forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 5:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 841 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Дублиращ тим
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 5:35 pm 
Айде айде и тоя Жеан го видяхме какъв е!Тоя няма нищо общо с футбола!Всички путки да се махат от Левски!Те нямат сърце да играят за най-великият клуб!Само Рабех,Урсула и Жоазинио стават за нещо!Другите са под всякаква критика!

Вън путките от Левски!!!!Вие нямате сърце...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 5:58 pm 
Аватар

Стига с тая чорбарщина...на който не му харесва ситуацията да сменя отбора,всеки стана експерт,на дали на работните симеста или в училище сте недостижими,а и темата все пак е друга :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 7:26 pm 
Аватар

killak написа:
Айде айде и тоя Жеан го видяхме какъв е!Тоя няма нищо общо с футбола!Всички путки да се махат от Левски!Те нямат сърце да играят за най-великият клуб!Само Рабех,Урсула и Жоазинио стават за нещо!Другите са под всякаква критика!

Да наричаш човека, който е спасявал безброй пъти сините мечти(справка вчера пак изгледах мача с Оксер и се сещам за онова лудо положение в 94-тата минута) Урсула е меко казано срамно. Иначе според мен трябва да се даде шанс на Жеан.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 7:50 pm 
Аватар

А бе още от миналия сезон все си мисля, че мястото на Жеан си е зад нападателя, а не играеше ли и на тази позиция по принцип (тука Мъри почна да го слага на върха на атаката) ? В момента се чудим кой да сложим на тази позиция :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 7:51 pm 
Аватар

killak написа:

:shock: урсула ... Брато ходи на лекар :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 9:10 pm 
Аватар

ГолЕмо важно, като му е казал Урсула... ама преди като го викаше целият сектор сигурно сте били на първия ред, нали? Всеки си има прякори... всичко е ташак, аре по-споко! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 9:33 pm 
Аватар

Малко офф, ама според мен от сегашния ни представителен отбор стават само Гoшо Петков,Рабех, Жиката, Сърмов, Жо , Жеан , Христов и може би Гаджев другите са пълна нула

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Сеп 24, 2008 9:37 pm 
Аватар

да му дадем шанс на Рашко, все пак отскоро е тук. Същто и Бистрон нищо лошо не е направил до момента

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:25 am 
Аватар

Стана много оф-топика, обаче все пак - според мен имаме добър отбор като футболисти. Най-добрия в България. Ако има един човек да ги нареди както трябва, да наложи нужната тактика и да ги мотивира - редовно ще има резултати от 3-0 на горе.

Георги Петков е най-добрия вратар. Рабех и най-добрия централен защитник, Бистрон си е играч и то се вижда, малко сработка между двамата и ви казвам, че през центъра няма кой да мине. Живко и Вагнер не са нешо особено като футболисти, но на този етап са си класа за А група. Може би на тяхното ниво са Данчо Тодоров и тоя от Литекс, както там се казваше. Кой по-добър, кой по-лош - според моментната форма, неможе да се каже сто процентово. Жо го виждаме какво прави по-крилото. Зе Соареш, Дарко, Тиберканин и Гошо Христов - кой каквото ще да ми казва за мен те могат да играят на високо ниво. Жеан Карлош го обсъждахме преди малко. Еньо е перфектен нападател за А група.

За мен този отбор има повече потенциял от предишния, просто трябва да се подедят кой, където му е мястото и да играят с качествена тактика.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:52 am 
Аватар

Проблемът е в центъра. Има само Сърмов и Гаджев, другото е пълен ташак. Джуджето, Дарко, ЗС са трагедия. Хичо като са го почнали феновете не знам дали некога ще заиграе като преди пак, той излиза толкова притеснен на терена, че е ясно, че всичко ще обърка. Жо е огромен срещу Ботев, но здрави бекове го газят. Тиберканин има качества, ама требва да почне да яде свинско, за да стане играч.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:15 pm 
Аватар

Boyo написа:
Проблемът е в центъра. Има само Сърмов и Гаджев, другото е пълен ташак. Джуджето, Дарко, ЗС са трагедия. Хичо като са го почнали феновете не знам дали некога ще заиграе като преди пак, той излиза толкова притеснен на терена, че е ясно, че всичко ще обърка. Жо е огромен срещу Ботев, но здрави бекове го газят. Тиберканин има качества, ама требва да почне да яде свинско, за да стане играч.

И съм съгласен и не съм :lol:
Проблема наистина е в центъра, не по фланговете където Зе (не съм на товето мнеие че е слаб) и Жо се представят доста добре. В центъра трябва стабилен партньор на Сърмов. То самият Сърмов не е много в час последно време, ама след някой и друг мач се надявам да си върне старата форма. Та въпросният партньор на Сърмов трябва де е малко по-креативен и офанзивен. Продължавам да твърдя, че Тасевски е точно за там. До сега не се представяше добре, защото според мен нито Мъри, нито Вуцов го слагаха на правилното място, а и му даваха малко шансове да играе. Срещу Жилина влезна, игра в центъра, даде му се малко повечко свобода и направи добър мач.
Мое мнение, че с играчите които разполагаме в момента, трябва да играем със схемата на Вредер, която в средата представлява ромб:

...............Тасевски.................
Жоазиньо.................Зе Соареш
................Сърмов..................

Напред двама нападатели - Жеан и Христов
Отзад четирима защитници - Рабех, Бистрон и некви бекове, които не знам от къде ще намерим. Може да се опита със Станчев ако се е оправил.

Същото така, като разреви на мястото на Тасевски за по 30 минути (може и цял мач, срещу по-слаб противник на Герена) да влизат Зизов и Тиберкани.

Абе много неща са ми ясни, ама никой не иска да ме напрви треньор :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:21 pm 
Аватар

пф... Тасевски няма място в титулярния състав на Левски... нещо да влезе второто срещу Вихрен да центрита 2 пъти да, ама титуляр не го виждам тоя посредственик...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 12:22 pm 
Аватар

knave написа:
пф... Тасевски няма място в титулярния състав на Левски... нещо да влезе второто срещу Вихрен да центрита 2 пъти да, ама титуляр не го виждам тоя посредственик...

Така говорeхте и за Жоазиньо :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:36 pm 
Аватар

Black Jack написа:
knave написа:

Така говорхете и за Жоазиньо :smt006

Аз не съм говорил, но тези дето говореха поне (повечето) оценяваха факта, че е на 18г. (вече 19...). А наш безДарко :cry:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:37 pm 
Аватар

Абе да ти кажа имаше и такива дето баш го отписваха. И журналите с тяхното 'не успя да се наложи в отбора'. По-скоро повечето хора пренебрегваха това че е на 19

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:45 pm 
Аватар

просто в началото не му се даваше шанс за изява.....
а и младо момче...на другия край на света....всяко ново начало е трудно....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 1:52 pm 
Аватар

Жо го застигна оня прословут балон с "джуджетата". Че в Левски не можели да играят футбол, щото ималомного ниски. И всичките многознайковци питаха как може професионален футболист да е 160 см висок (щото той си е толкова някъде, нищо че го пишат 165, което не е голяма разлика де) и т.н. Мъри хубаво рече "ръст футбол не играе", ама кой да слуша. И оня ден пак тоя коментатора от канал 1 вика "може да ви е трудно да повярвате, че в съвременния футбол има играчи с такива размери :shock: " същото време в най-големите отбори в светя играят толкова високи футболисти и не им пречи осбено. Сега се разиграи на бързо го забравихме, че трябва някой да го повдигне Жо, за да се качи в автобуса :lol: .

Ама то у нас сме си малко на прнципа "всеки знае и разбира", та затова сме на тоя хал :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 9:51 pm 
Аватар

Така е ръста няма особено значение, единствения минус на Жо му е скоростта според мен е доста бавничък, а това не е добре с оглед на ръста му. Играчи като Роби Карлос са на същия ръст, но виждате в какви отбори играят и това не им пречи. Ако си оправи малко бързинката ще стане страшно крило за нашите стандарти. Друг е въпроса, че кокала може да им каже, да не го търсат толкоз много на крак, че с тоя ръст как да я гърдира. С локото напраи добри влизания когато я получаваше на скорост. Има голям потенциял в това момче, а е и само на 19 год. Според мен тепърва ще му се радваме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:24 pm 
Аватар

че има такива джуджета - има. Ама са много малко и са успяли заради невероятен талант. Роберто Карлуш, който споменаваш, има по-добра физика от всеки в отбора ни, с пъти, и така компенсира за ръста си. Жо поне е бърз, за разлика от Шумен, но до момента малкото по-здрави защити, срещу които сме играли, са го смазвали физически.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:30 pm 
Аватар

Цитат:
Жо според мен е доста бавничък

Цитат:
Жо поне е бърз

А сега де :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:34 pm 
Аватар

Малкия бил бавничък :shock:... аз лично по-пъргаво футболистче не си спомнял да е играло скоро за нас :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:50 pm 
Аватар

И мен това ме изуми. :lol: Особено като се сетя как се измъкна от двама локомотивци сам, надбяга ги и пусна към Гонзо, който за съжаление беше изостанал и го надбяга един защитник.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 25, 2008 11:57 pm 
Аватар

И аз съм останал с впечатлението, че скорост не му липсва.

Boyo - не виждам за какво компенсиране става въпрос, за какво му е ръст на крило ? Тези му габарити позволяват да прави неща на терена, които по-едър футболист не би могъл. Вярно е, че трудно взима единоборства, но пък при подобна физика по лесно се измъква от защитника, а и като е така нисък много трудно се пази чисто ... а бе въобще можем хиляда неща да си говорим по тази тема, но не виждам смисъл - за в момента е най-добрия ни футболист и това е показателно. :smt006

За баскетбола и волейбола по-може да се каже, че без ръст не става, но за футбола специално - не мисля.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 26, 2008 10:56 am 
Аватар

не ръст, а физика трябва, но малцина са ниските, които имат добра физика. Въросът е, че селските бекове из бг го пазят от 3 метра , което му дава време да поеме топката и да финтира. Ако излезнем срещу добра защита обаче, бекът го пази от по-близо и в момента, в който топката стигне до него онзи вече го гази като валяк. Крилата не трябва да са коне, но трябва поне да могат да се задържат прави в такива ситуации. Същото важи и за господин 30 кила по десното крило - Батевците такова сгазване му направиха, че сигурно още се стряска нощем. Жилина имаха по-мощни защитници и Жо загуби всички единоборства. Два пъти само го изпуснаха и стреля добре, едната влезе, но за цял мач от крилото се иска малко повече от два удара. Поне е млад и може да заякне при добро трениране, другите двама даже и за цирка не стават - там също требва да пазиш равновесие

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 12:53 am 

С 300 напъна намери 1-2 кусура на най-добрия ни играч, и за какво беше цялото това нещо? Ах тази гадна, гнусна предубеденост, като трън в гъза ти е, нали? Не ти дава мира. Само дето не стана ясно коя е по-добрата алтернатива в момента на крилото. Хичо ли, Дарко ли, Миро ли...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 3:01 pm 
Аватар

Кой определя кой ни е най-добрия играч? Ти ли? Господ? Батков? Всеки си има мнение, ти харесваш джуджета, аз пък не.
Моето е, че в отбора има един Георги Петков, който е двайсет и три класи над всеки друг въобще в цялото ни първенство. А спорове Хичо или Жоазиньо за поста, на който съм гледал играчи като Геша и Йовов са ми бая смешни :smt006

Схакеспиртe, ок

Последна промяна Boyo на Нед Сеп 28, 2008 11:19 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 8:46 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Та въпросният партньор на Сърмов трябва де е малко по-креативен и офанзивен. Продължавам да твърдя, че Тасевски е точно за там. До сега не се представяше добре, защото според мен нито Мъри, нито Вуцов го слагаха на правилното място, а и му даваха малко шансове да играе. Срещу Жилина влезна, игра в центъра, даде му се малко повечко свобода и направи добър мач.

Black Jack написа:
knave написа:

Така говорeхте и за Жоазиньо :smt006

Хубаво е да ме слушате, когато почна да говоря за футбол :!:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 8:48 pm 

Аре кога сложи мафиотския костюм, кога ти порасна работата, ееееее :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 8:49 pm 
Аватар

aquadark написа:
Аре кога сложи мафиотския костюм, кога ти порасна работата, ееееее :mrgreen:

Аз съм мафиот от малък, вие късно го разбрахте :8)

:smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Сеп 27, 2008 8:49 pm 
Аватар

Вече си го представих как води Левски от пистата с тоя костюм :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 841 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]