Първолет Стаматов написа:
всички плюете Георги, да си подадял оставката, да се махнел с достойнство. Единственият човек, на който му пука какво става с ЛЕВСКИ! Засрамете се, бе, как можете! Да си метне оставката и да остави нещата да потънат в лайната безнадеждно? Това ли искате? Най-лесно е да поеме вината и да се махне. И после? После какво става? Хиперболи и свободни съчинения не ми се слушат - щели сме да се съберем 100 000 човека? Аре слезте на земята, ние не можем да управляваме клуба - все ще се намери някой от тия 100 000, който ще намери начин да се намести и да узурпира властта. Какъвто и Устав дасе приеме, ебати фантастиката... Толкова ми е зле, че преадоха всички Гонзо - и футболистите, и лайномета мустакат
да, аз най-безнадежно очаквах гонзо да се направи на мъж и да си подаде оставката от поста "перде на батков", за който получава заплата от същия този батков в момента...
ок - сбърках, признавам си грешката.
това е същия гонзо, който рони крокодилски сълзи на погребението на георги илиев, а по-късно стана щатен утешвач на скръбната вдовица на косъо самоковеца.
какъв точно го дърви гонзо в клуба да попитам обаче? да знае нещо чужди езици - едва ли, най-много руски и то видяхме на какво ниво в преговорите с казан. да има нещо там голям опит, ценни контакти, известно име в европа? НАЛИ СТРОИМ ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ УЖ?
с такива строители, дето дори и достойнство нямат да поемат вината, както само ден преди това са обещали - толкова.
но съм съгласен с теб, че и по зле може да станат нещата.
аз съм оптимист

jdt написа:
трябва тотално различен подход ,любопитно ми е какво ще постигнат германците в Черноморец.Късно е вече но Борето+Илия Груев едва ли щяха да се справят по-зле.
Футболът е колкото игра с топка толкова и игра без топка.
Чичовото поне е имало досег с големия футбол и ги кара да се движат,пресират ,доколко се справят е друг въпрос
анджък, както казват братята конгоанци.
Richard Long написа:
Защото Борат е заложил тлъста сумичка за победа на свинете да си упреки умиращото родопско бизнесче. Аз няма да се учудя ако именно това е причината да държи да е президент на ЛЕВСКИ - за да манипулира резултати и да прави пари от тва
бъркаш копеле, батков е най-кадърния юрист в държавата, във форумО има хора от гилдията и те са ни обяснили.
[BFL] Gogo написа:
лит(*кс-етрополе не са по никакъв начин по напред от нас, ама по никакъв.... АБСОЛЮТНО ПО НИКАКЪВ
преди 3 години ние играхме в лигата. като додрапаш до там поне като другите селски отборчета от европейската пустош и провинция - поне малко да се беше оттъркало у нас нещо хубаво.
розенборг веднъж влязоха и после 10 години не пропускаха. стяуа и те с нас бяха, и те си имат един бекали дето е същи батков, само че по професия е овчар, а не юрист - и те повториха и потретиха, докато ние си правехме ташак с тампере и бате.
не са цесека по-напред от нас, ние сме много по-назад и от тях и от всичко живо.
BLUEBIRD написа:
Ако се окаже че в измамата имат пръст служители на ФК Турция следва служебна загуба и тежки наказания вкл. вадене на точки
само ако може ГАГА и gawain да ни представляват по делото. те имат опит в боренето с извънземните и техните конспирации.
бития е бит, ебания е ебан. курвата се ожени и свърши тая.
забрави за някава информация да излезе кой, как и защо стана каквото стана.
Anarion написа:
Клубът и публиката се разкъсват от жестока криза на идентичността и всичко останало е само логично следствие от това. Загубата от османците сама по себе си е неприятна, но не и нещо катастрофално - напролет, да речем ще ги бием. И какво?
Абе хора - ние не може да напълним нито "А", нито "В" дори БЕЗ буферните зони и така е от години
мда, ето това е проблем номер ЕДНО и него нито оставката на гонзо, нито дори пръждосването на батков ще решат автоматично. много работа и жертви ще иска този проблем.
но отнякъде трябва да се почне чистенето на оборите и за начало изхвърлянето на батков от клуба и на надрусаните лумпени от стадиона ще даде верния тон.
А И ДА СЕ ВЪРНЕ ЕМБЛЕМАТА!!!
тук наистина опира до загуба на индентичност.