forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 1:49 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 6:03 pm 
Аватар

Кво значи "дано"? И аз мразя зверски селяните, но повече мразя повервали си прасета. А Локо (София) не се борят за титлата, за съжаление.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 6:09 pm 
Аватар

Нема дано, мощно за селяните и твай - водят 10 точки и има 7 кръга до края - победи в следващите 2 мача и са шампиони, ега.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 6:23 pm 
Аватар

И кво значение има дали е в София при локо или в ловеч? Като няма да е в нас важното е да не е и при свинете, останалото е без значение :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 6:24 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Не ме интересува какви са Локото, по-добре те отколкото селтекс... Титлата трябва да е в София.

Локо отпадна за титлата, кое не ти е ясно? Загуба на точки от страна на ловешките мангали единствено би надъхала еничарите.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 7:08 pm 

Момче,стига писа глупости :smt006

Сека дори минимална да е светлинка в свинския тунел е ненужна :idea:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 8:16 pm 
Аватар

Нема лошо, нека да са втори с равни точки със селяните, по-голем трън в задника - здраве му кажи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 8:21 pm 
Аватар

Днеска с 1 око гледах Локото, ама видех една нечовешка несъщестеуваща засада, която им свириха, и две измислени дузпи в мача. Нищо чудно джуджето-наркоман от Микре да е поръчал съдиите :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 8:39 pm 
Аватар

пролетта много често им свирят дузпи на Локото :?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Апр 13, 2010 9:06 pm 
Аватар

0 tolerance написа:
Днеска с 1 око гледах Локото, ама видех една нечовешка несъщестеуваща засада, която им свириха, и две измислени дузпи в мача. Нищо чудно джуджето-наркоман от Микре да е поръчал съдиите :roll:

Цоко доказаха, че са селски отбор все още, отказвайки се от титлата...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 11:24 am 

thebluegod написа:
Някой в тази тема го беше казал по-нагоре,че е по-добре дето се вика Локо Или-ян-ци да вземат титлата отколкото Селтекс било то и със съдийска помощ.Жалко,че Камбуров пропусна,така тая Неделя мача в Ловеч щеше да е доста по-завързан. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 11:31 am 
Аватар

strave написа:
thebluegod написа:
Някой в тази тема го беше казал по-нагоре,че е по-добре дето се вика Локо Или-ян-ци да вземат титлата отколкото Селтекс било то и със съдийска помощ.Жалко,че Камбуров пропусна,така тая Неделя мача в Ловеч щеше да е доста по-завързан. :smt006

Симпатичен отбор ми бяха, ама след като така курвенски легнаха за титлата на Селякс и се отказаха от нея, им серем на селските глави...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 11:34 am 
Аватар

Е те сека година на нас ни скачат, а на свинете легат под път и над кочина. Локто беха симпатичен отбор до 10-ти ноември - след това си ебаха майката прокаженяшка. Гигов е дупе и гащи с джуджето - нали са колеги в Изпълкома, за кво си говорим :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:02 pm 
Аватар

Продължавам да гледам на Черноморец с жестока завист :smt006 Защо бе, защо там може, а тука трябва да траем Батков и да се скапва всичко. :? ЕБи му мамата - стадионът им е без гъби, треньорът им говори като човек :shock: , не се бият в гърдите кобко са велики (за разлика от нас) , бачкат си хората и това е. И колкото повече го гледам това, толкова повече ме е яд, че Мустака ни е начело.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:04 pm 
Аватар

Абе твърде е рано да се говори за завист към Черноморец, щото след година не се знае. А колкото до мустака - не е тъп, просто така иска да стоят нещата. Вината си е в нас, че и на нас явно така ни се иска.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:06 pm 
Аватар

За завиждане е, ама подочувам некои неща за Балъков и Бобич, които ще им изиграят кофти шегичка :smt006 И всичко ще се срине, което уж се гради.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:16 pm 
Аватар

Е, за тва казвам, че да минат година-две, па тогава да завиждаме. А междувременно, батков-вън.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:19 pm 
Аватар

Може и да се срине, то никога не се знае, ама засега е факт, че са тръгнали да правят футбол, а ние с различни чорапи играем :smt005

А и не е само това бе, деба, в много отбори се вижда прогрес - Берое вижт как се мъчат да играят, Пирин и те тръгнаха да правят отбор ПОНЕ да е за А група, Славия и те се мъчат да стане нещо от тях, МиньорО, ако щете ... В някакви селски тимчета, средняци и надолЕ се вижда ега ти работата и ентусиазма, професионализъм, при нас пълен кур. Как да не те е яд ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:40 pm 
Аватар

Силвия, където ги прегазихме с лекота, поведе на Селякс. Ако бият или е хикс, първенството не е, повтарям, не е уредено :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:51 pm 
Аватар

thegboy написа:
Може и да се срине, то никога не се знае, ама засега е факт, че са тръгнали да правят футбол, а ние с различни чорапи играем :smt005

А и не е само това бе, деба, в много отбори се вижда прогрес - Берое вижт как се мъчат да играят, Пирин и те тръгнаха да правят отбор ПОНЕ да е за А група, Славия и те се мъчат да стане нещо от тях, МиньорО, ако щете ... В някакви селски тимчета, средняци и надолЕ се вижда ега ти работата и ентусиазма, професионализъм, при нас пълен кур. Как да не те е яд ?

Няма никакъв прогрес, просто при нас има регрес. А колкото до приличната игра на някой от тях - това е някакво евентуално подобрение в отборите, но не и в клубовете. Което означава, че е временно. Ще си тръгне Илиян, Гроздан и тия отборчета пак ще отидат на майкината си. Проблема е, че ние се сринахме до тяхното ниво като клуб, а като отбор и по-надолу.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:53 pm 
Аватар

Черноморец много по-добре играеха при Херо, отколкото сега при Бала :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:53 pm 
Аватар

Обаче Вили дет много го псуват некои хора дали не е подредил отбора правилно си правилно? Литекс немат положение и се чудят кво да направят щот са затворени перфе :wink:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 3:54 pm 
Аватар

Латекса може спокойно да позагуби няколко мача, и да спечели няколко залога. Пък и трябва малко интерес да има към първенството, те тия телевизии 52млн дадоха все пак...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:17 pm 
Знаех си, че такива коментари ше има :smt005 Аре уточнете се Доко ли е дал парите за титлата, или Уйкенд е прав и джуджето си я е осигурило?Последно? Тва всеки кръг да се менкат стратегиите кой е уредил титлата и междувременно да се вкарва по някой и друг залог, щото, видиш ли, можело да си позволят :smt007
Де да знам...Все си мисля, че ако аз искам да си купя титлата, ще я купя!Не единият мач нямам пари, Докото излизат гърди напред, следващия мач намирам пари и пак влизам в борбата и така докрая...И до днес никой тук не е обяснил как се урежда мач?
Все си мисля, че минаха мутринските години 96-97, където всичко беше възможно.Все си мисля, че днес, ако някой заплаши ей тоя малкия келеш съдията, че ако не свири ше яде хуя, все си мисля, че тоя като обади на МВР-то и на 10 медии и а после му се случи нещо, е ясно къде ше влиза НСБОП-а.Апък как се урежда мач чрез играчи ми е още по-мътно :smt102 Бая пара трябва да платиш на 11 човека, че да няма обидени...пък и никой от тия 11 да не покаже поне малко съвест, да обади поне малко...
Все си мисля, че в основата на това да са ни ТОЛКОВА ПРАЗНИ СТАДИОНИТЕ, стои именно това закърняло и конспиративно мислене. :smt006

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:22 pm 
Аватар

Абе... Не знам, ма миналата година например, покрай конспиративните теории на Пържолет, относно чорбата и сливен, мое и да са били конспиративни, но на мен ми дойдоха чудесно едни пари..

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:26 pm 
Сега в тоя мач, последно, отказали ли са се Латексо да направят малко парички, допълнително :smt007 че гледам изравниха... :smt006 А респект, че Първолет или който и да е, е казал 2 мача и са излезли :lol: Тва наистина "обяснява" много неща в първенството :smt005

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:29 pm 
Аватар

Все тая, дали обяснява, кинтите са налице, па ако ще късмет да е. Но пък за късмет си беше бая често - не бяха два мача.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:38 pm 
Изгледай дузпата и пак пиши :smt006 Две 100% нарушения в наказателното в рамките на 5 секунди.Даже можеше да си избере за кое от двете да я даде тая дузпа...

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:40 pm 
Аватар

Тук дузпата няма никакво значение, а само реакцията на Вуцан. Как ме е яд, че не го гледам, даеба, некой ако може да разкаже :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:43 pm 
Аватар

Въобще не съм я гледал дузпата, но имам чувството, че за Локо и Литекс през кръг се свирят дузпи :lol: то положения за дузпа имат всички отбори, въпроса е за кого се свирят :smt002

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Апр 14, 2010 4:55 pm 
Аватар

За мене мн добро съдииство. Нито веднъж не се повлия на паданията на Ивелин Попов и Галин Иванов - тия двамата са ебати симулантите през 2мин на земята. А Иваило Стоянов засега му върви повече от успешно кариерата на съдия, почти не помня скандален мач с него, дано да получи и наряди в Европа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]