Мечо си спомням, че по същия начин изпусна една дузпа в Стара Загора през пролетта на 2007 - а и резултата остана 0 - 0
Това възкреси поне на теория мизерните шансове на хюмнетата от кочината и доковците от Литъл Чайна, но след две седмици радостни вопли в крайна сметка изобщо не им беше весело.
Сега все пак да не забравяме, че Мечо изработи перфектно първия гол.
Иначе приличен мач, аз лично не съм недоволен. Идеята е, че в ЛЕ няма такива като "Монтана" и трябва тепърва да се надгражда.
Отрепки, не чувам да се прекланяте с песни и танци пред Ицо Йовов

Още, още..ОЩЕ КАЗАХ!!!...а така...

Майтапът настрана, но тази пролет беше макар и изненадващо доста приличен опорен халф.
Тук обаче също опираме до обстоятелството, че за Европа вариантът не върви - на такъв пост тичането е най - много, а Йовов чукна 33 и само у нас се практикува умилителната практика след час игра мача да се доиграва на ходом. И все пак дори така стои много над Сърмов, сметайте от онова дърво колко спешно трябва да се отървем щом бивше крило на 30 и кусур се справя по - добре от него на титулярния му пост.
Иначе ми се ще да вярвам, че Бензукан и Милиев почнаха да показват някакъв синхрон.
И, естествено, трябва ни таран.
За мен единственото хубаво нещо в тая кампания беше, че свърши и все пак докопахме излаз до Европа. В този смисъл Гонзо си свърши работата - пое отбор твърдо извън зоната на квотите и успа да го класира поне до поносимия минимум.
Като дойде наследника му на поста, ще видим.