовото2,но той иска да играе в цдна смешно знаме. Камбуров си каза,че е имал оферта от нас,но е предпочел локо софия.

Ръководството ни е безкадърно,но не зависят понякога нещата от него

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:29 pm 
Аватар

А бе то че ще ги бием тези е повече от ясно. Става въпрос за аматьорски отбори, които играят за удоволствие събота и неделя, тука две мнения няма. Макар че миналата година Морето се поизмъчиха първия двубой (оставете го резултата), ясно се вижда, че тия хора нямат нищо общо с футбола. Въпросът е какво от това ?

Отборът ни е зле, та зле - със или без Макриев, който не знам защо всички очаквате да е нещо средно между Рууни и Ибрахимович. Тоя пич обиколи маса отбори в Европа и го докара до Израел. В същото първенство, в което застаряващия вече Телкийски ги мачкаше как си иска и бележеше от където му падне. :smt006

Сега очаквам, след като бием тима на хотелското пиколо, да се изпишат оди за Кокала и новия Левски Европейски, Левски - шампионът на страната. А после, като дойде някой отбор, чията звезда не бяга от училище за маовете си, вероятността да ни освиткат пак, щото не сме хванали "номер 23-ти" при центрирането, е много голяма. Тогава някой може и да се сети, че нямаме един мач, вкойто да сме вързали 3-4 поредни паса :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 12:56 pm 
Аватар

Що отборът да ни е зле? Веле Кокалов-Емила е безкадърен и от него идва всичко. И ти кой нападател искаш да купим,вземем под наем?

Много малко вяра има в отбора и затова не стават нещата,щото от трибуните рефлектира в/у отбора. Видя се срещу прасетата какво стана,като всички бяха надъхани.Вече за мин-Орк си прав,но това се дължи отново на Кокал Емилов-Вела :wink:

А тея аматьори ще ги (у)бием,но въпросът е след това :)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 3:19 pm 

евреинО написа:
Smirnoff написа:

Точно защото гледах мачовете, мисля че положението не е толкова фатално. В момента Левски разполага с млад и перспективен отбор (четох някъде, че това е най-младият отбор, ставал шампион в БГ), който има потенциал и трябва само да го разкрие... както срещу лит(*кс-етрополе. Една победа в третия кръг ще е достатъчна за това. Е, вярно, треньорът е ужасяващ първак във всяко едно отношение, но той трябваше да се смени през зимата, сега би било ненавременно. Нека не забравяме, че сме атакували ШЛ с далеч по-смешни формации и сме били много по-големи оптимисти, а пробивът в ЕКТ дойде в най-неочаквания момент и с най-неочакваните хора. Мисля, че има големи шансове нещо подобно да се случи и сега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 3:56 pm 
Аватар

Наистина ли има хора, които сравняват БАТЕ и Жилина със Санта Хулия и Тре фиори?!Я по-сериозно! :smt006

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 4:03 pm 
Аватар

Не разбрахте ли вече, че притесненията на всички са за следващите кръгове, не за тоя - тия ги бием и от форума 11 човека, това е повече от ясно! Но, къде гласно, къде - не - всеки се притеснява какво ще стане нататък, щото следващите вече ще могат да ритат а ние, засега, освен на приказки, не сме напреднали особено много!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 4:04 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Не разбрахте ли вече, че притесненията на всички са за следващите кръгове, не за тоя - тия ги бием и от форума 11 човека, това е повече от ясно! Но, къде гласно, къде - не - всеки се притеснява какво ще стане нататък, щото следващите вече ще могат да ритат а ние, засега, освен на приказки, не сме напреднали особено много!

Виж, за следващите кръгове никой не е краен оптимист.

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 4:15 pm 
Аватар

Следващият кръг с Хафнарфьордур после с Макаби Хайфа и сме в групите. :smt006 ... не на Лига Европа, а на ШЛ. :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 4:25 pm 
Аватар

Levskarq написа:
Следващият кръг с Хафнарфьордур после с Макаби Хайфа и сме в групите. ... не на Лига Европа, а на ШЛ.

чул те господ!!! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2009 6:47 pm 

Levskarq написа:
Следващият кръг с Хафнарфьордур после с Макаби Хайфа и сме в групите. ... не на Лига Европа, а на ШЛ.

Точно това са и противниците които аз предвиждам.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Юли 01, 2009 11:50 pm 
Аватар

Бай Иване, а рейса ше стигне ли да Хафнарфьордур :smt005 Ебати къв отбор си пожелахте :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 12:06 am 
Стига сме имали противници с имена някакви букви,незначещи НИЩО :smt006 Имаме си едни такива тука,ама тяхното измислено,незначещо нищо име е поне само 4 букви и щем-нещем сме го запомнили.
Хафнерфорциганскимадури не ги щем твърдо :!:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 12:07 am 
Аватар

Сигурно ще стигне,ама не виждам как мога да кажа къде трябва да се ходи,това име не мога да го кажа никога

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Юли 02, 2009 12:15 am 
Аватар

Абе некои хора или много се представляват или сериозно са изтрещели. Никой нормален и себе уважаващ се човек не би седнал да гледа мач между шампионите на Андора и Сан Марино......аз предпочитам да следя съдбата на Онур и Шехеразада, Ламия и Кенан и Рич дето го дават от 39 години по Канал 1.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1575 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 53  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]