forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 24, 2025 5:59 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 6:23 pm 
Аватар

Само в евротурнирите е задължително да са на латиница

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 6:40 pm 
Аватар

Не знам що всички отписвате Черноморец за челото, но там работят здраво, строят си и тренировъчна база доколкото разбрах :roll: И все пак Бургас го свързвам с Нефтохимик, дано се върнат по-бързо в А :8)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 6:54 pm 
Аватар

Нефтохимик са :smt051 ако не знаеш :D

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 6:55 pm 
Аватар

Според мен всички са слаби,но ние сме най-силните от слабите,дано влезем в ШЛ. 1 Левски 2Литекс 3Черноморец или Черно Море ако Цура не купуват мачове 4 или5

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 6:58 pm 

БранникО за пореден пАт е неадекватен :smt003 Догодина чекам да се размечтае за мачове с Раковски Русйе или некой друг изчезнал отбор :smt003

Иначе чернокожец не ги знам кво са направили,ама бат Фреди Бобич си има достатъчно кинти за да се търкаля само по Путкас,явно вършат нещо там :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 7:43 pm 

Brannik написа:
Не знам що всички отписвате Черноморец за челото, но там работят здраво, строят си и тренировъчна база доколкото разбрах :roll: И все пак Бургас го свързвам с Нефтохимик, дано се върнат по-бързо в А :8)

Изображение
да, ама Не! Потъват бавно, но сигурно и със сигурност!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 7:48 pm 
Аватар

ВиУи и блестящият му талант отново останаха неразбрани :lol: Колко ли мача ще издържи? Може би до зимата този път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 7:49 pm 
Аватар

Като видях Славия какъв мач изнесоха, не мога да се начудя на акъла на Месията да назначи Вили за треньор на Левски.
Няма такова ужасно блъскане на топката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 7:50 pm 
Аватар

СлаГия и Мауриньо да ги поеме ще са си същия ташак.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 9:43 pm 
Аватар

По-нагоре няколко души са ме репликирали за Нефтохимик че били умрели. Ако не знаете, тях ги взе преди месец някъв дет е собственик на голяма строителна компания и на некъв отбор от В групите Атлетик Бургас дет от две години немали загуба, прекръсти отбора на Нефтохимик (не нафтекс) Бургас и прехвърли всички нематериални активи (сиреч историята, успехите и тн) от Нафтек/Нефтохимик на този отбор, като засега ше играят мачовете на в некво село Долно езерово, което се води квартал на Бургас, но за в бъдеще имат амбициите да си направят собствен стадион и дори вече водят преговори с общината за терен. Също и върнаха най-добрите си играчи от златните години, верно дърти, но идеални за В групите и още следващия сезон мисля ще са в Б група :wink:

Следя темата щот много долно се изгавриха с тоя отбор, сега им сменят и седалките със сини на вече бившия стадион Нефтохимик... верно заводски отбор, но пък със сигурност с повече фенове заради успехите 90те години и лично предпочитам Бургас да е представляван от този отбор дет си има и агитка, а не некво комерсиално отборче с талисманчета шаркита и тем подобни глупости с тартор на 15те човека агитка оня дет му снимат зъба и празен стадион :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 9:54 pm 
Аватар

Дали имат още агитка тези?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:03 pm 
Аватар

E със сигурност по-голяма от тази на черноморец :lol:

Миналия сезон кат беха гости на Берое примерно им арестуваха двата рейса и им иззеха тръби, боксове, ножове, бухалки и бомби :smt003

Иначе ето снимка от баража им за А група в Ловеч:
http://img269.imageshack.us/img269/9375/avatar1962v.jpg

А сега кат си върнаха името и пак са истински, а не сателит, със сигурност ше се върнат и некви дет са били спрели с мачовете :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:19 pm 
Аватар

Черноморец е истинският отбор на Бургас

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:22 pm 
Аватар

Изображение

:smt007 :smt007 :smt007 :smt005 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:23 pm 
Аватар

Я моля някой запознат да обЯсни кой бургаски отбор кой е? Кой е наследник на едновремешния (от преди 10.11) Черноморец, и кой - на Нефтохимик? Аз така ги помня двата бургаски отбора, и по-големият е, разбира се, Черноморец.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:29 pm 
Аватар

Този Черноморец беше създаден през 2005. Стария Черноморец, Дражев го затри :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:34 pm 
Аватар

А, затова ли се казва "Черноморец Бургас" - Бургас? Това изяснява нещата, мерси.

певица пее естрадна песен!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:52 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Черноморец е истинският отбор на Бургас

Тва е така, по-старият отбор ала бала, но аз лично предпочитам за съперници отбори с агитки, а и като представител на по-младото поколение е нормално да свързвам Бургас с Нефтохимик.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 10:57 pm 
Аватар

tonimn написа:
Изображение

:smt007 :smt007 :smt007 :smt005 :bigok

И аз ставам фен на "акулите" :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 11:11 pm 
Аватар

Пирини и черноморци колкото си искаш :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 11:24 pm 
Аватар

Brannik написа:
По-нагоре няколко души са ме репликирали за Нефтохимик че били умрели. Ако не знаете, тях ги взе преди месец някъв дет е собственик на голяма строителна компания и на некъв отбор от В групите Атлетик Бургас дет от две години немали загуба, прекръсти отбора на Нефтохимик (не нафтекс) Бургас и прехвърли всички нематериални активи (сиреч историята, успехите и тн) от Нафтек/Нефтохимик на този отбор, като засега ше играят мачовете на в некво село Долно езерово, което се води квартал на Бургас, но за в бъдеще имат амбициите да си направят собствен стадион и дори вече водят преговори с общината за терен. Също и върнаха най-добрите си играчи от златните години, верно дърти, но идеални за В групите и още следващия сезон мисля ще са в Б група :wink:

Следя темата щот много долно се изгавриха с тоя отбор, сега им сменят и седалките със сини на вече бившия стадион Нефтохимик... верно заводски отбор, но пък със сигурност с повече фенове заради успехите 90те години и лично предпочитам Бургас да е представляван от този отбор дет си има и агитка, а не некво комерсиално отборче с талисманчета шаркита и тем подобни глупости с тартор на 15те човека агитка оня дет му снимат зъба и празен стадион :wink:

Абе разбирам ти цялото мнение накъде клони - искаш ония 100 чикиджии с оранжеви бомбАри и пиратски зелени знамена, израстнали по районните както сами се хвалят да са в "А" група за да ти е по-интересен мача :lol:

Истината е че това е изкуственно създаден отбор по подобие на цС*ка, след което наглеца Пор-Кочанов пускаше "града" без пари на мачовете години наред за да му създаде публика и наливаше много държавни парички от Нефтохима за да създаде отбор и да построи стадион.....истината е че тоя изкуствен отбор го затриха по подобие на създаването....даже гаврата стигна и до розови фланелки.....лъжеците които сега владеят Ч-ц. Нищо изкуственно не може да издържи вечно...
Митко събев и сие...те дори са казали в очите на твоите любимци - верните мазути "Вие не сте важни, други ще дойдат :)".......така че отборът представляващ любовта на чичките от стола на Нефтохима 80-те у лево, - Б, В група го зове...

а другата истина е че Бургас не е футболен град........има по 100-тина човека агиткаджии и другите са ЕДНА СЕЛСКА ПУБЛИКА която идва на мачовете да люпи семки, да дюдюка и да вика ЮЮЮЮЮЮЮ (не у-у-у-у) независимо дали отбора се казва нефтодирник, нафтякс, мазутекс, пинко розовата пантера, акули или попчета.........

истинския Черноморец - отбора на Бургас и неговата наистина вярна публика и агитка са в далечното, много далечно минало и не вярвам то да се върне...........

но иначе като изключим всичко това Краси Балъков и екипа му работят по европейски доколкото може да се работи така в БГ условията в провинцията и съм сигурен че резултатите няма да закъснеят...дори сега след само 1 сезон добра работа те си бяха фактор в БГ първенството.......тази година ще бъдат по-голям фактор като гледам след първия кръг как между нас, свинете и латекс и останалите отбори в които е хаос се е образувала пропаст и ще има 6 отбора които ще играят първенство и 10 които ще се молят да падат с по-малко...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 11:41 pm 
Аватар

Хехе сега пък мазутите ми станаха и любимци... не са ми любимци, просто ги предпочитам пред черноморец щот верно ше ми е по-интересен мача, а и мразя всички сини отбори в България щот треа играем в жълто с тех :smt003 А и нефтохимик края на 90те имат няколко запомнящи се случки с участието на агитката си на гарата в бургас с нас(което е повече мит де), със свинете в софия и със спартак във варна(когато според некои източници се изсипват 50 автобуса първи кръг), а и още помня сините влакове за Бургас :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 11:50 pm 
Аватар

Да изсипаха се тогава към 3000 мазута но питам дали си бяха платили ТЕ автобусите? ИЛИ БИЛЕТИТЕ? :lol: Яко ултрас майна... :oops:
Тогава още не беше станало "модерно" да се пишат трансперанти както сега , иначе можеше да им спретнеме едно "до кога ще сте на заплата при Пор-Кочана?" :smt003

иначе имат де имат.......имат разни вандалски прояви тук-таме след като 12-годишните им фенчета с оранжеви бомбАри израснаха по районните както обичат да се хвалят.......но нали тук някой познаваше Джимито :lol: :smt003 .......предполагам че историйте на този ДИЗ могат да засенчат Агата Кристи :lol:

Иначе и аз не обичам да псувам отбори със синьо-бели шалчета но се налага да гоЕ...а Черноморец , истинския дето Дражев го закри.....там колко гавра се е изляла върху феновете които мазохистично са ходели на мачове....там за какви неща е ставало въпрос скрити от широката публика........всеки мач бой с СОТ-аджиите наети от Дражко....просто им е отказал голяма част от агитката с простотии тоя селяк...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Авг 10, 2009 11:58 pm 
Аватар

Като говорим за Черноморец:

Цитат:
Постът на спортно-технически директор в бургаския Черноморец бе овакантен за Даниел Боримиров, след като Златко Янков бе освободен от него, твърди "Топспорт". Фара бе пратен на работа в сателитния Черноморец-Поморие.
Както е известно, Борето бе отстранен от същия пост в Левски, като бе заменен от Георги Иванов-Гонзо, който все още не е прекратил състезателната си кариера.
В четвъртък Даниел бе на трибуните на стадион "Лазур" в Бургас в компанията на главния мениджър Фреди Бобич на реванша на Черно море с ПСВ Айндховен (Хол) от третия квалификационен кръг на Лига Европа (0:1).

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 8:50 am 
Аватар

В момента този Черноморец е много по измислен отбор от Нефтохимик , играят на стадиона на Нефтихимик, с лиценза на Нефтохимик , с играчите на Нефтохимик, то и за това имат по-малко публика от Славия на мачовете си :smt006 Само се чудя как Лукойл оставиха Митко САбев и кмета да им вземат стадиона :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 11:09 am 

И на всичкото отгоре честваха 90 години ли, колко :smt003

А истинския Черноморец, ако не греша, отиде във В група и се разпадна, и останалите играчи оттам Дражев ги вкара в А група :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 11:29 am 
Аватар

Цитат:
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е на мнение, че в момента за България е най-добре "А" група да остане във формат с 16 отбора. Шефът на родния футбол пристигна на комплекс "Царско село", за да изгледа тренировката на националния ни отбор преди проверката с Латвия в сряда. "За контролата с Латвия не е важен резултатът. Това е последен тест за отбора ни преди важните световни квалификации с Черна гора и Италия. Надявам се момчетата да покажат какво могат на треньорите, а те пък да си направят извода - на кого могат да разчитат. Мачът е важен от гледна точка на самочувствието на момчетата и на треньорския щаб. Не искам да отговарям на обвиненията на Тодор Батков, че в тима не е включен Георги Петков. Има си треньор, питайте него", заяви Михайлов.

Рекордьорът по мачове в националния ни отбор коментира и началото на родния шампионат. "На мен лично стартът на първенството много ми хареса, въпреки че това, което се случва с Ботев (Пд) ме притеснява. Надявам се, че в скоро време, положението с този славен клуб ще се оправи. Не забравяйте, че миналата година Ботев падна с 6:0 на "Герена", а сега само с 5:0. Просто даваме възможност този голям клуб да бъде спасен. Аз с Христолов не говоря. Други говорят с него. Просто се надявам отборът да бъде спасен. Все пак и аз съм обличал неговия екип", каза още Михайлов.

"Попитайте лит(*кс-етрополе, дали е нормално стадионът им да няма лиценз. Концертът на Мадона е на стадион, който е държавна собственост и се знае от пет месеца. Най-лесно е да спрем първенството, но вие няма да има какво да работите", обърна се към журналистите Михайлов. "Нормалните стадиони в България не достигат, но това е проблем на държавата. И в Европа много малко клубове имат собствени стадиони. Надявам се сега новият премиер да помогне с каквото може по места. Той е спортен човек, а и често играе футбол. Предвиждаме да дадем лиценз за "А" група на стадионите в Севлиево и Враца, за да облекчим малко положението. За България от историческа гледна точка най-добре е форматът на "А" група да бъде от 16 отбора. Не сме нито толкова малка, нито толкова голяма държава", завърши бившият вратар.

Никога няма да видиме свястно първенство. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 11:30 am 

Selqnina s koleloto написа:
Като говорим за Черноморец:

Цитат:
Постът на спортно-технически директор в бургаския Черноморец бе овакантен за Даниел Боримиров, след като Златко Янков бе освободен от него, твърди "Топспорт". Фара бе пратен на работа в сателитния Черноморец-Поморие.
Както е известно, Борето бе отстранен от същия пост в Левски, като бе заменен от Георги Иванов-Гонзо, който все още не е прекратил състезателната си кариера.
В четвъртък Даниел бе на трибуните на стадион "Лазур" в Бургас в компанията на главния мениджър Фреди Бобич на реванша на Черно море с ПСВ Айндховен (Хол) от третия квалификационен кръг на Лига Европа (0:1).

Жалко ако е така, щото се появи някаква информация, че ще идва в Люлин да подпомага отбора на тъста си :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 11:47 am 

Бранника не спре да се излага дееба :boisw Ебем ти логиката майна,стегни се малко :wink: Искаш силен нефтохимик,ботев враца и ботев пловдив :lol: :lol: :lol: след некоя и друга година и за свинете ше ти стане жал :smt006

отборчета който живеят за да мразят Левски като изброените цел живот у в група майка им мръсна :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Авг 11, 2009 1:12 pm 

Що бе Черноморец стегнаха кораво отборче....... нефтокомиците са си много по-смешен отбор от тях. Днес ги има, а утре не :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]