Morning Glory написа:
nikec написа:
По тезата за тактиката на Достанич в защитата оная вечер, не ви ли се стори много странно държанието на всички в защитата?
Унгарците атакуваха а нашите бягаха не да ги срещат като са с топка в краката направо срещу тях ами или настрани или се дърпаха назад към вратяря Петков което позволи на тия мушмороци да стрелят от където и когато си поискат към вратата.
Има няколко версии за това безпрецедентно отношение на защитатата ни според мен:
1. Продали са мача (малко вероятно с оглед парите които ни чакат в групите)
2. Не харесват тренера и това е поредния бойкот.
3. Подценяване, който е играл футбол знае че като подцениш даден противник после трудно можеш да му противодействаш.
4. Достанич е заложил крупна сума във Виетнамското черно тото че ще паднем (еднолично е играл без знанието на футбалерите ни.... пак малко вероятно)
5. Толкова си можем с тези играчи в защитата.
Искренно се надявам да е 5-тото.
Но всичко ми е много странно аз гледам Левски от 1993 г., играли сме с много по-силни отбори от Дебрецен.... играли сме и с по-слаби, падали сме и сме побеждавали но така безхаберно в защита никога не съм виждал да играем.
Изтеглете си мача от Арената и го изгледайте на спокойствие след като са минали няколко дни от мача да видите абсурдните решения на футболистите ни, момчетата от маалата да бях хванал в някой случай щяха да реагират по адекватно.
Незнам.....
Категорично се разграничавам от тва мнение и силно се надявам, че първите четири точки са ебавка. Привично за свинете е да търсят обясненията за провалите си навсякъде другаде, но не и в себе си. Елементарната истина е, че нито имаме класен треньор, нито класни футболисти, нито парите, с които да си ги осигурим. Играем слаб, бавен футбол, с някакви излишни усложнения, като в същото време не спазваме далеч по-прости и ефективни правила, които донесоха победата на Дебрецен.
Вече трета година Левски играе по един и същ начин - ялово, бавно и предвидимо.
Да бе да, и аз съм свиня и идвам от кочината че да пиша тука нали?
Не казвам че мача е уговорен а просто какви са ми съмненията пак казвам никога преди не съм виждал да играе Левски по този начин в защита... просто трябва да има някаква причина неможе Дебрецен да направи 24 удара а Барса и Челси в двата си преди години не постигнаха толкова. Слаби сме си и това е, отадаме от всякъде даже от А групата...... давайте да приемаме пораженческо отношение и да не пишем и да се съмнявам в нищо вече дееба.
По добре да не бях писал в интерес на истината но лично на мен ако ми се плати ще бягам настрани от играча който атакува, ще се подхлъзвам нарочно, ще бягам с гръб към моя вратар за да може да стрелят колкото си искат пичовете отсреща, ако играя нормално за победа играч с топка се атакува веднага при получаването и се следва златното правило: човек минава, топка не!
Според това което съм писал вие сами преценете след като изгледате запис на мача от коя страна на барикадата бяха нашите оная вечер.
Не казвам че мача е продаден!