Anarion написа:
Изобщо не искам да виждам и чувам писаници и приказки за това как ислямските подлоги щели да ни бият и колко хубаво щяло това да бъде всъщност, че да започнело някакво пречистване и пр.
Пречистване този отбор може да има, когато попадне в чисти ръце. Какви обсотятелства биха изгонили мустакатия алкохолик не знам, но със сигурност не е загуба в прекия двубой.
Напомням на де що има мрънкалници и прочее маловерци че става дума не за обикновен мач, а за сблъсък между две ценностни системи. Едната отстоявана от дедите и бащите ни а другата от хората, що хвърлиха страната и народа в позорна васална зависимост и които ОЩЕ живеят във власт и разкош на наш гръб и на гърба на родителите и децата ни.
И ако това влезе като разбиране във всяка една глава, дето претендира че обича "Левски" в неделя ще сме поне 30 000 както до неотдавна и няма да се нахвърлим върху своите след първия сбъркан пас, нито пък да мълчим като картаджийкси кибици насред собствения си дом както стана онзиден.
Мен този отбор в този си вид ме вбесява до лудост защото е тактически неграмотен, без елементарно сработване между хора и линии, пълен е с некадърници или изчерпани ветерани които е срамно да опират пешкира за чужди провали след години на триумфи и победи; воден е от треньорска карикатура, управлява се без грам мисъл ден за ден, попаднал е в ръцете на алчно и алкохолизирано комунистическо парвеню и като цяло отдавна е скъсал и с облика си, и с историческата си мисия.
И ТОЧНО ЗАТОВА ще съм на стадиона в неделя. Не защото ще бъде приятно и хубаво, а защото така трябва. Сто пъти вече съм обяснявал, че да си левскар е колкото привилегия, толкова (че и повече) задължение до живот...а и след това.
Защото както е трръгнало да сме по 2 хиляди на "Герена" за важен мач в хубаво време - скоро няма да остане нищо от изначалната ни идентичност. Ще се претопим в посредстваност и сивота и по нищо няма да се различаваме от ония, дето пеят "само за победа". А недай Господи стане ли това, вече ще е късно ако ще не Батков, ами 12 - те апостоли да са начело на клуба.
Тоя мустакат кретен рано или късно ще си замине или ще го гръмнат. Кога и как ще стане нещо такова не знаем и няма как да знаем, а и не ни е работа. Нашият дълг е да запазим подкрепата към отбора и спомена за духа и традициите му до момента, в който ще премине в по - способн и чисти ръце. КАКВОТО И ДА СТАВА ДОТОГАВА.
В неделя разбиваме враговете човешки и мамицата му на тоя, дето от страх или леност не дойде на стадиона ако има тая възможност!
Това е мнението.........
ЗА КЛУБА, ЕМБЛЕМАТА И ИСТОРИЯТА.........НЕКА 90 МИНУТИ ДА МАЧКАМЕ КОМУНИСТИТЕ НА ТРИБУНИТЕ!
САМО ЛЕВСКИ!