forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Юли 19, 2025 2:08 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 1:04 am 

свине Омрете 27ми написа:
Орлетата ще продължават да ебат остро през гащите, а съдийте ще продължават да ги режат :sm_horse Цял сезон без нито един мач в Джумаята а са в първата половина от таблицата :wink:
БАй Гроздан на доложи от къде е намерил тоя Дани Младенов, това момче пори вратарите яко от началото на полусезона :!:

от Марек Дупница ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 1:16 am 
Аватар

Не мога да пропусна да отбележа и Георги Марков - рендето Вьорнер, днес отново се включи с един лакът и подобаващи медийни изяви :bigok Тоя е завършен олигофрен, чак ме хваща срам че някога е носил синята фланелка :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 5:49 pm 
Аватар

:smt005 дали вратарчето на сливенските мангали не е добър, мега добър

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 5:56 pm 
Аватар

Ето това ни е нивото на първенството, 20 отбора да го направят !

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 7:30 pm 

Ексклузивно - лит(*кс-етрополе отнася 3 мача лишаване от домакинство и 15 бона глоба
22 март 2010 17:19

Локо Мездра също наказан с 1 мач на чужд терен, плаща 2 хил. лева
лит(*кс-етрополе по всяка вероятност ще отнесе санкция от 3 мача лишаване от домакинство и 15 хил. лева глоба, довериха ексклузивно за donbalon.eu източници, близки до Дисциплинарната комисия. Както първи още вчера ви информирахме, на армейците ще бъде присъдена служебна загуба с 4-0 от Локомотив Мездра, но няма да им бъдат отнемани точки, а евентуално изваждане на тима елитната ни група изобщо няма да се обсъжда. Както е известно, Дисципа ще заседава след половин час, но според запознати решението на органа вече е взето. Локо Мз също ще бъде наказан, като железничарите ще отнесат 1 мач лишаване от домакинство и 2 хил. лева глоба заради трагичната охрана на мача с лит(*кс-етрополе.

Припомняме ви, че преди по-малко от година червените отнесоха почти идентична санкция, след като агитката им нахлу на терена в гостуването на Литекс. С оглед именно тези събития съществуваше вероятност поведението на червените да бъде изтълкувано като рецидив и те да отнесат жестоко наказание. Запознати с правилниците на БФС обаче са категорични, че събитията от Ловеч няма да бъдат вземани под внимание, тъй като са станали през миналия сезон и клубът от Борисовата градина пак ще бъде помилван от футболната централа.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Пон Мар 22, 2010 9:48 pm 

http://www.blitz.bg/sport/article/56344

На 23 март (вторник) ще бъде събранието на Спортно-техническата комисия, която трябва да вземе решение относно крайния резултат от мача и дали ще бъде наложена служебна победа на Локомотив (Мездра), дали двубоят ще бъде преигран или доигран./БЛИЦ

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 23, 2010 4:34 pm 
Аватар

Локото радват с тая игра, дано да не изпаднат, не си струва някой селски отбор да играе вместо тях.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 23, 2010 5:10 pm 
Да понеже Мездра не са селски отбор.Айде моля ти се :smt003
Незнам дали си ходил в Мездра,но аз ходя всяка седмица поне по веднъж и ти казвам,че такива селяни трудно се намират. :lol:

Върнете се в началото

Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 23, 2010 5:25 pm 
Аватар

За Локо Пловдив ставаше въпрос :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Вто Мар 23, 2010 8:37 pm 
Аватар

Loathing написа:
Да понеже Мездра не са селски отбор.Айде моля ти се :smt003
Незнам дали си ходил в Мездра,но аз ходя всяка седмица поне по веднъж и ти казвам,че такива селяни трудно се намират. :lol:

:lol:

Нямаше как да се сдържа да не се изсмея и аз. За майните става въпрос и споко - няма да изпаднат.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 12:21 pm 
Аватар

'айде орлетааааааааааааа :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 4:06 pm 
Аватар

синьото бфс отново им го наби аххаха, къде са хулиганите да нахлуят

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 4:10 pm 
Аватар

всички за нас играят, бутат ни към поредна титла... ама ние нещем да я взимаме

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 4:31 pm 
Site Admin
Аватар

или по скоро бутат Литекс ;)

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 4:51 pm 
Аватар

45' Черноморец - Локомотив (Мездра)

Акулите най-после ще бият...10 дена преди мачът ни с тях :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 10:22 pm 

Сърдечно благодаря на Локо за поредния пирон в ковчега на Батков. Дано и чорбата ни направи подобен подарък.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 10:40 pm 
Аватар

Аз вече не съм сигурен, дали тия пирони са точно в батковия ковчег, честно...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Сря Мар 24, 2010 11:10 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Сърдечно благодаря на Локо за поредния пирон в ковчега на Батков. Дано и чорбата ни направи подобен подарък.

За Локо и други що-годе читави отбори може, но за чорбата да говорите, че е добре да паднем вече е абсурд. Ако ще батков да обяви, че при загуба от ЦДНА продава, никога няма да се зарадвам на загуба от червените нерези...

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 12:33 am 

tprodanov написа:
Аз вече не съм сигурен, дали тия пирони са точно в батковия ковчег, честно...

Постави се на мое място - преди 2-3 години само аз говорех за малоумната политика на Батков, която ще ни върне десетилетия назад. Много от вас ме смятаха за луд и смятаха че е по-добре за Левски всички да сме "единни" и да си подкрепяме отбора, тогава щял да бъде най-силен. Тогава Батков се изживяваше като "един от нас" и не пропускаше възможност да говори за бляскавото бъдеще, докато същевременно изцеждаше отбора при всяка възможност, търсеше начини чрез подли игрички да се освободи от инакомислещите, заменяше едни любимци с други и всичко в името на участието в лигата, което явно след успеха срещу Киево бе решил че може да постигне с играчи от Хасково и с треньор от Скутаре. Бе решил че в последствие тези играчи от Хасково може да ги продаде запо 2 милиона парчето и не само да не се бърка и лев за клуба, ами с клуба да налива средства в другите си бизнеси. Сега, благодарение на безкомпромисните пирони на половината А група, не е нужно да казвам каквото и да било, вие сами си знаете репертуара, батко ви не смее да се появи на мач, не споменава ни дума за светлото бъдеще и говори за продажба.
Футболът е бизнес. А в бизнеса е възможно една фиирма да работи дори и на загуба, ако загубата е по-ниска от фиксираните разходи. В момента, когато загубата стане по-голяма от фиксираните разходи, фирмата прекратява дейността си, защото за нея е по-евтино да си изгуби всичките фиксирани разходи, отколкото да продължава да работи. Какъв е аналогът с Левски? На всички е ясно, че Батков не държи отбора от любов към синята идея, а защото вярва, че това е скрит финансов ресурс. Освен че се надява на ново европейски чудо тип "лов на маймуни с трици" той вярва, че една евентуална продажба на клуба може да му домнесе милиони и така да възстанови с горница вложените средства. Това е така, защото отборът е шампион, играе редовно в европа, има школа, база и така нататъка. Докато има шанс за евротурнирите и групите, Батков ще се надява първо на приходите от влизането в групите на лига европа и второ - на добро представяне на някои футболисти, които да бъдат забелязани и продадени за добри пари. Естетствено тези приходи не биха били достатъчни за цялата издръжката на отбора, но като към тях се добавят парите от МТел, са напълно достатъчни да минимизират разходите, които той прави от джоба си за клуба и в същото време да държат цената на контролния пакет акции висока, което означава че който иска да ни спаси от мустака, трябва да се бръкне за доста сериозна сума, и понеже този някой ще е българин, той ще знае че футболистите не стават за нищо, а базата гълта милиони всяка година - следователно ще знае, че цената е неоправдано висока. Следователно, трябва да се отнеме мотивът на Батков цената да е толкова висока. Това, на което трябва да се надяваме е Батков да изгуби финансов интерес - тоест, Левски да изгуби възможност да се изявява в Европа, а от там цялата тежест на издръжката на отбора да падне върху батков. Тогава, по всички икономически закони, той би трябвало да прецени, че ще спечели повече, ако продаде отбора за една нормална сума, примерно 5 милиона, отколкото да продължи да го издържа сам, което би му носило само икономически негативи и отрицателни емоции, предвид сигурните провали на всички нива с тези футболисти и все по нарастващата омраза на публиката.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 12:37 am 
Аватар

Хидън, колкото и странно ми е да ти го кажа, но в случая си голям оптимист :smt006 . Лично за мен нещата са в съвсем различна посока.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 12:48 am 
Аватар

Абе Хидъне,не можеш да искаш свинете да ни треснат,защото било полезно и това щяло да ни даде нов старт,трескаме свинете и НИЕ се опитваме да си върнем уважението,което може и да е нов старт

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 1:19 am 
Аватар

Схемата на Хидън е добра от гледна точка на здравата икономическа логика, но аз не съм убеден, че Батков се води от такава :lol: Той не е нормален човек, а тъпа селска комсомолска пръчка, забогатяла по партийна воля и избиваща комплекси. По-скоро ще ни затрие, както Христолов направи това с жълтите, отколкото да ни продаде и да се оттегли с достойнство.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 2:22 am 
Аватар

От свинете не треа падаме, но ще е добре да пропуснем евротурнирите тоя сезон. В написаното от Хидън има много логика, аз само ше добавя към договора на Мтел, който е за 1 милион на година, и парите от ТВ права за А група, които вече не са хич малко - 1 милион още. Което дори без евротурнири са си стабилни приходи при реален бюджет от около 3-4 макс 5 милиона, но все пак оставаш на загуба без 7те милиона от групите на уефа примерно и може и да се замисли комсомолския нещастник :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 9:27 am 

Стига сте вярвали в приказки, биеме тоя и излизаме от кризата. На каква база? Топчо, Мечо, Бардон, Сашо и Ицо ще се подмладят с 5 години ли, футболисти за по 2-3 милиона изведнъж ще решат че много им се играе в Левски ли, батко ви ще реши че е по-добре да инвестираш за да постигнеш резултати, отколкото да постигнеш резултати за да извлечеш дивиденти ли? Стига с тези натрапени журналистически фрази. Един хикс с чорбата, хем за достойнство, хем да ги спрем окончателно за титлата и след това още 5 издънки до края в най-добрия случай - това го казах още зимата.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 9:35 am 
Аватар

бием чорбата, гонзо се маха, хаздай треньор и накрая 8мо място :lol:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 10:13 am 
Аватар

събрал съм около13,5 млн ойро..... пуснете платен телефон, за да сбера разликата до 15 млн. Обещавам да закупя отбора.... Ама тогава след всяка загуба - ще има игра с публиката.... Явен търг за задниците на играчите.... кой не играй, ша го ибем.....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 11:04 am 
Аватар

Съгласен съм с на hidden767 мнението само две вметки да направя:

1. преди 2-3 години само аз говорех за малоумната политика на Батков, която ще ни върне десетилетия назад - не беше само ти, държа да подчертая. Много хора и на мен ми се смяха тогава, сега гледам повечото мислят по този начин.

2. Това, на което трябва да се надяваме е Батков да изгуби финансов интерес - тоест, Левски да изгуби възможност да се изявява в Европа, а от там цялата тежест на издръжката на отбора да падне върху батков. Тогава, по всички икономически закони, той би трябвало да прецени, че ще спечели повече, ако продаде отбора за една нормална сума, примерно 5 милиона, отколкото да продължи да го издържа сам, което би му носило само икономически негативи и отрицателни емоции, предвид сигурните провали на всички нива с тези футболисти и все по нарастващата омраза на публиката - това също и аз го разправям отдавна но в съкратен вариант - загуби, загуби и само загуби.

ПП
Отделно от финансовите загуби, натрупването на повечко провали на терена, автоматично водят до нови противници на свинята сред журналистите, бившите футболисти, известни личности и най-вече сред феновете. А това означава по-голям натиск. А колкото повече натиск и отколкото повече страни толкова по-добре.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 11:19 am 
Аватар

Важното е свинете да не бият в дербито, другото ми е все едно... едно неучастие в ЕТ поне за мен ще е за добро... чакаме това добро!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 11:21 am 
Аватар

Блеки, и ти си на същото мнение, очевидно, но аз не съм. Мустака няма никаква финансова изгода от Левски и не е заради това в клуба. И да губи, и в Б група да отидем, него това не го бърка.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Чет Мар 25, 2010 11:23 am 
Аватар

tprodanov написа:
Блеки, и ти си на същото мнение, очевидно, но аз не съм. Мустака няма никаква финансова изгода от Левски и не е заради това в клуба. И да губи, и в Б група да отидем, него това не го бърка.

Дали ако отидем в Б група ще има същия комфорт от публиката ? И въобще от цялата синя общност в България ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 2734 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]