forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:25 pm 
Аватар

Цветанко Ризов написа:
Затова искрено се надявам във вторник да си покажем истинското лице и да ми се запуши Остата, щото е меко казано нереално така да играем отзадзе - без секаква мисъл :!: Отделно, че Достанич не е като да не е нямал време да пренареди защитата и да се обиграят според съперника.

абе меко казано невероятно ми е да вкараме 2 гола с оглед на потенцЯла напред.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:28 pm 
Аватар

Йовов,Христов,Бардон(Тасевски) и Онгарците на кафево!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:28 pm 
Аватар

От цялата какафония ми харесва плавния преход от стария мач към вторнишкия. Ебахти литераторите сме :smt005

За Йовов и Бардон ке се тепаме :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:31 pm 
Аватар

Йовов и Бардон вече да помиришат скамайката и да свикват с Оханието й :smt006

angysarmy написа:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=87997
Браво бе ! Единствения който го каза както трябва

Дано заеме твърда позиция и когато адвокатчето откаже да им направи селекция :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:34 pm 
Аватар

Без Йовов немаше да има синя приказка и мачове с Дебрецен (а.к.а ЛЕ), така че у лево :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:36 pm 
Аватар

Йовов още колко решаващи гола трябва да вкара,че да се спре плюенето?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:36 pm 
Аватар

Чух, че било така, но ако не ги бяхме били азерите категорично бяхме за Лига А ПФГ

Л. а колко още пропуски на празна врата в решаващи мачове трябва да направи? Да си доразцъка в първенството, но да влизаме с него, бардон и саша симонович в ШЛ е несериозно и обидно за Левски

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:39 pm 
Аватар

Suum cuique написа:
Йовов още колко решаващи гола трябва да вкара,че да се спре плюенето?

Остават му още два, които по план-график трябва да вкара в Будапеща !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:39 pm 
Аватар

Абе, ако играеха Живко, Минев където му е мястото, Рабе и пред тях в центъра беше Гаджев едва ли щяха да се разиграват така в нашето наказателно и да могат толкова лесно да бият шутове от средна дистанция. Едва ли щяхме и да сме толко ялови в нападение, ако вместо Йовов цял мач си караше Жоаозиньо.

Къде в момента не сме кой знае какъв отбор, къде и най-добрите ни ги няма по една или друга причина. Не става въпрос за класата на унгарците - за нашата иде реч. Кое ви се вижда странно, че Веско минев, като го пратиха от другата страна на игрещето, го разминаваха как си искат ли ? Че Генев не можа да създаде тая сигурност в наказателното както Рабех, че Бардон не можа да овладее центъра като Гаджев или бавната игра на Йовов ?

Единственото, което ме изненада, беше, че Петков пусна гол от центъра, но се случва и на най-добрите, какво да се прави.

При положение, че нито подготовката ни беше подготовка, нито селекцията - селекция, а тренера го сменяме в движение, не мисля, че трябва да търсим причини в топката, терена или странното поведение на защитата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:40 pm 
Аватар

Йовов е като Терминатора - талант, но със загубена душа... Всичко съм му простил, ние, българите, сме царе на системата "От Осанна до разпни го!"... Затова нямаме никакви традиции и не уважаваме старите си футболисти, и те живуркат, или умират в нищета, вместо да се гордеем с тях не само по интернет-форуми... А хората, които са ни носили толкова щастие и радост, сега са най-черните дяволи... Щом посегнаха преди време и на Гонзо.... това сме - неблагодарно племе.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:41 pm 
Аватар

Когато вкара сам срещу вратата тогава ще спре

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:42 pm 
Аватар

Не го обвинявам Йовов, не го и плюя, не е виновен, че го взеха за да замазват селекция.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:43 pm 

Morning Glory написа:
nikec написа:
По тезата за тактиката на Достанич в защитата оная вечер, не ви ли се стори много странно държанието на всички в защитата?
Унгарците атакуваха а нашите бягаха не да ги срещат като са с топка в краката направо срещу тях ами или настрани или се дърпаха назад към вратяря Петков което позволи на тия мушмороци да стрелят от където и когато си поискат към вратата.
Има няколко версии за това безпрецедентно отношение на защитатата ни според мен:
1. Продали са мача (малко вероятно с оглед парите които ни чакат в групите)
2. Не харесват тренера и това е поредния бойкот.
3. Подценяване, който е играл футбол знае че като подцениш даден противник после трудно можеш да му противодействаш.
4. Достанич е заложил крупна сума във Виетнамското черно тото че ще паднем (еднолично е играл без знанието на футбалерите ни.... пак малко вероятно)
5. Толкова си можем с тези играчи в защитата.
Искренно се надявам да е 5-тото.
Но всичко ми е много странно аз гледам Левски от 1993 г., играли сме с много по-силни отбори от Дебрецен.... играли сме и с по-слаби, падали сме и сме побеждавали но така безхаберно в защита никога не съм виждал да играем.
Изтеглете си мача от Арената и го изгледайте на спокойствие след като са минали няколко дни от мача да видите абсурдните решения на футболистите ни, момчетата от маалата да бях хванал в някой случай щяха да реагират по адекватно.
Незнам.....

Категорично се разграничавам от тва мнение и силно се надявам, че първите четири точки са ебавка. Привично за свинете е да търсят обясненията за провалите си навсякъде другаде, но не и в себе си. Елементарната истина е, че нито имаме класен треньор, нито класни футболисти, нито парите, с които да си ги осигурим. Играем слаб, бавен футбол, с някакви излишни усложнения, като в същото време не спазваме далеч по-прости и ефективни правила, които донесоха победата на Дебрецен.

Вече трета година Левски играе по един и същ начин - ялово, бавно и предвидимо.

Да бе да, и аз съм свиня и идвам от кочината че да пиша тука нали?
Не казвам че мача е уговорен а просто какви са ми съмненията пак казвам никога преди не съм виждал да играе Левски по този начин в защита... просто трябва да има някаква причина неможе Дебрецен да направи 24 удара а Барса и Челси в двата си преди години не постигнаха толкова. Слаби сме си и това е, отадаме от всякъде даже от А групата...... давайте да приемаме пораженческо отношение и да не пишем и да се съмнявам в нищо вече дееба.
По добре да не бях писал в интерес на истината но лично на мен ако ми се плати ще бягам настрани от играча който атакува, ще се подхлъзвам нарочно, ще бягам с гръб към моя вратар за да може да стрелят колкото си искат пичовете отсреща, ако играя нормално за победа играч с топка се атакува веднага при получаването и се следва златното правило: човек минава, топка не!
Според това което съм писал вие сами преценете след като изгледате запис на мача от коя страна на барикадата бяха нашите оная вечер.
Не казвам че мача е продаден!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:47 pm 

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Последна промяна blue_fury на Съб Авг 22, 2009 1:47 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

Абе малко си противоречиш - хем ти се иска да не е така, хем все натам я подкарваш. Последно?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Аватар

На мен лично Йовов ми е любим футболист още от първия му престой в Левски. Пред нас на един стълб още стои един надпис "ЙОВОВ", който съм надраскал с блажна боя сигурно преди 13-14 години. В него ми харесва това, че трябва да очакваш неочакваното, като неочакваното всъщност се превръща в очаквано. Какво може да изпусне на празна врата, така може и да даде някой гениален пас, да вкара уникален гол. И до ден днешен съм сигурен, че ако Йовов беше вкарал в края на първото полувреме на мача с Удинезе, нямаше да остраним италианците.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:54 pm 
Аватар

Вместо да цъкате по цял ден по клавиатурата и да мислите какво можело да бъде и какво ще бъде, вземете си вдигнете гъзовете и отидете да се запишете за Унгария.Само така може да помогнете на любимия ви отбор да стигне далеч, не с цъкане тука ! Оправдания тип, нямам пари, не ме пускат от работа, имам изпит ... са за другаде ... ! Както се казва и в статията ... " ние не пеем само за победа " .. ! Така, че мощтно в Унгария ... и мощно вярвам в победата, ако не ... здраве да е, но после ще има какво да разказвам .. бях там, победиха ни ... дадох всичко от себе си...

Само сините !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 2:01 pm 

Айде да обсъждаме предстоящитя двубой, ясно е защо паднахме. ЗАщото играхме без МИланов, Рабех, Гаджев, ЖОазиньо (10те минути ги не смятам) и Георги Иванов. Това са 5 основни футболисти, които са ни правили цялата игра. Както и да го погледнем, без тях е тегаво. ТО и Манчестър Ю без 5 титуляри ще е пълна скръб :wink:

+ имаме треньор, който е в отбора от 2 седмици.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 2:20 pm 
Аватар

По мое скромно мнение тези маджарски педали са супер преодолим отбор и не смея да се надявам много ама си мисля,че ако ги победим няма да е никакво чудо.А колегата дето ми говори за продадени мачове му препоръчвам да гледа по малко Сашо Диков и повече да разсъждава.За Йовов-харесвам го като футболист,не отричам това което е направил,ама вече му е време за почивка,мисля че като смяна ще е по-полезен.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 2:26 pm 

Не гледам Сашо Диков, казвам какво видях оная вечер и ако наистина мача е игран истински от нашите защитници значи по добре да не ходим и в Лига Европа. А вие си стойте тука и се залъгвайте че защитниците ни играха най правилния футбол в историята на футбола. Пак ви казвам но никой не ме слуша изгледайте мача сега на "студена" глава къде се вика да видите що за пародия го играят Минев, Лусио, Топчо и Генев!
Много ми приличаше в дадени епизоди играта ни отзад на играта на Беласица в края на миналия сезон незнам това ша да е някаква случайност :smt006

Edit: иначе тия ги мачкаме на реванша но само и единствено с Живко "Дупката" и Рабех "пияндето-затворник" отзад.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 3:00 pm 
Аватар

Цитат:
-Не мога да си го обясня… Явно тези хора са от Левски, само когато работят в клуба. Когато излязат от него, стават против Левски. Бил съм коректен към бившето ръководство и към бивши треньори на Левски. Не съм отправил една критика, но явно тези хора прекаляват и трябва да им се отговори. Бил съм футболист при тези треньори, които дават мнения. Не искам да говоря аз, да казвам, какви треньори са били те. Искам да кажа на тях и на деятелите, които всеки ден дават интервюта, че това не помага по никакъв начин на отбора. Те си мислят, че са от Левски, само когато работят в клуба. Когато има проблем хората си свалят маските и ги виждаш какви са. Видяхме ги какво целят и чакат.

Цитат:
Не съм изненадан. Тези хора се крият като мишки, когато отборът побеждава, а после излизат като плъхове, за да дават мнение. Това са хора, които по някакъв начин формират общественото мнение. Вие медиите пък им давате трибуна, за да се изявяват. Те показват яда си, че не са в клуба.

Царят е много прав този път :fgod

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 3:02 pm 
Аватар

nikec написа:
Не гледам Сашо Диков, казвам какво видях оная вечер и ако наистина мача е игран истински от нашите защитници значи по добре да не ходим и в Лига Европа. А вие си стойте тука и се залъгвайте че защитниците ни играха най правилния футбол в историята на футбола. Пак ви казвам но никой не ме слуша изгледайте мача сега на "студена" глава къде се вика да видите що за пародия го играят Минев, Лусио, Топчо и Генев!
Много ми приличаше в дадени епизоди играта ни отзад на играта на Беласица в края на миналия сезон незнам това ша да е някаква случайност :smt006

Edit: иначе тия ги мачкаме на реванша но само и единствено с Живко "Дупката" и Рабех "пияндето-затворник" отзад.

Не съм прочел коментар в който някой да е казал че защитата ни е играла добре,но да се говори за покупко-продажби при положение че при победа взимат по 70000евро,а Тошката гушва 7000000...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 3:14 pm 

alex77 написа:
nikec написа:

Не съм прочел коментар в който някой да е казал че защитата ни е играла добре,но да се говори за покупко-продажби при положение че при победа взимат по 70000евро,а Тошката гушва 7000000...

+1

Не знам, никец, на каква дрога си, но не е качествена. Как ще продадат мач при положение, че ще вземат ебаси парите и след два поредни сезона, в които се дънят ужасно. Стига чорбаризми, конспирации и заговори. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 3:16 pm 
Аватар

не бе, той не казва, че е продаден.. ТОЙ ПРОСТО ОТБЕЛЯЗВА ФАКТИ, НИЩО ДРУГО НЕ КАЗВА :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 3:23 pm 

:smt005 :smt005 :smt005 Същински Сашо Диков :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 3:27 pm 

Незнам кой на каква дрога е но аз съм си много добре, пак ви казвам Мача не е продаден просто всичко отзад беше тотално обръкано.... пък си знам че можем повече и ми е странно незнам.... нема пиша повече затова да не ставам за посмешище но всичко беше онази вечер много странно дано да е било просто някаква случайност и на липсата че двама основни защитници не играха а другия беше пратен на майната си да играе а не там къде трябва.
Айде със здраве и само Левски, некви си загуби от селяци ни правят само по силни и тия ще го разберат само след броени часове.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 3:58 pm 

Типично по нашенски като паднем от някой отбор и вече почваме - те били много силни, А група за нищо не става, унгарското първенство е като примера дивисион, глупости от тоя сорт. Истината е, че мача го изиграхме много зле в защита, и че всяка наша атака, която не беше балонно изсипване на топката беше голова. Дебрецен са отбор от ранга Баку и никой не може да ме убеди в противното

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 4:51 pm 
Аватар

Бах ги защитниците , там Топчо , Мопчо , Генев , кви са тия бе , предлагам да ги причакаме някъде, да ги пребием и да покажем къде им е мястото, даже да поканим и камерите на "Шоуто на Азис", айде аС тръгвам , взел съм си една кирка да ги закопая (остана ми от последната продажба на земекопен инструмент на чорбарите) . ДА се махат тия , ние сме Левски, ние играхме като равен с равен с грандовете Барселона, Челси, Вердер, тия нямат място в отбора! ВАН , незабавно, да дадат път на младите :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 4:58 pm 

Цитат:
със страх в Европа не се играе

Мисля си 4е това ни е основният проблем ,полу4аваме еднотипни голове ( срещу БАТЕ пак дале4ен изтрел ,Петков не се намеси добре и от корнера ни отбелязаха ) и после поне 20-30 мин пьлен амок .При положение 4е играем толкова сковано и неорганизирано ,с погрешна тактика ( Гонзо дефанзивен , сега без защита и центьр ) сьздаваме положения и не можем да бележим. На Дебрецен им дадохме такава свобода да си играят ,4е такьв лесен ма4 няма да имат с години,това оба4е не ги прави непреодолими.
Наи-жалко ще е ако не играят в реванша като мьже ,спокоино ,без прибьрзване ,не мисля 4е бьрз гол ( до 10 мин ) е реален но кой знае ,трябва и малко кьсмет . Унгарците пове4е ще се притеснят ако срещнат един организиран,хладнокрьвен отбор който знае за какво е дошьл и как да си го вземе отколкото да по4нем пак юруш с изритвания ,балонни центрирания

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 6:25 pm 
Аватар

Ало, правописът .. деца, научете се да пишете български, после да давате мнения по форуми !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]