forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Дек 15, 2018 5:08 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Правила на форума


Натиснете за да видите правилата
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11149 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 372  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 10:54 am 
Offline

Регистриран на: Пет Май 23, 2014 10:44 pm
Мнения: 561
15 гола за първенство за 900 минути. Простата сметка е гол на 60 минути :roll:


Последна промяна KostadinNikolaev на Сря Май 16, 2018 10:55 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 10:55 am 
Online
Аватар

Регистриран на: Вто Май 24, 2016 11:12 am
Мнения: 8437
Местоположение: София
Екстра. Да вземат Антон Огнянов и да оставят Писателя за треньор. От нас си зависи какво ще правим, защото догодина тези можем да ги шибаме по такъв начин, че да не им се верва.

_________________
И само Левски обичаме те! :levski


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 11:06 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Дек 28, 2004 7:55 pm
Мнения: 5199
Местоположение: Sofia/Glasgow
KostadinNikolaev написа:
15 гола за първенство за 900 минути. Простата сметка е гол на 60 минути :roll:
Стивънчо е един огромен балон. Дано тиретата го вземат и дано разчитат на него.

_________________
"Народе, народе, мaйцу ти ебем
oт слово бегаш, на куршум налиташ"


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 12:15 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 6103
Дано това е титулярния заместник на Цингаманга :bigok :bigok :bigok

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 12:21 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 20581
Местоположение: София
https://bfunion.bg/news/45212/0 пак минахме между капките май :smt017


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:05 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Сеп 11, 2009 8:34 pm
Мнения: 546
Местоположение: Столицата
Цитат:
“Национален фен клуб Берое – Стара Загора” организира пътуване за срещата от Първа професионална лига. Екскурзията ще се осъществи при записани минимум 16 души. Ако има по-малко записани от посочената бройка, екскурзията няма да се осъществи!


И те ще взимат детето на съседа, за да запълнят бройката.... от 16 души :smt005 :loser2

_________________
"Mилиони разбраха, че Левски това е България. И тази България има бъдеще, защото на стадиона имаше стотици малки деца със сини шалчета, които са гаранция, че Левски завинаги ще остане символ на величие. На свобода. На футбол."


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:08 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 3:16 pm
Мнения: 22243
Местоположение: Фаноса ти.
Има ли добро европейско утро, нещастни люляци :strkstrk
Цитат:
Световната футболна централа ФИФА реши да затегне още повече обръча около неизрядните клубове-платци. Тя ще налага още по-сурови санкции за тях, за да се преустанови порочната практика да се налагат разпоредби, а после те да не се спазват.

Ето какво пише в писмото на ФИФА за новите санкции за неизрядните платци, които влизат в сила още на 1 юни. Въпросното писмо е изпратено и до БФС и публикувано на сайта на централата: Писмото касае и българските клубове.

ДО АСОЦИАЦИИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ФИФА

Циркулярно писмо № 1628 09.05.2018г., Цюрих Чл. 64 от Дисциплинарния правилник на ФИФА – нов подход, приет от Дисциплинарната комисия на ФИФА по отношения на клубовете-длъжници.

Уважаеми господине, Уважаема госпожо, Както знаете, една от задачите на Дисциплинарната комисия на ФИФА е да гарантира, че решенията, постановени от даден орган, комисия, инстанция на ФИФА или следствия от решения по обжалвания пред КАС (Спортен арбитражен съд в Лозана), са зачитани и спазвани.

За да бъде постигната тази цел, чл. 64 от Дисциплинарния правилник на ФИФА (ДПФ) бе въведен и приложен по последователен и систематичен начин. В последните години Дисциплинарната комисия на ФИФА забелязва, че много висок брой от заинтересованите лица във футбола, основно клубове, продължават да не спазват решенията, основно тези, които са постановени от Комисията за разрешаване на спорни случаи или Комисията за статута на играчите.

Във връзка с тази тенденция през май 2017 г. членовете на Дисциплинарната комисия получиха възможност да изготвят индивидуални решения по отношение на подобни случай и по този начин да открият опция за разглеждане на по-голям брой случаи на година по най-бърз начин. В допълнение, нов член от Правилника за статута и трансферите на играчите бе одобрен от Съвета на ФИФА през март 2018. Свързаните с него разпоредби ще влязат в сила от 1 юни 2018 г. Новият член дава на органите за вземане на решения на ФИФА, т.е.

Комисията за статута на играчите, Комисията за разрешаване на спорни случаи, независимият съдия или съдията от Комисията за разрешаване на спортни случаи, в зависимост от случая, правомощия да налагат санкции на играчи и клубове, ако решение, включващо парична санкция, не бъде спазено. Такива възможни санкции ще бъдат част от решението Въпреки това и предвид факта, че гореспоменатите нови разпоредби ще бъдат приложими по искове, подадени от 1 юни 2018 и ще имат лимитиран обхват на приложение (спрямо клубове или играчи длъжници), Дисциплинарната комисия на ФИФА ще продължи да се занимава с оставащия значителен брой случаи.

В това отношение Дисциплинарната комисия на ФИФА, с цел по-добър подход към настоящата ситуация, реши да подсили системата и да подсигури,че всички решения, взети от органи, комисии или инстанции на ФИФА са зачитани , веднага след като биват публикувани, без да бъде непременно необходима намеса от страна на Дисциплинарната комисия на ФИФА. В този смисъл, трябва да бъде припомнено, че според чл. 64 от ДПФ:

1. Всеки, който не успее да плати на друго лице (като например играч, треньор или клуб) или ФИФА пълна сума или част от нея, въпреки че това е било постановено от орган, комисия, инстанция на ФИФА или решение по обжалване пред КАС (с финансова санкция), или всеки, който не спазва друго решение (без финансова санкция), постановено от орган, комисия, инстанция на ФИФА или КАС (последващо решение по обжалване): ще бъде глобен за неспазване на решението ще получи краен срок, от юридическите органи на ФИФА, в който да плати дължимата сума или да изпълни решението (за решение без финансова санкция) в) (само за клубове) ще бъде предупреден и осведомен, че в случай на неизпълнение на задължение или неизпълнение на решение в предвидения период, ще бъдат отнети точки или ще бъде наредено понижаване в по-долна дивизия г) (само за асоциации) ще бъдат предупредени и осведомени, че в случай на неизпълнение на задължение или неизпълнение на решение в предвидения период, ще бъдат наложени допълнителни дисциплинарни санкции. Може да бъде постановено и изключване от състезание на ФИФА. Ако клуб не спази крайния срок, от съответната асоциация ще бъде изисквано да изпълни предписаната санкция

3. При отнемане на точки броят на отнетите точките ще бъде пропорционален на дължимата сума.

4. Забрана за извършване на всякакъв вид дейност, свързана с футбола, също може да бъде наложена на физически лица“ Настояща процедура В този контекст, досега, когато е установено, че клуб нарушава чл. 64 от ДПФ по отношение на финансова санкция, стандартна процедура бе следната: Дисциплинарната комисия на ФИФА издава сакция срещу длъжника, посредством която на последния е наредено да плати глоба и е наложен краен срок за издължаване към кредитора. В допълнение клубът-длъжник е информиран, че ако не бъде извършено плащане до края на указания срок, може да бъде предприето лишаване от точки по молба на кредитора. В тези случаи, в които длъжникът не изпълняваше съответното решение в указания срок, при молба от кредитора, секретариатът към Дисциплинарната комисия на ФИФА изискваше, в писмен вид, от асоциацията на длъжника да изпълни указаното лишаване от точки. Ако след изпълнението на гореспоменатите санкции, съответното плащане все още не бе направено от длъжника, по искане на кредитора, въпросът отново биваше повдиган пред Дисциплинарната комисия на ФИФА, с цел евентуално понижаване на първия отбор на кредитора в по-ниска дивизия.

Нова процедура:

В това отношение и с цел установяването на система, която по-добре да гарантира зачитането на решенията, постановени от органите на ФИФА и в крайната сметка да предизвика клубовете-длъжници експедитивно да се съобразяват с финансовите си задължения по отношение на кредиторите си, Дисциплинарната комисия на ФИФА реши да подобри горепосечената процедура.

Съответно, основните промени засягат предходно споменатия параграф Преглед Според новата процедура, ако бъде установено, че дадена страна нарушава чл. 64 от ДПФ: Дисциплинарната комисия на ФИФА ще продължи да прилага параграф 1 а) по същия начин; произнасяйки санкция срещу длъжника, чрез което ще му бъде наредено да плати глоба и ще му бъде даден краен срок да уреди дълга си към кредитора.

В допълнение към глобата, Дисциплинарната комисия на ФИФА ще наложи отнемане на точки и/или налагане на транферно ембарго, което ще влезе в сила само при изтичане на крайния срок. Следователно клубът-длъжник ще има възможност да избегне допълнителните санкции, ако уреди дълга си към кредитора в рамките на този срок.

Ако съответната дължима сума не бъде платена в пълен размер от длъжника в рамките на гореспоменатия срок, асоциацията на длъжника ще има задължението да провери дали действията по решението са извършени преди изтичане на крайния срок, и от същата ще бъде изисквано автоматично да приложи отнемане на точки и/или наказание за регистрация на нови играчи, на национално или международно ниво, за един или повече пълни, последователни регистрационни периоди. След като всички спортни санкции са били изтърпяни и, ако дългът все още не е изцяло изплатен, кредиторът може да изиска, в писмен вид, случаят да бъде върнат на Дисциплинарната комисия на ФИФА с цел налагане на допълнителни санкции, стигащи до понижаването на първия тим на клуба длъжник в по-долна дивизия. Прилагане на спортни санкции по новата процедура Отнемане на точки.

От заинтересованата асоциация-членка, ще бъде изискано автоматично да наложи подобна сакция от първия ден след изтичането на указания период, освен ако длъжникът не предостави доказателство на секретариата на Дисциплнинарната комисия на ФИФА и на въпросната асоциацията членка, за плащане на дължимата (пр. доказателство за извършено плащане) преди изтичането на крайния срок. При подобен случай полученото плащане ще бъде потвърждавано от кредитора. Няма да бъде възможно избягването на налагането на лишаване от точки (или отменянето му, след първоначалното налагане) дори ако длъжникът спази решението, след изтичането на крайния срок. Ако отнемането на точки трябва да бъде наложено след последния мач на съответния сезон, в който клубът длъжник участва (защото крайният срок може да пада на дата, след приключването на сезона), такавасанкция трябва да бъде постановена през следващия сезон. Ако асоциация-членка не изпълни автоматично постановената санкция и не предостави на секретариата към Дисциплинарната комисия на ФИФА съответното доказателство за отнемане на точки, могат да бъдат предприети дисциплинарни процедури, които могат да доведат до изключване от всички състезания на ФИФА.

Трансферно ембарго:

Освен ако длъжникът не докаже, че е платил дължимата сума,автоматично ще бъде наложено трансферно ембарго от секретариата към Дисциплинарна комисия на ФИФА от първия ден на следващия трансферен период, последващ изтичането на дадения срок.От заинтересованта асоциация членка ще бъде изискано аввтоматично да наложи такава санкция на национално ниво. В това отношение, клубът длъжник ще може да регистрира нови играчи, на национално и международно ниво, от следходния регистрационният период, след изтичане на съответна претърпяна санкция.

Трансферното ембарго може да бъде вдигнато на национално и междинародно ниво само от Дициплинарната комисия на ФИФАпреди изтърпяването на пълнота сакнция, при потвърждаване на получено плащане от кредитора. Ако асоцияция членка не наложи автоматично постановената санкция на национално ниво и не предостави на секретариата към Дисциплинарната комисия на ФИФА доказателство за наложеното трансферно ембарго, могат да бъдат предприети дисциплинарни процеури, които могат да доведат до изключване от всички състезания на ФИФА.

Следствия от пристъпване към споразумение и/или план за плащане по време на дисциплинарните процедури В заключение, бихме желали да насочим вниманието ви към факта, че Дисциплинарнат комисия на ФИФА вече няма да налага решения с финансови последствия, взети от орган, комисия, инстанция на ФИФА или решение по обжалване при КАС, ако страните достигнат до споразумение и/или план за плащане, след известие за взето решение.

В подобни случаи сключването на споразумение между страните автоматично ще доведе до приключване на дисциплинарните процедури и всеки иск, произлизащ от нарушаването на подобно споразумение, трябва да бъде подаден пред Комисията за Статута на играчите или Комисията за разрешаване на спорни случаи, като приложим, или пред компетентни органи на национално и международно ниво, с които да са съгласни и двете страни. Гореспоменатите процедурни промени ще бъдат прилагани по всички дисциплинарни случаи от 23 май 2018, независимо от датата, на която процедурата е започнала.

Благодарим ви, че взехте предивд горепосоченото и за информирането на прилежащите Ви заинтересовани страни. Означава, че след изтичане на крайния срок, асоциацията-членка ще трябва да започне всякакви вътрешни процедури, които могат да бъдат необходими, за да бъде гарантирано навременното изпълнение на санкцията или ако няма установена вътрешна процедура, да наложи санкцията веднага.

По този начин асоциацията-членка ще трябва да действа проактивно от изтичането на крайния срок, тък като вече няма да има предхождащи молби от секретариата към Дисциплинарната комисия на ФИФА.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:13 pm 
Offline

Регистриран на: Сря Юли 23, 2014 10:07 pm
Мнения: 303
Ако изгърмят втора поредна година, след като са били убедени, че ще ги пуснат, ще е безценно! :mikre-fun


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:14 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 6103
Не го четох цялото бачи, но ако има и 1% шанс да го чокат, ще е добре :bigok.

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:17 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 31266
Местоположение: София
ДипломатО написа:
https://bfunion.bg/news/45212/0 пак минахме между капките май :smt017

За кое :smt017


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:19 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Юли 31, 2005 3:16 pm
Мнения: 22243
Местоположение: Фаноса ти.
Panzerfaust написа:
Ако изгърмят втора поредна година, след като са били убедени, че ще ги пуснат, ще е безценно! :mikre-fun

2020, на лятоска, и то ако се класират. Така съм им казал, и така ще бъде :bigok


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:28 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 27, 2010 1:01 pm
Мнения: 5086
Местоположение: Sofia
Тва значи ли, че ако се класираме трети, ще играем бараж, а Берое ще се класира директно?
На тия копеленца от БФС-ту, най-малкото, което може да се пожелае, е смърт. Еба си боклуците!

_________________
"Какъв правилник на форума съм нарушил или ти си София запад на форумО"?
"Жалко , че са мъртви вече, и че не мога да им пожелая смърт".
"Славизацията на Левски е резултат от СЛАВИзацията на държавата".


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:32 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Апр 23, 2016 11:08 pm
Мнения: 4554
Е миналата година не беше ли така... :bigok

_________________
Изображение

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:33 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 20581
Местоположение: София
Kryten написа:
ДипломатО написа:
https://bfunion.bg/news/45212/0 пак минахме между капките май :smt017

За кое :smt017
За нарисуваните дечурлига?


Stolicata написа:
Цитат:
“Национален фен клуб Берое – Стара Загора” организира пътуване за срещата от Първа професионална лига. Екскурзията ще се осъществи при записани минимум 16 души. Ако има по-малко записани от посочената бройка, екскурзията няма да се осъществи!


И те ще взимат детето на съседа, за да запълнят бройката.... от 16 души :smt005 :loser2


Майните в момента на Тича са толкова


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:35 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 20, 2010 1:09 pm
Мнения: 4416
Точно затова тактично падаме от Верея :bigok
И после още по-сладко ще е директно с квотата на Литекс :lsfc3, стигаме финал за Лига Европа, като те през цялото време си мислят, че са те и в крайна сметка ни припознават :lsfc3


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:37 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Вто Май 24, 2016 11:12 am
Мнения: 8437
Местоположение: София
Тия ще спукат топката, бате. :ohmygod2

_________________
И само Левски обичаме те! :levski


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:37 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 27, 2010 1:01 pm
Мнения: 5086
Местоположение: Sofia
Живко написа:
Точно затова тактично падаме от Верея :bigok
И после още по-сладко ще е директно с квотата на Литекс :lsfc3, стигаме финал за Лига Европа, като те през цялото време си мислят, че са те и в крайна сметка ни припознават :lsfc3


Не искам да стигаме финал, човече, току-виж вземем и ЛЕ и тия ще вземат да ни припознаят :smt005

_________________
"Какъв правилник на форума съм нарушил или ти си София запад на форумО"?
"Жалко , че са мъртви вече, и че не мога да им пожелая смърт".
"Славизацията на Левски е резултат от СЛАВИзацията на държавата".


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:39 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 20581
Местоположение: София
Е тогава синя София няма да има оправдания да не ходи на мачове :bigok


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:40 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 6:59 pm
Мнения: 31266
Местоположение: София
ДипломатО написа:
Kryten написа:
ДипломатО написа:
https://bfunion.bg/news/45212/0 пак минахме между капките май :smt017

За кое :smt017
За нарисуваните дечурлига?

Е това са наказания за предния кръг, не знам дали включва финала. Иначе за децата едва ли има доклад на делегата, а както знаем само това има отношение към наказанието.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:44 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Фев 21, 2012 9:24 pm
Мнения: 956
Местоположение: Кардиф
Достатъчно наказание е и всички да асоциират феновете на Левски с намацани деца със свастики и опит за убийство.
Достатъчно наказание за нас е да гледаме отстрани как изглежда Сектор Б от 2 години насам.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 7:52 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 20581
Местоположение: София
Kryten написа:
ДипломатО написа:
Kryten написа:
[quote="ДипломатО"]https://bfunion.bg/news/45212/0 пак минахме между капките май :smt017

За кое :smt017
За нарисуваните дечурлига?

Е това са наказания за предния кръг, не знам дали включва финала. Иначе за децата едва ли има доклад на делегата, а както знаем само това има отношение към наказанието.[/quote]На мене това ми е ясно, че е за кръга, обаче е ясно и, че немаше как да ни накажат срещу тирето с празен стадион, справка предното наказание, дето беше само 1 мач, а не 3. За това си мислех, че просто "не са разгледали случая" на това заседание, а са го оставили за следващото. Как да е. Ега пак ни се размине и ега некой мозАк вземе да мисли там, преди да ни накажат в Европа.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 8:33 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 6103
Вървим към баражче с ИлИл :bigok.

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 8:34 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 20581
Местоположение: София
Един гол на чужд терен ги оправя буферите.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 8:41 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 22, 2014 9:31 pm
Мнения: 6716
Нищо няма да ги оправи,защото не могат да стигнат до полето на Черно Море. Ебахти пародията са тия Локо..... :smt005

_________________
„За Левски ще работя ако трябва и без пари“, заявил Вълкът. :smt042


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 8:48 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 20581
Местоположение: София
Ко речи?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 8:52 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Юли 12, 2013 12:59 pm
Мнения: 868
Ебати червеният картон?! :bigok Марката йорданов.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 8:56 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Юли 22, 2009 9:00 pm
Мнения: 7839
Пресилено щеше да е да даде дузпа,ама червения е.... :smt005 :smt005 :smt005


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Май 16, 2018 9:33 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Апр 15, 2016 10:58 pm
Мнения: 1639
Местоположение: Некъдеси
ДипломатО написа:
https://bfunion.bg/news/45212/0 пак минахме между капките май :smt017
.

Не знам, но точка 7, за политическата пропаганда в момента я няма или аз не съм я открил на сайта на УЕФА. Член 15 свършва с т.6. Последното наложено наказание за пропаганда, което видях е от февруари 2017 на Легия. Другата опция е да ни се е разминало защото са малолетни.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2018 9:09 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 8:03 pm
Мнения: 11153
Stolicata написа:
Цитат:
“Национален фен клуб Берое – Стара Загора” организира пътуване за срещата от Първа професионална лига. Екскурзията ще се осъществи при записани минимум 16 души. Ако има по-малко записани от посочената бройка, екскурзията няма да се осъществи!


И те ще взимат детето на съседа, за да запълнят бройката.... от 16 души :smt005 :loser2Няма ли някой празник на 20 май, с който да се оправдаят :?

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Май 17, 2018 9:31 am 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 20581
Местоположение: София
Почват баловете, което ще ни е оправдание и на нас за евентуалния бараж, освен, че е унизително да се играе


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11149 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 349, 350, 351, 352, 353, 354, 355 ... 372  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: blue84, BluePower, cincha, deian1914, Google [Bot] и 7 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
Преведено от yarnaudov.com