forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 15, 2025 9:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 10:59 pm 
Аватар

G.B. написа:
Пажин ще бъде запомнен най-вече с това че се разписа в спрънджата на раева :blass

Мисля, че това е напълно достатъчно. :bigok Не казвам, че са били извънземна класа, но поне знаеха защо са на терана, за разлика от сегашните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 10:59 pm 
Аватар

На мен ми е интересно дали е боднал и щерките на насо :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:00 pm 
Аватар

Май да :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:02 pm 
Аватар

А голям шлем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:04 pm 
Аватар

Докато беше Блеки във форума като виден тенис специалист разясни, че за голям шлем трябват 4 купи, а Пажин имал три, така че трябва да е опънал и Наско за голям шлем :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:05 pm 
Аватар

Цитат:
Единственият бразилец минал през Левски, който заслужава да бъде запомнен, е Жо

И Зе Соареш. :bigok
Пажин иначе си беше класа, обаче див и луд сърбин - като му паднеше пердето ни тактика, ни указания, ни нищо. Обаче като си играеше с акъла, заедо с Ингълс бяха ебаси двойката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:08 pm 
Аватар

Стига е, чуйЕк :smt005 Тия двамата Маргарит ги разминаваше като колци, а Тони ЕфтимоФФ ги накара сами да си говорят :smt005 Двойка като Топчо и Томашич скоро не сме имали и като индивидуални качества, и като припокриване един на друг :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:10 pm 
Аватар

Зе сУшоарес па с кво има да се помни, освен гола срещу амуджите и последвалото пребиване до рекламните пана :smt005 За целия си период имаше сигурно 3 точни центрирания :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:14 pm 
Аватар

И поне 50 откраднати портфейла :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:15 pm 
Аватар

Тони Евтимов разминаваше Мъри Стоилов, дето Херо Бог знае защо без време върна назад за сметка на Ингълс.
А Пажин с него грам не можа да се сработи, докато есента с шотландеца си бяха екстра. Иначе верно изпусна Маргарит, ама в предните два пролетни мача не му даде да пие вода.
Иначе Ингълс си тръгна заради Насо, не знам дали и то не се е разписал при Илияна преди това :bigok
Ако толкова ви трябва некадърен сърбин - на ви Савич, а за чужденец изобщо то не бяха Нешковци, бразилски циганета, демба - нирени...бе хич не ща и да ги помня.
Топчо и Томашич са друга бира, тогава изобщо цялата схема на отбраната и на халфовете пред тях беше различна.
На мен Зе ми харесваше, просто за разлика от Жо не успя да дочака сработен и силен отбор. Жо игра с Гарата, Зе с ПВЦ - то и чат - пат с Еньо - разликата, смятам се набива на очи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:15 pm 
Аватар

Винаги съм си мислел че е роднина на Мариян :blass Действали са в екип :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 15, 2012 11:44 pm 
Аватар

Вече почвам да забравям, ама май с Пажин и Ингълс за първи път започнахме да играем в линия? Нали преди това беше модерно с либеро и само Херо беше нучил Мазутекс да играят защита в линия още през 90-те, та се водеше ултра аванградно :lol: Даже на Ингълс тва му беше бонуса, всички много му се радвахме, щото умее да играе в линия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 12:01 am 
Аватар

Аха, баш така си беше. При Люпко Петрович.
Но не във всички мачове - понякога пращаше Ингълс на пейката и Пажин оставаще като типично либеро. Според както преценеше.
Иначе баш Херо върна твърдо схемата с либеро, като дойде през зимата и един Господ знае защо, набута там Мъри Стоилов.
Бахти, тогава се справяха и така, и иначе. И не само у нас, ами и срещу "Хайдук" и "Ювентус". А днес ще се вопли, хленчове, чудо "ама те момчетата трудно свикват", "трябва им време да се нагодят", "адаптацията е болезнена, резултатите ще са видни поне след един сезон" и какви ли не лигнярщини.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 12:04 am 
Аватар

То и сега защитата ни играе в линия, само че пунктирана, та затова през празните места минава който си пожелае. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 12:08 am 
Аватар

Защо никой не спомена Лусио Вагнер като запомнящ се бразилец. Имаше няколко фрапантни грешки, но правеше много добре рейдове по крилото :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 12:08 am 
Аватар

Всеки ден във форума се научат нови и нови неща.Ето,аз сега разбрах че ние имаме защита :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 1:17 am 
Аватар

Anarion написа:
Аха, баш така си беше. При Люпко Петрович.
Но не във всички мачове - понякога пращаше Ингълс на пейката и Пажин оставаще като типично либеро. Според както преценеше.
Иначе баш Херо върна твърдо схемата с либеро, като дойде през зимата и един Господ знае защо, набута там Мъри Стоилов.
Бахти, тогава се справяха и така, и иначе. И не само у нас, ами и срещу "Хайдук" и "Ювентус". А днес ще се вопли, хленчове, чудо "ама те момчетата трудно свикват", "трябва им време да се нагодят", "адаптацията е болезнена, резултатите ще са видни поне след един сезон" и какви ли не лигнярщини.

То това беше нещо като мода, май. Офанзивни халфове да завършват кариерата си като 'метачи'. И Кайзера така го пускаха последния му сезон, както и Ламята у чорбата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 1:32 am 
Аватар

Най-добрия чужденец беше Дениран Ортега :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 1:34 pm 
Най-добрият винаги е бил Майкъл Тевия, скромно момче, циганче, което докато играеше в Каварна пътуваше с маршрутка до Варна, за да се разходи в морската и да се срещне с негови познати, отново маймунки, учещи медицина в някои от престижните университети на нашата морска столица :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 2:34 pm 
Аватар

Македонския пропусна да спомене, че Тевията е и изключително интелигентен и умен, способен да бие всички от тима по шах, освен Ицето Йовов, естествено :bigok :bigok

Прикачени файлове:
289190_283593454997788_100000414066470_1045824_1660829541_o.jpg
289190_283593454997788_100000414066470_1045824_1660829541_o.jpg [ 249.69 KiB | Прегледано 4883 пъти ]
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 7:47 pm 
Аватар

Баси малоумната статия. И водеща я турили

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 9:15 pm 
Аватар

Лепанката на лопата дали ще я отлепят?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:23 pm 
Аватар

Със сигурност ще изглежда доста по-добре от онова светло синьо, което бе досега, с лопати и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 16, 2012 10:33 pm 
Аватар

JonnKa написа:
Македонския пропусна да спомене, че Тевията е и изключително интелигентен и умен, способен да бие всички от тима по шах, освен Ицето Йовов, естествено :bigok :bigok

Не може да не отбележим, че играе с черните фигури :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 12:14 am 

На 5-то място сме, на 4-ри точки от третото, на което с тази игра няма, как да се изкачим?! По-лошо от това, през този сезон не може да стане, не можем да изпаднем, най-много да станем 8-ми, което си е същата работа! Затова, според мен Илиян трябваше да води отбора в тези 7 мача, до края. Без, задължително условие да класира отбора за Европа, на спокойствие, да си подбере екипа, да прецени кои от сегашните играчи ще му свършат работа и кои да освободи, да пробва да наложи юноши, да наложи схемата и начина на игра, които иска и да е наясно какви играчи да селектира през лятото. Така и играчите щяха да се натягат в тренировките и мачовете, за да хареса качествата им и току виж сме стигнали до ЕКТ! Сега, какво става? Отборът има двама треньори, които няма да са такива от лятото, съвсем целенасочено по медиите се пише всеки ден, че този или онзи ще бъдат освободени след края на сезона, което няма, как да не повлияе на мотивацията ( тя и без това я няма ) на въпросните играчи. А и пред кого да се натягат, след като от лятото треньорите ще са други?! Ако Илиян беше започнал работа от сега, през лятото щеше да я има основата, върху която да изгради отбора си. Сега, пак няма да се класираме за ЕВРОПА, но от новия сезон ще започнем изграждането на изцяло нов отбор, което според мен означава, че и през следващия сезон, пак ще останем без трофей. Надявам се да стане обратното, футболистите да ни изненадат приятно и да покажат, защо са привлечени в ЛЕВСКИ, отборът да заиграе добре, да спечелим всички мачове до края, да се класираме за ЕКТ, да я има основата през лятото и Илиян с няколко класни попълнения да направи силен отбор, който да доминира у нас и да се задържи трайно в ЕВРОПА. САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 12:17 am 
Аватар

Тия всички искат да докарат новия собственик на бял кон ,като Спасител,майка им да еба прозрачна,а ние се чудим кво стана

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 12:21 am 
Аватар

Стига с тоя Илиан бе човек, какво толко видяхте в Берое, че да сте очаровани от тактическия му гении? Един път ни победи на Герена и един път би чорбата за 3 години, почти всички отбори могат да се похвалят с тия неща за последните години. Да, спечели Купата на България като от 5 мача игра с 4 от "Б" и "В" група. Не ви ли омръзна едно и също всеки път... този ще дойде и с 3-4 попълнения ще закърпи отбора и после зимата ни трябват не повече от 4 трансфера и аре 8 нови, 2 читави - вижте каква златна селекция... Писна ми да слушам простотии за сменяне постове, падане на форма и тем подобни, Литекс влизат с играчите и треньор стават шампиони, Лудогорец с тотален малшанс срещу Славия и Черно море, но с уникална игра дори когато падат, като нищо могат да станат шампиони, никой там не говори простотии... Нямам представа какво толкова очаквате от Илиан... невероятно треньорско светило... направо вече не знам от къде идва проблема, но не е нормално Петорчо и Херо с футболисти от кол и въже ( пък и Лудогорец, всичките им българи са изгонени от """грандовете""" ) играят футбол, ние не сме играли хубаво години...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 12:36 am 
Аватар

И аз не съм фен на ширещото се из форума месианство, което не е от вчера. Идването на Илиан ми е безразлично сред целия този хаос съм претръпнал, не че имам нещо против него. Ще го видим от лятото... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 11:07 am 
Аватар

Месианството, няма какво да се лъжем си е част от масовата култура и народопсихология.
След като ние самите помежду си години наред не можем да се разберем трябва ли на Ганя, или трябва да си ходи; има ли заслуги Насо или няма, трябваше ли да си ходи Мъри/ да махат Кокала или не и като така малко или много, бяхме пасивни наблюдатели на всичко ставащо в клуба катастрофата неизбежно дойде. А с нея - и обезверяването, че нещо може да се промени по еволюционен, нормален начин.
А тогава какво идва? Ами идва вярата в месиите. Иде наивната и нелепа надежда, че някак по чудо ще дойде някой като Гарата или двама като него и треньор, дето само с едно пренареждане на състава някак ще открие Светия граал и пак ще има походи из Европа. Със същите марди, дето зорлем ни крепят на пето място в момента. Стана веднъж нещо подобно (а вероятността да се повтори е нищожна) и оттам извода "е що пък да не стане отново".
Илиян може и да не е за нас, може и да е гений и бъдещ Моуриньо. Какъвто и да е, не очаквам сценарий как идва на бял кон и месец по - късно благодарната тълпа го качва на щит и го носи на раменете си. Изключително много зависи с какъв състав ще работи, кой ще остане, кой ще дойде, с какъв бюджет ще излезем на пазара. Това, което зависи от нас е да бъдем по - търпеливи и да му дадем кредит на доверие. Да се чакат чудеса и месии винаги е приказка с щастлив край, но нека не забравяме че чудесата се случват там, където хората са готови за тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 17, 2012 1:21 pm 
Аватар

Цитат:
Иво Тонев бесен на играчите на Левски

В лагера на Левски не е спокойно дори и на големия християнски празник Великден. Изпълнителният директор на "сините" Иво Тонев е останал изключително възмутен от своите играчи в последната вечер от проведения петдневен лагер в Правец. Силният човек на "Герена" е заявил на футболистите, че имат свободна вечер в петък срещу събота без вечерен час и всеки може да прецени до кое време да стои и какво да прави.

Въпреки това играчите са били наясно, че в събота сутринта имат последна за лагера тренировка от 9,15 часа, след което ще бъдат разпуснати за два дни. Голяма част от тях обаче били като отвързани и не са се спрели дори до 6-7 часа на сутринта, като в това число влиза и временният наставник Ясен Петров.

Това нещо е вбесило Тонев, тъй като последната тренировка била пълна пародия поради състоянието на недоспалите футболисти. Бившият шеф на Локомотив (София) не можел да повярва, че толкова голяма част от играчите на Левски, които се представят катастрофално през последния месец, не са се ориентирали към по-ранно прибиране по стаите, с което да покажат професионализъм, предвид ситуацията около отбора и ранната тренировка. Вместо това те сe възползвали на 100% от нощта и логично на следващия ден не са имали сили да ходят.

Според Иво Тонев това било липса на морал от доста голяма част от тима. По тази причина той вече е готов със списък, в който са имената на около десет човека, които ще бъдат разкарани през лятото. Както е известно, един от твърдите титуляри на "сините" през последните две години Сержиньо Грийн вече бе пропъден от "Герена".

Преди злополучната вечер в Правец ръководството на Левски обяви на футболистите, че очаква седем поредни победи до края и гарантирано място в Лига Европа.

Първото изпитание идва още утре срещу Черноморец на стадион "Георги Аспарухов". Мачът се явява директен сблъсък за третото място, даващо право на участие в евротурнирите. "Акулите" имат четири точки преднина пред "сините", които от четири мача насам са завоювали едва една точка и са вкарали само един гол. Съставът на Димитър Димитров-Херо пък има най-добрата защита в първенството с 12 допуснати гола във вратата на Стоян Колев.

Това дори да е частично вярно е :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 773, 774, 775, 776, 777, 778, 779 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]