ultrafan_rs написа:
Тъпото е, че тва дето сте набрали на батко и на картел0 си го изкарвате на ЛСФК и другите до него пишещи тук. Залагам си главата, че те нито са взели пари, нито са защитници на статуквото. Поставете се малко и в техното положение. Ако на стадиона се издигат неприети от шефовете плакати или квото и да е ше дойдат с тупаниците по м. , а не при инчето или някой друг. И ше седим и ше гледаме как ше счупят техните глави, а не нашите...И не съм сигурен кой и колко ше се застъпят за тях. Не им е толко лесно на хората.... Братче в тоя форум всеки може да управлява държавата и сектор0, да не говорим, че всички сме свалили Жан Виденов, Живков, Горбачов, СССР и Мао...
Ама на практика не е толко лесно...
Toгава се подтвърждава, че това не е сектор "Б". В този сектор страх никога не е имало. Никога не сме се плашили от ченгета, мутри и т.н. Ние сме Левски, нашето мнение никой не може да ни го налага! Ние винаги имаме мнение, за нещата, които ни засягат. Не ни е страх, че ще дойдат с "тупаници". Защото сега отнасяш един бой, а преди отиваше в Белена. Но никой не го беше страх да запее "И преди, и сега, Левски значи свобода!". Никой не се опитваше да забрани на сектора да го прави.
Аз също не подкрепям глупави плакати срещу Батков и т.н. Да се пее срещу него и т.н. Да, той направи много грешки, но защо решихте, че следващия ще е по-добре. В тази криза за български отбор нормален собственик, според нашите разбирания, не може да се намери. Нашите отбори НЕ СЕ КОТИРАТ !!! Тваз! Не нападайте хора. Просто времената, в които живеем промениха и хората от Сектора. Надали го правят умишлено, но няма воля, няма и желание. Разбирам ги. Аз също от 2-3 години нямам желание да ходя в сектор "Б''. И, да. Там е пълно с покемони в момента. Не всички са такива. Останаха и много левскари, които дават сърцето и душата си за Левски. Но покрай тях виреят долни (облечени в жълто) покемони!