forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 08, 2025 9:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:42 am 
Аватар

Дениран беше защитник на Дебрецен :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 11:52 am 

А Хмарян Огнянов не играе ли сега като опорен халф :roll: :roll:

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:20 pm 
Аватар

Хах верно Дениран игра защитник от Дебрецен . Има 2 изчиствания с глава от центрирания на Лусио .До сега не съм вярвал че нападател може да играе толкова слабо с глава като тоя и на мача с Баку пак изпусна и с унгарците 2 пъти
Огнянов не е вътрешен Балтанов играе .Ако Гонзо не беше контузен и Вуцов треньор познаййте кой щеше да е вътрешен :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:29 pm 
Аватар

nikec написа:
По тезата за тактиката на Достанич в защитата оная вечер, не ви ли се стори много странно държанието на всички в защитата?
Унгарците атакуваха а нашите бягаха не да ги срещат като са с топка в краката направо срещу тях ами или настрани или се дърпаха назад към вратяря Петков което позволи на тия мушмороци да стрелят от където и когато си поискат към вратата.
Има няколко версии за това безпрецедентно отношение на защитатата ни според мен:
1. Продали са мача (малко вероятно с оглед парите които ни чакат в групите)
2. Не харесват тренера и това е поредния бойкот.
3. Подценяване, който е играл футбол знае че като подцениш даден противник после трудно можеш да му противодействаш.
4. Достанич е заложил крупна сума във Виетнамското черно тото че ще паднем (еднолично е играл без знанието на футбалерите ни.... пак малко вероятно)
5. Толкова си можем с тези играчи в защитата.
Искренно се надявам да е 5-тото.
Но всичко ми е много странно аз гледам Левски от 1993 г., играли сме с много по-силни отбори от Дебрецен.... играли сме и с по-слаби, падали сме и сме побеждавали но така безхаберно в защита никога не съм виждал да играем.
Изтеглете си мача от Арената и го изгледайте на спокойствие след като са минали няколко дни от мача да видите абсурдните решения на футболистите ни, момчетата от маалата да бях хванал в някой случай щяха да реагират по адекватно.
Незнам.....

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Aбсолютно същото ми светеше в мозъка, точно зад путодектора в сряда :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Не ми е минало само вариантите през главата, защото не мога да допусна да продадеш мача, който ще ти донесе по 100 000 евро на човек от уастие в ШЛ.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:32 pm 

Да бе да.... вместо да си вземеш мача още тука, ще им пускаш да те бият :D И там да правиш някви изненади :lol:
:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:34 pm 
Аватар

Е ти не викай - ДА БЕ ДА, а виж как играхме срещу Барса там и Челси тука, срещу Ливърпул тука, и посе виж с Дебрецен защитата. Не ги обвинявам за продажници, просто е НЕВИЖДАНО за отбор като Левски.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:35 pm 
Аватар

Не между другото и на мен ми се набиваше на очи как наще се въртят като обрани евреи, покрай техните футболисти.
Само Топчо им влезна един път, като хората и направо ги изяде едни двама

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:39 pm 

Цветанко Ризов написа:
Е ти не викай - ДА БЕ ДА, а виж как играхме срещу Барса там и Челси тука, срещу Ливърпул тука, и посе виж с Дебрецен защитата. Не ги обвинявам за продажници, просто е НЕВИЖДАНО за отбор като Левски.

Боримиров, Ричард, Станислав Ангелов, Томашич
Сега играем с един дефанзивен халф- Сърмов, който сам неможе нищо да направи, отзад имаме един ляв бек, който играе от дясно, един Генев, който явно не е дорасъл и Един Лусио, който го е одъртил...

ДА вземем да приемем реалностите- ТЕя дойдеха, ние ги подценихме, те ни наказаха (10 минута) и ние се "наакахме". СЛАБИ СМЕ!

Последна промяна [BFL] Gogo на Съб Авг 22, 2009 12:42 pm, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:40 pm 
Аватар

nikec написа:
По тезата за тактиката на Достанич в защитата оная вечер, не ви ли се стори много странно държанието на всички в защитата?
Унгарците атакуваха а нашите бягаха не да ги срещат като са с топка в краката направо срещу тях ами или настрани или се дърпаха назад към вратяря Петков което позволи на тия мушмороци да стрелят от където и когато си поискат към вратата.
Има няколко версии за това безпрецедентно отношение на защитатата ни според мен:
1. Продали са мача (малко вероятно с оглед парите които ни чакат в групите)
2. Не харесват тренера и това е поредния бойкот.
3. Подценяване, който е играл футбол знае че като подцениш даден противник после трудно можеш да му противодействаш.
4. Достанич е заложил крупна сума във Виетнамското черно тото че ще паднем (еднолично е играл без знанието на футбалерите ни.... пак малко вероятно)
5. Толкова си можем с тези играчи в защитата.
Искренно се надявам да е 5-тото.
Но всичко ми е много странно аз гледам Левски от 1993 г., играли сме с много по-силни отбори от Дебрецен.... играли сме и с по-слаби, падали сме и сме побеждавали но така безхаберно в защита никога не съм виждал да играем.
Изтеглете си мача от Арената и го изгледайте на спокойствие след като са минали няколко дни от мача да видите абсурдните решения на футболистите ни, момчетата от маалата да бях хванал в някой случай щяха да реагират по адекватно.
Незнам.....

Категорично се разграничавам от тва мнение и силно се надявам, че първите четири точки са ебавка. Привично за свинете е да търсят обясненията за провалите си навсякъде другаде, но не и в себе си. Елементарната истина е, че нито имаме класен треньор, нито класни футболисти, нито парите, с които да си ги осигурим. Играем слаб, бавен футбол, с някакви излишни усложнения, като в същото време не спазваме далеч по-прости и ефективни правила, които донесоха победата на Дебрецен.

Вече трета година Левски играе по един и същ начин - ялово, бавно и предвидимо.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:42 pm 
Аватар

[BFL] Gogo написа:
Цветанко Ризов написа:

Сега играем с един дефанзивен халф- Сърмов, който сам неможе нищо да направи, отзад имаме един ляв бек, който играе от дясно, един Генев, който явно не е дорасъл и Един Лусио, който го е одъртил...

Съжалявам, че не написахв предният пост да не ми излизаш със старите играчи, щото бех сигурен, че това ще изтъкнеш. Говорим за защитата,а не за халфовете. А Лусио беше един от най-добрите тоя мач :smt006 Докато Топчо се литкаше непрекъснато отзад.

Каре, не съм съгласен. Нашите не играха така в защита, както с други противници. Гледйа пак мача и виж колко твърди единоборства имаха - само танцуваха пред унгарците ситнешката и назад....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:46 pm 

Цветанко Ризов написа:
[BFL] Gogo написа:
Цветанко Ризов написа:

Съжалявам, че не написахв предният пост да не ми излизаш със старите играчи, щото бех сигурен, че това ще изтъкнеш. Говорим за защитата,а не за халфовете. А Лусио беше един от най-добрите тоя мач :smt006 Докато Топчо се литкаше непрекъснато отзад.

Каре, не съм съгласен. Нашите не играха така в защита, както с други противници. Гледйа пак мача и виж колко твърди единоборства имаха - само танцуваха пред унгарците ситнешката и назад....

Съгласен съм, но ти ако нямаш подкрепа от халфовете, как ще се защитаваш... Те минаваха през средата на терена без проблеми, стигаха до наказателното поле и освен защитниците, никой друг не ги притесняваше. Някси имахме един разкъсан отбор

Гаджев, МИланов и РАбех липсваха много, ама адски много... Пък за Гонзо, да не говорим.... :?

Последна промяна [BFL] Gogo на Съб Авг 22, 2009 12:48 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:47 pm 

Най - логичното обяснение за това поведение на защитата е, неправилно тактическо указания на треньора.... всички сме виждали какво могат и Виктор и Минев, Топчо няма нужда да го споменавам.... никога не са бягали така от нападателя..... Единствения случай когато си спомням такова "отстъпление" е на мача барселона - Левски когато Живко тичаше до оня зъбатия и то беше само в 1-2 случая в целия мач.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:49 pm 
Аватар

Абе че танцуваха, танцуваха. Но да търсиш под вола теле и да си мислиш, че мача е продаден е абсурд.
По-скоро според мен си ги подценихме доста

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:49 pm 
Аватар

6. Унгарците направиха селекция за групите в ШЛ , играха със самочувствие, тактически много грамотно , овладяха средата на терена през всичките 90 минути , пресираха нашите много здраво и логично вкараха само 2 гола
7. Левски не е отбор от средно европейско ниво, Левски се е превърнал в европейско подджудже -като се почне от Спасителя машинист , който не отдели една стотинка за трансфери, въпреки че получи 3 милиона еврА от ЕКТ до сега , преминем през доносниците-ченгета намърдали се в Надзорният съвет , преминем през скрънзата изпълнителен директор по финансовите въпроси , харчещ пари за багери, трактори , за седалки Рекаро , а трибуните на Герена са под всякаква критика, седалките криви, начупени, разни ръждясали винкели стърчат , болтове , майката си ебало , преминем през тотално некадърните треньори които вече трети сезон се подвизават на Герена и не сме мръднали и с милиметър в положителна насока от онази тотално олигофренска тактика, класирала ни на първо място в класацията "Най-слаб отбор игра някога в ШЛ ", продължим към тотално неработещата ДЮШ, след като от сто години не можем да вземе титла при старшата възраст , прав е Спасителя като каза, че до 14-15 годишна възраст са добре , от там пълна пародия :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:52 pm 
Аватар

Именно, пичове - разкъсан отбор, който в 5-6 мача преди това е показал преса и е победил с игра. Некак си нещо не е така. И за да не спориме голословно, изгледайте пак мача с Дебрецен и забележете поведението на защитата. После се сетете същите играчи в някой преден мач... Къде отиде хъса от мача с Баку и шанса да влезеш в Групите? Или българската черта пак проговори? Свършихме си работата наполовина... майната му, нали сме в групите на ЛЕ....

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:52 pm 
Аватар

Добре. Какво искате да кажете сега, че Левски е една развалина, един мизерен отбор с малоумни управници и жалка публика ?!

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:55 pm 
Аватар

Да , без последното :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:57 pm 

СА като се замислих... Тиберканин неможе ли да играе дефанзивен ?

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 12:58 pm 
Аватар

Кой е луд да си купи мач срещу нашите :lol: Хвърлени пари на вятъра :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:00 pm 
Аватар

Не коментираме уговорен мач (щото никой вече не продава мачове на съперника на такъв етап - има си други врътки, FLAME да ни образова по тоя повод). Не се съмнявам в нашите лично аз. Коментираме странната игра в защита.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:03 pm 
Аватар

[BFL] Gogo написа:
СА като се замислих... Тиберканин неможе ли да играе дефанзивен ?

Не може, бе, не може ... той е поливалентен футболист - какъв го пуснеш - такъв не може да играе :smt003 .

Мисля, че е най-добре да върнем жеста на Славия за Дениран, като им пратим за половин сезон Тиберканин, да видят копелетата кон боб яде ли ! :boisw

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:08 pm 
Аватар

Цветанко Ризов написа:
[BFL] Gogo написа:
Цветанко Ризов написа:

Значи са решили да бойкотират Ратко и Гонзо, вместо да приберат парите и цял свят да ги гледа, докато пичките по чалготеките им лижат анусите, а говедата по улиците ги спират, за да ги мачкат и целуват.

Няма класа за ШЛ - просто е.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:10 pm 

Няма класа и за Лига Европа :smt006 Като прегледах отборите и виждам какво е нашето състояние, всичко различно от 6 загуби там ще е изненада :smt006

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:11 pm 
Аватар

На прима виста ти изброявам половин отбор, дето му дреме на кура за излизаните ануси и феновете :smt006

Слаби сме, но Дебрецен НЕ СА ПО-СИЛНИ от нас.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:12 pm 
Аватар

Цветанко Ризов написа:
Не коментираме уговорен мач (щото никой вече не продава мачове на съперника на такъв етап - има си други врътки, FLAME да ни образова по тоя повод). Не се съмнявам в нашите лично аз. Коментираме странната игра в защита.

Странната игра в защита съм склонен да я отдам на няколко фактора.

1. Генев имаше контролно петък и се притесняваше момчето.
2. Печката на унгарците много бяга, не съм сигурен, но има всички предпоставки да мисля, че тренира :shock:
3. Отборът на Деберцен играе футбол, не са Баку или симпатягите от Санта Жулия.
4. В защитата ни основните са Гаджев и пияндурника - тях ги нямаше. Бардон не може да руши играта на противника и не му е това работата, а на всичкото отгоре го нямаше и Живко, а на негово място беше Минев, който играе от другата страна и повече от естествено беше неориентиран. При това положение единственото странно е, че допуснахме само два гола :smt003

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:14 pm 
Аватар

Наистина странно, срещнахме футболен отбор :shock: Самообливам се с орина и се извинявам, че се усъмних в качествата на световноизвестните маджари.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:20 pm 
Аватар

Първолете, при положение, че играхме с Генев, който още не е готов за ШЛ, както и Минев, на който му се виеше свят цял мач и пусна към 20 пъти пеКчата да му дръпне и да му избяга. Вярно - фрапантна защита, но по-скоро от подценяване на ситуацията и от меко казано странната й формация в мача, породена от липсата на адекватни заместници на титулярите. Предполагам е излишно да коментираме какво щеше да е с Живко и Рабех

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:22 pm 
Аватар

Затова искрено се надявам във вторник да си покажем истинското лице и да ми се запуши Остата, щото е меко казано нереално така да играем отзадзе - без секаква мисъл :!: Отделно, че Достанич не е като да не е нямал време да пренареди защитата и да се обиграят според съперника.

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:24 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=87997
Браво бе ! Единствения който го каза както трябва

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
МнениеПубликувано на: Съб Авг 22, 2009 1:25 pm 
Аватар

thegboy написа:
Не ме е яд толкО, че няма да влезем в ШЛ, а че вяма да имам възможност да гледам пак как Жижко пази някоя голяма звезда :smt022

Строшения крак на Кр. Роналдо - безценно :smt007

Върнете се в началото
 Профил  
Отговори с цитат  
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 1084 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]